İstanbul'da Fal - Falcılar

talena bana ozelden msj atmışsın fakat 100 msjı doldurmadığımdan özel msj hakkım henuz yok...oyuzden buradan cevaplamak ıstedim sorunu.x cafedeki ranaya ben taksımhane cafede baktırmıştım hatta sonradan daha önce x cafede çalıştığını öğrendim fakat şuan taksimhane cafeden de ayrılmış nerede olduğunu ben de bilemiyorum...hatta bilen biri varsa bana da söylese çok iyi olur

cikiyor yani dedikleri isim falan soyluyor mu?ya da detay soyluyor mu??

cnm ben de henüz yeni baktırdım 2 hfta fln oldu. ve bikaç ay sonrasını kapsıyo verdii tarihler. ben açıkcası olcağına inanmıyorum. ama tanıyanlar memnunidemekki tutarlı şeyler sölüo.ben araştırıp gitmiştim leventi, övmüşler forumda. kendisi de kişilik olarak da iyi bi insana benzio. dediğim gibi ben inanmıyorum. olursa açıkcası süpriz olur beniim için.

detay verio ama sulandırmadan anlatabliomuyum. zaten ölesinden korkmak laızm.yok şugün şu saat şöle bişey yaşıcaksın fln. böle laf oyunları yok. açık bi şekilde knuşuo

begendigine cok sevindim, ayni duygulari paylasiyoruz filiz hanim hakinda, ben burda fazla övmek istemedim kendisini cünkü bazilari yanlis anliyip reklam yapiyorsun diyecekti, bence kadinin reklama ihtiyaci yok.

Merhaba, rica etsem Filiz hanımın telefonunu bana da gönderebilir misiniz. Birtürlü bulamıyorum hiç bir yerde. Çok teşekkürler!

kursuncu teyze: Soyledigi seyler cikmis olsa da, acaba aklimimi okuyor diye dusunmektende alamiyodum kendimi, ama dun itibari ile biri ile ilgili soyledigi seyin dogru oldugunu ogrendim. Go go go teyzeee, kursuncu teeeseeee o yeahh

bana nısan ayı ıcn bseyler demstı son baktrdıgımda henuz beklıyorum ama olmayacak seyler soylemedı bana olması mumkun seylerdı..
olur yada olmaz cok beklentı ıcınde degılım
gelecegı ALLAH tan baskası bılemez ama brcok falcıya gtmıs bırı olarak leventın ıyı oldugunu duusnuyorum... suanı gecmısı cok ıyı degerlendırıyor.

Merhaba, rica etsem Filiz hanımın telefonunu bana da gönderebilir misiniz. Birtürlü bulamıyorum hiç bir yerde. Çok teşekkürler!

filiz hanımın numarası için çok teşekkürler arkadaşlar baktırdıktan sonra görüşlerimi paylaşırım

bana kahve baktı kardesime de kahvenin arkasına biraz da tarot bakmış kendi isteğiyle yani ek ücret falan talep etmemiş öyle işte bakalım devamı da doğru olacak mı heyecanla bekliyorum

merhaba burcu hanım diye bahsetmişiniz nerde bakıyor acaba merak ettm=)

herkes gittiği falcılardan bahsetmiş bende bahsedeyim biraz istedim =) kadınlar kahvesinde pelin bilmişti bi keresinde verdiği tarihleri baya tuttu mesela ama ikinci gittiğimde güzel olmadı =) bir de bakırköyde enfale gidiyorum o da beni baya etkiliyo bilio ama çok gittim sanırım artık böle çok yüzeysel bakıyo sanki ama yine gittiğim iyi falcılardan biridir bence. bunlardan sıkıldım artık tavs,ye edebileceğiniz kimler var acaba? teşekkürler şimdiden.

burcu hanim die bahsettigi kadikoy angel's burcu sanirim.
kadikoyde alkimin ordan modaya giderken sag tarafta angel's kafe.( internetten de detaylarini bulabilirsiniz )
ama burcu nisan ortalarina kadar orda olmayacak saniyorum.

bilginize,

kızlar bu filiz hanıma gidenler yzsın bakalım neleri bilebiliyo söyledikleri çıkıyo mu?
bir de dün kadıköydeki yelkovan cafe handan'a gittim. ben tarot baktırdım geçmişi ve şuanı analizleriyle bilebildi.. geleceğe dair söyledikleri çıkacak mı bilmiyorum bekleyip görcez diyelim..

burcu hanim die bahsettigi kadikoy angel's burcu sanirim.
kadikoyde alkimin ordan modaya giderken sag tarafta angel's kafe.( internetten de detaylarini bulabilirsiniz )
ama burcu nisan ortalarina kadar orda olmayacak saniyorum.

bilginize,

çok teşekkür ederim =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…