İstanbul'da Fal - Falcılar

keryneia ya varya su 100 msjin dolmasini sirf seninle konusmak icin istiyorum he ozel msj hakkim yok ondan burdan yaziyorum.yurtdisi dedigin tam olarak nerede bakiyor??cok merak ettim ozelden de msj atabilirsin???

5tl zammı gelmiş?...ha 15tl ha 20tl veriyoruz işte.Maksat 2 güzel laf duymak olsun:)

ben artık duymuyom , hepsi papağan gibi aynısını söyleyince cektim elimi ,ayağımı
kilit tarihi bekliyom , en begendiğim falcı cuvallıcak mı cıkcak mı bakalım
ama neriman elanit gibi bazı şeyleri tak tak bildi.
en güzel söylediğide gönlün çok yorgun, gitmek istiyon gidemiyon.
kalıyon canın yanıyo.
yukarı bıyık , aşağı sakal sabır minik dedi

Elanit i malesef kısmet olmadı..ben de o ismi burda çok okumuştum iyi diye..Bak onada verirdim 50tl ,100tl..:)Sabır en büyük erdemlerden biridir...Eminim sabrettiğiniz takdirde kazanan siz olursunuz...

Elanit i malesef kısmet olmadı..ben de o ismi burda çok okumuştum iyi diye..Bak onada verirdim 50tl ,100tl..:)Sabır en büyük erdemlerden biridir...Eminim sabrettiğiniz takdirde kazanan siz olursunuz...

umarım,inşallah sabrın sonu selamet olur.
Elanitte su ve ayna falı bakıyodu , o yüzden bazı şeyler nokta atışıydı

umarım,inşallah sabrın sonu selamet olur.
Elanitte su ve ayna falı bakıyodu , o yüzden bazı şeyler nokta atışıydı

İnşallah sizin için en iyisi olur..
Ayna falı hiç duymadım,enteresan o nasılmış acaba..
ama su falı müthişmiş başka kelime bulamıyorum..erkek arkadaşımla aramda şifreli olarak kullandığımız 1 kelime vardı.kimsenin bilmediği.normalde kelimenin anlamı başka ama biz başka bir anlam yüklemiştik..su falında o kelimeyi bana söyleyip siz buna bunu diyormuşşunuz deyince..su falı beni bitirmişti...Şimdi ayna dedinizde onu hayal bile edemiyorum nasıldır acaba..

bana kurduğumuz hayali anlatmıştı elanit.
sona bi cümle sölemişti benimki bana o cümleyi tastamam söledi.
bide ilerde kurcagı bi cümleyi beni şoka tek falcıdır kendisi
elmirayıda cok severim ama elanit başkaydı

Bazıları bu işin hakkını gerçekten veriyor...Bize de aldıkları para helali hoş olsun demek düşüyor..:)

ozamaaaaaaaaaaan ucurtma kafe neriman hanımı denemek gerekiyor peki yerini tarif edebilrmsnzz?

ozamaaaaaaaaaaan ucurtma kafe neriman hanımı denemek gerekiyor peki yerini tarif edebilrmsnzz?

Deneyebilirsiniz tabi ki.Fiyat açısından gayet makul bir cafe..
Taksim majestik sinemasının tam karşısında...Nette telefonlarını da bulabilirsiniz gerek görürseniz...

benim tarifimle giderseniz , kendinizi bakırköyde bulursunuz
garanti bankası sokagından girin başlarda solda,sinemanın karşısında

forum cok kasti mesajlar cifter cifter gidiyor mubarek :))

Son düzenleme:
eduuuttt..............

Son düzenleme:

Insallah falin tumuyle cikar.. hadi bakalim falin ciktiginda haberimiz olsun

keryneia ya varya su 100 msjin dolmasini sirf seninle konusmak icin istiyorum he ozel msj hakkim yok ondan burdan yaziyorum.yurtdisi dedigin tam olarak nerede bakiyor??cok merak ettim ozelden de msj atabilirsin???

Cene cal forumda tatlim ahaha.. o gun de gelir elbet =) .. mesaji gonderdim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…