İstanbul'da Fal - Falcılar

Öncelikle tubilicim çok saol tel no için.. Ama miniğin öncü kuvvet beğenmeyince hevesim kursağımda kaldı yaaa ne etçem benim bugün falcıya gitmem gerek.. Minik ya sen bir iki isim söleyiver bari yaa bugün değişik birine gitmek istiyorum...

Ayrıca tarot destesi alma olayına gelince dün kadıköyde dolanırken laro destesi gördüm aldım. Zen tarot, raider waite, melek tarotu ve katina destesinden sonra 5. destem oldu Yakında kafayı yicem sanırım...

ben burda car car konuşsamda gittiği falcı skalam çok dar kuzucum :)
Ahanda yazayım.
Favorim Elanit - Öldü
2.Favorim Elmira
Melekler Kahvesi Meryem bende iyiydi.
Gop birsel vasat ötesi
Soğanlı emine vasat ötesi
Olgu gecikmeli çıkıyo dedikleri ama çıkıyo esas olaya var.
Birde fala 30 tl den fazla vermeyin gözünüzü sevem.
Ben bi ayda 500 tl yi hiç etmiştim

katina destesini nerden aldın ? bende alicim. kaç tele :)
töbe ettim ya kendi kendime bakicim artıkın

Son düzenleyen: Moderatör:

yaf Birsel ablanın dedikleri sana çıktımı çıkmayanlar var mı? Ben boynuzu yediğimi ilk ondan duyduğum için sürekli gidiyorum.. Elmiraya da daa gideli 1 hafta olmadı.. Olgudan boynuzlandıımı öğrenememiştim.. Elaniti kaçırdım ya aahh ona yanarım... Bir de Burcu ne dediyse çıktı ama tam tersi çıktı yani ancak bu kadar olur

Katina destesini D&R larda bulabilirsin cnm ama şahsi kanaatimi söliim bu desteye ben çok güvenmiyorum ve sevmiyorum. Hatta bu desteyi almadan önce İzmir Büyücüleri kitabını al oku. Çünkü bu kitabı yazan kadının ananesininmiş deste güyaaaa... Ama tabi iyi bakanlar da varmış, bilemem..

eee yokmu başka falcı yaf... Hiieeyytt var mı bana fal bakaaann

birselin falının çıkmasını geçtim tam bir fiyaskoydu kuzucan
yok sende büyü var 3-4 tane yok şu yapmış bu yapmış yok bi tanesi sana yapılmamışta, üstünden geçmişsin o yüzden etkilemiş seni :86:
evlimisin,dul musun ? çocuğun var valla haberim yok benim
burcunun iş konusunda dediği çıkmadı ama aşk konusunda çıktı. bide tespitleri çok doğruydu bende
elanitin falıyla iadre etcem ömür boyu ya da kendim bakmayı öğrencem.
biraz 6.his, biraz sallamasyon,birazda kartları okumayı çözdüm mü tamamdır
temam bu aksam dr ye gidicektim kitap almaya kartlarıda alam bare büyücü kitabınıda sonra kk dakiler üstünde denemeler yaparım sen gitme bugün falcıya boşver. cebinde kalsın paran, o parayla bana kahve ısmarla pazar gübü

tamam canım yaa en iisi vallahi, baksana gitçek adam kalmadı.. Artık kendim daa ii fal bakmaya başladım zati.. Bi de Birsel Abla'nın dediklerinin çıkmamasına sewindim Benim için Elmirayla Birsel Abla ağız birliği edip boynuzu yediim herifi başkasıyla evlendirdiler bi de üstüne çocuk yaptırdılar ah ben ölmiyem de kimler ölee... Adam benimle tektaş baktıı hafta başkasıyla nişanlanmış, keşkem ben de bunun üstüne başkasıyla evlensem de 1-1 oldu desem Allahıımm ölüyom Yarabbiimm....

