peki su falında size dedikelrinden çıkan oldumu tarih verdimi bana mesala yaz içersinde bir tarih verdi
peki su falında size dedikelrinden çıkan oldumu tarih verdimi bana mesala yaz içersinde bir tarih verdi
ay olarak nisanı vermişti.yani bilmiorumki aslında ii baktı ama benim zor olur gzüyle baktııma olur gözü ile bakanlardan o da.
Allah bilir ancak tabi.
Bende La Porte cafe'ye gittigimde kimse yoktu, aslinda bos olunca baktirmiyacaksin, iyi bir falci olsa.. sira olur dimi ama. Kimse yoktu ben ciktim hala kimse yok, sadece cay icmek icin gelen bi iki kisi vardi.
bu arada öneri üzerine mi gitmiştiniz?
tesadüfen gittim daha önce nihal hanıma baktrmıştm orda birde şengüle baktrym dedim,nihal e hiç baktırdınızmı
tamam da cnm,sembol kafe gibi fln kafeler ful çekioda noluo bi cacık bildikleri yok kolay yoldan para kazanma yolunubulmuşlar iki isim biliolar die paramızı döküoruz kafenin dolu ya da boş olmasıyla alakalı değil bence bu
tbi paylaşırımama pek umutlanmayalım bence :)
yo hayır , bu nihal eğer göz yapısı keskin,ve kilolu bi bayansa, nette onunla da ilgili bi kaç yorum okumuştum iyi olmadığı aklımda kalmış . yani belki elektrik meselesi de olablir kimsiine ii bkıo olablir.
inşlh şengülün dedikleri çıkar ozaman ikimize de :)
Handan a dün bende baktırdım ama hiçbirşey anlamadım falından...
Hep falı şu şekildeydi su,yada hava grubundan biri ile bir masada oturup konuşabilirsin..ateş yada su grubu biri canını sıkabilir..Hep bu tarz konuşmalar yaklaşık 2o dakika baktı kendisi hoş bir bayan ama ben falından hiç birşey anlamadım bir türlü...O kadar değişik bir fal bakma tarzı varki..Hep birde.....var.birde ....var...bu tarz konuşmalardı.daldan dala yani..Kötü diyemem ama benim için çok vasat oldu yani..Böyle bir faldan kim ne anlar ki..ateş yada su,hava yada toprak grubundan...yani bu koç,aslan,yay,yengeç,akrep yada balık..çok enteresandı..
Baktiran arkadaslar Filizin hangi tür falini tavsiye edersiniz
Ben de baktırdım Handan hanıma çok yeni..Bugün...Çok karışık anlatıyor..Açıkcası falından aklım da net birşey kalmadı..Bana kısa baktı...Kahveniz de bu kadar var dedi..Ama elektriğimiz iyi tuttu..Çok hoş sempatik bir hanım..Boştu kimse de yoktu..Ama gidilebilir..20 tl çok değil...Tarot kartı çektiriyor ve dilek diliyorsun yorum yapıyor..Benim dilekelrim ve çektiğim kart arasında uyum olmadı:)en sonun da dileğimi söyledim öyle yorumladı..Beğendiğim tarafı pembe tablo çizmiyor..ZOR olacaksa zor diyor..Hatta sıkıntılısın daha da devam edecek dedi bana..Valla ya ben çok beklentiyle gidiyorum ya da başka bir şey var anlayamadım...EVETTTTTT sırada ki gelsin..Filiz Hanım şimdi sıra onda:)
Fal gunlugum:
Marloes: Hangi bolumu okuyacagimi bildi, kaldiki farkli bi bolum dusunuyodum, zihin okumadi yani. Aile icindeki ispiyonculari bir bir saydi ve sonradan o kisileri farkettik ve gorusmeyi kestik. Kardesimin okul ile alakali SIKINTILI donemini bildi, gittigimde oyle bir sorun yokken, aynen dedigi gibi yasadik. Yurt disina gidicegimi bildi. O an aklimda olan kisi ile olumlu konustu beni sevdigini soyledi ama benim icin uzaktan biri ile beraber olacagimi bu kisinin o olup olmadigi konusunda cok net birsey soylemedi. Nitekim o kisinin sevdigini bildi, ama arada baska sorunlardan oturu olmadi. Ve dedigi gibi ben ailemden uzak yasiyorum suan. Evlendigimde onun fali tumuyle cikmis olucak, bakalim yasayip gorucez.. Ilerisi icin unlu biri olucagimdan, bolca seyahat yapicagimdan bahsetmisti isim geregi.. buna su kosullarda pek ihtimal vermiyorum acikcasi. Soylediklerinin 80%'ini yasadim.
