Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni haksız görmeniz "öff ne boş insansın" diye hakaret etmenizi gerektirmez. Ben gayet sakince cevaplar veriyorum farkındaysanız ama hakaret edene bir şey demeyip bana sert yapıyorsunuz.
Kesinlikle öf ne boş İnsansın üslubu bana ait değil olamaz :) sinirden gözünüz dönmüş anlaşılan. Bence konunuzu kapattırın siz kendinizi anlatamadığınızı düşünüyorsunuz biz sizi anladık ama haklı olduğumuzu düşündüremedik :) siz en iyisi seviyor gibi olduğunuz beyefendiyi iyice sevmeden ayrılın.

İyi de arabayı üzerime mi yapacak

İlk cümleleri 18-19 yaşından sonra kuran kadın var mı? Varsın bazı kızların sevgilileri onlara kendini piremses gibi hissettirsin, biz kendi kendimizi kraliçe gibi hissettiriyoruz, o yeter.

Ben 18-19 yasimdan once bile oyle birsey dusunmemistim hiç, makyaja para harciyorum beni evden alin gibi dusunce cidden aklima gelemezdi.
18-19 yasimda birlikte oldugum adamlarin bile arabasi vardi. Kendisinin degilse babasinin vardi ama denk geliyordu özel secmiyordum cidden.

Aa olur mu yenisini bulmak için yine kozmetiğe para harcar

Yok artık daha neler duyacağız!
Araba alamıyorsan kız arkadaş senin neyine?
Evinden alıp hatta asansörde kucağında taşımayıp otobüslerde süründürüyorsun bi de vicdansız herif!
Çok sinirlendim sevgilinize. Bence hemen ayrılın, terk ettikten sonra da arabalı sevgili bulup evinin önünden geçip göndermeli müzik çalın son ses =))

Aa olur mu yenisini bulmak için yine kozmetiğe para harcar
Ablacım senin derdin ne tam olarak niye hunharca laf sokuyorsun. Bilmeyen de kimse sevgilisine güzel görünmek için para harcamıyor sanar. Ay pardon sizler sadece kendiniz için giyinir süslenirsiniz erdem sahipleri ablalarım

Amma demagoji yapmışsınız ama becerememişsiniz. Burada millete laf yetiştireceğine milletin dediklerini anla tabi işine gelmiyor. Yahu diyoruz ki 4 aylık sevgilisin 4 Seni eve bırakmak için gezmek için niye araba alsın? Bak basit anlatıyorum koskaca arabayı sırf sevgilisi eve bırakılmak istiyor diye birikimini yatıran insan anormaldir. Adam ev alır başka bir şey yapar. Sana hesap mı verecek almıyor. Şimdi git cafeye böyle keko tipler vardır araba anahtarını vs masaya dizerler onlardan biriyle istediğin markaya göre seçersin

Defalarca araba alıcam zaten dememe rağmen ısrarla arabayı kendin al demek nasıl bir seviye? Seninkinden bile daha düşük olsa gerek
Sakin sakin okursan anlayacaksın, inanıyorum ben sana. Haksız bulundun diye o kadar sinirlenme, herkes bazen haksız olabilir.

Yalnız geçen sene arabayı satıp bu sene almak da dünyanın en mantıksız işi kusura bakma. Sen piyasa takip etmeyip kaybettiğin paraya üzülmüyor olabilirsin, kimseyi ilgilendirmez. Ama bir başkasının parası hakkında yapacağı tasarruf da seni ilgilendirmez.

Hiç... Öyle yapayım madem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…