symbol leventten bahsedioruz dimi farklı bi levent çıkmasında :))
cikiyor yani dedikleriisim falan soyluyor mu?ya da detay soyluyor mu??
cnm ben de henüz yeni baktırdım 2 hfta fln oldu. ve bikaç ay sonrasını kapsıyo verdii tarihler. ben açıkcası olcağına inanmıyorum. ama tanıyanlar memnunidemekki tutarlı şeyler sölüo.ben araştırıp gitmiştim leventi, övmüşler forumda. kendisi de kişilik olarak da iyi bi insana benzio. dediğim gibi ben inanmıyorum. olursa açıkcası süpriz olur beniim için.
detay verio ama sulandırmadan anlatabliomuyum. zaten ölesinden korkmak laızm.yok şugün şu saat şöle bişey yaşıcaksın fln. böle laf oyunları yok. açık bi şekilde knuşuo
cikiyor yani dedikleriisim falan soyluyor mu?ya da detay soyluyor mu??
hmm anladım...levente baktırabilirim ozaman...bu arada tşk ederim yorumların için
begendigine cok sevindim, ayni duygulari paylasiyoruz filiz hanim hakinda, ben burda fazla övmek istemedim kendisini cünkü bazilari yanlis anliyip reklam yapiyorsun diyecekti, bence kadinin reklama ihtiyaci yok.
sen snırım sık gidiosun levente :) ya ben açıkcası ilk defa gittim. boş değil kesinlikle,kişilik olrk da ii bi insan anladıım kadarıyla. araştırıp gitmişim zten bilgim vardı biraz. sadece verdiği tarihler bir iki ay sonrası. ve benim olacağına pek inanmadığım bişeye o da olur gözüyle baktı dier falcılar gibi. bende tereddütte kaldım açıkcası. tabi Allah bilicek. o istemedikten sonra olmaz.
peki en son sen ne zmn baktırdın ? genelde verdii tarihler snıyorum genel oluo yani şu ay dio mesela. ayın hangi günü olduuna fln girmio. yuvarlak tarihler verio anladıım kadarıyla
Merhaba, rica etsem Filiz hanımın telefonunu bana da gönderebilir misiniz. Birtürlü bulamıyorum hiç bir yerde. Çok teşekkürler!
bana kahve baktı kardesime de kahvenin arkasına biraz da tarot bakmış kendi isteğiyle yani ek ücret falan talep etmemiş öyle işte bakalım devamı da doğru olacak mı heyecanla bekliyorum
burcu hanim die bahsettigi kadikoy angel's burcu sanirim.
kadikoyde alkimin ordan modaya giderken sag tarafta angel's kafe.( internetten de detaylarini bulabilirsiniz )
ama burcu nisan ortalarina kadar orda olmayacak saniyorum.
bilginize,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?