İstanbul'da Fal - Falcılar

=======================================================
cook merhaba , feneryolundaki kafeyi merak ettim cidden :)
acaba zerrin hnm kaca bakiyor , internetten baktim ama kafe ile ilgili bir bilgi bulamadim.

tsk ,

feneryolundaki cafenin teli varmı birde fal ücreti ne kadar ?

napıyım kuzum , bi yerimi yırtsamda olacağın önüne geçilmiyor.
Rabbim verdiklerinle mücadele edicek güç ver dedim.
Gerisi Allah Kerim ben kafamı toplamaya gidiyorum.
en son giden 100 tl'den sonra akıllandım.
o 100 tl ile kaç tane kitap alırdım ben biliyonuz mu :2:

ella nın billgilerine face ten ulaşabılırsın ama numarası yok sanırım orda ıstersen msj at yada ozelden bana meil adresını yaz vereyım sana evınde bakıyor teldede bakıyor sanırım

zuhuratbabadaki orhana 2 kere gittim...birincisinde cok sasirmistim hayatimda onemli yerleri olan kisilerin isimlerini hep vermisti.bazi dedikleri olmamisti ama asil merak ettigim sey hakkinda soyledigi cikmisti.ama 2. gidisimde fos cikti...arkadasimla gitmistim ikimize de neredeyse ayni seyleri soylemis.tabi tutmadi dedikleri...son gidisimde de 50 liraya bakiyordu...yani gitti 100 liramiz...paradan ziyade insanin moreli bozuluyor.hep morel bozucu seyler soylemisti bize.morele ihtiyacim var diye gitmistim aksine daha cok morelim bozulmustu...

merhaba ella hanıma giden baktıran varmı acaba

falcı ellaya ben gıtmıştım o andakı yaşantınla ılgılı herşeyı soyluyor olumsuzuda soyluyor olcakmı dıyede soyluyor bana söylemıştı bayada uzun bakıyor 50 dakka sürdü zam yapmadıysa fazla parada almıyor gıtmek ıstersen numarasını sana gondereyım ozelden

bende ella hanıma baktrdım memnun kaldım arkadaşlar iyidi yani bilginize:))

minik ayrılacağınızı kim söylemişti bilgi verirmisin?

bende ella hanıma baktrdım memnun kaldım arkadaşlar iyidi yani bilginize:))

bende baktırmıştım :) 1 ay önce benımkıde çıktı erkek arkadaşımla yaşadıklarımı soyledı çok kotuydu aramız ayrıydık duzelıcek dedı ben ınanmamıştım ama duzeldı gerçekten şuan çok ıyı aramız çok şeker bırı ayrıyetten

=======================================================
cook merhaba , feneryolundaki kafeyi merak ettim cidden :)
acaba zerrin hnm kaca bakiyor , internetten baktim ama kafe ile ilgili bir bilgi bulamadim.

tsk ,

Kotu bisi soylemek istemem ama Zerrin icin dakikalarca sira bekledikten sonra.. Soyledigi isimler disinda hicbirseyin dogu olmadigini gordum.. Hic ama hic bir dedigi gerceklesmedi ustelik not almistim :) o andaisim falan soyleyince cok etkileniyorsun ama o kadar. Bildiklerini sana tekrar ediyor sadece. Ama belki tutturdugu birileri olmustur kimbilir

böyle bi ayrılığı kimse söylemedi.
olumsuzlar bile
birsel,emine,son gittiğim elif benim terk edeceğimi söledi :)
terk edildim

Ya minikim sen terkedilmedinnnnnn !

Bu aralar çok parlak değilim biliyorsun, hatta bittiğini kafama yerleştirmeye çalışırken kalbim şiddetle karşı çıkıyor, e seviyorum ben bu adamı....
Az önce Elmira'ya telefonda fal baktırdım, çok çarpıcı 2 cümleyi anlatmak istedim :
Elmira : bu adam işini değiştirdiğine pişman olacak
Esas oğlanın gün içindeki konuşması : değiştirmeseydim keşke ben bu işi, buradan daha kötü görünüyor, belki kısa süre içinde başka yere geçerim
Elmira : yeni araba gözüküyor
Esas oğlan iş değiştirince arabası da değişecek

Gelişmeleri yaşadıkça vermeye devam edeceğim...

tamam terketmedi , mola verdik

kızlar acilen bişey sormam lazım uzun zamandır takip edemedim ve yine bi kriz geldi bana elmiranın telefonunu verirmisiniz bide ne dşünüyosnuz onun hakkında merak ediyorum

Ben teşekkür ederim. Sizin de yüreğinize sağlık. Sevgi ile kalın......herkese mutlu bir aşk, mutlu ve hayırlı huzurlu, dolu dolu mezara kadar süren, saygılı, sevgi dolu bir evlilik diliyorum......hiç bir kadın ağlamasın, ağlatılmasın, hiç bir kadın işkence görmesin. Ve tüm kadınlar uyanık, ayakların üzerinde duran ve tamah etmeyen kadınlar olsunlar.......aşkta, mutlulukta, hayatı karmaşık yapmakta, yapmamakta birazcıcık bizim elimizde....ve erkek ısrarla istemiyorsa, kalbimizin kanı aksada, bırakmayı bilmek gerek.....hayır diyebilmeyi de.

Sizlerden birşey istiyorum. Lütfen her sabah kalkınca aynanın karşısına geçin ve burundan çok derin bir nefes alıp, yavaşça o nefesi ağızından peyder pey verin. Bunu beş kez tekrarlayın, sonra şu cümlecikleri sesli bir şekilde 3' er kez (güleryüzlü ve inanarak) tekrarlayın (lütfen yapın bakın bu çok işe yaracaktır ve bu asla bencillik değildir) :

- ben çok değerliyim
- ben kendime iyi davranıyorum
- ben kendimi seviyorum
- ben tanrının bu dünya üzerinde yarattığı eşsiz bir varlığım
- ben tanrının lutfuyum
- ben her türlü zorluğunun üstesinden gelebilirim ve o güce sahibim
- ben maharetliyim
- ben sevgi doluyum
- ben eksikliklerimi seviyorum ve kabul ediyorum, düzeltmek için çaba ediyorum
- ben seviliyorum ve buna değerim
- ben kendime iyi davranıyorum
- ben çok önemliyim
- ben kendimi kabul ediyorum
- ben gelişiyorum
- ben yaşıyorum ve evren beni kolluyor

lütfen hep beraber bunu her gün tekrarlayalım. Bakın neler olacak......falcılara ihtiyacınız bile kalmaz......inanın

Zaten o adam seni bırakamaz, bırakmaz da.

Bir ed molalardan sonra ne olur ? Tazelenmiş bir enerji ve inançla çok daha performanslı bir yeni devre başlar...

aylar sonrasını hesap etmekten yorgun oldugum içün , yarına odaklanıyorum.
öbürgünü sona düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…