evet arkadaşlar bugun filiz hanıma bktırdım ! İlk basta yernı bulamadım ama sonradan buldum merak edenler ıcın osmanıyede dia sokakta küçük sirin bi ofis Filiz hanım daha da şirin sempatik bir bayan . İlk defa su falı bktrcagımdan cok gergindim ama bu gerginliği aldı götürdü.
falıma gelince ne yasadım ne yasıyorum neler yasıcam aklımdan ne geciyor hepsini bıldı hatta adamn nosundan rakamları yasımı soylemede n hatta adamımızın adını bılmeden adamn adını falan söyledi helal olsun baska bısey demıorum 3 gun snra bı konusma dedı pek sanmıorum ama bılmıorm gelecekle ılgılı dedıklerı ıcn 3 gunum var ondan snra yaparım yorumuumu ama gercekten verdgınız paraya fazlasıyla değiyor. Gelecek cıkmasada olur o derece diyorum . Çünkü gercekten begendm .Egerki gitmek istersniz kesinlikle denemelisiniz.
filiz hanımın nosunu ben de alabilir miyim lütfen?bii de neye baktıralm?
Millet yakın zamanda levente giden oldumu? tarot baktırdım yaklaşık 2 hafta önce. kahve mi baktırmalıydım bilmiorum ama. levent ilişkiler konusunda yaklaşımlarını mantıklı buldum. siz ne düşünüosunuz merak ediorum deneyen arkadaşlar yorum ypablirmi?
ben levente fal baktrmaktan cok keyf alıyorum.. 2 sene once baktrdıgımda soyledıklerıne hc ınanmayp ckmstım..hayatna bırı gırcek 1 sene cıkp ayrılcaksn falan demstı hıc ınanmamstım ama aynen yasadım.. o yuzden yorumlarına guvenıyorum vee keyflıde bakıyo.. benım elektrgım cok ıyı tutuuyoda olablr..
ama bence gayet basarılı..
sen snırım sık gidiosun levente :) ya ben açıkcası ilk defa gittim. boş değil kesinlikle,kişilik olrk da ii bi insan anladıım kadarıyla. araştırıp gitmişim zten bilgim vardı biraz. sadece verdiği tarihler bir iki ay sonrası. ve benim olacağına pek inanmadığım bişeye o da olur gözüyle baktı dier falcılar gibi. bende tereddütte kaldım açıkcası. tabi Allah bilicek. o istemedikten sonra olmaz.
peki en son sen ne zmn baktırdın ? genelde verdii tarihler snıyorum genel oluo yani şu ay dio mesela. ayın hangi günü olduuna fln girmio. yuvarlak tarihler verio anladıım kadarıyla
peki leveent nerde ? nekadara bakıyor
ben levente fal baktrmaktan cok keyf alıyorum.. 2 sene once baktrdıgımda soyledıklerıne hc ınanmayp ckmstım..hayatna bırı gırcek 1 sene cıkp ayrılcaksn falan demstı hıc ınanmamstım ama aynen yasadım.. o yuzden yorumlarına guvenıyorum vee keyflıde bakıyo.. benım elektrgım cok ıyı tutuuyoda olablr..
ama bence gayet basarılı..
Slm canım şimdi atabileceğim numarasını..:)100 mesaj hakkım dolmuş...Daha önceki yorumlarıma bakarsan detaylı yazmışımdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?