İstanbul'da Fal - Falcılar

Damlalar Barıştan bahsediliyorsa evet güzel yorumları .Gereksiz konulara girmiyor pek ama bana gelecekle ilgili söyledikleri imkansızmış gibi geliyor yaa

:13:

ayhana gecen hafta bi arkadasim randevu aldi 4 kisi faln istiomus enaz yeri biz belirliomusuz fakat ben toplayamadigim icin 4 kisi cagiramadim, numarasini bilmiyorum ogrensemde ozel mesaj durumum yok malesf:)

Arkadaşlar Ayhana ulaşan olursa haber verin lütfen!! Toplanıp gitmeyi düşünenler olursa ben de gelmek isterim

yarın kesın kararlıyım Filiz hanıma gdicem sesi cok sempatikti karar verdim ilkkk kez su falı veya karalama baktırcam gelecekte biliyormu cıkan varmı filiz anımn dedklerı ?

Ayhan kimdirr ? bilgi verirmisiniz cok merak ettm nasıl bakıyor ucretı nedır?

damlalar barıs nerde peki?

ella hayel ürünü yanlızca üretiyor ve cok fazla geldi parsı ben bir defa baktırdım sacmaladı verdiyi tarih coktan gecti halan olacak yalanlarını beklemekten sıkıldım

Su foruma bi ay boyunca yeni uye gelmesede bi rahat etsek yaa.. nedir bu devamli reklam devamli yalan dolan.. pfff

Fal gunlugum:

Marloes: Hangi bolumu okuyacagimi bildi, kaldiki farkli bi bolum dusunuyodum, zihin okumadi yani. Aile icindeki ispiyonculari bir bir saydi ve sonradan o kisileri farkettik ve gorusmeyi kestik. Kardesimin okul ile alakali SIKINTILI donemini bildi, gittigimde oyle bir sorun yokken, aynen dedigi gibi yasadik. Yurt disina gidicegimi bildi. O an aklimda olan kisi ile olumlu konustu beni sevdigini soyledi ama benim icin uzaktan biri ile beraber olacagimi bu kisinin o olup olmadigi konusunda cok net birsey soylemedi. Nitekim o kisinin sevdigini bildi, ama arada baska sorunlardan oturu olmadi. Ve dedigi gibi ben ailemden uzak yasiyorum suan. Evlendigimde onun fali tumuyle cikmis olucak, bakalim yasayip gorucez.. Ilerisi icin unlu biri olucagimdan, bolca seyahat yapicagimdan bahsetmisti isim geregi.. buna su kosullarda pek ihtimal vermiyorum acikcasi. Soylediklerinin 80%'ini yasadim.

Gunesli Nilufer: Ilk falini aynen dedigi gibi yasadim, ama ikinci fali tumuyle fos cikti.

Pen cafe Yeter: iki kere gittim ikisindede farkli bir hikaye cizdi ve dedikleri cikmadi.

Kadinlar Kahves Pelin Dilek: Ikiside benzeri seyler soyledi, kisa baktilar ama dedikleri cikti.

Kadinlar Kahvesi Gulsen: Yeni tanisacagim kisiyi tarif etti ve dedigi gibi biri lle tanismistim, olmayacak dedi dedigi gibi sonuclandi.

Kadinlar Kahvesi Remziye: Iki kere gittim her ikisinde farkli bir hikaye cizdi ve dedigi gibi olmadi.

Kadinlar Kahvesi Baris: Faldan cok kartlarin anlamlarini okumakla gecirdigi icin tutarsiz bulmustum. Para kartlari acildi devamli, beni gelecekte cok zengin yapti, hadi bakalim hayirlisi

Cafe Zade Armagan: Olmayacak dedigi sey tam tersi oldu, cikmadi foss.

X- Cafe Rana: Her gittigimde fal'i hic sasmadi ayni seyleri soyledi ve dedigi gibi oldu.

