İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar 24.05.2011 tarihinda Elmira ya telefonda baktirmistim.UZerinden bir yıl gecti ve neredeyse soylediklerinin %50 sinin bile tuttugunu gormedim yalniz daha beklediklerim var.Gecmisi karakterleri iyi bildi.Ama gelecege yonelik 3 sey soyledi suana kadar gerceklesme ihtimali olan sadece biri oldu.Bakalim bir yıl daha bekliyorum yazdıgım kartı saklıyorum.Tum soylediklerini detaylarıyla not etmistim.
Birde arkadaslarim Zerrin diye birinden bahsetti kadikoydeymis bugun ona gidebilirim.
Buarada Angel's cafede Burcu ydu adı sanırım.Ona da gitmistim.Oda bana tutmadı pek.Benimmi fallarım cıkmıyo bilmiyorum.
Var mı baska tavsiyeniz

Burada bir arkadaş çok iddalı bir şekilde elanit ölmedi demişti ama ona kimse inanmadı galiba:)) Gerçekten bu elanit öldü mü ölmedi mi?
ölmemiş olması neyi değiştirir ki ?
ben öldüm diye haber salmış olması benim için öldüğünün kabulüdür.
bakmak istemiyor demek ki (arkadaşın dediğinin dogru oldugundan yola cıktım)
yoksa ölmediğiyle ilgili bi delil yok elimde.
yüz yüze de aynı :)
pozitif , şirin bi bayan :)
ama o kadar çok baktırdım ki , verdiği çok spesifik, yorumsuz bi olay var o çıkana kadar baktırmıcam :)

her şerde bi hayır vardır.
boşver falcıları kuzum , götürdüğü şeyler olucak bu olayın ama getirdiği şeylerde olucak eminim.

hakkımızda hayırlısı

bir arkadaş bana olguya gittin mi demiş. gitmeyi düşünmüyorum . 6. hissim iyi bir falcı olmadığını söylüyor.

şengülü sormuşlar. baktım şengül o değil. iyiki falcılığı bırakmış. hayatımda gördüğüm en atmasyon insanlardan biriydi. resmen insanların gözüne bakarak yalan dolan sıralıyordu. bazı saçma ayrıntıları yakalayınca biliyor sandım. 1 seneye yakın beni başka şeylere yönlendirdi. beğenmeyince arkadaki şişman falcıdan destek alıyordu. falcılığı bırakacağı son gün gittim. bu sefer alay eder gibi tersini söyledi. ee tabi bir daha gitmeyecektik en sonunda gerçeği söyledi. ama o da olmadı. fossssssss öteki bir kadın. sadece küfür etsin. onun yerine gelen gülşende böyleymiş. 1 kez gittim acaba iyi olabilirmi demiştim .ama yazanlardan sonra yok dedim. karşılıklı 2 kafe de tırt. pelini zaten sallayın beni de evlendirmişti.

neriman hakkındaki yorumları bekliyorum . son sahtekar falcılardan sonra uslanmadım halen

Son düzenleme:

çoğu kafe falcısı da karakterleri bilmişti bende. tamam dedim. tipi karakteri bildi ötekiler de çıkar. ama olmadı. elmirayı salla burcu da iyi değilmiş zaten. yiğit, burcu bunlara arkadaşlarım gitmişti hiç memnun kalmadılar. burcu hep pembe tablo çiziyormuş. 1 yıl gibi uzun tarih veren falcıları çok uyanık buluyorum.

Son düzenleme:

katılıyorum tamamen.yarin zerrin diye biri var ona gidicem kadikoyde narçil kafeymis sanirim bilen duyan varmi

Son düzenleme:

Soğanlık emine hanım'ın telfonunu verirseniz çok sevinirim

ya şengül bana ilk baktığında hakketen iyiydi ama diğerlerinde benimde tutmadı =) pelin desen herkesi evlendiriyo sanırım =) ayy benimde hep fos çıkıyor falcılar yaa gerçekten iyi biri yok mu acaba =)

filiz hanım hakkında kim reklam yapıyor ?

Cafe Emel Emel: Beni yine cok sasirtan falcilardandir, ayni gun dedigi cikmisti.. dedigi gibi sonuclanan seyler oldu. bu nerededir acaba bilen var mı?

Burcu bana da çok pembe tablo çizmişti...O kadar ütopik geldi ki anlatamam..Bildiği şeyler de oldu..Ama dedikleri uzun zaman gerektiren olaylar o yüzden bilemiyorum..Bakarsınız bir mucize olur ve tutar....Yok ben anladım ki bu kafe falcıları fiyasko...

cok heyecanlandım şimdi ya...gidersem kesin marloese fal baktırcam canım sen iletişim bilgilerini kaybetme olur mu ozamana kadar özel msjım da olur heralde isterim senden

arkadaşlar üsküdarda su falı bakan perihan die bi kadın var,ona fal baktırdım bugün,daha önce gideniniz oldumu,inşllh dedikleri çıkmıodur yaaa,hayatımın içine etti,çocuk düşürüp delireceğimi söylediiiiiii,giden varsa nolur yorum yapsın

Bu nasıl bir fal!!!Sakın muska filan yapmak için atıp tutmuş olmasın..Çok yapıyorlar çünkü...Böyle karamsar bir tablo çizip sen de nazar var büyü var o var bu var gel sana muska yazayım diye insanları çarpıyorlar..İnanma derim ben...Üsküdar da ben de çok uzun zaman önce Arzu diye bir kıza su falı baktırmıştım...Çok meşhurdu..Kapısın da kuyruk vardı..Ünlüler evine çağırıyordu..Gazeteci bir arkadaşım yaptığı falcı haberleri sayesin de öğrenmiştim..İyi bakıyor o kadar falcı gezdim hiç biri Arzu gibi değil demişti..Neyse baktırdım ben de..Sabah saat 8 de kapısındaydım..Sonuç.....fosssss...hiç mi bilmedi..e bildi elbet birşeyler..ama o kadarını biz de kendi aramızda kahve içip kapatsak görürüz...Siz de inanmayın bu kadar kötümser birine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…