ölmemiş olması neyi değiştirir ki ?Burada bir arkadaş çok iddalı bir şekilde elanit ölmedi demişti ama ona kimse inanmadı galiba:)) Gerçekten bu elanit öldü mü ölmedi mi?
yüz yüze de aynı :)Partiye benide davet et lütfen
Bende falcımı alıp gelirim ahahaha
Şu Elanit ölmeden benim aklım neredeydi acaba bende baktırırdım :18:
Elmira güzel baktı bana ama beklediğim yakın tarih olmadığından çok net birşey diyemeyeceğim bende geçmiş ve anda artı karakter analizinde iyiydi
Ben telefonda baktırdım,birkezde yüzyüze görmek istiyorum
kızlar belki benim sözümle havva hanıma filan gider vardır bilmiyorum ama benim fallarım artık çıkmaz. ekimden beri nihal, pelin, havva, sevda, rana, gülşen, nurcan. hepsi ama hepsi aynı şeyi dedi, gelecek düzelicek. bir ara düzeliceğine inanmıştım ama artık yok. başka birinden hoşlanıyormuş. yani benim fallarımın hepsi fos. bir kırık daha. şu an berbat haldeyim.
Kızlar 24.05.2011 tarihinda Elmira ya telefonda baktirmistim.UZerinden bir yıl gecti ve neredeyse soylediklerinin %50 sinin bile tuttugunu gormedim yalniz daha beklediklerim var.Gecmisi karakterleri iyi bildi.Ama gelecege yonelik 3 sey soyledi suana kadar gerceklesme ihtimali olan sadece biri oldu.Bakalim bir yıl daha bekliyorum yazdıgım kartı saklıyorum.Tum soylediklerini detaylarıyla not etmistim.
Birde arkadaslarim Zerrin diye birinden bahsetti kadikoydeymis bugun ona gidebilirim.
Buarada Angel's cafede Burcu ydu adı sanırım.Ona da gitmistim.Oda bana tutmadı pek.Benimmi fallarım cıkmıyo bilmiyorum.
Var mı baska tavsiyeniz
çoğu kafe falcısı da karakterleri bilmişti bende. tamam dedim. tipi karakteri bildi ötekiler de çıkar. ama olmadı. elmirayı salla burcu da iyi değilmiş zaten. yiğit, burcu bunlara arkadaşlarım gitmişti hiç memnun kalmadılar. burcu hep pembe tablo çiziyormuş. 1 yıl gibi uzun tarih veren falcıları çok uyanık buluyorum.
marloes kim?ilk defa duyuyorum.nerde bakıyor?iletişim numarasını yollayabilir misin canım?birde soğanlık emine nin numarasını yollayabilirsen çok sevinirim..falcılar hakkındaki yorumların içinde çok teşekkürler :)
Yardımcı olur sanırım..nete Majestik cafe yazarsan bu kafenin internet sayfaları çıkıyor..orda falcılarımız kısmında şengül hanım'ın fotoğrafı var...ordan kontrol edebilirsin o mu değil mi diye...
arkadaslar resmıne baktım majestık cafedekı sengulun aradıgımız sengul degıl o demekkı gercekten meslegı bırakmıs
bir arkadaş bana olguya gittin mi demiş. gitmeyi düşünmüyorum . 6. hissim iyi bir falcı olmadığını söylüyor.
şengülü sormuşlar. baktım şengül o değil. iyiki falcılığı bırakmış. hayatımda gördüğüm en atmasyon insanlardan biriydi. resmen insanların gözüne bakarak yalan dolan sıralıyordu. bazı saçma ayrıntıları yakalayınca biliyor sandım. 1 seneye yakın beni başka şeylere yönlendirdi. beğenmeyince arkadaki şişman falcıdan destek alıyordu. falcılığı bırakacağı son gün gittim. bu sefer alay eder gibi tersini söyledi. ee tabi bir daha gitmeyecektik en sonunda gerçeği söyledi. ama o da olmadı. fossssssss öteki bir kadın. sadece küfür etsin. onun yerine gelen gülşende böyleymiş. 1 kez gittim acaba iyi olabilirmi demiştim .ama yazanlardan sonra yok dedim. karşılıklı 2 kafe de tırt. pelini zaten sallayın beni de evlendirmişti.
neriman hakkındaki yorumları bekliyorum . son sahtekar falcılardan sonra uslanmadım halen
marloes kim?ilk defa duyuyorum.nerde bakıyor?iletişim numarasını yollayabilir misin canım?birde soğanlık emine nin numarasını yollayabilirsen çok sevinirim..falcılar hakkındaki yorumların içinde çok teşekkürler :)
çoğu kafe falcısı da karakterleri bilmişti bende. tamam dedim. tipi karakteri bildi ötekiler de çıkar. ama olmadı. elmirayı salla burcu da iyi değilmiş zaten. yiğit, burcu bunlara arkadaşlarım gitmişti hiç memnun kalmadılar. burcu hep pembe tablo çiziyormuş. 1 yıl gibi uzun tarih veren falcıları çok uyanık buluyorum.
katılıyorum tamamen.yarin zerrin diye biri var ona gidicem kadikoyde narçil kafeymis sanirim bilen duyan varmi
Ya hepsini bir sene icinde baktirdim. Marloes'u is arkadasim aklima sokmustu.. bi gidelim dedik, beni cok sasirtti.. bayagi cikti fallari cunku. Hep bi yurtdisina git, 3 4 hafta kal cok guzel seyler olucak dediii... ven ben staj icin geldim 2. haftasi olan oldu. Odur budur buralardayim.
Gidersen benden iletisim bilgilerini alabilirsin.. bu arada bi satoya gidiceksin, hazirla kendini
arkadaşlar üsküdarda su falı bakan perihan die bi kadın var,ona fal baktırdım bugün,daha önce gideniniz oldumu,inşllh dedikleri çıkmıodur yaaa,hayatımın içine etti,çocuk düşürüp delireceğimi söylediiiiiii,giden varsa nolur yorum yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?