Tüp Bebek Merkezleri istanbul zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar,yaptıracak olanlar!!!

Ben biraey soracam tahlilerinyaptrdim ama 15 gun sonra tekrar cagirdilar zeynep kamilden rapor cikartmaya calisiyom napilacak acaba

Slm arkadaşlar bende Zeynep kamilden 7 eylül için randevu aldım tüp bebek bölümünden eşimin Sperm sayisi dusuk ilk muaneye beraber mi gitmeliyiz,bize aşılama mi derler ve birde benim hormonlarima yumurtaliklarima baktılar normal acaba bendende rahim filmi falan isterler mi ben daha yeniyim ve çok acemiyim eşimi tüp bebek için çok zor ikna ettim cvp verirseniz çok sevinirim.

canm ilk gorusmeye beraber gidiliyo.sperm sayisi 5 milyonun altindakiler direkt tup bebek.esin icin de urolojiden randevu alman gerek.onlar vericek onayi.sen her sekilde o berbat rahim filmini cektiriceksin.rapor sartlarindan 1 tanesi.3 tane ayri gunlerde yapilmis spermiogram testini de gotur urolojiye hemen verir onayi ona göre.

tuzmenler birsey sorabilirmym cnm sen tüp bebek zeynep kamil de mi yaptrdn birde rapor kaç günde cikyo ağrı faln olyurmu bnda anltrmsn biraz ben 2 aşılma oldu tutmadı esmde sperm hareketsizliği var malsf hemen tüp bebek bölümüne gönderdiler ama bayrm grdi gdemedm bayrmdn snra adet olnca gel dedlr gdecegm işte ama dosya m halen infertilite bölüm ünde kurula faln ver demediler

evet canim orda yaptirdim.rapor cikmasi 3 ayi buluyo.aslinda rapor diil de bütün islemlerin bitmesi diyim.ben mart da basladim haziran 15 de transferim oldu.sen infertiliteden dosyani alip tup bebege geciceksin adetin 2 ve 3.günü.kan testleri ultrason falan o gun.sonra temizken smear ve kultür.bi daha ki adetinin 1.gunu gidip rahim filmine randevu alcaksin.15 gune kadar verebiliyolar.ama mutlaka 1.gunde git.ben 3.gun de gittim diye 1 ay attilar beni.git bi daha ki ay gel dediler düsun yani hic acimalari yok.rahim filmi inanilmaz bisey.cok canim yanmisti.paran varsa ozelde cekiyo.450 lira civarı.film ciktiktan sonra 5 dr gezip onay aliyosun.bu arada evraklar var ssk dan nufus mudurlugunden onlari tamamlayip kurula veriyosun.15 gun sonra cikiyo.ordan alip heyete veriyosun 1 hafta sonra da ordan cikiyo.o gun ilacini yazdirip 3 gun icinde aliyosun sonra serüven basliyo

ben asilama yaptirmadim tüp bebek dendi bize bilmiyorum o yüzden.ben 2. denemeye baslicam kismetse ekimin 6 si gibi.sadece smear ve kultur bide klasik kan testleri yapilcak.bidaa bu kadar ugrasmicam.sen de ugrasmassin belki asilamadan gecince.

hayirlisi olsun hakkimizda insaallah.denk geliriz orda bi gun belki

evet ikinci olcak kismetse.toplanirken anestezi altinda oluyo islem.transferde aci yok.muayene oluyomus gibi aletleri takarken hafif var sonra geciyo.korkcak bisey yok.stres yapma.kac yasindasin bu arada.kac yillik evlisin.ben 29 yasindayim 4 yil oldu gecen hafta evliligimiz

2 yıllık cnm 26 yasndym çok stres yapyrm acı olyr faln dediler bide ordaki sekreter geçen ay gttm dosya mi götürdüm tüp bebek bölümüne aşılama bölümüne gönderdi adetliyken dosyanı al gl dedi kurula göndemedi aklıma takldi adetliyken işlem baslmaycklar mi ee rapor olmadn nasl tüpbebek ypck lr anlmdm beni braz bilglendrrmsn tuzmenler

adetliyken asilamadan dosyani alip tup bebege getircen.seni muayene odasina alip yumurta rezervin kontrol edilcek sonra kan vercen.temizken smear alicaklar.o islemler bittikten sonra kurula gitcek dosyan.onaylanirsa ilac yazdircan ve yine adetliyken ilac kullancan 1 hafta yada 10 gun durumuna bagli.gun asiri muayeneye geliyosun ilac kullanirken.cok yorucu bi surec.yumurtalarin buyümus oluyo ve agrin oluyo o zamnda.bide ustune gun asirı hastane sıkıcı oluyo.ama korkma dayanilmicak bisey diil

malesef canim hemen olmuyo ekim adetnle git de gerisi gelir allahin izniyle.

esimin sperm degerleri dusük.hareket sayi kalite hpsi kotü.bende sorun yok cok sukur.o yuzden asilama yapmadilar bana hemen tup bebek dedi uroloji dr.u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…