ella nın billgilerine face ten ulaşabılırsın ama numarası yok sanırım orda ıstersen msj at yada ozelden bana meil adresını yaz vereyım sana evınde bakıyor teldede bakıyor sanırım[/QUOT
teşekkürler...facete adı ne olarak geçiyor,, ella olarak bulunamıyor...özel msj hakkım yok ama, xxxxxxxxxxxx adresine gönderebilirseniz sevinirim, tekrar teşekkürler :)
medyum ella dıye geçiyor meil adresin bumu senin bu adresıne meil attım bak geldimi
gönderdim baktırırsan yorumalrını bekliyoruz doğrusu merak ediyorum bende :44:
bana da ellanın numarasını gönderirmisiniz rica etsem...
medyum ella dıye geçiyor meil adresin bumu senin bu adresıne meil attım bak geldimi
teşekkürler ama, xxxxxxxxxxxxx ,, mail adresi, eksik yazmışım, afedersiniz...
teşekkürler ama, xxxxxxxxxxx,, mail adresi, eksik yazmışım, afedersiniz...
teşekkürler ama, xxxxxxxxxxx,, mail adresi, eksik yazmışım, afedersiniz...
merhaba yolladım bu adrese doğruysa bu sefer :)
Arkadaşlar İletişim Bilgisi Paylaşmak Yasaktır !!
Bilginize..
merhaba yolladım bu adrese doğruysa bu sefer :)
cnm yardımcı olamadıysam kusura bakma ozele yazabılıyoruz ama hakkım yok benımde numarası olan vardır başkasında ozel hakkı olan yazsın
elmira telefonda bakıyor mu acaba
Engelli Kardeşlerimize Tekerlekli Sandalye Almak İçin KK Ailesi Olarak Kampanya Başlattık..
Sizlerinde Katkılarıyla Bu İşinde Üstesinden Geleceğimize İnanıyoruz..
Rica Etsem Verdiğim Linke Gözatar mısınız ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
Bir işe yarasak mı kızlar...Fallara verdiğimiz paralarla elle tutulur birşeyler yapabiliriz.
ben varım !!...
Bir işe yarasak mı kızlar...Fallara verdiğimiz paralarla elle tutulur birşeyler yapabiliriz.
ben varım !!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?