Ama elmiranın dediklerinin bi kısmı çıktı devamı için süresi var ..
tebi o süreler umrum değil ..
hatayı hatayla kapatmak ne işine yarar ki ?
bir adam gitmeyi göze aldıysa bırak gitsin. hayatının bundan sonrasınıda onun yaşadıkları değil kendi isteklerine göre yönlendir.
geçen destan'a sorduğumu sana soruyorum .
O adamı değerli , seni değersiz yapan nedir ?
Tabi kolay bi olay değil, etkilenecek,üzülecek,hırpalanacaksın. Ama bu hayat senin , silkin kendine gel ve hayatını kimseye hibe etme.
Hayatta şükretmemiz için o kadar çok sebep var ki .
Elimiz kolumuz sağlam,gözlerimiz görüyor, kulağımız duyuyor, çalışıyoruz vs vs vs vs vs :)

(bende ki değişimi farkedenler olabilir, bu kız ne diyo tabi herşey yolunda gidiyoda ondan böyle diyebilirsiniz. hayır ben manik depresifim. sanırım manik döneme geçtim o yüzden polyannayım)

Ah miniim yaa boşver depresif olma da hep manik kal
Bi de olay onu değerli kılan beni değersiz kılan olayı diil ki.. Yaşanan onca şey nasıl yalan olabilir? Ben bu kadar mı aptalmışım? Ben kimseye bi kötülük etmedim neden bunları yaşadım? daha birsürü cevapsız soru... Üstelik aklıma hep mutlu anlar geliyo deli oluyorum yaaa bir de ondan başka hiçkimseyi bir daha asla sevemeyecekmişim duygusu var.. En kötüsü de buuu.. Ömür boyu ewde kaldım galibaa... Dünyadaki herhangibir erkeği erkek gözüyle görebildiğim gün bütün kk kızlarına fal bakçem yaaa :92:

Falcıya gitmek isteyenler, çoğunu deneyen biri olarak sadece Beşiktaş Symbol cafede Nihal i tavsiye ediyorum size...

Falcıya gitmek isteyenler, çoğunu deneyen biri olarak sadece Beşiktaş Symbol cafede Nihal i tavsiye ediyorum size...

Canım çok sağol da ben en son ona geçtiğimiz ocakta baktırmıştım, çok olumlu gelişmeler olucak dediği süreç için kolum 12 yerden kırıldı, ameliyat oldum, az kalsın kolumu kesiolarmış Artık bu olay için bile gülüyorum ööle bi kafayı yedim yane... Ya bu sene benim başıma gelenler hiçbi kk kızının başına gelmemiştir heralde.. bu dediğim olaydan 4 ay önce de çanağı kırıp 1 ay evde yatmıştım.... Vallaha hiçbi falcı ne bunları bildi ne de boynuzun hasını yediğimi..
Hem de yediğim boynuz normal bi boynuz da diğil yani resmen altın boynuz...

Nese belki bu sefer tutturur yine mi gitsem acep yaf... Sana gelecek için dedikleri çıktımı yoksa sadece şimdiki durum mu çıkıyor?

son yorumumuda yapıp susayım :)
yaşananlar yalansa yalan, geçmişi değiştiremezsin.
psikiyatrımın dediği şey şuydu : cevabı sende olmayan soruları kendinde arama :)
ve en sonuncusu : tekrar seversin. ben bundan önceki erkek arkadasımda öldüm bittim, onsuz yaşayama bu acıyı kaldıramam dedim 40 tane uyku ilacını yuvarladım. sonuç , tekrar aşık oldum :86::86::86:

Kız deli değer mi yaa, wallaha bütün kk kızları toplaşıp kurtarmaya gelirdük seni bilseydik eğer...
Ama inan ben de o raddenin sınırlarındayım, yapmayı da çok düşündüm ama sıktıramadım.. Dedim bu dünyada çekiyom çekçeemi, bi de kendimi öldürsem orda daa fenasını görsem nolcak Komik ama sadece bu düşünce engelliyo beni...

Dediğim gibi bırak aşık olmayı artık hiçbir erkeği erkek gibi göremiyorum. O dereceye geldim ki artık özellikle dergilerde yakışıklı erkek fotolarına bakıyorum ama hiçbiri bana çekici bile gelmiyo, aseksüel oldum galiba, durumum çok vahim çookk.. Gözümün önüne 70 yaşında 18 tane kedisiyle aynı evde tekbaşına yaşayıp tekbaşına ölen bir nine olduğum geliyoo üühhüühühüüüüü :2:

Miniim yaf bugün için fal baktırmama sözümü tutamadım, niyeti bozdum işten çıkıp nihale gidiom şimdi Ama pazar kahve sözümü yine tutarım :) Akşam da anlatırım nasıl olduunu.. Bu arada tavsiyen için teşekkürler etoiles..

