kudurucam ya nolur cvp verın ???? ben bahcecıye gıttım ılk tup bebekte negatıf ıkıncıyıde orada dusunuyorum zeynep kamılden alıcam raporla ama rahım fılmı cekılmek ıstemıyorum benım bır sorunum yokkı eşimin sperm az ve hareket yavaslılığı var ben neden rahım fılmı cekılıyormusum zaten acılı bır ıslemmıs o gerızekalılar narkoz bıle vermez nefret edıyorum herseyden nefretttt kafayı üşüttüm daha ilkinde ben nasıl basa cıkıcam bunlarla Yarabbi arkadaslar bırseyler soyleyın ıcımı ferahlatın nolurr
Findikzade de radyotom,bende orda cektirdim,cok rahat.bende diger yerlerde acili oldugu icin cektirmedim.burda yanlis hatirlamiyorsam 370tl vermistim gecen yaz.
Radyomar'da yaptirmisim yeni baktim dosyamaherkese cok cok tavsiye ediyorum,ben memnun kaldim.aci cekmeye veya narkoza degmez
ciddimizin canım narkoza degmez mı gercekten ılk defa senden duydum bunu ama bence senın agrı eşiğin yuksektır benım yerlerde sürünüyor bır estetısyen olarak kendıme lazer epılasyon yaptıramadıgıma gore acıdan düşün !neyse ıyı dusunelım ıyı olsun ya aklıma takılan bısıy var bızı elımızde dusuk yavas smen analızı olan tahlıl kagıdıyla gıttık dr a(bahcecıye) dedıkı bu sperm ıle aşılamada olmaz mıkroenjeksıyon şart dedı okeyleştık baslayalım gelın adet zamanı dedı ve basladık sonuç;tam olarak anlamadım ama dollenen bır yumurta kaldı dondurdular 10gun sonra transfer olucam ama onu transefer etmek ıstemedıler çok düşük kalıteymıs dıye bende cıngenelık edıp okadar para verdık ogne oldum motıve oldum transferı gerceklestırın dedim, Rabbım belkı mucize eder! sunu sormak ıstıyorum;esımın spermı dusuk ok.ama belkı bendede sorun var (!) neden bana bırsey yapmadılar 8 bıne yakın para odedık paket program benımle ılgılı o rahım fılmıde ıcınde falan fılanda içinde ama bana hıcbırsey yapmadılar 20gunun içinde yazık degıl mı eli boş dönmelere umutların yıkılmasına ,ödediğim paraya bütün duygularım piç oldu ben sımdı hangı derdıme yanayım buradanda okuyorum doktorada soruyorum ki gerçek şu ki Rbbim ol emrini vermeden olmuyor.ben bu işe basladıgımda cahıllıgımden mıdır nedendir yüzde yüz olarak düşündüm bir ihtimal yüzde 99 dusunmusumdur ve siz düşünün benım ugradıgım hüsranı ben sımdı bu orta kalıte embrıyonun tutucagını nasıl umut edeyım tövbe yanlız Rabbımın mucızesıne ınandıgımdan ayakta duygularım eger ateıst olsaydım ben mahvolmustum tevekkül Yarab!
2 gün evvel benım orta kalıte embrıyoyu transfer edeceklerdı güya ama doktorum soylemıstı sana söz vermıyorum o gun transfer olcak dıye tam o gün dondurulmus orta kalıte embrıyonu çözdüğümüde değerlerini kaybedıp hücrelerı bölünmüşse ''çöp''derım ben buna demişti bende çok ümitsız bır sekılde buna hazırlıklıydım netekim çözduler ve korkulan oldu ! transferım gerceklesmedı duygularım okadar degısıkkı ben yıllardır psikıyatrık ılaclarla yasamımı sürdürdüm sırf cocuk ıstıyorum dıye ılaclarımı bıraktım bunalımdayım ilaçsız kendımı yanlız hıssedıorum hayatta tutunacak bır agacım olsun bana yaşam sebebı olur dedık ama boyle bır sorun cıktı ınanıyorum Rabbıme bana hıc cocuk vermesede Rabbım bunu benım ıyılıgım ıcın yapıyor bır ımtahan seklı sımdı gatadan rapor almayı planlıyorum hemen ıkıncı tüp bebege gecıcem ınşallah ama bu hormonal ılaçları almaktan kanser rıskınden cok korkuyorum okadar cok ılac kullanıyoruzkı goguslerım patlayacak gıbı gercı benım agrı auram felaket ötesı çok dırencsızım hsg denen seyıde gatada ısterlermı merak edıyorumCanim,agri esigim normal,lazer epilasyonda ortaligi birbirine kattigim da oldu:)) benim HSG yaptirdigim yerde normal vajinal muayene gibi yatiyor,sanirim bir aletle azicik acik tutularak ilac zerkediliyor.baskalarindan duydugum benim,rahime bir alet sokulup disari dogru cekilip korkunc aci cektirildigi ve yakin arkadasim bayilmis!
