teşekkür derim. normalde bu derdimden bahsetmeyi sevmiyorum, ama bahsettim bir kere. inan seni çok iyi anlıyorum. ve sanada çok üzüldüm. bir anne (ki bende erkek annesiyim) nasıl olurda oğluna bukadar baskı yapar. Kişi katil olur, çok saygısız ve sorumsuz olur, çok yalancı veya aşırı bencil, çok sinirli, sağı solu belli olmayan saldırgan olur, esrarkeş veya hırsız olur o zaman belki baskıyı anlarım. Ama sırf kendi düşüncene uymuyor diye oğlunu veya kızını o çok sevdiği insandan ayırmak (allah yine de büyük konuşturmasın) hiç anlayamiyorum. Hatta kuranda dahi mümkünse oğullarınıza aslen çok iyi, ama istemeyerek yanlış yollara sapmış kadın alın ve onların hayatlarını kurtarın diye yazmışken, nasıl olurda sadece gözünün ütünde kaşın var diye bukadar baskı yaparsın. Hoşuna gitmeyebilir, ama oğlun gerçekten çok mutlu ise ve ezilmiyorsa, kendi isteği ile evlenmek istiyorsa bence kendi egonu geri almayı bilmek gerek. Elbette çok zor, elbette çok yıpartıcı, ama oğlumu kaybedeceğime, o yola girerim ve o kızı benimsemeye bakarım daha iyi. Sonuçta ben yaşamayacağım, sonuçta ben yatmayacağım. Biraz çaba ile belkide daha sonra çok aşık olmazsamda bir orta yol bulacağım ve söylediklerimden, davranışlarımdan utanmak zorunda kalacağım. Allah herkese gerçek sevgi, aşk versin. Ve aşıkları ayırmasın. Hele büyü ile uğraşanların canı cehenneme. Bizde de büyü var ve oldu. Çok feci......ve o büyü ters tepti, bana varamadı bile. Çünkü aşkımızı her nekdadarda ayrı olsak da söndüremedi. Ama benim sevdiğim canlı cenazı gibi hala etrafta dolaşıyor. Eh, umarım dönüp dolaşır onların topunu vurur. Hayat devam ediyor, ama nasıl.....Onu bir ben birde allah biliyor. Asla unutmuyorum, asla affetmiyorum, asla kendime gelemiyorum. ASLA......Bir yarım öldü, içimde inanılmaz batan bir diken, ve hayatım mahv oldu. Okadar çok şey kaybettimki ve her hayırda bir şer her şerde bir hayır ve herşeyde bir hayır var.......yok.......ben onunla evlenip görmem gerekiyordu. Yaşamam gerekiyordu. Ayrılsakda bunu yaşamadan bırakmamamız gerekiyordu. Evet belki çok kavga ederdik, ama biz yinede inanılmaz mutlu bir çift olurduk. Çünkü çok iyi anlaşıyorduk, çok gülüyorduk ve en önemlisi en kötü zamanda bile birbirimizden hiç sıkılmıyorduk ve geldiler bizim, en çok da benim.......ettiler bıraktılar. Neymiş kültürlerimiz farklımış, aile yapılarımız farklımış, ben başka bir ilişkiden geliyormuşum......Bukadar cahillik, bukadar bağnazlık.......Eh hayat işte.......İnşallah sen mutlu olursun, inşallah benim gibi üzülmesin......
Minikcim bende makara kukaradan aldım ama dahil olurum 2.ciyi alırım
bu arada son gelişmeyi yazayım.
izmir'e gidemedim. zaten yaolculuğun iptalı ugursuzlukların başlangıcı oldu.
uğruna falcı falcı gezdiğim , gözyaşları döktüğüm adam bugün bana :
Artık içinde sevgi kalmadığını,aşkın bittiğini.
Kurtarılcak bişi kalmadığını bize dair, canının acımadığını,özlemeyeceğini,onda herseyin bittiğini,gittiğini ve asla dönmeyeceğini söyledi.
çok kez ayrıldık , her seeferinde tek dayanak noktam beni çok sevmesi idi.
öyle güzel seviyordu ki .
benim 25/04/2010'da başlayan rüyam son buldu. ( o bana rüya gibisin derdi)
bunları duyduktan sonra yapmam gereken ayrılığı kabullenip yolum devam etmek.
biraz üzgün,biraz eksik,biraz yaralı ..
süpersin meleğim.
13 e gelince sen 14. ben 15. olurum.
hayat benim yüzümü güldürmüyosa başkasının yüzünde minicik bi tebessüme sebep olmak istedim ben.
haddim olmayarak topiç adına karar verip , olaya bizde dahiliz dedim.
ama sizin kalbinizde ki güzellikleri bildiğim için dedim
ayy miniğim sararız biz yaralarını ,üzülme sen kıyamam ya
Listeme Ekledim CanımMinikcim bende makara kukaradan aldım ama dahil olurum 2.ciyi alırım
süpersin meleğim.
13 e gelince sen 14. ben 15. olurum.
hayat benim yüzümü güldürmüyosa başkasının yüzünde minicik bi tebessüme sebep olmak istedim ben.
haddim olmayarak topiç adına karar verip , olaya bizde dahiliz dedim.
ama sizin kalbinizde ki güzellikleri bildiğim için dedim
öyle kötüyüm ki ,nefes almakta zorlanıyorum.
seni sevmiyorum artık kurtarılacak bişi kalmadı dedi.
sanki ayağım altından toprak cekildi.
Rabbim dayanma gücü versin.
Dünyamızı başımıza yıktılar ,onlar allahlarından bulsunlar ,bizede allahımız dayanma gücü versin .
Ben bu akşam şöyle 2 saatcik ağladım iyi geldi böğüre böğüre
dilerin niye kan revan içinde.......kendini umarım incitmedin.........ama öyle bir kadına da benzemiyorsun.....çok güçlüye benziyorsun......allah acını alsın o adamın başına bela olarak versin........sinir oldum şimdi.........niye bu adamlar bizim gibi kadınlara böyle berbat şeyler yapıp duruyorlar, anlayamiyorum........
teşekkür ederim aksana. bahsettiğiniz gül meditasyonuna bakacağım. inşallah işe yarar
eğer benım için söylüyorsan reklam yapıyo falan dıye kendı adına konuş lütfen ben sadece ella hanıma gıttığımı ve beğendımı söyledım merak eden arkadaşları bılgılendırdım ben tanımam etmem kendısını soran arkadaşlar vardı onlara bılggı verdım burda sonuçta herkes kendı goruşunu açıklıyor burası paylaşım sıtesı eleştırme sıtesı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?