- 21 Mart 2021
- 176
- 92
- 13
- 33
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Bmwden aşağısı kurtarmaz onu söyleyim.Araba modellerine göre listeleyip gönderirim.
Haklısınız. Bitkisel kremler falan deneyeceğim evde hazırlayıp.Madem araba almıyor, bakımı makyajı azaltın en iyisi. Harcadığınız paraya değmiyor görüyorsunuz.
Önüne gelene anlama problemin var diye hakaret edip okuduğunu anlamamak nasıl bir seviyeHakaret edip mune gel bunu banla demek hetamam komutanım emret
Kesinlikle öf ne boş İnsansın üslubu bana ait değil olamaz :) sinirden gözünüz dönmüş anlaşılan. Bence konunuzu kapattırın siz kendinizi anlatamadığınızı düşünüyorsunuz biz sizi anladık ama haklı olduğumuzu düşündüremedik :) siz en iyisi seviyor gibi olduğunuz beyefendiyi iyice sevmeden ayrılın.Beni haksız görmeniz "öff ne boş insansın" diye hakaret etmenizi gerektirmez. Ben gayet sakince cevaplar veriyorum farkındaysanız ama hakaret edene bir şey demeyip bana sert yapıyorsunuz.
İyi de arabayı üzerime mi yapacakBugün eli yüzü düzgün bir araba 150.000 den başlıyor, adam birikim yaparken yanında destek mi oldunuz da neye yatırım yapacağına karar verme haddini kendinizde buluyorsunuz , hem de sadece 4 aydır beraberkeninsan araba alacaksa da, kendi ihtiyacı için alır. Birilerini el üstünde tutmak için değil. Hatta makyaj veya kişisel bakımı da insan kendisi için yapar, başkası için değil. İhtiyaç duyuyorsanız alın kendi arabanızı. Demek ki sevgiliniz ihtiyaç duymuyor. Bırakın da çalışıp kazanıp biriktirdiği parasını da daha dün tanıştığı, yarın ne olacağı belli olmayan biri yönetmeye kalkmasın.
Bi su bi beyaz sabun yeter, paranızı ve enerjinizi daha arabalı daha sizi evden alıp eve bırakabilecek birine saklayın.Haklısınız. Bitkisel kremler falan deneyeceğim evde hazırlayıp.
İlk cümleleri 18-19 yaşından sonra kuran kadın var mı? Varsın bazı kızların sevgilileri onlara kendini piremses gibi hissettirsin, biz kendi kendimizi kraliçe gibi hissettiriyoruz, o yeter.
Sabun yeter de artar bence.Haklısınız. Bitkisel kremler falan deneyeceğim evde hazırlayıp.
Aa olur mu yenisini bulmak için yine kozmetiğe para harcarHakaret etmeyin isterseniz...
Ben otobüste hiç taciz edilmedim sanırım. Düşündüm aklıma gelmedi. Olduysa da travma yaratacak bir şey değilmiş demek ki, unutmuşum.
Tamam işte en kısa zamanda alın arabanızı, otobüslerde sürünmeyin, taciz edilmeyin. Keşke arabayı satmadan birikim yapsaydınız, hemen satar yenisini alırdınız hiç otobüslerde sürünmezdiniz.
Kusura bakmayın 3-4 aylık ilişkiye ilişki bile demem ben. Siz de demeyin bence. Zira kimse 3 aylık sevgilisi otobüse binmesin diye araba almayı düşünecek kadar aklını yitirmemiştir. Cimri olduğunu düşünüyorsanız da ayrılın gitsin. Zaten 3-4 aylık bişey, sevip sevmediğinizi de bilmiyorsunuz. Kısa yoldan dönmüş olursunuz. Kendinizi beğendirmek için kozmetiğe harcayacağınız para da cebinizde kalır daha çabuk araba alırsınız.
Defalarca araba alıcam zaten dememe rağmen ısrarla arabayı kendin al demek nasıl bir seviye? Seninkinden bile daha düşük olsa gerekÖnüne gelene anlama problemin var diye hakaret edip okuduğunu anlamamak nasıl bir seviye
Çok çirkinim bacım yetmiyor.Sabun yeter de artar bence.
Adam bu size uymuyorsa ayrılın.
Kaskodan sigortadan dem vurup benim alacağım araba için rahat rahat gezeriz diyen adamdan ayrılırdım ben.
Ablacım senin derdin ne tam olarak niye hunharca laf sokuyorsun. Bilmeyen de kimse sevgilisine güzel görünmek için para harcamıyor sanar. Ay pardon sizler sadece kendiniz için giyinir süslenirsiniz erdem sahipleri ablalarımAa olur mu yenisini bulmak için yine kozmetiğe para harcar
Amma demagoji yapmışsınız ama becerememişsiniz. Burada millete laf yetiştireceğine milletin dediklerini anla tabi işine gelmiyor. Yahu diyoruz ki 4 aylık sevgilisin 4Bir başkası dediği sevgilisi. İlişkilere bu kadar bireyselci kafayla bakmayı da ben doğru bulmuyorum. Evden alması büyük bir talep değil üzerime bodrumdan yazlık yap demiyorum. Anlama probleminiz var belli ki ama konuda yazdım arabayı da ben alacağım diye. Zaten sattım 1 senedir falan arabam yok. Her şeye bundna ne kadar kar ne kadar zarar ederim gözüyle bakacak kadar pinti değilim. Otobüste tacize uğramayan kadın yoktur sanırım. Her gün otobüs ne zaman gelecek ne kada3 dolu olacak elim kolum doluyken nasıl ayakta gidicem diye dert etmek istemiyorum. Parası olmayan bir insan mecburen katlanır ama olan bir insanın da pintiliğini itici buluyorum.
Avukat selim yetiş, boşan yazdı
Sakin sakin okursan anlayacaksın, inanıyorum ben sana. Haksız bulundun diye o kadar sinirlenme, herkes bazen haksız olabilir.Defalarca araba alıcam zaten dememe rağmen ısrarla arabayı kendin al demek nasıl bir seviye? Seninkinden bile daha düşük olsa gerek
Hiç... Öyle yapayım madem.Yok artık daha neler duyacağız!
Araba alamıyorsan kız arkadaş senin neyine?
Evinden alıp hatta asansörde kucağında taşımayıp otobüslerde süründürüyorsun bi de vicdansız herif!
Çok sinirlendim sevgilinize. Bence hemen ayrılın, terk ettikten sonra da arabalı sevgili bulup evinin önünden geçip göndermeli müzik çalın son ses =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?