Gunesli Nilufer: Ilk falini aynen dedigi gibi yasadim, ama ikinci fali tumuyle fos cikti.
Pen cafe Yeter: iki kere gittim ikisindede farkli bir hikaye cizdi ve dedikleri cikmadi.
Kadinlar Kahves Pelin Dilek: Ikiside benzeri seyler soyledi, kisa baktilar ama dedikleri cikti.
Kadinlar Kahvesi Gulsen: Yeni tanisacagim kisiyi tarif etti ve dedigi gibi biri lle tanismistim, olmayacak dedi dedigi gibi sonuclandi.
Kadinlar Kahvesi Remziye: Iki kere gittim her ikisinde farkli bir hikaye cizdi ve dedigi gibi olmadi.
Kadinlar Kahvesi Baris: Faldan cok kartlarin anlamlarini okumakla gecirdigi icin tutarsiz bulmustum. Para kartlari acildi devamli, beni gelecekte cok zengin yapti, hadi bakalim hayirlisi
Cafe Zade Armagan: Olmayacak dedigi sey tam tersi oldu, cikmadi foss.
X- Cafe Rana: Her gittigimde fal'i hic sasmadi ayni seyleri soyledi ve dedigi gibi oldu.
Mona Liza Guler: Bugun seni arayacak dedigi kisi o gun verdigi saatte aradi beni cok sasirtan kisilerdendir, kisa gelecekte olucaklari cok iyi goruyor.. gelecekte dedikleri soyledigi gibi cikarmi bilmem.
Melekler kahvesi Sengul ve Guler: cok karisik bi fal bakmislardi, oyle ki ben bile birsey anlamamistim.. dedikleri gibi olmadi foss.
Cafe Emel Emel: Beni yine cok sasirtan falcilardandir, ayni gun dedigi cikmisti.. dedigi gibi sonuclanan seyler oldu.
Elmira Elanit: soyledikleri seylerin 80%'in aynen dedikleri gibi yasadim.
Soganlik Emine: Iki kere gittim ve her ikisindede ayni seyleri soylemis ve dedikleri 70% cikmis kisidir.
Pen Cafe Ayhan: Bir daha asla karsi karsiya bile gelmeyeceksiniz dedigi kisi ile ben 3 gun sonra baristim.. fosss
Kadikoy Ahmet: Barisacagimi bildi ve 21 subat diye bastira bastira guzel bir olay yasayacagimi, benim icin donum noktasi olacagini soyledi o tarihte tum gun evde uyukluyodum saniram.. sagolsun dinlenecegimi kastediyomus.. Tarihlere inanmam, bu aylarda dedigi gibi birsey cikarsa, falinin bu kisminin cikip cikmayacagini anlicam..
Kursuncu Teyze: Sasirtici ama, kursun dokerken en isabetli fal bakan kisidir kendisi. Soyledigi bir cok sey aynen dedigi gibi oldu. 80% cikan kisidir kendileri.
handan hanıma ben de gittim geçen hafta. evet biraz karmaşık anlatıyor. eğer Olgu'ya hiç gitmemiş olsaydım, falını genel olarak başarılı bulduğumu söyleyebilirdim. hayatımdaki adamla ilişkimin boyutunu ve birkaç önemli detayı daha bilemedi-nişanlıyım (yüzük takmıyorum). bir de, fal baktırırken evde herhangi bir arkadaşıma baktırıyormuşum gibi geldi bana, ev falı gibiydi yani biraz benimki, belirsiz ve genel geldi. elektrik belki de.
ciltirik merhaba ,
ayhan ile ilgili yorumunu alabilirmiyim ? dedikleri olmusmuydu ?
birde telefonunu iletmen mumkunmu ?
tsk ederim ,
Bende La Porte cafe'ye gittigimde kimse yoktu, aslinda bos olunca baktirmiyacaksin, iyi bir falci olsa.. sira olur dimi ama. Kimse yoktu ben ciktim hala kimse yok, sadece cay icmek icin gelen bi iki kisi vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?