İstanbul'da Fal - Falcılar

Malta çok haklısınız elektrik diye birşey olmaz..Zaten fal baktırmaya giden biri konsantre olmuş o işe odaklanmıştır..Ben de bu forumda duyduğum 2 falcıya gittim hayal kırıklığı yaşadım..Şu ana kadar bana en iyi bakan adını hiç duymadığım Angel's kafede ki Nil hanım oldu..İnanın çok özel durumlarımı bir tek o bildi...Ama ben yine de Filiz hanımı deneyeceğim..Yazarım baktırınca...

Ben bugün gittim Handan hanıma.Falından hiç bir şey anlamadım..O kadar karışıktı ki...Aklımda kalan tek detay yok..Tek beğendiğim yanı pembe tablo çizmiyor...Onun dışında çektiğim tarot destesinden dilek tuttum kartla dilek arasında uyum olmadı...anlatamadı..dilediğimi söylemek durumunda kaldım..öyle yorumladı..gelecekle ilgili zor olacak ama olacak dedi...bu kadar..evet sempatik hoş bir hanım ama falından birşey anlamadım..

"""Handan ablaya gidiyorum,kahve falını şiddetle öneririm,takip edin dedğini,er yada geç kesin çıkıyor! reklam meklam falanda sanmayın şu yazdığımı,isteyen gider istemeyen gene gider ticarete dökmüş saçma saçma kafelerde yirmi kişi bekler isim bilio aman amaaaan fln diee,benden söylemesi"""
Yazmış olduğun bu cümle çok iddalı.Bence bu tarz kelimeler kullanma..insanların parasına yazık..belli sana uyuyor bu bayan sen kendin git yeter..
Şimdi sana bir soru sorayım handan hanım'ın bana etmiş olduğu kelimelerden biri...İşle ilgili bir yol yapabilirsin bunu unutma"dedi..Ben işim gereği hergün hafta içi günde en az 6 yada 7 müşteriye gitmek için yol yapıyorum..hatta buğün bu kadar olmazsada birkaç müşteriye gittim..şimdi handan hanım'ın falımı çıktı???
Pardon ya neyi takip edeyim ortada birşey yok ki....

Ben genel anlamda tarota inanan bir insan değilim,tarot insan icadı bir şey,gerçek fal sezgilerler altıncı hisle bakılır,ben bunun için size kahve falını da denemenizi öneririm

Ben genel anlamda tarota inanan bir insan değilim,tarot insan icadı bir şey,gerçek fal sezgilerler altıncı hisle bakılır,ben bunun için size kahve falını da denemenizi öneririm

Zaten kahve falı baktırdım..Falın sonunda tarot destesinden 3 kart çektirdi ve dilek tutturdu..O dilekelerimi çektiğim kartlarla yorumlayamadı..Ben de söyledim..Kahve falında da benimle ilgili çok önemli ayrıntıları bilemedi...Kısa baktı...Önemli olan kısa olması değil gerçi..Ben kahve falında söylediklerini anlamadım..Aklımda hiç bir detay yok.Çok karışıktı..

o çünkü olacak şeyleri söylüyor olan şeyleri bilse nolur neyse birde su falına inanırım,su falına da herkes bakamaz,belli bir ilim bilmek gerektirir,majestik cafede şengül hanıma su falı baktırdım iki hafta önce,inşlh dedikleri çıkar,göztepede gül die bir hanım vardı evinde su falı bakıyordu ozaman ne dese çıkmıştı ama malesef o bayanı kaybettim telefonu da yok keşke gene bulabilsem

mimar34 nil hn ne falı bakıyor acaba?birde tipini tarif edebilir misin.kısa boylu topluca bir bayan mıydı?

Hic belli olmuyo da.. ben gittikten 3 4 gun sonra zaten fali komple cikmadi adamin.. Yani buna dayanarak soylemistim. Ayrica yeni falci isimleri geciyor suan. Cok met ediliyor ve sizin yorumunuzla ben gitmeyecegim. Aslinda herkes gidecegine biri once gitse, denese ona gore gidilse daha mantikli. Super sahane bakiyor denilen bir cok falci fos cikti son bir aydir.. acikcasi bana da pek guven vermiyor bu durum. Bu yuzden sadece izliyorum. Artik reklam yapiliyor da demek istemiyorum.. herkes istedigini yapsin. Ortaya cikicak ne de olsa.

mimar34 nil hn ne falı bakıyor acaba?birde tipini tarif edebilir misin.kısa boylu topluca bir bayan mıydı?

Nil hanım bana kahve falı baktı..İlk defa baktırdım ben..Hatta gittiğim ilk falcı diyebiirim..Zaten orda çalışan görevli hanım yazdı beni..Yoksa ben Burcuya baktırmaya gitmiştim..Ama yoktu..Gelmişken baktırayım birine dedim...Niyet edip çıkmışım yola..Evet Nil hanım kısa boylu toplu ve saçları röfleli bir hanımdı..Bilemiyorum daha önce baktıran oldu mu?Ama benimle ilgili çok önemli detaylar bildi...Şimdi bir falcı fal baktığı kişinin medeni halini bilmeli..Evli mi bekar mı?Bugün Handan hanıma ben söyledim..Oysa o bilmeliydi...Gelecekle ilgili de söylediklerini anlamadım..Olacak mı olmayacak mı ne dedi inanın çözemedim...

ben burada iki kişiyi favori buldum online gamze ve de bakırköyde dolandirici seba nın fal evi var oraya gidiyorum...kesinlile ikisinide öneririm:)

Dolandirici seba kim bilmiyorum ama bu 3. uyeligi ve onun reklamlarini yapiyor.....

