İstanbul'da Fal - Falcılar

- ben çok değerliyim
- ben kendime iyi davranıyorum
- ben kendimi seviyorum
- ben tanrının bu dünya üzerinde yarattığı eşsiz bir varlığım
- ben tanrının lutfuyum
- ben her türlü zorluğunun üstesinden gelebilirim ve o güce sahibim
- ben maharetliyim
- ben sevgi doluyum
- ben eksikliklerimi seviyorum ve kabul ediyorum, düzeltmek için çaba ediyorum
- ben seviliyorum ve buna değerim
- ben kendime iyi davranıyorum
- ben çok önemliyim
- ben kendimi kabul ediyorum
- ben gelişiyorum
- ben yaşıyorum ve evren beni kolluyor

lütfen hep beraber bunu her gün tekrarlayalım. Bakın neler olacak......falcılara ihtiyacınız bile kalmaz......inanın[/QUOTE]

Slm Lahey
Yazmış olduğun herşeye katılıyorum.Çok güzel afirmasyonlar bunlar.Çekim yasası her zaman işe yaramıştır..Bir ara çok umutsuz olduğum zamanlar yapmıştım.bir müddet sonra öyle güzel şeyler yaşamaya başladım ki..Sevinçten hergece ağlıyordum..işlerim düzene girdikten sonra sanırım yoğun iş temposundan bırakmıştım..tekrar başlama zamanı...
Bir de arkadaşlara "Aşk için gül meditasyonu"nu tavsiye ederim.Netten yazarsanız bulabilirsiniz..onu da 2 gün yapıp neticesini aldım.şu sıra pek yapamıyorum.ama şiddetle tavsiye ederim.. bu arada inanç çok önemli..İnanarak yapıldığında ben eminim herkez faydasını görür.ki ben başlarda pek inanmıyordum.zamanla yaşadıklarımdan sonra.vay be demiştim kendime...

Son düzenleme:
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

canım cok teşekkür ederim soganlık emine hanımın teli için. en kısa zamanda gidip paylascam tecrübemi.umarım benide memnun eder.

Merhaba arkadaslar bende soganlik Emine nin telefonunu rica edicim bilen varsa çok acil benim icin

Hakıkaten ya bende bazen dıyorum oralara verdıgım parayla kendıne gıt ust bas al ne blyım makyaj malzemesı sacını kuafore kalk gıt,en azından kendıne yararın var,yada bır spor salonuna yazıl,yda yoga merkezıne sosyallesırsın en azından ben habıre falcı pesınde buara:) delırdımmmmmm

Bu arada en son yazdıgını okudum,üzüldüm,ama senın daha fazla üzülmeni İstEMEM!!cunku Sen Degerlısın!!Umarım hersey gonlunce olurr Minik..

kızlaaar,angels cafe naz ayrılmış,yerini bilen duyan varsa söyleyebilir mi litfennn? :)

Haklisin banada su fali bakmam icin israr etti ama 100 TL oldugu icin kabul etmedim cok pahali geldi bana. Su falina ikna etmek icin ne yazikki kisa kesiyor keske öyle yapmasa cünkü biz kahve ve tarottan memnun kalirsak suyada baktiririz, ama kesinlikle 100 tl cok.

böyle bi ayrılığı kimse söylemedi.
olumsuzlar bile
birsel,emine,son gittiğim elif benim terk edeceğimi söledi :)
terk edildim

Minik, sizin iliskinizin bittigine inanmiyorum. Ayrica bitse ne olacak ki? Sen kendinde var olan gucun farkinda degil misin? Seni oyalayan birine ihtiyacin mi var?
Seni sadece buradaki yazilarindan taniyabildigim kadariyla caresilige pabuc birakacak biri hic degilsin. Elimde olsa seninle yer degistirmeyi kabul ederdim.

