Cene cal forumda tatlim ahaha.. o gun de gelir elbet =) .. mesaji gonderdim bu arada
Insallah falin tumuyle cikar.. hadi bakalim falin ciktiginda haberimiz olsun
hahha zaten forum baska care bırakmıyorbıran once dolsa da ben de ozgur olsam bide benim bu sene icinde oraya gitme ihtimalim var ve eger gidersem kesin sorarım sana iletisim bilgilerini yalnız sen cidden fal konusunda bayagı deneyimlisin
kızlar belki benim sözümle havva hanıma filan gider vardır bilmiyorum ama benim fallarım artık çıkmaz. ekimden beri nihal, pelin, havva, sevda, rana, gülşen, nurcan. hepsi ama hepsi aynı şeyi dedi, gelecek düzelicek. bir ara düzeliceğine inanmıştım ama artık yok. başka birinden hoşlanıyormuş. yani benim fallarımın hepsi fos. bir kırık daha. şu an berbat haldeyim.
Ben denedim su falı baktırdım olan durumumu çok iyi bildi dualar okuyup tespih çekip fln başlamıştı fala ama gelecek için söylediklerine daha vakit var bekliyorum,siz baktırdınzımı
Gül iyi midir peki? oturdugum semte cok uzakta bı yerde yeri çunku...
Melekler Şengül'e de baktırdım, herkes cok ıyı dıyo dıye ama ben pek memnun kalmadım..herkeste farklı etkı yaratabılıyo demekki..Bende ondan şüphe duydum ama burdan taip ettiğim kadarıla Majestik deniliyor..Majestik Şengül demekki bu da..Bu arada birde, majestikte Nihal var..Söyledikleri çıkıyor..İlk gittiğimde söyledikleri her şeyi yaşadım ve şu an onu yaşıyorum..2.kez gittiğimde ise söylenenler çıkacak mı bakalım..Ama Nihal deniliyor hem Majestik denilince, çok baktıranı ve bekleyeni var, bilemiyorum artık, herkesin falcısı var..
Verdiğin yanıt ıcın sanada teşekkür ederim Flamenca
kızlar belki benim sözümle havva hanıma filan gider vardır bilmiyorum ama benim fallarım artık çıkmaz. ekimden beri nihal, pelin, havva, sevda, rana, gülşen, nurcan. hepsi ama hepsi aynı şeyi dedi, gelecek düzelicek. bir ara düzeliceğine inanmıştım ama artık yok. başka birinden hoşlanıyormuş. yani benim fallarımın hepsi fos. bir kırık daha. şu an berbat haldeyim.
Arkadaslar merhaba MELEKLER KAHVESİNDEKI SENGULUN nerede oldugunu bılen varmı ???? melekler kahvesınden ayrıldı bu sakın bahsettıgınız majestık cafe dedıgınız sengul olmasın zayıf esmer 40 yaslarında bır bayandı nerede oldugunu bılen varmı?
Ahhh ayhan anlatılmaz yaşanır dermişim :)))
şaka bir yana benim kafam çok uyuyor onunla, klasik bir söylem ama elektrigimiz tutuyor :)
İlk görüştüğümüzde denizden'de vardı yanımızda ona çıkmadı-tutturamadı zannedersem
artık tecrübelerime dayanarak yüzde bir milyon söyleyebilirim ki iskambil falları tırt. çıkan vardır ama bana çıkmıyor. birine gittim bir şeyi bile tutturamadı. zaten iskambil görünce tüylerim diken oluyor nedense. yine şeytanın bacağı kırılmadı olmadı.
bugün aldığım genel hayatla ilgili bir olumsuz haber oldu. bunu da kendi falcım söylemişti olmayacağını zaten. ben olumlu düşünmek istedim ama olmadı. yani fal çıktı tarotta çıktı.
şöyle bir göz gezdirdim filiz filiz dolanıyor. kim bu filiz? ben reklam olduğunu ve hiç iyi bir falcı olmadığını düşünüyorum. handan iyi değil denmiş.ben geçen aylardaki yorumlarımda netten pasladığım bir yazı vardı. handanmıydı handemiydi öyle bişeydi zaten iyi değil demişlerdi. havva için de çıkmadı demiş bir arkadaş. zaten reklamı çok yapılmıştı o ara. gülşen de olmadı denmiş. gülşene burdan bir arkadaşı gönderdim ilkinde iyiymiş 2. sinde tersini söylemiş birde öyle demiştin diyince azarlamış.onu da eleyin bence. cadde leventin adı geçmiş. ya ben bu kadar atmasyon falları caddedekilerde gördüm. levent dedikleri il kgittiğimde bir şey söyledi hatta tarih verdi.ikinci gittiğimde tam tersinin olacağını söyledi. tabiki hiçbir dediği olmadı. kale alınacak biri değil. serkan da öyle.3-4 dakika fal bakıp sadece harf bilir gerisi yok.
insan falcısını değiştirmemeli bence. ama şu uçurtma neriman su olayını merak ettim. hayatımda hiç su baktırmadım.
Arkadaslar merhaba MELEKLER KAHVESİNDEKI SENGULUN nerede oldugunu bılen varmı ???? melekler kahvesınden ayrıldı bu sakın bahsettıgınız majestık cafe dedıgınız sengul olmasın zayıf esmer 40 yaslarında bır bayandı nerede oldugunu bılen varmı?
yoldan cıkarsak mı acep, anamda gidiyo haftaya evde fal partis mi düzenlesem
Elanit i malesef kısmet olmadı..ben de o ismi burda çok okumuştum iyi diye..Bak onada verirdim 50tl ,100tl..:)Sabır en büyük erdemlerden biridir...Eminim sabrettiğiniz takdirde kazanan siz olursunuz...
bana kurduğumuz hayali anlatmıştı elanit.
sona bi cümle sölemişti benimki bana o cümleyi tastamam söledi.
bide ilerde kurcagı bi cümleyi beni şoka tek falcıdır kendisi
elmirayıda cok severim ama elanit başkaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?