Progestan fitil canım.. Jel vermiyorlar artık.. Valla düz yatıyorum ama arada 5 dk falan sagıma dönüyorum ya hep düz olmuyor befitil jel diyorsun dimi? Valla 1 sene geçti üstünden pek hatırlamıyorum ama orası soğuktu e malum hava aldın soğuk felan oda ağrı yapar gaz yapar afedersin. Valla ben çok döndüm ama düz yatmak gerekiyormuş sonradan öğrendim bende canımelinden geldiğince düz yatmaya bak bide yiyecek takviyesi araştırmışsındır zaten onları uygula
yaaaa yazık ediyorlar desene hayırlı sonuçların olsun inşallah canım tekrar yaşama bu süreçleriAynen.. 7 kişiydik herkesten en az 10 tane yumurta toplanmış kimsenin dondurma olayı olmadı hepsi çöp...
düz yatma falan dr mu söylüyor kızlar hiçbir şey bilmiyorum gibi hissettimfitil jel diyorsun dimi? Valla 1 sene geçti üstünden pek hatırlamıyorum ama orası soğuktu e malum hava aldın soğuk felan oda ağrı yapar gaz yapar afedersin. Valla ben çok döndüm ama düz yatmak gerekiyormuş sonradan öğrendim bende canımelinden geldiğince düz yatmaya bak bide yiyecek takviyesi araştırmışsındır zaten onları uygula
Allah razı olsun canım inşyaaaa yazık ediyorlar desene hayırlı sonuçların olsun inşallah canım tekrar yaşama bu süreçleri
ben henüz tüp bebek denemesi yapmadığım için bilmiyorum ama ağrın varsa dinlen yorma kendini inşallah güzel şeyler oluyordur tam da oradaAllah razı olsun canım inşbel agrısından delirdim ya bir de ultrasonla karnımdan rahimi görüp o sekilde embriyo koydular ya.. Koydukları yerde agrım var ya.. İçerde tamda o yerde sanki bişeyler oluyor
Valla canısı dünden beri sadece wc için kalktım o kadar.. İnş güzel seyler oluyordur agrım su an yok ama bel agrısı zirvede.. Nasip bakalımben henüz tüp bebek denemesi yapmadığım için bilmiyorum ama ağrın varsa dinlen yorma kendini inşallah güzel şeyler oluyordur tam da orada
Valla devlette bişey demiyorlar bende burdan duymuştum canımdüz yatma falan dr mu söylüyor kızlar hiçbir şey bilmiyorum gibi hissettim
Valla devlette bişey demiyorlar bende burdan duymuştum canımdüz yatma falan dr mu söylüyor kızlar hiçbir şey bilmiyorum gibi hissettim
transferden sonra mı düz yatılıyor kaç gün sürüyor peki buralarda olmasa hiçbir şey öğrenemiyoruzValla devlette bişey demiyorlar bende burdan duymuştum canım
canım şimdi orda dondurma olmadığı için taze transfer yapılıyor dimi o yüzden böyle oluyor olabilir rahim dinlendirme olmadığından normal olabilir olumlu düşün çok sıkıntı yaşarsan dr gidersinValla canısı dünden beri sadece wc için kalktım o kadar.. İnş güzel seyler oluyordur agrım su an yok ama bel agrısı zirvede.. Nasip bakalım
Evet canım dondurma olayı çok yok çok kaliteli olursa o zaman dondurma oluyormus.. Transferden önce hiç sıkıntım yoktu embriyo koyukduktan sonra oldu.. Nasip ya.. Sabah embriyonun koyuldugu yerde agrı vardı.. Şimdi yok şükür.. İnş dr gidecek kadar kötü olmam.. Hayırlısı allahtancanım şimdi orda dondurma olmadığı için taze transfer yapılıyor dimi o yüzden böyle oluyor olabilir rahim dinlendirme olmadığından normal olabilir olumlu düşün çok sıkıntı yaşarsan dr gidersin
olumlu düşün canım tutunma çabalarıdır inşallah ..Evet canım dondurma olayı çok yok çok kaliteli olursa o zaman dondurma oluyormus.. Transferden önce hiç sıkıntım yoktu embriyo koyukduktan sonra oldu.. Nasip ya.. Sabah embriyonun koyuldugu yerde agrı vardı.. Şimdi yok şükür.. İnş dr gidecek kadar kötü olmam.. Hayırlısı allahtan
İnş canım ya rabbim inş nasip ederolumlu düşün canım tutunma çabalarıdır inşallah ..
Aynen transferden sonra ilk 3 gün önemli sonrası gene dikkatli ama ilk günler daha önemli canımtransferden sonra mı düz yatılıyor kaç gün sürüyor peki buralarda olmasa hiçbir şey öğrenemiyoruz
Rabbim büyük alnına yazıldıysa olur sen gene dikkatli oldaİnş canım ya rabbim inş nasip eder
Oluyorum çok şükür ya... Hayırlısı olsunRabbim büyük alnına yazıldıysa olur sen gene dikkatli olda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?