Söylemiş olduklarından biri gerçekleşti..Bayağı benim için önemli bir şeydi imkansız der dururdum...oldu..1 şey daha var.onun için daha zamanı var...nisan ayı..olursa paylaşırım...bu arada su falı 25 tl..kahve 15 tl...
Çok doğru söylüyorsun ben onu evde falan fal baktığını düşünemiyorum...Herhalde kapısında yatarım:)
keryneia ya varya su 100 msjin dolmasini sirf seninle konusmak icin istiyorum heYa Marloes efsane ya.. bitkilerle tedavi filanda uyguluyordu, universite mezunu, diplomasi asili bi hatun. Ama dogustan boyle tuhaf ozellikleri var. Ruhlarla iletisime girebiliyor. Bunu ilk 5 yasinda farkediyor. Babasi mezarlikta calisiyormus buda devamli oralarda oldugu icin, ruhlarla irtibata ilk orda girmis. Biri oldugunde ruhun onlari izledigini goruyomus. Olen kisilerin arkasindan aglamadigi icinde garipsemis dislamislar.. sonra bu yetenegini farkediyor. Fal'a basliyor. Ilk o kadin benim bir koruyucum oldugundan bahsetmisti. Sana zarar verenler bir gun kotu sonuclara katlanacaklar demisti, tuylerim diken diken olmustu. Ama ben bu kadarina inanmiyorum, yinede o anlattiginda sanki bir zaman tunelinin icine girdim.. etraftaki hersey o tunelin icine girmeye basladi bi an sadece kadinin gozlerini gorebildim.. sonra ciktim. Ya korkudan yada onda gizemli birsey vardi beni kendine cekti, bilemiyorum. Ilginc bir deneyimdi.
Amma velaktin bu kadin turkce bilmiyor, yurtdisinda maalesef..
hayırrrrr
kahve 20
su 30
zamlı
yoldan cıkarsak mı acep, anamda gidiyo haftaya evde fal partis mi düzenlesem
5tl zammı gelmiş?...ha 15tl ha 20tl veriyoruz işte.Maksat 2 güzel laf duymak olsun:)
Sen onu getir benden 50tl..:)Hayatta bir fala 20tl yada 30tl den fazla vermem diyen insan olarak ona veririm seve seve..:)
hiç tavsiye etmem ben gittim kağıda yazdıklarını bilio o kadar))
Bu arada güneşlideki seda(ünlülerin falcısı) yı merak eden telefonunu almak isteyen varsa haber versin ,şimdiden söyliyim 1 ay sonrasına randevu veriyor ...
ben artık duymuyom , hepsi papağan gibi aynısını söyleyince cektim elimi ,ayağımı
kilit tarihi bekliyom , en begendiğim falcı cuvallıcak mı cıkcak mı bakalım
ama neriman elanit gibi bazı şeyleri tak tak bildi.
en güzel söylediğide gönlün çok yorgun, gitmek istiyon gidemiyon.
kalıyon canın yanıyo.
yukarı bıyık , aşağı sakal sabır minik dedi
Elanit i malesef kısmet olmadı..ben de o ismi burda çok okumuştum iyi diye..Bak onada verirdim 50tl ,100tl..:)Sabır en büyük erdemlerden biridir...Eminim sabrettiğiniz takdirde kazanan siz olursunuz...
umarım,inşallah sabrın sonu selamet olur.
Elanitte su ve ayna falı bakıyodu , o yüzden bazı şeyler nokta atışıydı
İnşallah sizin için en iyisi olur..
Ayna falı hiç duymadım,enteresan o nasılmış acaba..
ama su falı müthişmiş başka kelime bulamıyorum..erkek arkadaşımla aramda şifreli olarak kullandığımız 1 kelime vardı.kimsenin bilmediği.normalde kelimenin anlamı başka ama biz başka bir anlam yüklemiştik..su falında o kelimeyi bana söyleyip siz buna bunu diyormuşşunuz deyince..su falı beni bitirmişti...Şimdi ayna dedinizde onu hayal bile edemiyorum nasıldır acaba..
bana kurduğumuz hayali anlatmıştı elanit.
sona bi cümle sölemişti benimki bana o cümleyi tastamam söledi.
bide ilerde kurcagı bi cümleyi beni şoka tek falcıdır kendisi
elmirayıda cok severim ama elanit başkaydı
ozamaaaaaaaaaaan ucurtma kafe neriman hanımı denemek gerekiyor peki yerini tarif edebilrmsnzz?
Söylemiş olduklarından biri gerçekleşti..Bayağı benim için önemli bir şeydi imkansız der dururdum...oldu..1 şey daha var.onun için daha zamanı var...nisan ayı..olursa paylaşırım...bu arada su falı 25 tl..kahve 15 tl...
keryneia ya varya su 100 msjin dolmasini sirf seninle konusmak icin istiyorum heozel msj hakkim yok ondan burdan yaziyorum.yurtdisi dedigin tam olarak nerede bakiyor??cok merak ettim ozelden de msj atabilirsin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?