Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı şeyşer nasıp .Erkek arkadasınız bu sebeple sizi terk edıcekse eger 2 de sadaka verın.En baştan gorursunuz.Hem herkes calısıcak dıye bısey yokkı .Nasipten otesı yok.Merhaba Hanımlar
Hemenn sorunuma geçiriyorum.
Ben 26 yaşındayım, üniversite mezunuyum 3 yıl oldu mezun olalı okul bittikten sonra sürekli bi uğraş içerisindeyim işkur kurslarına gittim ,kpss için dershaneye gittim son olarak bu sene evde deli gibi ders çalıştım ama aşırı kötü geçti sınav çok zordu yapamadım ☹ iş arıyorum tecrübe istiyorlar bulamıyorum. Ve hayatımda birisi var çok seviyorum onu oda beni çok seviyor güzel bi ilişkimiz var 6 aydır tanışıyoruz 3 aydırda sevgiliyiz. Kendisi elektrik elektronik mühendisi aynı üniversiteden mezunuz özel bi şirkette çalışıyor 5 bin tl maaşı var. Ona karşı kendimi inanılmaz yetersiz görüyorum çok utanıyorum işim olmadığı için ailesiyle tanışıcam yakında ama çok çekiniyorum beni istemezlerse erkek arkadaşım işim kariyerim olmadığı için beni terk ederse diye ☹☹ yanlış mı düşünüyorum kendime eziyet mi ediyorum bilmiyorum onun çevresindeki kızlar hep meslek sahibi kendimi çok kötü hissediyorum fikirleriniz nedir acaba sizler arasında ya da çevrenizde de böyle örnekler var mı ?
İşiniz var diye sizinle birlikte olmasını tercih ediyorsunuz yani? Offff.çok çekiniyorum beni istemezlerse erkek arkadaşım işim kariyerim olmadığı için beni terk ederse diye ☹☹
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum. Atanma imkânım çok az iyi bi puan yapmam gerekiyordu mülakat var tabi.90 a yakın puana ihtiyacım var bunu da ya tutarsa mantığıyla girerek kimse alamaz sanırım baya çalıştım ama sınav beklediğimden zor geldi
Yaa ne güzel olmuş en mantıklısı öğretmenlik okumak tebrik ederim hayırlı olsunMerhaba sanırsam sizinle ayni donemde mezun olduk ben de iibf mezunuyum ve adamakilli is bulamadim tcmb sinavina girdim olmadi hosteslik denedim olmadi pilotluk denedim olmadi ve en sonunda ofis ortami masabasi vs. fakultenin gerektirdigi is sartlarini hayatimi surduremeyecegimi anladim ve bu sene tekrar uniye yerlestim hic de calismadim ögretmenlik kazandim atamasi olan bir bolum.
Hayırlı olsun..Merhaba sanırsam sizinle ayni donemde mezun olduk ben de iibf mezunuyum ve adamakilli is bulamadim tcmb sinavina girdim olmadi hosteslik denedim olmadi pilotluk denedim olmadi ve en sonunda ofis ortami masabasi vs. fakultenin gerektirdigi is sartlarini hayatimi surduremeyecegimi anladim ve bu sene tekrar uniye yerlestim hic de calismadim ögretmenlik kazandim atamasi olan bir bolum.
Sizde okuyabilirsiniz.Yaa ne güzel olmuş en mantıklısı öğretmenlik okumak tebrik ederim hayırlı olsun![]()
Erkek arkadaşınızı siz daha iyi tanırsınız ama benim tanıdığğıö erkkeler genelde eşleri çalışsın istemiyorlar yani şöyle istersen çalış istemezsen çalışma eşim ,abim örneğin bence erkek arkadaşınız buna takılmaz sonuçta meslek sahibi okumuş insansınız vede gayret çalışma üsteğide var
Ailem desteklemez ki beni çalışmamı bekliyorlarSizde okuyabilirsiniz.
Okumanın yaşı yok.
Öğretmenlikte devlet için yaş sınırı yok.![]()
Anladım ama şuan çalışmanızın ona bi katkısı yok ki yada çalışmadığınızda ona yükmüsümüz ya geçiminizi kendisini sağlıyor?Bence bu işe takılmayın bu kadar siz onları beğencekmisiniz ailesini acaba yada nasıl insanlar ?Siz istemezseniz zorla çalıştıramaz zatenTek maaşla zor olur fikriyle çalışmamı istiyor bence ki bende çok istiyorum zaten![]()
Sevgilinizde özelde calisiyormus sonucta ozelde cikarilbilme ihtimali var isten sizin ozel sektorde calisma imkaniniz var mi bolumunuzdenMerhaba Hanımlar
Hemenn sorunuma geçiriyorum.
Ben 26 yaşındayım, üniversite mezunuyum 3 yıl oldu mezun olalı okul bittikten sonra sürekli bi uğraş içerisindeyim işkur kurslarına gittim ,kpss için dershaneye gittim son olarak bu sene evde deli gibi ders çalıştım ama aşırı kötü geçti sınav çok zordu yapamadımiş arıyorum tecrübe istiyorlar bulamıyorum. Ve hayatımda birisi var çok seviyorum onu oda beni çok seviyor güzel bi ilişkimiz var 6 aydır tanışıyoruz 3 aydırda sevgiliyiz. Kendisi elektrik elektronik mühendisi aynı üniversiteden mezunuz özel bi şirkette çalışıyor 5 bin tl maaşı var. Ona karşı kendimi inanılmaz yetersiz görüyorum çok utanıyorum işim olmadığı için ailesiyle tanışıcam yakında ama çok çekiniyorum beni istemezlerse erkek arkadaşım işim kariyerim olmadığı için beni terk ederse diye
yanlış mı düşünüyorum kendime eziyet mi ediyorum bilmiyorum onun çevresindeki kızlar hep meslek sahibi kendimi çok kötü hissediyorum fikirleriniz nedir acaba sizler arasında ya da çevrenizde de böyle örnekler var mı ?