İstanbul'da Fal - Falcılar

deepsimply selam canım sen bu ellaya baktırdınmı, nasıl bakıyor bilgi verirmisin teli varsa sende gönderebilirmisin banada..

Ben baktırmadım ama denemek için ücreti uygun ,fal diyetine girdim desek doğrudur.Beklemedeyim herkes aynı tarihleri veriyor bekliyip göricem ,sana özelden numarasını gönderiyorum

çoook kuvvetli çok ..
mesela 100 erkekin içinde ki tek öküzü bulup aşık olabiliyorum
falımda 1 vakte kadan yol var

Öküslere hayır :113: o konuda bende senden aşşağı kalmam ,kesin öküs olanı ben seçeceğim için geri kalanını herkes gönül rahatlığıyla alabilir

Çok geçmiş olsun cnm. hepimiz birer engelli adayıyız ve duyarsız kalmamlıyız.

Esraya bizde gitmiştik 2 arkadaş ama, senin dedigin kadar hiç şok olmadık. acaba günündemi değildi dersin? bize cıkmadı acıkcası insallah size çıkar.

Seni çok iyi anlıyorum canım ,Herşeyimiz mükemmeldi ,büyük aşk ,en beğenilen çiftik .nişanlımla sırf annesi istemediği için evlenemiyorum,çünkü başkasıyla evlenmesini istiyor .Sesim telefonda kötü geliyor diye 2 saatlik yol gelen adamı o kadar baskı altına aldılarki yüzünü bile görmedim 10 gündür .Tabi annesinin yaptırdığı farklı uygulamalarda var .Zor, çok zor bir durum allah beterinden korusun bizi başka bişi diyemiyorum.Bütün falcılar sağolsunlar evlilik diyor ,nasıl olacaksa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…