Tüp Bebek Merkezleri istanbul zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar,yaptıracak olanlar!!!

Progestan fitil canım.. Jel vermiyorlar artık.. Valla düz yatıyorum ama arada 5 dk falan sagıma dönüyorum ya hep düz olmuyor be arastırdım canım havuç kabak çekirdeği ananas vs vs rabbim nasip eder inş bir de ben çok afedersin kustum ya.. İnş etki etmez kasılmalar

düz yatma falan dr mu söylüyor kızlar hiçbir şey bilmiyorum gibi hissettim

yaaaa yazık ediyorlar desene hayırlı sonuçların olsun inşallah canım tekrar yaşama bu süreçleri
Allah razı olsun canım inş bel agrısından delirdim ya bir de ultrasonla karnımdan rahimi görüp o sekilde embriyo koydular ya.. Koydukları yerde agrım var ya.. İçerde tamda o yerde sanki bişeyler oluyor

Allah razı olsun canım inş bel agrısından delirdim ya bir de ultrasonla karnımdan rahimi görüp o sekilde embriyo koydular ya.. Koydukları yerde agrım var ya.. İçerde tamda o yerde sanki bişeyler oluyor
ben henüz tüp bebek denemesi yapmadığım için bilmiyorum ama ağrın varsa dinlen yorma kendini inşallah güzel şeyler oluyordur tam da orada

ben henüz tüp bebek denemesi yapmadığım için bilmiyorum ama ağrın varsa dinlen yorma kendini inşallah güzel şeyler oluyordur tam da orada
Valla canısı dünden beri sadece wc için kalktım o kadar.. İnş güzel seyler oluyordur agrım su an yok ama bel agrısı zirvede.. Nasip bakalım

Valla canısı dünden beri sadece wc için kalktım o kadar.. İnş güzel seyler oluyordur agrım su an yok ama bel agrısı zirvede.. Nasip bakalım
canım şimdi orda dondurma olmadığı için taze transfer yapılıyor dimi o yüzden böyle oluyor olabilir rahim dinlendirme olmadığından normal olabilir olumlu düşün çok sıkıntı yaşarsan dr gidersin

Evet canım dondurma olayı çok yok çok kaliteli olursa o zaman dondurma oluyormus.. Transferden önce hiç sıkıntım yoktu embriyo koyukduktan sonra oldu.. Nasip ya.. Sabah embriyonun koyuldugu yerde agrı vardı.. Şimdi yok şükür.. İnş dr gidecek kadar kötü olmam.. Hayırlısı allahtan

olumlu düşün canım tutunma çabalarıdır inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…