sevgili bahar544 neyazkı msj hakkım yok ondan sana cvp weremıorm ama burdan diğer seyleri cvplıyım telefondan bakıyor sufalına ama 50 lira olması lazım telde baktıkları he ben bı su falına baktırdım baya hemde baya baya ayrıntılıydı . Umarım yardımcı olabilmısımdır.. Sıkıntılaırnı atlatman dileğiyle.
su dakkadan snra 2 falcım wardır biri fliz hanım dieride didem 2side cok iyi bildiler tutarlılardı snrm bi süre falcı aramamaya calsıcam !
sevgili bahar544 neyazkı msj hakkım yok ondan sana cvp weremıorm ama burdan diğer seyleri cvplıyım telefondan bakıyor sufalına ama 50 lira olması lazım telde baktıkları he ben bı su falına baktırdım baya hemde baya baya ayrıntılıydı . Umarım yardımcı olabilmısımdır.. Sıkıntılaırnı atlatman dileğiyle.
su dakkadan snra 2 falcım wardır biri fliz hanım dieride didem 2side cok iyi bildiler tutarlılardı snrm bi süre falcı aramamaya calsıcam !
kızlar bu filiz hanıma gidenler yzsın bakalım neleri bilebiliyo söyledikleri çıkıyo mu?
bir de dün kadıköydeki yelkovan cafe handan'a gittim. ben tarot baktırdım geçmişi ve şuanı analizleriyle bilebildi.. geleceğe dair söyledikleri çıkacak mı bilmiyorum bekleyip görcez diyelim..
bana nısan ayı ıcn bseyler demstı son baktrdıgımda henuz beklıyorum ama olmayacak seyler soylemedı bana olması mumkun seylerdı..
olur yada olmaz cok beklentı ıcınde degılım
gelecegı ALLAH tan baskası bılemez ama brcok falcıya gtmıs bırı olarak leventın ıyı oldugunu duusnuyorum... suanı gecmısı cok ıyı degerlendırıyor.
kızlar bu filiz hanıma gidenler yzsın bakalım neleri bilebiliyo söyledikleri çıkıyo mu?
bir de dün kadıköydeki yelkovan cafe handan'a gittim. ben tarot baktırdım geçmişi ve şuanı analizleriyle bilebildi.. geleceğe dair söyledikleri çıkacak mı bilmiyorum bekleyip görcez diyelim..
kursuncu teyze: Soyledigi seyler cikmis olsa da, acaba aklimimi okuyor diye dusunmektende alamiyodum kendimi, ama dun itibari ile biri ile ilgili soyledigi seyin dogru oldugunu ogrendim. Go go go teyzeee, kursuncu teeeseeee o yeahh
Handan Abla'nın dedikleri kesin çıkıyo canım bekle sen söyledklerini
keryneia bu kursuncu teyze dedigin kim nerede???ve ne kadara dokuyor???
Ben de baktırdım Handan hanıma çok yeni..Bugün...Çok karışık anlatıyor..Açıkcası falından aklım da net birşey kalmadı..Bana kısa baktı...Kahveniz de bu kadar var dedi..Ama elektriğimiz iyi tuttu..Çok hoş sempatik bir hanım..Boştu kimse de yoktu..Ama gidilebilir..20 tl çok değil...Tarot kartı çektiriyor ve dilek diliyorsun yorum yapıyor..Benim dilekelrim ve çektiğim kart arasında uyum olmadı:)en sonun da dileğimi söyledim öyle yorumladı..Beğendiğim tarafı pembe tablo çizmiyor..ZOR olacaksa zor diyor..Hatta sıkıntılısın daha da devam edecek dedi bana..Valla ya ben çok beklentiyle gidiyorum ya da başka bir şey var anlayamadım...EVETTTTTT sırada ki gelsin..Filiz Hanım şimdi sıra onda:)
Handan a dün bende baktırdım ama hiçbirşey anlamadım falından...
Hep falı şu şekildeydi su,yada hava grubundan biri ile bir masada oturup konuşabilirsin..ateş yada su grubu biri canını sıkabilir..Hep bu tarz konuşmalar yaklaşık 2o dakika baktı kendisi hoş bir bayan ama ben falından hiç birşey anlamadım bir türlü...O kadar değişik bir fal bakma tarzı varki..Hep birde.....var.birde ....var...bu tarz konuşmalardı.daldan dala yani..Kötü diyemem ama benim için çok vasat oldu yani..Böyle bir faldan kim ne anlar ki..ateş yada su,hava yada toprak grubundan...yani bu koç,aslan,yay,yengeç,akrep yada balık..çok enteresandı..
Malta size aynen katılıyorum.Ateş grubu hava grubu..Yani bu gruptan bir sürü insan var...Enteresandı...Ben de anlamadım falından..Zaten foruma yazdım da..Ya ben çok beklenti içindeyim ya da çok abartılıyor bilemiyorum..Yorumunuza aynen iştirak ediyorum...
Malta size aynen katılıyorum.Ateş grubu hava grubu..Yani bu gruptan bir sürü insan var...Enteresandı...Ben de anlamadım falından..Zaten foruma yazdım da..Ya ben çok beklenti içindeyim ya da çok abartılıyor bilemiyorum..Yorumunuza aynen iştirak ediyorum...
2. bi soru dha sorucm bilen arkadaşlrın dikkatine
taksimde majestik cafe de şengül ü deneyen var mı aranızda?
çok merak ediorum.
Ben denedim su falı baktırdım olan durumumu çok iyi bildi dualar okuyup tespih çekip fln başlamıştı fala ama gelecek için söylediklerine daha vakit var bekliyorum,siz baktırdınzımı
evt beverly, ben de baktırdım o yüzden soruyorum. su falında ben çok başarılı olduunu düşünüorum. ama tarot ve kahvede nasıl olduunu bilmiorum ama.
o yüzden tarot ve kahve baktıran arkdaşların da yorumunu merak ediorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?