• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz ben ve mühendis sevgilim

Siz ev arkadaşı ya da bir işte ortak olmayacaksınız ki ne alaka

Ev hanımları ölsün o zaman mesela ben 🤪😅 yani her ilişkinin dinamiği farklıdır tabi kimisi çalışır kimisi çalışmaz ama böyle olsa bile sizi istememesi beğenmemesi saçma olur. Hayat bu ilerde siz çok güzel bir iş bulabilirsiniz o kaybedebilir. Kendinizi yormayın

Aaa lütfen önce bunu bir eziklik gibi görmekten vazgeç. İkinizde eşitsiniz. Üniversite mezunusunuz. Ne olmuş yani sadece sevgilin senden önce iş bulmuş . Bu senin de bulamayacağın anlamına gelmez. Pes etme illaki bulacaksın. Yolun açık olsun

Merhaba Hanımlar 😊
Hemenn sorunuma geçiriyorum.
Ben 26 yaşındayım, üniversite mezunuyum 3 yıl oldu mezun olalı okul bittikten sonra sürekli bi uğraş içerisindeyim işkur kurslarına gittim ,kpss için dershaneye gittim son olarak bu sene evde deli gibi ders çalıştım ama aşırı kötü geçti sınav çok zordu yapamadım ☹ iş arıyorum tecrübe istiyorlar bulamıyorum. Ve hayatımda birisi var çok seviyorum onu oda beni çok seviyor güzel bi ilişkimiz var 6 aydır tanışıyoruz 3 aydırda sevgiliyiz. Kendisi elektrik elektronik mühendisi aynı üniversiteden mezunuz özel bi şirkette çalışıyor 5 bin tl maaşı var. Ona karşı kendimi inanılmaz yetersiz görüyorum çok utanıyorum işim olmadığı için ailesiyle tanışıcam yakında ama çok çekiniyorum beni istemezlerse erkek arkadaşım işim kariyerim olmadığı için beni terk ederse diye ☹☹ yanlış mı düşünüyorum kendime eziyet mi ediyorum bilmiyorum onun çevresindeki kızlar hep meslek sahibi kendimi çok kötü hissediyorum fikirleriniz nedir acaba sizler arasında ya da çevrenizde de böyle örnekler var mı ?
Bazı şeyşer nasıp .Erkek arkadasınız bu sebeple sizi terk edıcekse eger 2 de sadaka verın.En baştan gorursunuz.Hem herkes calısıcak dıye bısey yokkı .Nasipten otesı yok.

Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum. Atanma imkânım çok az iyi bi puan yapmam gerekiyordu mülakat var tabi.90 a yakın puana ihtiyacım var bunu da ya tutarsa mantığıyla girerek kimse alamaz sanırım baya çalıştım ama sınav beklediğimden zor geldi

Bölümün harika.
Yüksek oyna kpss puanın iyiyse yds ye gir. kaymakamlık sınavına hazırlan bir bakarsın olmuş. Hatta su ana kadar neden denemedin 3 yıl.

Karantina dönemi yapılacak en güzel şey ders çalısmak. Ayrıca kimse işim var diye güvenmesin bugün var yarın yok yani o aile seni istemezse sen hiç isteme

Merhaba sanırsam sizinle ayni donemde mezun olduk ben de iibf mezunuyum ve adamakilli is bulamadim tcmb sinavina girdim olmadi hosteslik denedim olmadi pilotluk denedim olmadi ve en sonunda ofis ortami masabasi vs. fakultenin gerektirdigi is sartlarini hayatimi surduremeyecegimi anladim ve bu sene tekrar uniye yerlestim hic de calismadim ögretmenlik kazandim atamasi olan bir bolum.

