Arkadaşlar fal baktırmaya meraklıyım ve yorumları takıp ediyorum ve bu yaz ayrılık yaşayınca bir çok kişiye gittim ve tecrubelerimi paylaşmaya karar verdim
sybol cafe nişantaşı- meryem 9cu ayda ayrılacagımızı soyledi huyunu suyunu soyledi hepsi cıktı
kızııtoprak cafe nu - oda ayrılacagımızı soyledi ama daha var demişti o da karekterini bire bir anlattı
bakırkoy Orhan- zuhuratbabada evinde bakıyor o da ayrılık dedi senın burcunun onun burcunu soruyor. arkadaşıma evlilik demişti ama onlarda ayrıldı 50 tl ye bakıyordu sanırım zam yapmış.
bakırkoy yaşar hanım su falı bakıyor evinde üç harflileri varmış ve onu rahatsız ediyorlar gibi hareketler yapıyor ayrılık dedi
bakırkoy duygum cafe , duygu isim ogrenmek istiyorsanız kesinilkle gidin sadece o kadar ayrılık yok benı nıkahına cagırıcan diyordu ayrıldık rahat ol arıyacak dedi defalarca rahat ol dedi durdu aylar gecti arayan yok verdigi tarihler tutmuyor
bakırkoy altıncı his cafe talin detaylı bakıyor ama oda bu senın kaderin dedi verdiği tarihler cıkmadı
bakırkoy arzuhal arzu - aynı sekılde barışacaksın dedi ama
yeşilkoy cansu ılk baktırdığımda bu senın kaderin dedi 4 gun sonra ayrıldık tekrar gıttım kesinlikle kaderin barışıcaksın dedi verdiği tarihler hiç çıkmadı ama arkadaşıma suan hamılesın dedi ve bıldı hatta hiç kımsenın bilmediği detaylar soyledi
Sadece istanbulla sınırlı kalmadım birde Antalya tecrubelerim var (Antalyaya gittiğimde ayrılmıştık)
Antalya fokur cafe serap ayrısınız o başkasıyla beraber olucak 3 ay surecek sonra senı arıyacak ama sonu gelmez dedi (evet su an başkasıyla )
Antalya medyum kuzey - arıyacak barişacaksın dedi (verdiği tarih tutmadı)
Antalya falcı fatma ogretmen evinin arkasında evinde bakıyor- çok net konuştu bundan bir halt olmaz boşuna ümitlenme dedi 70 tl
bahariye narçil Olgu 2 hafta once gittim arıyacak dedi sevgilisi varmı dedim yok dedi ben var biliyorum diyince bir daha bakım dedi var ama cıddı değil dedi.
gecen gun şaşkınbakkal nostradamus cafe ye Anka için gittik pazartesileri yokmuş gul hanım baktı çok yeni oldugu için yorum yapamıyorum ama fena değildi
daha sonra arkadaşım Anka ya gitmiş kesinlikle gitmelisin diyor.
benım yenı favorım Narchille cafe feneryolu sokak feneryolu mahallesinde sadece perşembe gunleri Zerrin hanım diye biri izmitten geliyor
5 arkadaş baktırdık hepimiz şok olduk isim söylüyor semt adı veriyor
bana babamın adını soyledi ki adı ogle kolay bir ısım değil yaptıgı işe kadar
arkadaşıma beraber oldugun kişinin oturdugu semte kadar soyledi
su an tekrar gitmeyi duşunduğun tek kişi Zerrin hanım
Umarım sizlere faydalı olabilmişimdir
günaydın arkadaşlar elmira nın dedikleri çıkıyormu? merak edıyorum gıdebılırım kaça bakıyor birde ella ya gıttım onun fıyatı çok uygun geldı bana söyledıklerıde doğruydu
Arkadaşlar fal baktırmaya meraklıyım ve yorumları takıp ediyorum ve bu yaz ayrılık yaşayınca bir çok kişiye gittim ve tecrubelerimi paylaşmaya karar verdim
sybol cafe nişantaşı- meryem 9cu ayda ayrılacagımızı soyledi huyunu suyunu soyledi hepsi cıktı
kızııtoprak cafe nu - oda ayrılacagımızı soyledi ama daha var demişti o da karekterini bire bir anlattı
bakırkoy Orhan- zuhuratbabada evinde bakıyor o da ayrılık dedi senın burcunun onun burcunu soruyor. arkadaşıma evlilik demişti ama onlarda ayrıldı 50 tl ye bakıyordu sanırım zam yapmış.
