kızlar ben de 1 ocak günü yeşilköy küba cafede esraya gittim, aslında 4 kız gittik. size şu kadar söyliyim odadan çıktığımda tirtir titriyodum. burcumu ve yaşımı sordu. o kadar nokta vuruşları yaptı ki 4ümüze hepimiz şok olduk. ki dalga geçerek gitmiştik. hatta arkadaşıma dedim ki hep millete söylüyorlar isimdir cisimdir zamandır gündür hiç bize denk gelmedi falan diye. neyse sonuç olarak bu hfta sonuna kadar beklediğim bir olay var eğer o çıkarsa abonesi olurum. çünkü geçmişi direkt biliyo zaten ve yakın gelecek ile ilgili bilgi veriyo 15-20 dk falan sürdü. tarot ve kahve falı bakıyor.
evet bende gidiyorum arada evime yakın diye bende beğeniyorum hiç yanlış bişey söylediğini duymadım ama umrarım aynı esra hanımdan bahsediyoruzdur garanti bankasının yanından daracık girişi olan yer dimi ?? bu arad ellanın numarasını isteyen bi arkadaş olmuş 3 yorum sonra özel mesaj hakkım olyo =)) bana mail adresnizi atın numarasnı atym
evet bende gidiyorum arada evime yakın diye bende beğeniyorum hiç yanlış bişey söylediğini duymadım ama umrarım aynı esra hanımdan bahsediyoruzdur garanti bankasının yanından daracık girişi olan yer dimi ?? bu arad ellanın numarasını isteyen bi arkadaş olmuş 3 yorum sonra özel mesaj hakkım olyo =)) bana mail adresnizi atın numarasnı atym
ella hanım 40 bakıyor cnm biz memnun kaldık evinde bakıyor ama telefondada bakıyormuş uzak olanlara bana ozelden meılını yaz bılgılerını vereyım sana ıstersen
Ben telefondan baktırmaktan hoşlanmıyorum ella hanım nerede peki ?
b.evler tarafında telefonda bılgı alabılırsın msj hakkım yok senın varsa meiladresını yaz vereyım narın 90 dada varmış numarası oda yazabılır
b.evler ? neresi
b.evler tarafında telefonda bılgı alabılırsın msj hakkım yok senın varsa meiladresını yaz vereyım narın 90 dada varmış numarası oda yazabılır
b.evler ? neresi
=======================================================
cook merhaba , feneryolundaki kafeyi merak ettim cidden :)
acaba zerrin hnm kaca bakiyor , internetten baktim ama kafe ile ilgili bir bilgi bulamadim.
tsk ,
feneryolundaki cafenin teli varmı birde fal ücreti ne kadar ?
Nisantasi Miraj Cafe de Serap hanima duyaniniz var mi? Giden varsa yorum yapabilir mi?
narçil cafe zerrine gidenler yazabilir mi? gelecek çıkıyor mu?
Arkadaslar gecen yil Pilav kafede Biriz hanim vardi ben ona gecen yik agustosta gitmistim bana kasim 2011 e kadar ne dediyse cikti birebir. Simdi ne yaikki ordan ayrilmis bana kasimdan önce gelme demisti bende gitmedim kasimdan beride ariyorum orda yok artk. Acaba icinizde taniyaniniz nerde oldugunu bileniniz varmi? Tesekkürler simdiden.
Zaten o adam seni bırakamaz, bırakmaz da.
Bir ed molalardan sonra ne olur ? Tazelenmiş bir enerji ve inançla çok daha performanslı bir yeni devre başlar...
b.minem çok güzel söylemişsin.. çok haklısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?