Diger uyelikleri:

1. zigemuri
  2. ofof

Ya Marloes efsane ya.. bitkilerle tedavi filanda uyguluyordu, universite mezunu, diplomasi asili bi hatun. Ama dogustan boyle tuhaf ozellikleri var. Ruhlarla iletisime girebiliyor. Bunu ilk 5 yasinda farkediyor. Babasi mezarlikta calisiyormus buda devamli oralarda oldugu icin, ruhlarla irtibata ilk orda girmis. Biri oldugunde ruhun onlari izledigini goruyomus. Olen kisilerin arkasindan aglamadigi icinde garipsemis dislamislar.. sonra bu yetenegini farkediyor. Fal'a basliyor. Ilk o kadin benim bir koruyucum oldugundan bahsetmisti. Sana zarar verenler bir gun kotu sonuclara katlanacaklar demisti, tuylerim diken diken olmustu. Ama ben bu kadarina inanmiyorum, yinede o anlattiginda sanki bir zaman tunelinin icine girdim.. etraftaki hersey o tunelin icine girmeye basladi bi an sadece kadinin gozlerini gorebildim.. sonra ciktim. Ya korkudan yada onda gizemli birsey vardi beni kendine cekti, bilemiyorum. Ilginc bir deneyimdi.

Amma velaktin bu kadin turkce bilmiyor, yurtdisinda maalesef..

evet nil hnmın dedikleri çıkarsa burda yazarsanız seviniriz

Daha önce de yazmıştım ama yine yazayım..Bana söylediği yani gelecekle ilgili şeyler zamanı var..Mesela işimle ilgili özel hayatımla ilgili...Yalnız 4'lü zamanda çok önemli bir gelişme olacak demişti...Haber alacaksın çok olumlu bu dediği oldu...4 şubatta önemli bir haber aldım..İşimle ilgili...Parayla ilgili bir beklentim vardı..Mutlaka alacaksın devletle ilgili demişti evet aldım o parayı..Bunu Burcu da söylemişti bana..Ama Burcu özelimle ilgili çok kesin bir tarih vermişti..Dediği olmadı...

Uçurtma cafe neriman kesinlikle denenebilir :)
oldu biraz baktıralı .
başarılı bence

Uçurtma kafeye tesadüfen gitmiştim..Oturup çay içerim diye..Baktım fal var..15tl..dedim kahve olsun bari fal baktırayım...kim var demiştim emre ve neriman var demişlerdi...çok vaktim yok biri olsun demiştim..Nerimana almışlardı..O günü hiç unutmam.ağzım açıp kafe den çıktım.Bu neydi ya falan olmuştum..sonrasında su falı için gitmiştim..1 kaç gün sonra..erkek arkadaşımın resmini vermiştim...fal bitti dedim.bu ilşkiyi benimle mi yaşamış acaba demiştim.hatta bayana da dedim.nasıl bunları biliyorsun demiştim..işim bu deyip gülmüştü...arada gider su falı baktırırım..taksime gittikçe...

Simdi klasik soru geliyor.... eee fali ciktimi faliiii?
15 lira sudan ucuz

peki siz tavsiye üzerinemi gittiniz

cnm şimdi girdim nete tekrar o yzden anca yazıorum ksura bakma.

hayır benimki tesadüf oldu aslında.ben orda eski çalışanlarından emre (şuan maestiğin hemen karşısındaki uçurtma kafede çalışıo) için gitmiştim ayrıldını öğrendim. sonra o gün çıktım ordan eve dönünce araştırdım şengülü, olumlu şeyler yazıodu nette. ayrıca ben onu bi zmnlar melekler kahvesinde çalışan şengül sndım ama deilmiş. kadının ama 40 senelik deneyimi var. ayrıca yurtdışından da müşterisi vr. artı mesela ben gene bi araştırırken bu şekilde, bi makale grdüm,ingilizce. bayan ist i keşfe gelmiş fln. o sırada fal muabbbetine de değinmişş ve denemek için (sanıorum onu yönlendirdiler) şengülle de kısa bi röporta yapmış. yani kadın kesinlikle boş deil. hisleri kuvvetli olablir ayrıca hoş temiz yüzlü şirin bi bayan. artı akıllı bi bayan.

benide arkadaş götürdü.
hem su hem kahve baktırdım.
cafe dışında yakalayıp baktırmak lazım.
gercek cingene sanırım, o yüzden daha başarılı.
baktırdığım en iyi cafe falcısı.
cokta sevdi beni, pek şirinim ya

Simdi klasik soru geliyor.... eee fali ciktimi faliiii?
15 lira sudan ucuz

Söylemiş olduklarından biri gerçekleşti..Bayağı benim için önemli bir şeydi imkansız der dururdum...oldu..1 şey daha var.onun için daha zamanı var...nisan ayı..olursa paylaşırım...bu arada su falı 25 tl..kahve 15 tl...

Çok doğru söylüyorsun ben onu evde falan fal baktığını düşünemiyorum...Herhalde kapısında yatarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…