İstanbul'da Fal - Falcılar

sevgili bahar544 neyazkı msj hakkım yok ondan sana cvp weremıorm ama burdan diğer seyleri cvplıyım telefondan bakıyor sufalına ama 50 lira olması lazım telde baktıkları he ben bı su falına baktırdım baya hemde baya baya ayrıntılıydı . Umarım yardımcı olabilmısımdır.. Sıkıntılaırnı atlatman dileğiyle.

su dakkadan snra 2 falcım wardır biri fliz hanım dieride didem 2side cok iyi bildiler tutarlılardı snrm bi süre falcı aramamaya calsıcam !

kusura bakmayın, bende tahmın edemedım. telefonunu bulabılırsem kendısını denemek ıstıyorum.

Arkadaslar lutfen filiz hanımın telefonunu bilen biri bana da yollayabılır mı
teşekkürler

Didem diye bahsettiğiniz falcı kim acaba

Handan Abla'nın dedikleri kesin çıkıyo canım bekle sen söyledklerini

anladım, hayırlısı olsun tabi Allah bilir geleceği. bizimkisi kafa daıtmak, maksat muabbet yani:)

Ben de baktırdım Handan hanıma çok yeni..Bugün...Çok karışık anlatıyor..Açıkcası falından aklım da net birşey kalmadı..Bana kısa baktı...Kahveniz de bu kadar var dedi..Ama elektriğimiz iyi tuttu..Çok hoş sempatik bir hanım..Boştu kimse de yoktu..Ama gidilebilir..20 tl çok değil...Tarot kartı çektiriyor ve dilek diliyorsun yorum yapıyor..Benim dilekelrim ve çektiğim kart arasında uyum olmadı:)en sonun da dileğimi söyledim öyle yorumladı..Beğendiğim tarafı pembe tablo çizmiyor..ZOR olacaksa zor diyor..Hatta sıkıntılısın daha da devam edecek dedi bana..Valla ya ben çok beklentiyle gidiyorum ya da başka bir şey var anlayamadım...EVETTTTTT sırada ki gelsin..Filiz Hanım şimdi sıra onda:)

kursuncu teyze: Soyledigi seyler cikmis olsa da, acaba aklimimi okuyor diye dusunmektende alamiyodum kendimi, ama dun itibari ile biri ile ilgili soyledigi seyin dogru oldugunu ogrendim. Go go go teyzeee, kursuncu teeeseeee o yeahh

keryneia bu kursuncu teyze dedigin kim nerede???ve ne kadara dokuyor???

Handan Abla'nın dedikleri kesin çıkıyo canım bekle sen söyledklerini

Handan a dün bende baktırdım ama hiçbirşey anlamadım falından...
Hep falı şu şekildeydi su,yada hava grubundan biri ile bir masada oturup konuşabilirsin..ateş yada su grubu biri canını sıkabilir..Hep bu tarz konuşmalar yaklaşık 2o dakika baktı kendisi hoş bir bayan ama ben falından hiç birşey anlamadım bir türlü...O kadar değişik bir fal bakma tarzı varki..Hep birde.....var.birde ....var...bu tarz konuşmalardı.daldan dala yani..Kötü diyemem ama benim için çok vasat oldu yani..Böyle bir faldan kim ne anlar ki..ateş yada su,hava yada toprak grubundan...yani bu koç,aslan,yay,yengeç,akrep yada balık..çok enteresandı..

keryneia bu kursuncu teyze dedigin kim nerede???ve ne kadara dokuyor???

sadece tanidiklara bakiyor canim.. arkadasimin akrabalari taniyomus, bizde oyle gitmistik. Yani bi bag olmali, kadin cok yasli ve artik yavas yavas bu isi birakmak istiyor. Tanimadiklara bakmiyo maalsef .. para bile almiyor ha 10 15 lira'dan fazla koy al geri diyor. Maalesef yardimci olamicam

Aynı andan Handan hanımla ilgili fal görüşlerimizi yazmışız:)ben gittiğimde de kimse yoktu cafede...

Malta size aynen katılıyorum.Ateş grubu hava grubu..Yani bu gruptan bir sürü insan var...Enteresandı...Ben de anlamadım falından..Zaten foruma yazdım da..Ya ben çok beklenti içindeyim ya da çok abartılıyor bilemiyorum..Yorumunuza aynen iştirak ediyorum...

2. bi soru dha sorucm bilen arkadaşlrın dikkatine

taksimde majestik cafe de şengül ü deneyen var mı aranızda?

çok merak ediorum.

Yok bence sen çok fazla beklenti içerisinde değilsin bence Handan hanım çok vasat kaldı...Sempatikliği dışından pek birşey yoktu kendisinde falla dair..Ben inanıyorum ki bana baktığı faldan kendi bile birşey anlamamıştır...
Çok daha iyilerini gördüğüm için ben başarısız dı diyorum...

Yok bence sen çok fazla beklenti içerisinde değilsin bence Handan hanım çok vasat kaldı...Sempatikliği dışından pek birşey yoktu kendisinde falla dair..Ben inanıyorum ki bana baktığı faldan kendi bile birşey anlamamıştır...
Çok daha iyilerini gördüğüm için ben başarısız dı diyorum...

2. bi soru dha sorucm bilen arkadaşlrın dikkatine

taksimde majestik cafe de şengül ü deneyen var mı aranızda?

çok merak ediorum.

Ben denedim su falı baktırdım olan durumumu çok iyi bildi dualar okuyup tespih çekip fln başlamıştı fala ama gelecek için söylediklerine daha vakit var bekliyorum,siz baktırdınzımı

Ben denedim su falı baktırdım olan durumumu çok iyi bildi dualar okuyup tespih çekip fln başlamıştı fala ama gelecek için söylediklerine daha vakit var bekliyorum,siz baktırdınzımı

evt beverly, ben de baktırdım o yüzden soruyorum. su falında ben çok başarılı olduunu düşünüorum. ama tarot ve kahvede nasıl olduunu bilmiorum ama.

o yüzden tarot ve kahve baktıran arkdaşların da yorumunu merak ediorum.

peki su falında size dedikelrinden çıkan oldumu tarih verdimi bana mesala yaz içersinde bir tarih verdi

Bende La Porte cafe'ye gittigimde kimse yoktu, aslinda bos olunca baktirmiyacaksin, iyi bir falci olsa.. sira olur dimi ama. Kimse yoktu ben ciktim hala kimse yok, sadece cay icmek icin gelen bi iki kisi vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…