peki halili nasıl buldunn,klasikti falı ben de bi daha gidermiyim sanmıorumm eee çıkarsa tabiii gidilir de
Tubılı34 lütfen cevap yaz
kendisine ulaşamıyorun 2 gündür
kestane kebap acele cevap :)) bu elmira dediğiniz nerede bakıyor acaba ben avrupa yakasında kalacağım şişli de
Elmira şirinevlerde kendi evinde bakıyor, Şişlide kalacaksan eğer metrobüs ile şirinevler durağında inersin daha sonra onun evinin oradan geçen minibüsler var. kendisini arayıp randevu aldığında zaten sana tarif eder.
Merhabalar, ben ankaradan sizlere yazıyorum ve ekim ayında istanbula geleceğim, önerebileceğiniz memnun kaldığınız falcı/medyum yazabilirmisiniz, Ankara'ya gelecek olanlara bende yardımcı olabilirim .
Elmira yı soranlar... ben 3 ay önce baktırdım kendisine, söylediği tek kelime çıkmadı.. şuanda onun söylediklerini düşünüyorum da herşey çok daha başka... bilgilendirmek istedim..
Tubili gördüğüme göre şu an forumda bi sen varsın :) Bana acil bugün gidebileceğim iyi olan bikaç falcı söyler misin? En çok hangini tavsiye edersin? Neleri bilebiliyorlar (geçmiş, şu an , gelecek vs..) Bugünlerde acayip fal krizindeyim yine puufff :2:
Tubili gördüğüme göre şu an forumda bi sen varsın :) Bana acil bugün gidebileceğim iyi olan bikaç falcı söyler misin? En çok hangini tavsiye edersin? Neleri bilebiliyorlar (geçmiş, şu an , gelecek vs..) Bugünlerde acayip fal krizindeyim yine puufff :2:
bence göztepe gülsüme gittt)))
ben en çok ondan memnun kaldımmmmm
elmiranın telefonunu özelden gönderen arkadaşa teşekkür ederim, evinde baktığı için benim tek başıma gitmem sıkıntılı olacak gibi gözüküyor, taksim beyoğlunda tek bşaıma gidebileceğim cafelerde önerbileceğiniz falcı var mı? okuduğum kadarıyla melekler kahvesi, cafe pen, cafezade yi çok yazmışsınız, oralarda kimler var??? en son beğendiklerinizden ve medyum göker nerde acaba??
Göztepe gülsüm nerde nasıl gidiliyo, ne kadara bakıyo, hangi kafede, bilemediği şeyler oldu mu, ne gibi şeyleri bildi, teli varsa özelden atar mısın??? Çok az soru sordum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?