Bu nasıl bir fal!!!Sakın muska filan yapmak için atıp tutmuş olmasın..Çok yapıyorlar çünkü...Böyle karamsar bir tablo çizip sen de nazar var büyü var o var bu var gel sana muska yazayım diye insanları çarpıyorlar..İnanma derim ben...Üsküdar da ben de çok uzun zaman önce Arzu diye bir kıza su falı baktırmıştım...Çok meşhurdu..Kapısın da kuyruk vardı..Ünlüler evine çağırıyordu..Gazeteci bir arkadaşım yaptığı falcı haberleri sayesin de öğrenmiştim..İyi bakıyor o kadar falcı gezdim hiç biri Arzu gibi değil demişti..Neyse baktırdım ben de..Sabah saat 8 de kapısındaydım..Sonuç.....fosssss...hiç mi bilmedi..e bildi elbet birşeyler..ama o kadarını biz de kendi aramızda kahve içip kapatsak görürüz...Siz de inanmayın bu kadar kötümser birine..[/QUOTya
ya ama bide dediki kaderimde varmış büyüyle ilgisi yokmuş çok moralim bozuldu ya
cok heyecanlandım şimdi ya...gidersem kesin marloese fal baktırcam canım sen iletişim bilgilerini kaybetme olur mu ozamana kadar özel msjım da olur heralde isterim senden
arkadaşlar üsküdarda su falı bakan perihan die bi kadın var,ona fal baktırdım bugün,daha önce gideniniz oldumu,inşllh dedikleri çıkmıodur yaaa,hayatımın içine etti,çocuk düşürüp delireceğimi söylediiiiiii,giden varsa nolur yorum yapsın
banada gönderbilirmsnz acaba iletişim bilgilerini(((((((((((
banada gönderbilirmsnz acaba iletişim bilgilerini(((((((((((
Bu nasıl bir fal!!!Sakın muska filan yapmak için atıp tutmuş olmasın..Çok yapıyorlar çünkü...Böyle karamsar bir tablo çizip sen de nazar var büyü var o var bu var gel sana muska yazayım diye insanları çarpıyorlar..İnanma derim ben...Üsküdar da ben de çok uzun zaman önce Arzu diye bir kıza su falı baktırmıştım...Çok meşhurdu..Kapısın da kuyruk vardı..Ünlüler evine çağırıyordu..Gazeteci bir arkadaşım yaptığı falcı haberleri sayesin de öğrenmiştim..İyi bakıyor o kadar falcı gezdim hiç biri Arzu gibi değil demişti..Neyse baktırdım ben de..Sabah saat 8 de kapısındaydım..Sonuç.....fosssss...hiç mi bilmedi..e bildi elbet birşeyler..ama o kadarını biz de kendi aramızda kahve içip kapatsak görürüz...Siz de inanmayın bu kadar kötümser birine..[/QUOTya
ya ama bide dediki kaderimde varmış büyüyle ilgisi yokmuş çok moralim bozuldu ya
İnanamayınnnnnn neden derseniz ben deminden beri forum da geçmiş yorumları okuyorum..Birisi yazmış bu Perihan hanım faciasından sonra falcıya tövbe etmiştim ama...İşte demek ki herkese aynı şeyleri söylüyor..Sebebi de para!..Aman ne olur bu durumdan beni kurtarın diyeceksiniz..Uyduruk iki şey yazıp dünyanın parasını alacak..Boş yere moralinizi bozmayın.
dereto benim msj hakkım olmadığından gönderemiyorum ama keryneiaya sor istersenyalnız turkiyede degil bu falcı...
İnanamayınnnnnn neden derseniz ben deminden beri forum da geçmiş yorumları okuyorum..Birisi yazmış bu Perihan hanım faciasından sonra falcıya tövbe etmiştim ama...İşte demek ki herkese aynı şeyleri söylüyor..Sebebi de para!..Aman ne olur bu durumdan beni kurtarın diyeceksiniz..Uyduruk iki şey yazıp dünyanın parasını alacak..Boş yere moralinizi bozmayın.
çok tşkr ederim yüreğime su serptiniz
aa öle mi? bilmiyordum türkiyede olmadığını =) tamam çok teşekkür ederim ...
Alevko sana Yiğiti dene diyen bendim.Dejavu bakırköyde evet....
rica ederim her ne kadar yardimci olamadiysam da
oldun oldun teşekkür ederim :))) ben yeniyim bu sitedede ikonlar nasıl eklenir beceremedim sadece tebessüm edebiliyorum=)
msj yazarken yazdigin kutunun asagisinda ikonlar.oradan ekleyebiliyorsun
bahar544 cok tesekkur ederim. Senin tavsiye edebilecegin memnun kaldigin birileri oldu mu?
Handan Abla'nın dedikleri kesin çıkıyo canım bekle sen söyledklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?