Merhaba sanırsam sizinle ayni donemde mezun olduk ben de iibf mezunuyum ve adamakilli is bulamadim tcmb sinavina girdim olmadi hosteslik denedim olmadi pilotluk denedim olmadi ve en sonunda ofis ortami masabasi vs. fakultenin gerektirdigi is sartlarini hayatimi surduremeyecegimi anladim ve bu sene tekrar uniye yerlestim hic de calismadim ögretmenlik kazandim atamasi olan bir bolum.
Yaa ne güzel olmuş en mantıklısı öğretmenlik okumak tebrik ederim hayırlı olsun 😊

• Beğen
Reactions: 000
Ben de şuan çalışıyorum ama iyi bir konumda değilim maaşım az ama buna da çok sükür diyorum elbette. Ben de kpssden umut etmeye çalışıyorum.
Bir evli arkadaşım sakın işini halletmeden evlenme demişti yaşayan biliyor sanırım. Evli çocuklu ve atanmaya çalışıyor.

Hayırlı olsun..:KK9:
Sınıf öğretmenliği mi?
Azminize hayran kaldım.

Umarım başarıyla bitirirsiniz.

Erkek arkadaşınızı siz daha iyi tanırsınız ama benim tanıdığğıö erkkeler genelde eşleri çalışsın istemiyorlar yani şöyle istersen çalış istemezsen çalışma eşim ,abim örneğin bence erkek arkadaşınız buna takılmaz sonuçta meslek sahibi okumuş insansınız vede gayret çalışma üsteğide var

Erkek arkadaşınızı siz daha iyi tanırsınız ama benim tanıdığğıö erkkeler genelde eşleri çalışsın istemiyorlar yani şöyle istersen çalış istemezsen çalışma eşim ,abim örneğin bence erkek arkadaşınız buna takılmaz sonuçta meslek sahibi okumuş insansınız vede gayret çalışma üsteğide var

Tek maaşla zor olur fikriyle çalışmamı istiyor bence ki bende çok istiyorum zaten ☹️

Tek maaşla zor olur fikriyle çalışmamı istiyor bence ki bende çok istiyorum zaten ☹️
Anladım ama şuan çalışmanızın ona bi katkısı yok ki yada çalışmadığınızda ona yükmüsümüz ya geçiminizi kendisini sağlıyor?Bence bu işe takılmayın bu kadar siz onları beğencekmisiniz ailesini acaba yada nasıl insanlar ?Siz istemezseniz zorla çalıştıramaz zaten

oyun ablası siteleri var güvenilir gibi "bakıcı burada" falan. en azından bunalımdan çıkmanıza ve gelecek için daha çok çabalamanıza bir geçiş süreci olur, tabi her eve girmeyin, yanınızda birini götürün sizi arasın, güvenli olduğundan emin olmaya çalışın, az süreli çalışsanız, bir yandan sınava da hazırlanırsınız

oyun ablalığı tehlikeli değil mi? başına bir şey gelse sorumlusu o.

Merhaba Hanımlar 😊
Hemenn sorunuma geçiriyorum.
Ben 26 yaşındayım, üniversite mezunuyum 3 yıl oldu mezun olalı okul bittikten sonra sürekli bi uğraş içerisindeyim işkur kurslarına gittim ,kpss için dershaneye gittim son olarak bu sene evde deli gibi ders çalıştım ama aşırı kötü geçti sınav çok zordu yapamadım ☹️ iş arıyorum tecrübe istiyorlar bulamıyorum. Ve hayatımda birisi var çok seviyorum onu oda beni çok seviyor güzel bi ilişkimiz var 6 aydır tanışıyoruz 3 aydırda sevgiliyiz. Kendisi elektrik elektronik mühendisi aynı üniversiteden mezunuz özel bi şirkette çalışıyor 5 bin tl maaşı var. Ona karşı kendimi inanılmaz yetersiz görüyorum çok utanıyorum işim olmadığı için ailesiyle tanışıcam yakında ama çok çekiniyorum beni istemezlerse erkek arkadaşım işim kariyerim olmadığı için beni terk ederse diye ☹️☹️ yanlış mı düşünüyorum kendime eziyet mi ediyorum bilmiyorum onun çevresindeki kızlar hep meslek sahibi kendimi çok kötü hissediyorum fikirleriniz nedir acaba sizler arasında ya da çevrenizde de böyle örnekler var mı ?
Sevgilinizde özelde calisiyormus sonucta ozelde cikarilbilme ihtimali var isten sizin ozel sektorde calisma imkaniniz var mi bolumunuzden

Back
X