İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada son gelişmeyi yazayım.
izmir'e gidemedim. zaten yaolculuğun iptalı ugursuzlukların başlangıcı oldu.
uğruna falcı falcı gezdiğim , gözyaşları döktüğüm adam bugün bana :
Artık içinde sevgi kalmadığını,aşkın bittiğini.
Kurtarılcak bişi kalmadığını bize dair, canının acımadığını,özlemeyeceğini,onda herseyin bittiğini,gittiğini ve asla dönmeyeceğini söyledi.
çok kez ayrıldık , her seeferinde tek dayanak noktam beni çok sevmesi idi.
öyle güzel seviyordu ki .
benim 25/04/2010'da başlayan rüyam son buldu. ( o bana rüya gibisin derdi)
bunları duyduktan sonra yapmam gereken ayrılığı kabullenip yolum devam etmek.
biraz üzgün,biraz eksik,biraz yaralı ..

canım hepimiz işallah mutlu oluruz,ya onları unutalım ya onlarla mutlu bir yuva kuralım .allah bize 2 iyilikten birini versin

Minikcim bende makara kukaradan aldım ama dahil olurum 2.ciyi alırım

süpersin meleğim.
13 e gelince sen 14. ben 15. olurum.
hayat benim yüzümü güldürmüyosa başkasının yüzünde minicik bi tebessüme sebep olmak istedim ben.
haddim olmayarak topiç adına karar verip , olaya bizde dahiliz dedim.
ama sizin kalbinizde ki güzellikleri bildiğim için dedim

teşekkür ederim. evet hayat devam ediyor ama nasıl onu bir ben birde allah biliyor. herkes mutlu olsun, sende çok mutlu ol.......

ayy miniğim sararız biz yaralarını ,üzülme sen kıyamam ya

Miniğim iyi yaptın hazır fırsat çıkmış faydamız olsun birilerine ,bizim verdiğimiz fal paralarıyla ne sandelyeler alınırdı

Minikcim bende makara kukaradan aldım ama dahil olurum 2.ciyi alırım
Listeme Ekledim Canım
Katılımın İçin Teşekkür Ederim..

Artık Bende İnanıyorum Bu Topikte 15'i Tamamlar..
Sen Haklıymışsın Minik..

öyle kötüyüm ki ,nefes almakta zorlanıyorum.
seni sevmiyorum artık kurtarılacak bişi kalmadı dedi.
sanki ayağım altından toprak cekildi.
Rabbim dayanma gücü versin.

Dünyamızı başımıza yıktılar ,onlar allahlarından bulsunlar ,bizede allahımız dayanma gücü versin .
Ben bu akşam şöyle 2 saatcik ağladım iyi geldi böğüre böğüre

aslına bakarsanız en güzeli onları geride bırakıp önümüze bakmak. çünkü onlar bizi hak etmiyorlar....ancak o kadar çok iyi anlaşıp sevdikten sonra, önünüze çıkan herkese (özellikle de ben bukadar kazık yedikten sonra) aceba aynı şeyler olacakmı, daha bismillah olmadan yalan mı konuşuyor doğrumu, aceba gerçekten mi vs. diye bir piskoza giriyorsunuz ve daha başlamadan bitiyor, böyle olunca de asla olmuyor. zaten olacak olursa bile hep karşılaştırma yapıyorsunuz (iyi huylarla, çünkü onlar çok fazla idi) ve o zaman da olmuyor. allah bize öyle bir aşk, öyle bir sevgi versin ki, hem bize kazık atanlar birer canlı cenazeye döner, mezara kadar pişman olup ateş içinde yanıp kül olurlar her gün yeniden acı çekerler, ya da onlar la olsun. ne bileyim. ben çok fena depressona girmek üzereyim. üzülüyorum bu aralar çok........çok iyidim alında, ama şu son görüşmeden sonra çöktüp gittim.....hata bende...........ve falcılar hiç birşey bilemiyor. sadece atıp tutuyorlar ve paramızı alıyorlar.AMA bazende o sözlere ihtiyaç duyuyoruz......Ben dahil olmak üzere ve gidiyoruz.......Küçükyalıda bir kızıldereli kadından bahsetmişlerdi. NUL diye. bileniniz varmı aceba.....etresan olabilir........

çok üzüldüm sana. Lütfen başını dik tut. O acıyı çok iyi biliyorum. Korkunç birşey. Senin asla tercih olmayan birşey birisi gelip tercih ediyor ve bukadar emeği bir çırpıda birşeyler yapacağına silip atıyor. Inanırmısın bilmiyorum, ama dilim döndüğünce sana okuyacağım, ferahlaman için. Tanımasam da sizleri, inşallah iyi olursunuz, mutlu olursunuz. Inşallah allah karşınıza en büyük aşkı çıkarır ve çok çok sevilip sayılırsınız.....herşey gönlünüzce olsun........deepsimply sana da dua edeceğim.........

