İstanbul'da Fal - Falcılar

Güler hanım işten ayrılmış bulamıyorum kendisini sende telefonu varmı yada yeni başladığı yeri biliyormusun?

Yok maalesef.. Guler abla zaten yasli bi bayandi.. ama evinde filan daha guzel bakacagini dusunuyorum.. bulursan haberim olsun.

oraya ben de gidiyorum adını bilmesem de sarışın bir bayana baktırıyorum.. baya baya biliyo evet ama gelecekle ilgili tahminleri konusunda çok başarılı diyemcm

keryneia ben son zamanlarda hep ranaya baktiriyordum.soylediklerinin cogu bana cikti ve her baktirdigimda ayni seyleri soyluyor.yani kendisiyle cok tutarli ama bastan beri soyledigi ve benim asil bekledigim bir sey var ve o bunu her falinda soyluyor (ki beni son baktirdigim iki falda falan tanimaya basladi yani hatirlamiyor) ama bir turlu o dedigi sey olmadi.bekliyorum hala.diger dedikleri bana genelde cikti hatta aklimda olmayan bilmedigim seyler de cikti yani beyin okumuyor.ama artik umidimi kesiyorum sanki o dediginden...sana dediklerinin cogu cikti mi??umidimi kesmek istemiyorum acikcasi bir de rana ben baktirirken taksimhane cafedeydi simdi oradan ayrilmis nerede oldugunu bilen var mi???

yeter hakkinda ben de ayni seyleri dusunuyorum...bana da cikmadi...bir de kursuncu teyze dedigin kim?nerede?

oraya ben de gidiyorum adını bilmesem de sarışın bir bayana baktırıyorum.. baya baya biliyo evet ama gelecekle ilgili tahminleri konusunda çok başarılı diyemcm

yaşamadığın bi zaman dilimi ile ilgili bilip bilemeyeceğini veya bilip bilmediğini nasıl tahmin edebilirsin ki gelecek adı üstünde uzun vadeli bi zaman kavramı aynen adı gibi yaşamamışın ki daha gelecek zaman gelmemiş işte...

nuray hnm hangi cafede çalışıoo?çiğdeme baktırmıştım bide nurayı deniyim..

Ve ayrıca Hiçbirimiz kaderimiz bilemeyiz, başımıza neler geleceğini kestiremeyiz. Allah'tan Başkası Gaybı Bilemez.

Ve ayrıca Hiçbirimiz kaderimiz bilemeyiz, başımıza neler geleceğini kestiremeyiz. Allah'tan Başkası Gaybı Bilemez.

ben de aksini iddia etmedim. ama bakarkn bir tarih veriliyosa yada şu zamana kadar deniliyorsa ve bu gerçeklşmiyorsa bakan kişi başarılı sayılmaz diye düşünüyorum.. bilmiyorum haksız mıyım?

Valla tatlim aklinda olmayan seyler dahi ciktiysa, bekle derim.. Zamanlara takilma bu arada. Fal'a baktirmasaydin nasil davranirdin, ona gore hareket et.

nilüfer hanımın numarasını gönderirseniz çok sevinirim birde ne kadara bakıyor

o yurtdisinda sekerim ya bide turkce bilse valla vericem :)) 40 euro'ya bakiyodu.. iki kisi gidince 1 saat birine 1 saat digerine yari yariya oduyodun.. enteresan indirimi vardi kadinin.

ben de aksini iddia etmedim. ama bakarkn bir tarih veriliyosa yada şu zamana kadar deniliyorsa ve bu gerçeklşmiyorsa bakan kişi başarılı sayılmaz diye düşünüyorum.. bilmiyorum haksız mıyım?

şöyle haksızsın; o zaman baktırdım diyip geçmiş zaman kullansaydın haklısın derdim. Şimdiki zaman kullanıp ''baktırıyorum'' dediğin için yani baktırmaya devam ettiğini söylediğin için haksızsın bana göre. Çünkü beğenmediğin kişiye fal baktırmaya devam etmezsin mantık olarak...

Merhaba, geçen gün Symbol Nihal'e gittim, şu an olanları inanılmaz bildi. Cafeden ağzım açık çıktım resmen! Geleceğe dair söyledikleri çıkıyor mu giden ya da bilen var mıı?? Başka kime gitmeli?

benim olayımda olması imkansız duran bir şeydi,yani öle sıradan ayrılık deildi,ama en başından beri ısrarla böle olck görbak dedi,cıktı da,yani çıkmasa da sölerdim.ama seviyorum pelini,bi melek kafede sevgi hanım var o sadece başkası olcak dedi,tek o olumsuz bakmıştı,o kadını begenmedim bunu diyebilirim,bence de frekans işi,demek pelinle uyuyo benim frekans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…