yarın kesın kararlıyım Filiz hanıma gdicem sesi cok sempatikti karar verdim ilkkk kez su falı veya karalama baktırcam gelecekte biliyormu cıkan varmı filiz anımn dedklerı ?
Ayhan kimdirr ? bilgi verirmisiniz cok merak ettm nasıl bakıyor ucretı nedır?
Valla tatlim aklinda olmayan seyler dahi ciktiysa, bekle derim.. Zamanlara takilma bu arada. Fal'a baktirmasaydin nasil davranirdin, ona gore hareket et.
yarın kesın kararlıyım Filiz hanıma gdicem sesi cok sempatikti karar verdim ilkkk kez su falı veya karalama baktırcam gelecekte biliyormu cıkan varmı filiz anımn dedklerı ?
Ayhan kimdirr ? bilgi verirmisiniz cok merak ettm nasıl bakıyor ucretı nedır?
Merhaba Herkese;
Bugün Kadıköyde İstanbul cafede Havva hanıma ve Yelkovan cafede Handan hanıma gittim
İkisi de çok iyi fal bakıyor bilginize...
Havva hanım çok modern bir kadın ve öyle Melekler kahvesi Kadınlar kahvesindeki falcılar gibi bir tablo çizmedi bana
Gerçekten herşeyimi bildi gelecekle ilgili dediklerine gelince olası şeyler ancak bunu zamanla göreceğiz ancak geleceği de allahtan başkası bilemez o da bir gerçek çok takılmıyorum geleceğe ama değer Havva hanıma
Handan hanım çok değişik fal bakıyor ve bence hisleri çok kuvvetli bir bayan
Kahve + Tarot baktı bana ve uzun baktı baya
O da geçmişi şu anı çok çok iyi bildi gelecekle ilgili ne düşündüğümü biliyorsunuz söylediği birçok şey var allah bilir
Denemeye kesinlikle değer
Şu ana kadar çok falcıya gittim ama bu iki bayan beni gerçekten etkiledi..
Sevgiler
evet arkadaşlar bugun filiz hanıma bktırdım ! İlk basta yernı bulamadım ama sonradan buldum merak edenler ıcın osmanıyede dia sokakta küçük sirin bi ofis Filiz hanım daha da şirin sempatik bir bayan . İlk defa su falı bktrcagımdan cok gergindim ama bu gerginliği aldı götürdü.
falıma gelince ne yasadım ne yasıyorum neler yasıcam aklımdan ne geciyor hepsini bıldı hatta adamn nosundan rakamları yasımı soylemede n hatta adamımızın adını bılmeden adamn adını falan söyledi helal olsun baska bısey demıorum 3 gun snra bı konusma dedı pek sanmıorum ama bılmıorm gelecekle ılgılı dedıklerı ıcn 3 gunum var ondan snra yaparım yorumuumu ama gercekten verdgınız paraya fazlasıyla değiyor. Gelecek cıkmasada olur o derece diyorum . Çünkü gercekten begendm .Egerki gitmek istersniz kesinlikle denemelisiniz.
begendigine cok sevindim, ayni duygulari paylasiyoruz filiz hanim hakinda, ben burda fazla övmek istemedim kendisini cünkü bazilari yanlis anliyip reklam yapiyorsun diyecekti, bence kadinin reklama ihtiyaci yok.
evet arkadaşlar bugun filiz hanıma bktırdım ! İlk basta yernı bulamadım ama sonradan buldum merak edenler ıcın osmanıyede dia sokakta küçük sirin bi ofis Filiz hanım daha da şirin sempatik bir bayan . İlk defa su falı bktrcagımdan cok gergindim ama bu gerginliği aldı götürdü.
falıma gelince ne yasadım ne yasıyorum neler yasıcam aklımdan ne geciyor hepsini bıldı hatta adamn nosundan rakamları yasımı soylemede n hatta adamımızın adını bılmeden adamn adını falan söyledi helal olsun baska bısey demıorum 3 gun snra bı konusma dedı pek sanmıorum ama bılmıorm gelecekle ılgılı dedıklerı ıcn 3 gunum var ondan snra yaparım yorumuumu ama gercekten verdgınız paraya fazlasıyla değiyor. Gelecek cıkmasada olur o derece diyorum . Çünkü gercekten begendm .Egerki gitmek istersniz kesinlikle denemelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?