Dünyamızı başımıza yıktılar ,onlar allahlarından bulsunlar ,bizede allahımız dayanma gücü versin .
Ben bu akşam şöyle 2 saatcik ağladım iyi geldi böğüre böğüre

saat 6 dan beri ağlıyorum.
bittiğini iliklerime kadar hissediyorum.
bide öyle sucladı ki beni ben bitirmişim herseyi.
2012 demiştim çok iyi gelicek ama dakka bir gol bir.
yeni yıla gene yenik başladım.
hayat :1
minik:0
dizlerim kan revan içinde ama bende miniksem , eğer kendimi biraz tanıyorsam , ona inat, hayata inat dimdik devam edicem yoluma.
hep demişimdir beni babam ,abim yarı yolda bıraktı ,kanattı bütün hücrelerimi yıkılmadım.
ilk aşklarımdan drbe yedim onlara inat ayakta kaldım, şimdide kalıcam.
tabi benden eksilicek bişiler,canım çok yanıcak ama hayatıma sadece kendim için devam edeceğim.

dilerin niye kan revan içinde.......kendini umarım incitmedin.........ama öyle bir kadına da benzemiyorsun.....çok güçlüye benziyorsun......allah acını alsın o adamın başına bela olarak versin........sinir oldum şimdi.........niye bu adamlar bizim gibi kadınlara böyle berbat şeyler yapıp duruyorlar, anlayamiyorum........

mecazdı o kuzum.
düşmekten yani hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum.
bela istemem ama bana yasattıklarını anlar umarım bi gün.
ben hayatımda bana en büyük acıyı yasatan babamı affettim, nefretini rüzgarlara savurdum.
ondanda nefret etmicem ama sevmekte istemiyorum artık.

teşekkür ederim aksana. bahsettiğiniz gül meditasyonuna bakacağım. inşallah işe yarar

Ne demek ben teşekkür ederim..Hiç canını sıkma.Allah çok ama çok büyük..Herkez hakkettiğini bir gün mutlaka alır...İşe yarar canım emin ol..Benimde durumum seninkinden aşağı kalır değil.. Elimden şimdilik gelen bunlar bunları deniyorum...Enerji..Bilirsin yapamıyacağın birşey yoktur.iyi konsantrasyonla ve Allahın izniyle...İstersen bana özelden maillini at..ses dosyasını buldum..onu mp3 e indirip dinliyorum yapıyorum..inanırmısın 2 gündür bana bir sakinlik geldi anlatamam...Neyse dediğim gibi sıkma canını..

Bu dolandırcının linacım kullanıcı adı dahil aşağıdakilerle birlikte 8 tane üye adı var !

linacim

1. melissaaa
  2. tarotmelissa
  3. tarotnorikmelissa
  4. maykoo
  5. maykoduke
  6. destina63
  7. desina21

Buradan çıakrtacağımız sonuç ???? Ela istanbulun en dandik falcısıdır !

bende babamla vaktinde çok büyük dertler yaşadım. öldüğünde inan (nekadar acı bir söz) kendime geldim ve ancak ölüm yatağına yaklaşınca yinede büyüklük bende kalsın diye affettim. ama erkeklere gelince.........o iş o kadar kolay değil. özellikle arkadan hançerliyorsa.........ve sana asla bela gelsin istemem........yanlış anlaşılmasın, ben sadece sana yaptıkları neyse kendisine bela olarak dönsün dedim.......yani mezara kadar ateşler içinde yanıp pişman olsun ve senin bundan sonraki mutluluğu görsün......yinede mümkün olduğunca kendini harap etmemeye çalış, yoksa birde bunu görüp mutlu olurlar......inan yaparlar.......ve o berbat negatif enerjiden beslenirler......buna izin verme sakın.....seni kucaklıyorum.......iyi olman için dua edeceğim......hadi sil gözyaşlarını ve kendini sevmeye bak........çünkü sen sevmezsen, kendini bırakırsan, kimse seni sevip sana değer vermez.......hadi canım iyi olman gerek.....yarın için ve hayat için..........canım benim.............

memnun olurum yollarsan. ben birazdan özelden sana yollarım mail adresimi. zahmet olmazsa yollayabilirmisiniz.

Bu kişi aynı zamanda Maymun Medyum Melisa olarak piyasada bilginize !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…