İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben babamı öldükten 11 yıl sona affettim zaman aldı .
duaların için çok çok sağol.
güçsüzlüğümü ona belli etmeyeceğim.
öldürmeyen acı güçlendirirmiş.

yazdıkların o kadar tanıdık geldıkı... uzulme tatlımm dıcem faydası yok uzulerek atacaksın bunu...karsımızdakıler o kadar tuhafkı, onlar onlarca hata yaparlar bız duzeltme sansı verırız onlara denerız tekrar, ama bız bır yerde hata yaptıgımız zaman suçlu ve herşeye sebep olan bız oluruz... aynı durumu yasıyorum şu an karşımdaki düşünmeden beni suçluyor ne yapsam ne söylesem kar etmiyor ben de düşünmeden edemiyorum bu bir bahane , beklıyordu sebep buldu şimdi gitmenin yollarını arıyor diye... sen ayakta kal tabıkı canım, bir süre canın yanıcak belkı suclayacaksın kendını ama gerçeği Allah ve sen bılıyorsunuz , sen elinden geleni yaptın....gitmeyi o tercih etti...

Bu dolandırcının linacım kullanıcı adı dahil aşağıdakilerle birlikte 8 tane üye adı var !

Buradan çıakrtacağımız sonuç ???? Ela istanbulun en dandik falcısıdır !

yani kıssadan hisse her hıyara tuzla koşmamak lazım arkadaşlar :)))) sagol canım bilgilendirmen için :)))

ibet
ben manik depresifim ..
yani bi iyi , bi kötü.
acıları boşverelim.
engelli arkadaşlarımız için pro kart alacak arkadaşlarımın mesajlarını görmek istiyorum.
bi fal parası kızlar
tanımadığımız bi yüreğin engeleerini biraz olsun kaldırmaya yarayacak
o adamlar bizim hayatımızı zorlaştırıyor.
biz başkalarnın hayatını kolaylaştırmak için uğraşalım

evet sen ona sakın iyi olmadığını belli etme, hatta nekadar imkansız olsada ona bundan sonra onsuz nekadar mutlu ve iyi olduğunu göster, sakın geri dönme (nekadar zor olsada) ve eminim başaracaksın. Allah bunu sana nasip etsin.......daha iyi, seni daha çok sevecek, daha çok mutlu etmek için çırpınacak bir erkek ve inan erkek kadından daha çok severse, o ilişkiler daha sağlam olur.............tüm mutsuz kadınlara mutluluk ve dayanma gücü için dua ediyorum.........hepiniz eşsiz ve değerlisiniz.......hak etmiyorlarsalar, ki şu ahvalde o erkeklerin hiç biri bunu hak etmiyor, bırakın onlar mahv olsunlar...........bizde başka aşklara yelken açalım..........hak ettiğiniz aşkı bulma dileği ile hepinize iyi geceler dilerim.........dik duralım ve hayatı kendimiz için (senin sözünle) yaşayalım........hepimiz muhteşemiz.......onlarsa birer zavallı ve haberleri yok.......ağlamayalım artık ileriye bakalım........EN ÇOK DA KEDİME SÖYLÜYORUM..........bunu başarmam gerek.........

bende varım miniğim p.tesi maaşımı alınca bende alıcam... birazda hayır yapalım dimi ama...

gunaydın arkadaşlar dün akşam elmira ya telefondan tarot falı baktırdım baya moralim bozuldu aslında beklediğim şeyler dide insan yıkılıyor eşim benden ayrılmak istiyor 11 senelik evlilik kolay mı vede hala deliler gibi seviyorum ve kendimi tanıyamaz oldum bizim evliligimizde aşk ve sevgi bitmiş sadece bir alışkanlıkmış oğlumun üzerine yeminler ediyor boşanıcaz diye cumartesi günü tam 15 gün olacak aynı yataga baş koymayalı ve elmira dediki hayatında başkası var büyü yapılmış dedi bekle diyor sabret diyor beş vakte kadar her şey düzelicek pişman olacakmış bu 5 haftada olabilirmiş 5 ayda ne yapıcam bilmiyorum mahkeme varmış ama ayrılık yokmuş mucadele et ekmeklerine bal sürme diyor bir haftada 4 kilo verdim birşey yiyip içemiyorum psikolojim çok bozuk aileler sorun çıkarmaya başladıç ne yapacağım bana bir akıl verin eşim yeminler ediyor bu saatten sonra benden sana koca olmaz diye ama 6 ay öncesine kadaar ben seni çok seviyorum senden ayrılmam diyen insan

dün akşam yeter'e baktırdım, söyledikleri hayatımda olan ve olabilecek şeylerdi. hatta işle ve parayla ilgili söyledikleri beklediğim şeyler. o yüzden bildi diye düşünüyorum.

yaa ben tarıka baktırdım istedeğim şeyin olmıycağını söyledi ama olucak gibi görünüyor. korkuyorum ya olmazsa diye =/ bana çok iyi bir falcı söyleyin lütfen

canım benim eklerim tabi ki
ödemeyi yaptığında haber verirsen süper olur

Selam canım ben sabah uyku sersemi para gönderme işlemi olduğuna hiç bakmadım sonra işe gitttim orada kk 'ya girmek yasak parayı az evvel eft yaptım ama işlem pazartesi sabahı gerçekleşiyor maalesef ki bu arada oradaki formu da doldurdum fakat o da para yattıktan sonra dolduruluyormuş inşallah bir problem olmaz. sen daha sonra neler yapacağımı bana özelden yazarsan sevinirim. Bu arada her ne kadar sık yazmasamda düzenli olarak burayı takip ediyorum. Eğer beni ablan olarak görürsen senden naçizane bir isteğim olucak dünyaya bir kere geliyorsun. Hayatta hiç kimse için kendini üzmeye değmez eğer üzüleceksen gerçekten bunu hak edene üzül. ALLAH inşallah senin karşına seni gerçekten hak eden birini çıkartır. Zaman her şeyin ilacı bir gün olmuş bakmışsın ki hayatında gerçekten senin değerini anlayan biri çıkmış o zaman bu üzüldüğün ağladığın günlere yanarsın.. Bu arada geçenlerde biri Üsküdardaki suya bakan Perihanı soruyordu kadın için söyleyebileceğim tek şey kadın bir şarlatan aman uzak durun.: Neyse şimdilik iyi akşamlar.. 17:

durumun çok çok zor. problemler pat diye mi ortaya çıktı, yoksa zaten probleminiz varmıydı. ve falcılarla hayatını yürütmemeye bak. bir aile terapistine gidilse çok daha iyi olabilir (tabiiki eş gelirse). eğer başkası varsa durumun daha da vahim. sakin ve açıklayıcı konuşmasını istemezmisin, yani gerçek problem ve niçinler nedir öğrenme yoluna gidilse. ve sen seviyorsun, o sevmiyor artık. hemde pat diye. o diğer kadını bulup konuşulamazmı. bir yandan da eğer sevgi gerçekten bitmişse, onu çok çok zorlamanın anlamı yok gibi geliyor, çünkü bu sefer evin için sana zulum yapmaya başlarsa, sırf onu bırakman için. bence o en beteri, çünkü ortada bir ufak çocuk var. sadece birazcık ayrı evlerde yaşayıp, tekrar birleşmeyi deneyemezmisiniz. off bu adamlar niye hep bu kadınlara bukadar eziyet ediyor. ben anlamiyorum, ne fena........inşallah çok çok iyi olur herşeyin sonu. dua ediyorum size..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…