İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende La Porte cafe'ye gittigimde kimse yoktu, aslinda bos olunca baktirmiyacaksin, iyi bir falci olsa.. sira olur dimi ama. Kimse yoktu ben ciktim hala kimse yok, sadece cay icmek icin gelen bi iki kisi vardi.

tamam da cnm,sembol kafe gibi fln kafeler ful çekioda noluo bi cacık bildikleri yok kolay yoldan para kazanma yolunubulmuşlar iki isim biliolar die paramızı döküoruz kafenin dolu ya da boş olmasıyla alakalı değil bence bu

tesadüfen gittim daha önce nihal hanıma baktrmıştm orda birde şengüle baktrym dedim,nihal e hiç baktırdınızmı

tbi paylaşırım ama pek umutlanmayalım bence :)

yo hayır , bu nihal eğer göz yapısı keskin,ve kilolu bi bayansa, nette onunla da ilgili bi kaç yorum okumuştum iyi olmadığı aklımda kalmış . yani belki elektrik meselesi de olablir kimsiine ii bkıo olablir.

Taksim Istanbul'un gobegi, can SIKINTISINDAN hadi fal bakalim diyen solugu fal cafe'lerde aliyor iste.. bir cogu ilk defa baktirdigi icin hayretler icinde kaliyor.. ama bi sure sonra kokusu ortaya cikiyor tabi.

inşlh şengülün dedikleri çıkar ozaman ikimize de :)

handan hanıma bende baktrıdım ve söylediklerinizn tamamına katılıyorum çok karşık bakıyo şuan sorsanız ne anlattı diye hiçbişey hatırlamıyorum yani dedikleri çıksada aa bunu handan hnm söylemişti diyemicem ancak benim anımı bilmişti en azından onu hatrlıyorm :)

Baktiran arkadaslar Filizin hangi tür falini tavsiye edersiniz

ben tarota baktirdim ve memnunda kaldim, ama en kisa zamanda ya su ya yada karalamaya baktirmak istiyorum cünkü burdan bi arkadas yazmisti suya baktirmis ve cok basariliymis su falinda. o yüzden onlardan birinide denek istiyorum

handan hanıma ben de gittim geçen hafta. evet biraz karmaşık anlatıyor. eğer Olgu'ya hiç gitmemiş olsaydım, falını genel olarak başarılı bulduğumu söyleyebilirdim. hayatımdaki adamla ilişkimin boyutunu ve birkaç önemli detayı daha bilemedi-nişanlıyım (yüzük takmıyorum). bir de, fal baktırırken evde herhangi bir arkadaşıma baktırıyormuşum gibi geldi bana, ev falı gibiydi yani biraz benimki, belirsiz ve genel geldi. elektrik belki de.

marloes kim?ilk defa duyuyorum.nerde bakıyor?iletişim numarasını yollayabilir misin canım?birde soğanlık emine nin numarasını yollayabilirsen çok sevinirim..falcılar hakkındaki yorumların içinde çok teşekkürler :)

Kesinlikle evde herhangi bir arkadaşın bakıyor gibiydi..zaten 7 senedir bu işi yaptığını söyledi..ama malesef çok başarılı değil.neyse en azından fiyat açısından uygun olduğu için.pekde takılmadım...Bir ara bana da çalışıyorsun yada evde oturuyorsun bilemem dedi..ama sanki iş bağlatılı bir yol çıkmış dedi ve hemen geçti başka şeyler anlatmaya...
Bende olguyu beğenirim..Bende falları çok başarılıdır...Bilgisi tecrübesi olaya hakimiyeti çok daha güzeldir...

Filiz hanıma gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim..ben bu forumdan okuyup gittiğim tüm falcıları çok başarısız buldum..ve çok şaşırıyorum o kadar meth ediliyorlar burda.bunu hiç anlamıyorum ya burda yorum paylaşanlar falcı görmemiş..yada çok abartıyorlar..elektrik olayına da inanmıyorum bakan her şekilde bakıyor ve başarı sağlıyor..

ciltirik merhaba ,
ayhan ile ilgili yorumunu alabilirmiyim ? dedikleri olmusmuydu ?
birde telefonunu iletmen mumkunmu ?
tsk ederim ,

Ahhh ayhan anlatılmaz yaşanır dermişim :)))
şaka bir yana benim kafam çok uyuyor onunla, klasik bir söylem ama elektrigimiz tutuyor :)
İlk görüştüğümüzde denizden'de vardı yanımızda ona çıkmadı-tutturamadı zannedersem

Bende La Porte cafe'ye gittigimde kimse yoktu, aslinda bos olunca baktirmiyacaksin, iyi bir falci olsa.. sira olur dimi ama. Kimse yoktu ben ciktim hala kimse yok, sadece cay icmek icin gelen bi iki kisi vardi.

Hiç belli olmuyor keryneia...Ben Angel's kafede ki Burcuya baktırmaya gitmiştim..Fakat rahatsızdı yoktu..Ben de geldim madem birine baktırayım dedim...Hatta görevliye bilemiyorum siz yazın birine dedim..Nil Hanım diye birisi baktı bana..Ve çok şaşırdım..Hatta sonraki hafta Burcuya baktırdım inanın o kadar memnun kalmadım..Bugün Handan hanıma gittim aynı şekilde.Hiç bir şey anlamadım falından..Şu ana kadar bana en iyi bilen adını hiç duymadığım Nil hanım oldu..

arkadaşlar ben başka falcılarada gidiyorum ama hepsi pembe tablo çizip,umut tacirliği yapıo,hatta artık salladığını anladığım anda ya kardeşim utanmıomusun insanın paralarını böyle beceremedğin bi işi yaparak ve yalan söyleyerek yemeye diyip çıkıyorum,hatta çok iki ünlü cafede yaptım bunu,yoksa bu dolandırıcılığın sonu kesilmez,birileri birilerine gerçei söylesin göstersin,yazık günahtır ya,o paralar kolaymı kazanılıyor,sonra saçma saçma adamlar göya fal biliomuş die sırtmızdan haksız yere para kazanıyorlar,falcılığı bilmeyen,sıf olumlu konuştu die öyle insanlara para vermein,bu numaradan dilenen adama para vermek gibi bişi,ama ister inanın ister inanmayın ben bu yaşıma kadar Handan ablanın kahve fallarından başka çıkanı da görmedim,hala başka falcılar da deniyorum ama,dönüp dolaşıp gene Handan ablaya gidiyorum,kahve falını şiddetle öneririm,takip edin dedğini,er yada geç kesin çıkıyor! reklam meklam falanda sanmayın şu yazdığımı,isteyen gider istemeyen gene gider ticarete dökmüş saçma saçma kafelerde yirmi kişi bekler isim bilio aman amaaaan fln diee,benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…