İstanbul'da Fal - Falcılar

yuh çocuğa kalmadan onun dedikleri delirtir adamı ya...bence mimar34'ün dediği gibi olabilir.hatta yerinde olsam başka bir falcıya daha giderim en azından kadın muska icin falan dediyse ve diğer baktırdığın kişi bunları söylemezse rahatlarsın...ya bir de bunlar kaderinde olsa bile bence falcıların kötü şeyleri herkese söylemesi doğru değil.sonuçta falcıysa karşısındaki insanın neleri kaldırıp kaldıramayacağını da anlaması gerekir ve ona göre kötü şeyleri söylemesi gerekir...yine de umarım dedikleri çıkmaz...pozitif düşün derim...hem her falcının dediği olsaydı ohooo...biz böyle iyi falcı aramak zorunda kalmazdık

Arkadaşlar bu Nostradamus (kadıköyde ki) kafeyle ilgili bilgisi olan var mı?Orda Zeynep ve Mine varmış...Hiç baktıran oldu mu?..Yazarsanız sevinirim..

arkadaslar merhaba,

numarasini ogrenmek istedigi birkac isim var: soganlik emine, filiz ve elmira. Bana ozelden mesaj atabilir misiniz?
cok tesekkurler

kendi deneyimlerimi de soyle paylasayim sizlerle:

mirage cafe serap: nokta atislari yapti, kimsenin bilemedigi seyleri bildi

cafe zade armagan: yani, ne iyi ne kotu

dimo cafe fatos: bende pek birsey tutmadi.

bahar544 cok tesekkur ederim. Senin tavsiye edebilecegin memnun kaldigin birileri oldu mu?

ben bir tek enfalden memnun kaldım diyebilirim o da hani çok memnun değilim diyemem ilk baktığında direk ismimi filan söyledi hayatında olan kişinin ismini veriyor hatta fotoğrafı varsa yorum yapıyor filan birkaç kişide tutmuştu ama yalan söyleyemem son baktırdğım falan dair henüz hiç birşey olmadı :S işine geldiği gibi bakıyor bende anlamadım :) bir de kadınlar kahvesinde pelini en azından tavsiye edebilirim gerçi onunda ikinci falı çıkmadı :)) bende çok iyi aman şu aman bu diyebilceğim biri olmadı henüz :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…