bakırkoy yaşar hanım su falı bakıyor evinde üç harflileri varmış ve onu rahatsız ediyorlar gibi hareketler yapıyor ayrılık dedi
bakırkoy duygum cafe , duygu isim ogrenmek istiyorsanız kesinilkle gidin sadece o kadar ayrılık yok benı nıkahına cagırıcan diyordu ayrıldık rahat ol arıyacak dedi defalarca rahat ol dedi durdu aylar gecti arayan yok verdigi tarihler tutmuyor
bakırkoy altıncı his cafe talin detaylı bakıyor ama oda bu senın kaderin dedi verdiği tarihler cıkmadı
yeşilkoy cansu ılk baktırdığımda bu senın kaderin dedi 4 gun sonra ayrıldık tekrar gıttım kesinlikle kaderin barışıcaksın dedi verdiği tarihler hiç çıkmadı ama arkadaşıma suan hamılesın dedi ve bıldı hatta hiç kımsenın bilmediği detaylar soyledi
Sadece istanbulla sınırlı kalmadım birde Antalya tecrubelerim var (Antalyaya gittiğimde ayrılmıştık)
Antalya fokur cafe serap ayrısınız o başkasıyla beraber olucak 3 ay surecek sonra senı arıyacak ama sonu gelmez dedi (evet su an başkasıyla )
Antalya falcı fatma ogretmen evinin arkasında evinde bakıyor- çok net konuştu bundan bir halt olmaz boşuna ümitlenme dedi 70 tl
bahariye narçil Olgu 2 hafta once gittim arıyacak dedi sevgilisi varmı dedim yok dedi ben var biliyorum diyince bir daha bakım dedi var ama cıddı değil dedi.
gecen gun şaşkınbakkal nostradamus cafe ye Anka için gittik pazartesileri yokmuş gul hanım baktı çok yeni oldugu için yorum yapamıyorum ama fena değildi
benım yenı favorım Narchille cafe feneryolu sokak feneryolu mahallesinde sadece perşembe gunleri Zerrin hanım diye biri izmitten geliyor
Hakıkaten tebrık ettım minikdepresif,bencede su paraları toplayıp bır kumbara gbı bıyere bır suru tatıle gıdılıp kafa dagıtılırr ınankı...Olacagın onune ztn gecılmıyorr:)bızde olasılıkları ogrenmek ıcın falcıya gıtcegımıze,tatile gıtmek en mantıklısı:)
merhaba ella hanıma giden baktıran varmı acaba
ella nerde çalışıyor, nasıl ulaşabiliriz?
falcı ellaya ben gıtmıştım o andakı yaşantınla ılgılı herşeyı soyluyor olumsuzuda soyluyor olcakmı dıyede soyluyor bana söylemıştı bayada uzun bakıyor 50 dakka sürdü zam yapmadıysa fazla parada almıyor gıtmek ıstersen numarasını sana gondereyım ozelden
detay yok ..
sadece ayrılık onandı artık. sakinliğime şaşırıyorum.
zaten ayrıydık kesinleşti.
artıı üzerine konuşmak istemiyorum,uğruna falcı falcı gezmekte.
gerceği kabullenip yoluma devam edeceğim.
nazarımda konu kapandı.
bende ella hanıma baktrdım memnun kaldım arkadaşlar iyidi yani bilginize:))
=======================================================
cook merhaba , feneryolundaki kafeyi merak ettim cidden :)
acaba zerrin hnm kaca bakiyor , internetten baktim ama kafe ile ilgili bir bilgi bulamadim.
tsk ,
minik ayrılacağınızı kim söylemişti bilgi verirmisin?
böyle bi ayrılığı kimse söylemedi.
olumsuzlar bile
birsel,emine,son gittiğim elif benim terk edeceğimi söledi :)
terk edildim
Ya minikim sen terkedilmedinnnnnn !
Bu aralar çok parlak değilim biliyorsun, hatta bittiğini kafama yerleştirmeye çalışırken kalbim şiddetle karşı çıkıyor, e seviyorum ben bu adamı....
Az önce Elmira'ya telefonda fal baktırdım, çok çarpıcı 2 cümleyi anlatmak istedim :
Elmira : bu adam işini değiştirdiğine pişman olacak
Esas oğlanın gün içindeki konuşması : değiştirmeseydim keşke ben bu işi, buradan daha kötü görünüyor, belki kısa süre içinde başka yere geçerim
Elmira : yeni araba gözüküyor
Esas oğlan iş değiştirince arabası da değişecek
Gelişmeleri yaşadıkça vermeye devam edeceğim...
tamam terketmedi , mola verdik
Zaten o adam seni bırakamaz, bırakmaz da.
Bir ed molalardan sonra ne olur ? Tazelenmiş bir enerji ve inançla çok daha performanslı bir yeni devre başlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?