İstanbul'da Fal - Falcılar

Cene cal forumda tatlim ahaha.. o gun de gelir elbet =) .. mesaji gonderdim bu arada

hahha zaten forum baska care bırakmıyor bıran once dolsa da ben de ozgur olsam bide benim bu sene icinde oraya gitme ihtimalim var ve eger gidersem kesin sorarım sana iletisim bilgilerini yalnız sen cidden fal konusunda bayagı deneyimlisin

Insallah falin tumuyle cikar.. hadi bakalim falin ciktiginda haberimiz olsun

Teşekkürler.İnşallah ben sen ve herkezin en güzel falları çıkar..
Genelde burdan çıkan fallarımı paylaşmıyorum reklam yapıyormuş gibi olmasın diye..Baktırmış olduğum kişilerin ismi geçtiğinde yorum yaparak belirtiyorum...Bildiğim gibi bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyor..

kızlar belki benim sözümle havva hanıma filan gider vardır bilmiyorum ama benim fallarım artık çıkmaz. ekimden beri nihal, pelin, havva, sevda, rana, gülşen, nurcan. hepsi ama hepsi aynı şeyi dedi, gelecek düzelicek. bir ara düzeliceğine inanmıştım ama artık yok. başka birinden hoşlanıyormuş. yani benim fallarımın hepsi fos. bir kırık daha. şu an berbat haldeyim.

Ya hepsini bir sene icinde baktirdim. Marloes'u is arkadasim aklima sokmustu.. bi gidelim dedik, beni cok sasirtti.. bayagi cikti fallari cunku. Hep bi yurtdisina git, 3 4 hafta kal cok guzel seyler olucak dediii... ven ben staj icin geldim 2. haftasi olan oldu. Odur budur buralardayim.

Gidersen benden iletisim bilgilerini alabilirsin .. bu arada bi satoya gidiceksin, hazirla kendini

Son düzenleme:

Cok uzuldum! Sana belki yardimci olabilirim, ama emin degilim.. sanirim bazi seyleri zamana birakmak gerekiyor.

Hep ornek olarak gosteririm ben bir sene biri ile beraber oldum ve o adam 7 sene unutmamis, beni gormek icin Istanbul'a kadar kalkip gelmis.. gercekten sevgi varsa araya ne girerse girsin bitmiyor. Erkegin sevgisi baskadir. Ama sevmiyorsa, bence birak gitsin.

artık tecrübelerime dayanarak yüzde bir milyon söyleyebilirim ki iskambil falları tırt. çıkan vardır ama bana çıkmıyor. birine gittim bir şeyi bile tutturamadı. zaten iskambil görünce tüylerim diken oluyor nedense. yine şeytanın bacağı kırılmadı olmadı.

bugün aldığım genel hayatla ilgili bir olumsuz haber oldu. bunu da kendi falcım söylemişti olmayacağını zaten. ben olumlu düşünmek istedim ama olmadı. yani fal çıktı tarotta çıktı.

şöyle bir göz gezdirdim filiz filiz dolanıyor. kim bu filiz? ben reklam olduğunu ve hiç iyi bir falcı olmadığını düşünüyorum. handan iyi değil denmiş.ben geçen aylardaki yorumlarımda netten pasladığım bir yazı vardı. handanmıydı handemiydi öyle bişeydi zaten iyi değil demişlerdi. havva için de çıkmadı demiş bir arkadaş. zaten reklamı çok yapılmıştı o ara. gülşen de olmadı denmiş. gülşene burdan bir arkadaşı gönderdim ilkinde iyiymiş 2. sinde tersini söylemiş birde öyle demiştin diyince azarlamış.onu da eleyin bence. cadde leventin adı geçmiş. ya ben bu kadar atmasyon falları caddedekilerde gördüm. levent dedikleri il kgittiğimde bir şey söyledi hatta tarih verdi.ikinci gittiğimde tam tersinin olacağını söyledi. tabiki hiçbir dediği olmadı. kale alınacak biri değil. serkan da öyle.3-4 dakika fal bakıp sadece harf bilir gerisi yok.

insan falcısını değiştirmemeli bence. ama şu uçurtma neriman su olayını merak ettim. hayatımda hiç su baktırmadım.

