Tüp Bebek Merkezleri istanbul zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar,yaptıracak olanlar!!!

kiz korkucak ne var.allaha sıgın.o oyle buyuk ki! bizden esirgemicek merhametini inan.zeynep kamile basvur hemen.182 yi ara ve tup bebekten kendin icin. ürolojiden de esin icin randevu al hemen bugun yap bunu.sen bnden daha avantajlisin.sebep belli diil ya once 3 asilama ve tutmazsa 3 tüp bebek hakkin var.6 kez sansini deniceksin yaani.bnim 3 sansim var.asilama yapilamiyo bana.stres en buyuk dusmanimiz bizim.yapmicaksin stres falan.uzaktan konusmasi kolay dicen ama bana sökmez canim:))bn coktan gectim o yollardan.elime hic bisey gecmedi.seninde gecmicek.onun icin bi an once toparlan ve tedavine basla.bebislerimiz bizi bekliyo allahin izniyle:)

Canm bn asilama yaptirdim zeynep kamilde iki kes denendi tupbebege gecti sartlarimi bekliyorum suanda 150gunum kaldi basvuramiyorm yoksa

hımmm.o zaman beklemekten ve dua etmekten baska sansin yok.umarim kendiliginden gelir bebisin

Iyi doktor bilen varmi zryneb kamilde?ve kac embriyo transfer ediyorlar?

benim 8.gun bugun transferimde.bekliyoruz bakalim ins tutar.belgin hanim ve tayfun bey var orda.cok iyiler bence.özellikle tayfun hoca.embriyo sayisina gelince...denemen ve yasina gore koyuyolar.bna 1 tane koydular.

26 haziran da negatif sonucumu aldim canm.5 kisiydik hepimizde negatif.bizden sonra transfer olan 6 kisi de negatif.11 negatif cok agir geldi bana.bidaha orda denemeyi dusünmüyorum.deney yapiyolar uzerimizde resmen.asistanlar giriyo her isleme.

Ben ilk denememi orda yapmayi dusunuyorum yasim 23 pkos var bnde basarili diyorlar yumurta toplanirken anestezi veriliyormu bir de kac ay arayla tekrar deneniyor acaba

evet saolsunlar cok basarililar bu konuda.ust üste 11 negatif sonuc.anla artik...bunlar benim tedavim sirasinda ögrendigim sonuclar. cok pismanim orda yaptirdigima.soruna gelince.anestezi altinda yumurtalar toplaniyo.islemden sonra 15 dak.yatiriyolar. sonra kalabaliktan alel acele evine gönderiyolar.3 gun sonra dollenme olduysa transferin oluyo.transfer sonrasi en az 1 saat yatman gerekirken 10 dk.bile yatamadan kaldiriyolar.ustelik yatakta iki kisi yatiyosun... tutmazsa kiii tutmuyo 3.adetinle yeniden basliyosun.

bn orda denicem ikincisini. eurofertilde embriyoscop diye bi cihaz var. en kaliteli spermleri secip dollemeye calisiyo.ve ayrica dollenen embriyoyu 5 gune kadar bekletip tutunup tutunamicagni anliyolarmis.kromozomlari mi ne belli ediyomus onu da.raporlu 3binlira arti 500 lira da bu cihaza aliyolar ilac haric. bn orayi dusunuyorum kismetse. cok iyi temiz bi merkeze benziyo.arstirdimda tabii. korkcak bisey yok ayrica.rabbim verirse hersey bahane oluyo. önce o isticek gerisi boss. bn artik takmiyorum.olmazsa da dunyanin sonu diil.alisiyosun bi zman sonra

Bir bayanla gorustum bana 2750 demisti embriyoscop secmelimi yani her hastaya uygulanmiyor galiba Orasi basarilimi acaba

bn gecen hafta gorüstum merkeze gittim.öyle dedi bilemicem.secmeli oluyo.500 lira ek ucreti var. basarili diye duydum ama sans artik.

rica ederim canm.amin insaallah .allah kimsenin kucagini bos birakmasin. mevlam duysun sesimizi insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…