Mona Liza Guler: Bugun seni arayacak dedigi kisi o gun verdigi saatte aradi beni cok sasirtan kisilerdendir, kisa gelecekte olucaklari cok iyi goruyor.. gelecekte dedikleri soyledigi gibi cikarmi bilmem.

Melekler kahvesi Sengul ve Guler:
cok karisik bi fal bakmislardi, oyle ki ben bile birsey anlamamistim.. dedikleri gibi olmadi foss.

Cafe Emel Emel: Beni yine cok sasirtan falcilardandir, ayni gun dedigi cikmisti.. dedigi gibi sonuclanan seyler oldu.

Elmira Elanit: soyledikleri seylerin 80%'in aynen dedikleri gibi yasadim.

Soganlik Emine:
Iki kere gittim ve her ikisindede ayni seyleri soylemis ve dedikleri 70% cikmis kisidir.

Pen Cafe Ayhan: Bir daha asla karsi karsiya bile gelmeyeceksiniz dedigi kisi ile ben 3 gun sonra baristim.. fosss

Kadikoy Ahmet: Barisacagimi bildi ve 21 subat diye bastira bastira guzel bir olay yasayacagimi, benim icin donum noktasi olacagini soyledi o tarihte tum gun evde uyukluyodum saniram.. sagolsun dinlenecegimi kastediyomus.. Tarihlere inanmam, bu aylarda dedigi gibi birsey cikarsa, falinin bu kisminin cikip cikmayacagini anlicam..

Kursuncu Teyze: Sasirtici ama, kursun dokerken en isabetli fal bakan kisidir kendisi. Soyledigi bir cok sey aynen dedigi gibi oldu. 80% cikan kisidir kendileri.

Son düzenleme:

paylasımın için tesekkurler. güneşli nilüfer dediğin evnde bakan bayanmı acaba? bide marloes hakkında bilgi verebilirmisn rica etsem

paylasımın için tesekkurler. güneşli nilüfer dediğin evnde bakan bayanmı acaba? bide marloes hakkında bilgi verebilirmisn rica etsem

Marloes yurtdisinda ve turk degil =) .. Nilufer abla hem evinde hem de telefonda bakiyor canim. Sen de fal maceralarini bizimle paylasirsan sevinirim..

Son düzenleme:
Marloes yurtdisinda ve turk degil =) .. Nilufer abla hem evinde hem de telefonda bakiyor canim. Sen de fal maceralarini bizimle paylasirsan sevinirim..

senin falcılar baya baya biliymuş ya maşşalaah
en çok hangisinden memnun kaldın yani baya var çünkü, ona göre seçim yapalım

senin falcılar baya baya biliymuş ya maşşalaah
en çok hangisinden memnun kaldın yani baya var çünkü, ona göre seçim yapalım

Sec sec begen.. aralarinda cok begendiklerimi belirttim, cikmayanlarida..

Bazen olaylari kendime cekiyormusum gibi hissettigim oluyor.. sanki ben oyle istiyormusum diye olaylar gelisiyor. Olumsuz birsey oldugunda dahi altinda hep bir sebep oluyor. Bunlari farkettigimden bu yana, hayata bakisim degisti. Sanirim buyuk sorunlar ve uzuntuler insani guclendiriyor, iste ben tam o noktadayim.

Ben Nostra Damus Cafe Bağdat Caddesinden çok memnunum orada size sarı saçlı orta boy saçları var Sema Hanım'ı tavsiye edebilirim. Bana 2 hafta içinde olacak dediği herşey birer birer gerçekleşti çok beğendim sağlam fal bakıyor açıkcası gitmenizi tavsiye edebilirim. Baktığı ve olacak dedikleri çok uzun zaman dilimi içermiyor en fazla bikaç gün hafta ve ay içerisinde oluyor diyebilirim. Ve Çok pozitif bi enerjiye sahip.

canım bende gittim barışa verdiği tarihler tam tamına mı uydu ?inşş bana dedikleride çıkar yaa bazı arkadaşlar sallıyor demişler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…