Neyse sen umit et,olacagi varsa olur.anlamadigim neden bekletip transfer ediliyor.kalitesi iyi olmayani dondurmuyorlar bile.HSG tuplerin acik mi diye bakiliyor,mikro yani tup bebekte o kisma gerek yok,laboratuarda dolleme yapiliyor ya o yuzden film cekmemislerdir.bahceci ama yeterli aciklama yapilmamis sanirim size(
Sonucunu yazsana merak ettim...
canım çooooook teşekkür edrim yazdıkların çok faydalı oldu.giderken merak etiklerime cavp oldu Allah razı olsun.kaç zamandır girip bakıyorum seni merak ettim ne aşamadasın suan?ben dosya açtırdım.konsaye gitti.haftaya arıcam çıktıysa gidip alıcam inşallah.reçete ne zaman yazılır bilmiyorum.sorularını cevaplarım istersen ama sanırım arık işine yaramaz.adetin 2, günü gittiğinde kan veriyorsun ve ultrasona giriyosun.kanla bakılıyor zaten hormonlara bi daha kan vermeyeceksin(dahiliyeci ekstra bişey istemezse)
kan tahlilleri,pskiyatri,genel cerrahi,dahiliye muayenelri ve ekg ile akciğer filmi çekildekten sonra kurula veriyorsun bi fotoğrafla birlikte.ordan bi rapor çıkıyor.eşinde tahlillerini tamamlıyor resmi evraklarla birlikte çğleyin 13,30-15,00 arası gidiyorsunuz beraber.o zaman açıyorlar dosyayı.ayrıca smear,vajen kültür ve hsg sonucun son altı ay içinde yapılmışsa kabul ediyorlar.merak etme yeniden yaptırmana gerek yok.yanlız sana rahmi filmi çekmeden nasıl tüp bebek yaptılar anlamadım.bu prosedür her yerde var.bide yumurta toplama işlemi heryerde anestezi ile yapılıyor.zeynep kamilde farklı olacağını sanmam
okadar umutsuzum kı ınsanlara anlatıyorumda bırde sızlere duygularımı anlatmak rahatlamak ıstedım; adetı bekle,gel git,şu ılacı kullan ,şu ıgnelerı kullan gel git,su ılacı deneyelım su hapıda al ıstersen,kocanın pesınden koşş ılacını getır gotur ,yumurta toplat yıne ılaclar al,embrıyoyu bekle ,yumurta kalıtesını bekle,herbır gun döllendımı öldümü kaç hucreye bolundu telefon bekle embrıyolokdan pat pat pat dökülsün embrıyolar bırtane orta kalıte kalsın ağla ağla 1 ay gecsın dondurulsun adet ol gel ha bırde şu ılaçları kullan sunuda deneyelım bunuda kullanırsan fena olmaz ama sen bılırsın ( ve bunlara dunya para ödüyoruz) yok şu kromozom testını ol oda bır dunya para su vıtamın bu Q ten enzim ooooooooooo dunya para ee verdık verdık nolduu embrıyo çözüldü parçalanmıs ölmüş gitmiş butun by ıgneler haplar paralar pullar resmen umıtlerımde 8 mılyarımda çöpe gıttı daha 7 aylık evlıyım yazık degılmı bırde ıtımadım kayboldu sankı bırdahakı seferede olmayacakmıs dıye gelıyor doktorum yuzde 80 olur bu ıs gozuyle bakarken oda sasırdı ben ne yapım basımı taşlara vurasım gelıyor beklemek ne menem bırşeymiş ne fena,nefret ettım bu işten mal olup bır kenarda oturucaksın offffffffffffffffffffffffffd
canım çooooook teşekkür edrim yazdıkların çok faydalı oldu.giderken merak etiklerime cavp oldu Allah razı olsun.kaç zamandır girip bakıyorum seni merak ettim ne aşamadasın suan?ben dosya açtırdım.konsaye gitti.haftaya arıcam çıktıysa gidip alıcam inşallah.reçete ne zaman yazılır bilmiyorum.sorularını cevaplarım istersen ama sanırım arık işine yaramaz.adetin 2, günü gittiğinde kan veriyorsun ve ultrasona giriyosun.kanla bakılıyor zaten hormonlara bi daha kan vermeyeceksin(dahiliyeci ekstra bişey istemezse)
kan tahlilleri,pskiyatri,genel cerrahi,dahiliye muayenelri ve ekg ile akciğer filmi çekildekten sonra kurula veriyorsun bi fotoğrafla birlikte.ordan bi rapor çıkıyor.eşinde tahlillerini tamamlıyor resmi evraklarla birlikte çğleyin 13,30-15,00 arası gidiyorsunuz beraber.o zaman açıyorlar dosyayı.ayrıca smear,vajen kültür ve hsg sonucun son altı ay içinde yapılmışsa kabul ediyorlar.merak etme yeniden yaptırmana gerek yok.yanlız sana rahmi filmi çekmeden nasıl tüp bebek yaptılar anlamadım.bu prosedür her yerde var.bide yumurta toplama işlemi heryerde anestezi ile yapılıyor.zeynep kamilde farklı olacağını sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?