İstanbul'da Fal - Falcılar

ayrıca birisi bana mesaj atmış rozanın nosunu verirmisin diye ben özel mesaj gönderemiyomuşum yeni olduğum için o yüzden burdan yazdım herkwez faydalansın diye ben sizin gibi cinlikler düşünemiyorum maalesef

slm gidebildinmi filiz hanima, yorumunu merakla bekliyorum

Valla tatlim aklinda olmayan seyler dahi ciktiysa, bekle derim.. Zamanlara takilma bu arada. Fal'a baktirmasaydin nasil davranirdin, ona gore hareket et.

yani iste ben de oyle hareket ediyorum...cikarsa yazarim cikti diye :)) aslinda bu hafta bidaha baktirmak istiyordum ama suan nerede baktigini bilmiyorum ayrilmis taksimhaneden...napalim beklicez artik

üff pelinin dedikleri bana çıkmadı bir tek demek bana tarihler verdi hiç tutmadı ama anı çok iyi bilmişti ağzım açık kalmıştı .

bana her dediği kayıtsız şartsız çıkan ve tutan geleceği de iyi bilen falcı tavsiyesinde bulunabilir misiniz rica etsem kızlar kimin adı fazla telaffuz edilirse ona gidicem inşallah... Mesela Cafe Laf ve Cafe Kaos var orda kimler bilio acaba mrk ettim kızlar...

Merhaba Herkese;

Bugün Kadıköyde İstanbul cafede Havva hanıma ve Yelkovan cafede Handan hanıma gittim
İkisi de çok iyi fal bakıyor bilginize...

Havva hanım çok modern bir kadın ve öyle Melekler kahvesi Kadınlar kahvesindeki falcılar gibi bir tablo çizmedi bana
Gerçekten herşeyimi bildi gelecekle ilgili dediklerine gelince olası şeyler ancak bunu zamanla göreceğiz ancak geleceği de allahtan başkası bilemez o da bir gerçek çok takılmıyorum geleceğe ama değer Havva hanıma

Handan hanım çok değişik fal bakıyor ve bence hisleri çok kuvvetli bir bayan
Kahve + Tarot baktı bana ve uzun baktı baya
O da geçmişi şu anı çok çok iyi bildi gelecekle ilgili ne düşündüğümü biliyorsunuz söylediği birçok şey var allah bilir
Denemeye kesinlikle değer

Şu ana kadar çok falcıya gittim ama bu iki bayan beni gerçekten etkiledi..

Sevgiler

Yelkovan cafe google dan aratınca bulunuyor
İstanbul cafe ise Bahariyede Opera binasının karşısındaki sokağa Yemekçiler sokağına giriyorsunuz sokağın sonundan sola dönünce az ileride solda Havva hanım sadece haftasonları oradaymış

Cep numarasını mesaj hakkım olmadığından atamıyorum İstanbul cafe goggle da aratınca bulunmuyor maalesef numarasını isteyenlere ya başka arkadaşlar gönderecek ya da haftasonu direk gideceksiniz Havva hanım orada

Sevgiler

sevgili aksana21 uzun zaman oldu sizinle yazışmayalı fakat işle ilgili beklentileriniz vardı oldu mu?merak ettim havva hanmn dedikleri çıktı mı? benim özel mesaj atma hakkım yok ama siz bana özelden yazabilirsiniz

ne kadara bakar bu filiz, nerdedir acaba?

Son düzenleme:
Merhaba ;

Bana özelden yazan arkadaşım cevap hakkım yok o yüzden buradan cevap yazıyorum sana..
Havva hanım da Handan hanım da 20 TL alıyor

Havva hanım'ın ön görüşleri çok başarılı..bana nerdeyse söylemiş olduğu çoğu olayı yaşadım..Kendisini bende fal konusunda çok başarılı buluyorum..Direkt fincandaki şekillerin analizlerini yaparak ön görülerde bulunuyor sanırım yılların tecrübesine dayanarak başarılı da oluyor..özellikle olumsuzlukları söylemesini de takdir ediyorum..Diğerleri gibi toz pembe bir tablo çizmiyor..

Bu handan hanım ı merak ettim.Haftaya mutlaka bende değişiklik olsun kendisine gitmek istiyorum.Nasip olursa gidersem bende görüşlerimi paylaşırım burdan..

Ne demişler fala inanma falsız da kalma...

evet arkadaşlar bugun filiz hanıma bktırdım ! İlk basta yernı bulamadım ama sonradan buldum merak edenler ıcın osmanıyede dia sokakta küçük sirin bi ofis Filiz hanım daha da şirin sempatik bir bayan . İlk defa su falı bktrcagımdan cok gergindim ama bu gerginliği aldı götürdü.

falıma gelince ne yasadım ne yasıyorum neler yasıcam aklımdan ne geciyor hepsini bıldı hatta adamn nosundan rakamları yasımı soylemede n hatta adamımızın adını bılmeden adamn adını falan söyledi helal olsun baska bısey demıorum 3 gun snra bı konusma dedı pek sanmıorum ama bılmıorm gelecekle ılgılı dedıklerı ıcn 3 gunum var ondan snra yaparım yorumuumu ama gercekten verdgınız paraya fazlasıyla değiyor. Gelecek cıkmasada olur o derece diyorum . Çünkü gercekten begendm .Egerki gitmek istersniz kesinlikle denemelisiniz.

filiz hanımm tarot 30 yada 25 cıvarındaydı su falı karalama 40 olması lazımm

begendigine cok sevindim, ayni duygulari paylasiyoruz filiz hanim hakinda, ben burda fazla övmek istemedim kendisini cünkü bazilari yanlis anliyip reklam yapiyorsun diyecekti, bence kadinin reklama ihtiyaci yok.

begendigine cok sevindim, ayni duygulari paylasiyoruz filiz hanim hakinda, ben burda fazla övmek istemedim kendisini cünkü bazilari yanlis anliyip reklam yapiyorsun diyecekti, bence kadinin reklama ihtiyaci yok.

aynenn ama hakkını verıyor ama herkes artık bırbını azda olsa tanıor reklam yapmadgmıızı bılıyorlar. denemelisiniz eger sıkıntıdaysanız .. gelecek konusunda bosey dıyemem amaa

buna gercekten sevindim geleceyi allah bilir ama bizler bir umut işte verdiyi gün cok yakın size inşalah konuşman olur sevinirim gercekten sempatik ve güler yüzlü bir bayan aldıgı paraya gercekten deyer ,,,,

merhaba arkadaslar ben bundan 3-4 sene öncesinde bakırköy mor sümbül sokakta su falı baktırmıstım, bakan kisi erkekti.
o kisi gecmisi ve anı cok iyi bilmisti. gelecege dair bir cok sey söylemisti. o zamandaki erkek arkadasımla kesinlikle olmayacagını diyince ben fazla üstünde durmadım.
o an ki psikoloji iste bilmiyordur bu adam kesin demistim. gecen arkadaslarla oturuyoruz bu adam aklımıza geldi ve bana gelecege dair dediklerini düsündüm.
ne dediyse bugüne kadar ben hepsini yasamısım. tekrar o cafeye gittim. baska bir erkek falcı gelmis. digerini sordum ama bilgi vermediler. cafenin adını hatırlamıyorum meydan tarafından gelip sokaga girince ortalarda sol tarafa düsüyor cafe. genc esmer bir adamdı. 30 yaslarında falandı. onunda adını hatırlamıyorum. bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…