böyle bi ayrılığı kimse söylemedi.
olumsuzlar bile
birsel,emine,son gittiğim elif benim terk edeceğimi söledi :)
terk edildim
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
canım cok teşekkür ederim soganlık emine hanımın teli için. en kısa zamanda gidip paylascam tecrübemi.umarım benide memnun eder.
napıyım kuzum , bi yerimi yırtsamda olacağın önüne geçilmiyor.
Rabbim verdiklerinle mücadele edicek güç ver dedim.
Gerisi Allah Kerimben kafamı toplamaya gidiyorum.
en son giden 100 tl'den sonra akıllandım.
o 100 tl ile kaç tane kitap alırdım ben biliyonuz mu :2:
Bana sürekli geçmişten vazgeçti. Gelecekle ilgili bir iki şey söyledi. Vakit kalmamıştı. Geçmişle ilgili söyledikleri doğru ama gelecek bakımından tatmin olduğumu söyleyemeyeceğim. Çok muğlak, vakit verilmeden söylenen birkaç bir şey. Biterken su falına gelmemi söyledi. Ama ben gideceğimi zannetmiyorum su falına. Hem çok pahalı, hem de bende su falı baktırmaya değecek izlenimi uyanmadı maalesef.
böyle bi ayrılığı kimse söylemedi.
olumsuzlar bile
birsel,emine,son gittiğim elif benim terk edeceğimi söledi :)
terk edildim
narçil cafe zerrine gidenler yazabilir mi? gelecek çıkıyor mu?
narçil cafe zerrine gidenler yazabilir mi? gelecek çıkıyor mu?
bilmedi işte :) olaylar felan anlattığı gibi olmadı :)elifi begenmemiştin bilmiş o zaman
valla ben 1 şubatta başlıyorum sporaHakıkaten ya bende bazen dıyorum oralara verdıgım parayla kendıne gıt ust bas al ne blyım makyaj malzemesı sacını kuafore kalk gıt,en azından kendıne yararın var,yada bır spor salonuna yazıl,yda yoga merkezıne sosyallesırsın en azındanben habıre falcı pesınde buara:) delırdımmmmmm
Bu arada en son yazdıgını okudum,üzüldüm,ama senın daha fazla üzülmeni İstEMEM!!cunku Sen Degerlısın!!Umarım hersey gonlunce olurr Minik..
Bitmedi zaten , askıda. Ama ben ara vermelere pek inanmam.Minik, sizin iliskinizin bittigine inanmiyorum. Ayrica bitse ne olacak ki? Sen kendinde var olan gucun farkinda degil misin? Seni oyalayan birine ihtiyacin mi var?
Seni sadece buradaki yazilarindan taniyabildigim kadariyla caresilige pabuc birakacak biri hic degilsin. Elimde olsa seninle yer degistirmeyi kabul ederdim.
Islerine burnunu sokup, akil vermeye kalkistigim icin kusura bakma.
Nisantasi Miraj Cafe de Serap hanima duyaniniz var mi? Giden varsa yorum yapabilir mi?
ella nın billgilerine face ten ulaşabılırsın ama numarası yok sanırım orda ıstersen msj at yada ozelden bana meil adresını yaz vereyım sana evınde bakıyor teldede bakıyor sanırım
Birnur adinda bir falciya giden oldu mu?
Senesenevler'de oturuyor, evinde bakiyor.
Birnur adinda bir falciya giden oldu mu?
Senesenevler'de oturuyor, evinde bakiyor.
Hic giden kimse yok mu?
Ben gittim, giden baskalari varsa onlarin gorusunu almak istiyorum.
merhaba canım...ben ella'yı bir arkadaşımdan duymuştum...kaça ve nerde bakıyor?bilgi için şimdiden teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?