Ben denedim su falı baktırdım olan durumumu çok iyi bildi dualar okuyup tespih çekip fln başlamıştı fala ama gelecek için söylediklerine daha vakit var bekliyorum,siz baktırdınzımı

şengül kaça bakıyor acaba ? majestik dediğiniz taksimdemi acaba? ya ben melekler kahvesinde şengüle gidiyordumda acaba ikisi aynı kişiler mi çok merak ettim baya memnundum şengülden :))))

geç olmuş ama cevap veriyim dedim gül ile ilgili :)) Gül isim veriyo çok net ama sonrası inanın çıkmıo ben ve 4 arkadaş gittik aa isim bildi hayran kaldık ettik ama hiçbirimize dediği çıkmadı ( belki elektrik uyuşmadı bilemiyorum bi ara dinleme cihazı mı var acaba diye bile ddüşündük=)))))))))))))))))))

gülşen ve peline bende baktırdım... peline kalsa beni evlendirdi :)) çocuk bir anda aramayı kesti o zaman gittim arayacak dedi tarih verdi ama çıkmadı henüz dedimki adam aramıyo beni ne evlenmesi görürsün bak dedi:) hiç üzme kendini ya bu erkekler ne istio hiç anlamadımki

Arkadaslar merhaba MELEKLER KAHVESİNDEKI SENGULUN nerede oldugunu bılen varmı ???? melekler kahvesınden ayrıldı bu sakın bahsettıgınız majestık cafe dedıgınız sengul olmasın zayıf esmer 40 yaslarında bır bayandı nerede oldugunu bılen varmı?

aynı şeyi bende sordum :) bişeler öğrenebilirsen payalaşabilir misin ?

ama telefonunu vermemissin
mumkunse telefon numarasini iletmeni rica ederim.

tesekkurler ,

iskambil deyince olguya baktirmismiydin merak ettim
benim hala olmasini bekledigim birsey var ama yavas yavas umidimi kaybediorm acikcasi.

Yardımcı olur sanırım..nete Majestik cafe yazarsan bu kafenin internet sayfaları çıkıyor..orda falcılarımız kısmında şengül hanım'ın fotoğrafı var...ordan kontrol edebilirsin o mu değil mi diye...

arkadaslar resmıne baktım majestık cafedekı sengulun aradıgımız sengul degıl o demekkı gercekten meslegı bırakmıs

yoldan cıkarsak mı acep, anamda gidiyo haftaya evde fal partis mi düzenlesem

Partiye benide davet et lütfen
Bende falcımı alıp gelirim ahahaha

Elanit i malesef kısmet olmadı..ben de o ismi burda çok okumuştum iyi diye..Bak onada verirdim 50tl ,100tl..:)Sabır en büyük erdemlerden biridir...Eminim sabrettiğiniz takdirde kazanan siz olursunuz...

Şu Elanit ölmeden benim aklım neredeydi acaba bende baktırırdım :18:

Elmira güzel baktı bana ama beklediğim yakın tarih olmadığından çok net birşey diyemeyeceğim bende geçmiş ve anda artı karakter analizinde iyiydi
Ben telefonda baktırdım,birkezde yüzyüze görmek istiyorum

hayır arkadaşlar değil. bunu ben zaten öle sanmıştım ama değil araştırdım çünkü. emin olablirsin.

hayır hayır arkadaşlar değil. kesin yani. ben bu ihtimali kendim dşünüp araştırıp cevabı bulmuştum zaten. değil.

Burada bir arkadaş çok iddalı bir şekilde elanit ölmedi demişti ama ona kimse inanmadı galiba:)) Gerçekten bu elanit öldü mü ölmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…