İstanbul'da Fal - Falcılar

Filiz hnmın nosunu alabilirmiyim

filiz hanımın iletişim bilgilerni banada yollarmısın hangisinde daha ayrıntılı bakıyor su falı karalama falı vs..

filiz hanıma fal baktıran arkadaşlar,geleceğe dair dedikleri tutarsa burda paylaşırsanız sevinirm,herkesin hakkında hayırlısı olsun,sevgiler

Millet yakın zamanda levente giden oldumu? tarot baktırdım yaklaşık 2 hafta önce. kahve mi baktırmalıydım bilmiorum ama. levent ilişkiler konusunda yaklaşımlarını mantıklı buldum. siz ne düşünüosunuz merak ediorum deneyen arkadaşlar yorum ypablirmi?

Merhaba
Filiz Hanım'ın sözü ediliyor birkaç gündür. Yeri semt olarak nerede ve numarası olan arkadaşlar bana da gönderebilirler mi? Teşekkürler şimdidem.

ben levente fal baktrmaktan cok keyf alıyorum.. 2 sene once baktrdıgımda soyledıklerıne hc ınanmayp ckmstım..hayatna bırı gırcek 1 sene cıkp ayrılcaksn falan demstı hıc ınanmamstım ama aynen yasadım.. o yuzden yorumlarına guvenıyorum vee keyflıde bakıyo.. benım elektrgım cok ıyı tutuuyoda olablr..
ama bence gayet basarılı..

sen snırım sık gidiosun levente :) ya ben açıkcası ilk defa gittim. boş değil kesinlikle,kişilik olrk da ii bi insan anladıım kadarıyla. araştırıp gitmişim zten bilgim vardı biraz. sadece verdiği tarihler bir iki ay sonrası. ve benim olacağına pek inanmadığım bişeye o da olur gözüyle baktı dier falcılar gibi. bende tereddütte kaldım açıkcası. tabi Allah bilicek. o istemedikten sonra olmaz.

peki en son sen ne zmn baktırdın ? genelde verdii tarihler snıyorum genel oluo yani şu ay dio mesela. ayın hangi günü olduuna fln girmio. yuvarlak tarihler verio anladıım kadarıyla

su falı bana 25 dakka civarında sürdü baya sey bildi ve söyledi 40 tl civarında karalamada aynı fiyatta tarot ise 30 yada 25 olması lazım htrlayamıorum. Aslında bi kac anlık deddıklerı oldu gb ama 3 gun snraki dedıgı olay cıkarsa paylasıcam sevecen bır bayan para ver yoksa ffal olmaz turunde bakmıyor. cııkarsa dedıklerı paylasıcam kesınlıkle ama cıkmasada anı gecmısı cok ıyı bildi analizleride cok ama cok iyidi .

Yol tarıfıne gelince ben bakırköyde oturdgumdan otobus duraklarının asagısında osmanıye mınıbuslerı var ordan bindim osmanıye dia cemiyet sokak ta dıyebilrssniz orda indim yerini basta zor buldum snradan ulastm

Msj hkkm yok ne yazıkkı ondan nosunu yazamıorm

peki leveent nerde ? nekadara bakıyor

symbol leventten bahsedioruz dimi farklı bi levent çıkmasında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…