İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir işe yarasak mı kızlar...Fallara verdiğimiz paralarla elle tutulur birşeyler yapabiliriz.

Evet Evet, Çok Güzel Olur
ben varım !!...

Bende varım hadi bakalım...

ben aldım bile. bu topicten bi arkadasa yolluyorum. birisi kıpkırmızı olcak yakında :)
Teşekkürler

Yok mu Artıran ?
Fal Topiği Olarak Ekip Olsak :26:
Elele Verip Bir Sandalye de Falcılar Olarak Alsak

fal topiğinin 15 müdavimi var mıdır bilmem ki
çıkar mı araamızdan 15 kişi ?

İnşallah Çıkar..
Gözüme Çarpıyor, Genelde Bu Topiğe Girmek İçin Üyelik Alanlar Var..
Genelde Yeni Üye Burası..

Olmadığı Yerde MakaraKukara Topiğine Dahil Ederiz..
Çifte Gideriz

İnşallah Çıkar..
Gözüme Çarpıyor, Genelde Bu Topiğe Girmek İçin Üyelik Alanlar Var..
Genelde Yeni Üye Burası..

Olmadığı Yerde MakaraKukara Topiğine Dahil Ederiz..
Çifte Gideriz

olur oluşturalım. ilgilenirim ben.
bütün üyelere tek tek mesaj atarım.
hem pro kartta mesaj sayısı doldurmaya gerek yok
özel mesajda 10 dk sorunu yok
bide buna ek olarak , çooook güzel bi işe ön ayak olucaz

Bu topiğin 15 müdavimi yoksa kapatsınlar topiği.Pro kart almayana falcı telefonu göndermeyiz artık.

Güzel Fikir..
Hem Bende Acayip Güzel Fal Bakarım..
Ama Pro Kart Almayana Bakmam
Alan Arkadaşlarıma Telefonda Bile Bakarım..
Hatta Msn'de Bile
7 / 24 Fal Hizmeti.. Ne Dersiniz ?

Son düzenleme:
İnşallah Minik
ben göndermem
en cok numara dagıtanda benim
Bende Fal Bakmam
Ben pazartesiye kadar alırım mutlaka.
Güzel Haberlerinizi Bekliyorum

Güzel Fikir..
Hem Bende Acayip Güzel Fal Bakarım..
Ama Pro Kart Almayana Bakmam
Alan Arkadaşlarıma Telefonda Bile Bakarım..
Hatta Msn'de Bile
7 / 24 Fal Hizmeti.. Ne Dersiniz ?

Bu topiktekiler dediğiniz gibi çoğunluğu yeni üye.İlle arkadaşınıza hediye etmek zorunda değilsiniz ki kendinize alın.Gücü yeten 1 tane de arkadaşına alır.

Pro Kart İle Beraber 60 TL Değerinde Parfümde Gelecek..
Daha Ne Olsun..
Hem Siz Hem Engelli Kardeşlerimiz Faydalanacak..
Bakalım Daha Ne Gibi Faydaları Varmış Bizlere
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-kart-indirimi-anlasmalar-f909/
Hepsi Bu Linkte

tamam 1. sensin.
ben makara kukarrrrranın topicinden katıldım. buraya şimdi dahil olamıyorum.
ama sayı 14 ü bulunca ben tekrar alır 15.olurum.
fakirinekmeği 2.olur.
eeeeeee bayanlar bu güzel olaya dahil olmak istiyen başka var mı?

tamam 1. sensin.
ben makara kukarrrrranın topicinden katıldım. buraya şimdi dahil olamıyorum.
ama sayı 14 ü bulunca ben tekrar alır 15.olurum.
fakirinekmeği 2.olur.
eeeeeee bayanlar bu güzel olaya dahil olmak istiyen başka var mı?

teşekkür derim. normalde bu derdimden bahsetmeyi sevmiyorum, ama bahsettim bir kere. inan seni çok iyi anlıyorum. ve sanada çok üzüldüm. bir anne (ki bende erkek annesiyim) nasıl olurda oğluna bukadar baskı yapar. Kişi katil olur, çok saygısız ve sorumsuz olur, çok yalancı veya aşırı bencil, çok sinirli, sağı solu belli olmayan saldırgan olur, esrarkeş veya hırsız olur o zaman belki baskıyı anlarım. Ama sırf kendi düşüncene uymuyor diye oğlunu veya kızını o çok sevdiği insandan ayırmak (allah yine de büyük konuşturmasın) hiç anlayamiyorum. Hatta kuranda dahi mümkünse oğullarınıza aslen çok iyi, ama istemeyerek yanlış yollara sapmış kadın alın ve onların hayatlarını kurtarın diye yazmışken, nasıl olurda sadece gözünün ütünde kaşın var diye bukadar baskı yaparsın. Hoşuna gitmeyebilir, ama oğlun gerçekten çok mutlu ise ve ezilmiyorsa, kendi isteği ile evlenmek istiyorsa bence kendi egonu geri almayı bilmek gerek. Elbette çok zor, elbette çok yıpartıcı, ama oğlumu kaybedeceğime, o yola girerim ve o kızı benimsemeye bakarım daha iyi. Sonuçta ben yaşamayacağım, sonuçta ben yatmayacağım. Biraz çaba ile belkide daha sonra çok aşık olmazsamda bir orta yol bulacağım ve söylediklerimden, davranışlarımdan utanmak zorunda kalacağım. Allah herkese gerçek sevgi, aşk versin. Ve aşıkları ayırmasın. Hele büyü ile uğraşanların canı cehenneme. Bizde de büyü var ve oldu. Çok feci......ve o büyü ters tepti, bana varamadı bile. Çünkü aşkımızı her nekdadarda ayrı olsak da söndüremedi. Ama benim sevdiğim canlı cenazı gibi hala etrafta dolaşıyor. Eh, umarım dönüp dolaşır onların topunu vurur. Hayat devam ediyor, ama nasıl.....Onu bir ben birde allah biliyor. Asla unutmuyorum, asla affetmiyorum, asla kendime gelemiyorum. ASLA......Bir yarım öldü, içimde inanılmaz batan bir diken, ve hayatım mahv oldu. Okadar çok şey kaybettimki ve her hayırda bir şer her şerde bir hayır ve herşeyde bir hayır var.......yok.......ben onunla evlenip görmem gerekiyordu. Yaşamam gerekiyordu. Ayrılsakda bunu yaşamadan bırakmamamız gerekiyordu. Evet belki çok kavga ederdik, ama biz yinede inanılmaz mutlu bir çift olurduk. Çünkü çok iyi anlaşıyorduk, çok gülüyorduk ve en önemlisi en kötü zamanda bile birbirimizden hiç sıkılmıyorduk ve geldiler bizim, en çok da benim.......ettiler bıraktılar. Neymiş kültürlerimiz farklımış, aile yapılarımız farklımış, ben başka bir ilişkiden geliyormuşum......Bukadar cahillik, bukadar bağnazlık.......Eh hayat işte.......İnşallah sen mutlu olursun, inşallah benim gibi üzülmesin......

Minikcim bende makara kukaradan aldım ama dahil olurum 2.ciyi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…