Islerine burnunu sokup, akil vermeye kalkistigim icin kusura bakma.

narçil cafe zerrine gidenler yazabilir mi? gelecek çıkıyor mu?

ben zerrin hanımı uzun yıllardır biliyorum.
izmitte iken gitmiştim..geleceğe dair inanılmaz şeyler bilmişti bir kaç defa
sonra kadıköyde narçil'da olduğunu öğrendim.ara ara gittim ama eskisi gibi değil
ya beni az çok tanıdı onun için yada eski performansı yok..ben artık begenmiyorum fallarını
hala narçilda mi onu da bilmiyorum..1 seneyi geçti en son baktırdığımdan bu yana
kaça bakıyor şimdi acaba?

elifi begenmemiştin bilmiş o zaman
bilmedi işte :) olaylar felan anlattığı gibi olmadı :)
elifi begenmeme sebebim ,olumsuzluğu değil , karakter tahlillerinde ki hatalar ,beni bana bile anlatamadı.
büyü diye tutturdu.
hatta bi ara sen büyü yaptırdın mı dedi haşa it gibi korkarım büyüden
yani bilemedi.
tabi başkalarına tutturabilir , ben kendi nazarımda hiçbişiyi bilemediğini söylüyorum.
valla ben 1 şubatta başlıyorum spora
sauna,plates,latin dansları,oryantel,fitnes vs vs vs hepsi var ..
ilk önce tototu küçültüp sonra orytantele bulaşmayı düşünüyorum
umarım herşey hepimizin gönlünce olur.
Bitmedi zaten , askıda. Ama ben ara vermelere pek inanmam.
Tabi gelişmeler oluyor :) Bu sefer ben mola istedim.
O kadar yorgunum ki ondan uzakta düşünmek istiyorum.
Falcıya felan gitmek değil , düşünüp kendim karar vermek istiyorum.
yok kuzum benle yer değiştirme , ben aşık olunca pek bi yapışkan oluyom. herifin paçasına yapıştım 2 yıldır bırakmıyom , kene gibi

Nisantasi Miraj Cafe de Serap hanima duyaniniz var mi? Giden varsa yorum yapabilir mi?

selam canım...ben 3 yıl evelsi...Miraj Cafe Serap Hanım'a baktırmıştım...ben pek memnun kalmadım...bugünü güzel yorumlar..ama gelecek için söyledikleri pek gerçekleşmedi.bence değmez.ama sen bilirsin tabii...bu arada Miraj Cafe..Etilerde:)

ella nın billgilerine face ten ulaşabılırsın ama numarası yok sanırım orda ıstersen msj at yada ozelden bana meil adresını yaz vereyım sana evınde bakıyor teldede bakıyor sanırım

merhaba canım...ben ella'yı bir arkadaşımdan duymuştum...kaça ve nerde bakıyor?bilgi için şimdiden teşekkürler:)

selam zerrin hanıma yazın gitmiştim ,bana hiç bilemedi çoğu şeyi hep bana sordu hayatımla ilgili, gittiklerim arasında kötülerdendi ama orda beklerken bayanlar vardı izmitten beri müşterisi vardı onlar memnunmuş bana hiç bilemedi...

merhaba canım...ben ella'yı bir arkadaşımdan duymuştum...kaça ve nerde bakıyor?bilgi için şimdiden teşekkürler:)

ella hanım 40 bakıyor cnm biz memnun kaldık evinde bakıyor ama telefondada bakıyormuş uzak olanlara bana ozelden meılını yaz bılgılerını vereyım sana ıstersen

kızlar ben de 1 ocak günü yeşilköy küba cafede esraya gittim, aslında 4 kız gittik. size şu kadar söyliyim odadan çıktığımda tirtir titriyodum. burcumu ve yaşımı sordu. o kadar nokta vuruşları yaptı ki 4ümüze hepimiz şok olduk. ki dalga geçerek gitmiştik. hatta arkadaşıma dedim ki hep millete söylüyorlar isimdir cisimdir zamandır gündür hiç bize denk gelmedi falan diye. neyse sonuç olarak bu hfta sonuna kadar beklediğim bir olay var eğer o çıkarsa abonesi olurum. çünkü geçmişi direkt biliyo zaten ve yakın gelecek ile ilgili bilgi veriyo 15-20 dk falan sürdü. tarot ve kahve falı bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…