Kiz onlar semt degil kullanici isimleri :) sen ibb trafigi yukle bi telefonuna arabalar aksam kac km hizla gidiyolarmis bakMercan ve wolfrog:)
Aynen :)Simdi caktim pardon:)ozurler dilerim arkadaslardan ama genede iltifat ettim dimi ama
Saka bir yana ben Istanbuldan baska bi sehirde yapamam.Tatilimiz bile 10 gunu gecmez.Ama kucuk bir yerden buraya gelenler yapamiyo cok kez sahit oldum.Altimizda arabamiz gezmeye gitsekmi diye dusunuyoruz gitmeye gittik donduk arabaya park yeri yok park et sokak ortasina gece yarisi in yer bul falan :)Ya ama o koprunun isiklari dev rezidanslar isiklar alisveris merkezleri gorsellik super ama demekki birde arka yuzu varmis.keske istanbul hayalimle kalsaydi hayallerim yikildi gerceklerden ben istanbulu boyle tanimak istemezdim
Bagcilar yap adini Istanbulun bi yeri sonucta havali olurYalnız biz mekan değil kişiyiz
Ben Sultanbeyli düşünüyordumBagcilar yap adini Istanbulun bi yeri sonucta havali olur
Oooo o kadar Sultanli falan havali seyler dusunemiyorum pardonBen Sultanbeyli düşünüyordum
ben de seneye orada yaşamayı çok istiyorum, sevdiğimle tek hayalimiz bu şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?