Hadi bakalım bekliyorum yorumlarını :)

32 yaşıma 2,5 ay kala öğrendiğim en büyük şey ; herşey bizim için, artık ne yargılıyorum , ne garipsiyorum, bugün benim yaşadığım olayı yarın sen yaşabilirsin, bugün senin yaşadığını yarın ben. Diğer insanların yaşadıkları bize bir nefes kadar uzak.
Elanit benim falıma bakarken bir cümle kurmuştu ; hiç güzel bir hayatın olmamış , ne cocukluğun ne gençliğin evet olmadı ama bunada şükür :) yarını güzel yapacak bizleriz. Şu an yaşadıklarımıza takılır kalırsak mahvoluruz. İntiharı benim kadar kücümseyen başka ukala yoktur :) onuda yaşadım.
Herşey biz insanlar için.
O yüzden buraya gelip günah,Allah'a şirk koşuyorsunuz,bik bik bik diyenlere kızıyorum. Çaresiz kalmak nedir bilmeden ukalalık yapmanın esprisi yok.
Umarım zor günlerini kısa sürede atlatırsın.

Pazar gelmek istiyenler litfen en geç cuma günü pişt diyin bana çünkü cuma akşamından pazar taksime gelene kadar internete girebileceğimi sanmıyorum.
Deli bi program yaptım kendime :78:

Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır forumu takip etmiyordum, takip etmediğim dönemde baktırdıklarımla ilgili yorumlarımı paylaşmak istedim;
Kadıköy Rea Cafe Sevgi; Dedikleri kısmen çıktı ama fal arasında sürekli telefonla konuşuyo, insanı çileden çıkarıyo bundan dolayı bi daha gitmem..
Bakırköy Laf Cafe Safiye; Söyledikleri çıkmadı, tarih geçti..
Gül; Çok etkileyeci bi faldı ama dediklerinin hiç biri çıkmadı..
Stone Cafe'nin yanında bi cafe var Medyum Sultan; Dedikleri yine çıkmadı, üstelik kadın çok pis kesinlikle tavsiye etmem, hala aklıma geldikçe midem bulanıyor..
Taksim Monalisa Cafe Taner; Sadece yüzüme bakıp kişilik analizi yaptı, geleceğe dair bi şey söylemedi (sadece döncek dedi ama hala dönmedi)

Bunların dışında falcılarda sıra beklememek için telefonda ve internetten de baktırdıklarım var ama yine hepsi yalan!

Neden bana hiç bi falcının dediği çıkmıyo yaaa:2::2::2:
Bu arada bi site buldum 5TL'te falcı seçip fal baktırıyorum (en azından krizim tuttuğunda cebimden fazla para çıkmadan rahatlamış oluyorum)

Şimdi de bi site üzerinden birini buldum bi kaç gün içinde ona baktırıcam, yorumumu yazarım, belki bu sefer tutar

Son olarak ta arkadaşlar; Selma Toprak, Mercan ve Soğanlık Emine hangisini önerirsiniz, bi de bi ara Rahman Hoca vardı no'sunu bilenler varsa bana mesaj atabilirmi?

Böyle kurşun döken bir kadın vardı aynalı kavak tarafında oturuyordu ama evi çok pisti diye hatırlıyorum hala varmıdır bilmiyorum yorumları çok tutarlıydı

Teşekkür ederim cevap için. bakiyim ben iyi birini bulursam haber veririm. evet evet kurşunu göstermesi lazım diye biiyorum ben de hatta yorum da yapıyorlarmış dediğin gibi. ama baştan savma da olsa yine iyi gelmiştir dökülmesi

çok teşekkür ederim canım msjı aldım , özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazdım şimdi.

çok teşekkür ederim. elimrayı tavsiye edermisiniz? siteden okuduğum kadarıyla herkes memnun, eğer ankarada baktırmak istediğiniz birisi olursa adres ve isim verebilirim bende.

herkes derken?? forumu okumuyorsunuz galiba. elmira'yı beğenmeyenler daha fazla.75TL'nizi sokağa atmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…