Filiz hanıma gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim..ben bu forumdan okuyup gittiğim tüm falcıları çok başarısız buldum..ve çok şaşırıyorum o kadar meth ediliyorlar burda.bunu hiç anlamıyorum ya burda yorum paylaşanlar falcı görmemiş..yada çok abartıyorlar..elektrik olayına da inanmıyorum bakan her şekilde bakıyor ve başarı sağlıyor..
arkadaşlar ben başka falcılarada gidiyorum ama hepsi pembe tablo çizip,umut tacirliği yapıo,hatta artık salladığını anladığım anda ya kardeşim utanmıomusun insanın paralarını böyle beceremedğin bi işi yaparak ve yalan söyleyerek yemeye diyip çıkıyorum,hatta çok iki ünlü cafede yaptım bunu,yoksa bu dolandırıcılığın sonu kesilmez,birileri birilerine gerçei söylesin göstersin,yazık günahtır ya,o paralar kolaymı kazanılıyor,sonra saçma saçma adamlar göya fal biliomuş die sırtmızdan haksız yere para kazanıyorlar,falcılığı bilmeyen,sıf olumlu konuştu die öyle insanlara para vermein,bu numaradan dilenen adama para vermek gibi bişi,ama ister inanın ister inanmayın ben bu yaşıma kadar Handan ablanın kahve fallarından başka çıkanı da görmedim,hala başka falcılar da deniyorum ama,dönüp dolaşıp gene Handan ablaya gidiyorum,kahve falını şiddetle öneririm,takip edin dedğini,er yada geç kesin çıkıyor! reklam meklam falanda sanmayın şu yazdığımı,isteyen gider istemeyen gene gider ticarete dökmüş saçma saçma kafelerde yirmi kişi bekler isim bilio aman amaaaan fln diee,benden söylemesi
Ben bugün gittim Handan hanıma.Falından hiç bir şey anlamadım..O kadar karışıktı ki...Aklımda kalan tek detay yok..Tek beğendiğim yanı pembe tablo çizmiyor...Onun dışında çektiğim tarot destesinden dilek tuttum kartla dilek arasında uyum olmadı...anlatamadı..dilediğimi söylemek durumunda kaldım..öyle yorumladı..gelecekle ilgili zor olacak ama olacak dedi...bu kadar..evet sempatik hoş bir hanım ama falından birşey anlamadım..
Ben genel anlamda tarota inanan bir insan değilim,tarot insan icadı bir şey,gerçek fal sezgilerler altıncı hisle bakılır,ben bunun için size kahve falını da denemenizi öneririm
Zaten kahve falı baktırdım..Falın sonunda tarot destesinden 3 kart çektirdi ve dilek tutturdu..O dilekelerimi çektiğim kartlarla yorumlayamadı..Ben de söyledim..Kahve falında da benimle ilgili çok önemli ayrıntıları bilemedi...Kısa baktı...Önemli olan kısa olması değil gerçi..Ben kahve falında söylediklerini anlamadım..Aklımda hiç bir detay yok.Çok karışıktı..
mimar34 nil hn ne falı bakıyor acaba?birde tipini tarif edebilir misin.kısa boylu topluca bir bayan mıydı?
Hiç belli olmuyor keryneia...Ben Angel's kafede ki Burcuya baktırmaya gitmiştim..Fakat rahatsızdı yoktu..Ben de geldim madem birine baktırayım dedim...Hatta görevliye bilemiyorum siz yazın birine dedim..Nil Hanım diye birisi baktı bana..Ve çok şaşırdım..Hatta sonraki hafta Burcuya baktırdım inanın o kadar memnun kalmadım..Bugün Handan hanıma gittim aynı şekilde.Hiç bir şey anlamadım falından..Şu ana kadar bana en iyi bilen adını hiç duymadığım Nil hanım oldu..
mimar34 nil hn ne falı bakıyor acaba?birde tipini tarif edebilir misin.kısa boylu topluca bir bayan mıydı?
ben burada iki kişiyi favori buldum online gamze ve de bakırköyde dolandirici seba nın fal evi var oraya gidiyorum...kesinlile ikisinide öneririm:)
marloes kim?ilk defa duyuyorum.nerde bakıyor?iletişim numarasını yollayabilir misin canım?birde soğanlık emine nin numarasını yollayabilirsen çok sevinirim..falcılar hakkındaki yorumların içinde çok teşekkürler :)
evet nil hnmın dedikleri çıkarsa burda yazarsanız seviniriz
Uçurtma cafe neriman kesinlikle denenebilir :)
oldu biraz baktıralı .
başarılı bence
Uçurtma kafeye tesadüfen gitmiştim..Oturup çay içerim diye..Baktım fal var..15tl..dedim kahve olsun bari fal baktırayım...kim var demiştim emre ve neriman var demişlerdi...çok vaktim yok biri olsun demiştim..Nerimana almışlardı..O günü hiç unutmam.ağzım açıp kafe den çıktım.Bu neydi ya falan olmuştum..sonrasında su falı için gitmiştim..1 kaç gün sonra..erkek arkadaşımın resmini vermiştim...fal bitti dedim.bu ilşkiyi benimle mi yaşamış acaba demiştim.hatta bayana da dedim.nasıl bunları biliyorsun demiştim..işim bu deyip gülmüştü...arada gider su falı baktırırım..taksime gittikçe...
peki siz tavsiye üzerinemi gittiniz
Uçurtma kafeye tesadüfen gitmiştim..Oturup çay içerim diye..Baktım fal var..15tl..dedim kahve olsun bari fal baktırayım...kim var demiştim emre ve neriman var demişlerdi...çok vaktim yok biri olsun demiştim..Nerimana almışlardı..O günü hiç unutmam.ağzım açıp kafe den çıktım.Bu neydi ya falan olmuştum..sonrasında su falı için gitmiştim..1 kaç gün sonra..erkek arkadaşımın resmini vermiştim...fal bitti dedim.bu ilşkiyi benimle mi yaşamış acaba demiştim.hatta bayana da dedim.nasıl bunları biliyorsun demiştim..işim bu deyip gülmüştü...arada gider su falı baktırırım..taksime gittikçe...
Simdi klasik soru geliyor.... eee fali ciktimi faliiii?
15 lira sudan ucuz
benide arkadaş götürdü.
hem su hem kahve baktırdım.
cafe dışında yakalayıp baktırmak lazım.
gercek cingene sanırım, o yüzden daha başarılı.
baktırdığım en iyi cafe falcısı.
cokta sevdi beni, pek şirinim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?