İstanbul'da Fal - Falcılar

ben izmir'e odaklandım.
bi sorun olmazsa, yarın bu saatlerde izmir adnan menderes havaalanında olcam

git miniğim git benim yerimede dinlen gez eğlen bu aralar işten kafamı kaldıramıyorum... daha yeni eve geldim çok bunaldım tatil istiyorum bende... offf offfff...

git miniğim git benim yerimede dinlen gez eğlen bu aralar işten kafamı kaldıramıyorum... daha yeni eve geldim çok bunaldım tatil istiyorum bende... offf offfff...

bende yogun,kafamı kaldıramayacağım,şıkır şıkır giyineceğim,onu görmicem bi iş istiyorrrrum

bende yogun,kafamı kaldıramayacağım,şıkır şıkır giyineceğim,onu görmicem bi iş istiyorrrrum

şu an benim çalıştığım yer aynen tarif ettiğin gibi bir yer.. ama ben artık bu hafta kafayı yemek üzereyim... yeni yıla hiçte iyi bir başlangıç yapmadım anlayacağın...

şu an benim çalıştığım yer aynen tarif ettiğin gibi bir yer.. ama ben artık bu hafta kafayı yemek üzereyim... yeni yıla hiçte iyi bir başlangıç yapmadım anlayacağın...

izmir dönüşü yani haftaya hafta sonu ayarlayın kendinizi, kopcaz :)

herkesin iletişim numarası var bende. bol eğlenceli bi org. yapalım

hoşgeldin büdü
ben patlamaya hazır bomba gibiyim
hayırlı bi iş için geldin sanırsam

Hoşbuldum Canım
Bir An Bana Kimsenin Cevap Vermeyeceğini Düşündüm..

Sanki Seninde Hislerin Kuvvetli,
Kendine Fal Bakabiliyor musun ? :26:

evet arkadaslar, 5 dk nızı ayırıp göz atın. fallara akıttığımız paranın yanında bu hiç bişi değil.
ben yarın ilk iş olarak topicimizden bi arkadasıma hediye olarak alacağım.
hepimiz engelli adayıyız ki ben 19 yasında gecirdiğim vahim bi kaza sonucu , beyinsel ve yürüme engelli olmaktan Yüce Rabbimin merhameti sayesinde kurtuldum.
1,5 ay baskasına bagımlı yasadım.
1,5 ay tek basıma sokaga cıkamadım. 3 adım sonra düşebiliyordum.
hatta bi keresinde ablam önden gitti, düştüm kalkamadım, oturdum ağladım.
şükür hiç bi hasar kalmadı ama yarın malum.
sağlığımıza dua edip , engelli arkadaşlarımızın engelini kaldırmak için minicik bi adım atalım.
büdücüm teşekkürler haberdar ettiğin için.
kk ve kazen teşekkürler böyle bir güzelliğe vesile olduğunuz için

Evet gercekten cok bilincli ve özel bir insan bana söyledigi hersey hemde tarihleri ile tutmustu, bende Pilav kafeye kac defa gidip kendisini sordum ve tel. nr. istedim ama vermediler. Sayet bulursaniz kendisini veya tele. nr. banada yazarmisiniz.
Ama gecenlerde Anka hanima gittim Nostradamus saskinbakkalda oda iyiydi söyledikleri uzun vadede belli olacak ama yinede su ani ve bircok seyi bildi.

Rica Ederim Canım Benim..
Bu Arada Çok Geçmiş Olsun..
Allah'ın İzni İle Atlatmışsın..
İnşallah Elele Verip Bunu da Aşacağız..

Muhabbetinizi Böldüm Kusura Bakmayın..
İletişim Bilgisi Vermeden, Birbirinizi Kırmadan, Konunuza Kaldığınız Yerden Devam Edebilirsiniz..
Güzel Paylaşımlar

Son düzenleme:

böyle bi sebeple bölünmekten ancak mutlu olabiliriz , ne kusuru ..
tşk'ler büdü

Ortada bırakılmak çok çok berbat birşey, düşün son ana kadar herşey mükemmel. Asla olumsuzluk yok, asla problem yok ve asla kavga veya herhangi bir başka şey yok. Elinize yüzük takılmış, tüm eşyalarınız alınmış ve artık aile ve tüm dostlar ile tanıştırıldın. İş sadece evlenmede ve bir gün bir uyanıyorsunuz ki, artık aile sizi istemiyor. Sonra asla evlenmem dediği ve göya ayrıldığı kız arkadaşı ile pat nisanlanıyor. Siz başkasından duyuyorsunuz. Sonra yeminler ediliyor, kesinlikle zorunda bırakıldım ve sensiz asla yaşayamam bile. Bu arada sizin kendi özelinizin her türlüsüne tecavüz etmiş oluyor, düzeninizi ona göre ayarlıyorsunuz. Ve kişi sürekli sadece seninle evlilik olacak diye sabah akşam yemin ediyor. Sadece sana aittim, asla başkasına değil diyor. Sizi her türlü kandırıyor, her türlü yanında tutuyor, her türlü hileye başvuruyor ve siz yaz tatiline giderken arkanızdan hançerleyip, o göya ayrıldığı, asla sevmediği kadınla evleniyor ve bunu yine başkasından öğreniyorsunuz. Bunun üzerine tekrar yeminlere başlıyor, 6 ay sonra ayrılacağım, ben o kadınla yapamiyorum ve bunun üzerine 4 yıl geçti. İlk bir yılı görüşmeye devam edildi, çünkü 6 ay sonra kesin ayrılık olacak yemini verdi. Ama baktık olmuyor, görüşmeleri kestik. Sonra üzerine çocuk yaptığını öğrendik, hiç sevmediği, mutlu olmadığı bir kadından, ama yine başkasından öğrendik. O esnada bir kaç falcıya gidildi. 2 tanesi hariç hepside asla bir daha birleşme yok dedi. Asla görüşme dahi yok dedi. Sadece Şaşkınbakkal Nostradamus tan ayrılan Mine bize (o zaman olayın üzerinden 2 yıl geçmişti) ene sonunda o adam döncek ve sabır gösterilirse istekleriniz yerine gelecek demişti. Yuh artık demiştim ve pat 2 ay önce görüşme istedi. (gerçeği en ufak bir söz verilmedi, vermeyecek de) ama 4 tür görüşülülyor ve hala aşık (her nekadar da bu kadın benim kaderim ayrılmam desede)...........Eh hangi falcılara inanacaksın şimdi.......

Kızlar Yavuz diye ciddi su falı bakan bırını hıc duydunuz mu,bır arkadasımın arkadası gıtmıs agzı acık cıkmıs mudavımı oldum falan dıyormuş,su falında cok ıyımıs 80 tl flnmıs sanırım ama,bende ılk kez duydum hıc duyanınız bılenınız varmı?

Kızlarr;sizinle çok güzel bir söz paylaşmak istedim,Şair Küçük İskender'e ait;

'“Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir şey yok. Dönecek. Bir katil, olay mahaline mutlaka geri döner...”

Çokk Hoşuma gitti Sizlerle Paylaşmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…