İstanbul'da Fal - Falcılar

dün gece hiç uyuyamadım, başım korkunç ağrıyor. ben yapmam gerekenleri yaptım, neler olur bilmiyorum, keşke iyi şeyler olsa.

bilmiyorum be minik, gerçekten bilmiyorum. bana bu olayların getirdiği tek şey üzüntü oluyor. hayatım zaten yeterince kötü. keyifsizim, mutsuzum, üzgünüm.

Yok artik.. ee sen ne dedin ona peki? .. etkisinde kaldin dimi, umarim ne yapabiliriz diye bir soru sormamissindir. Ben olsam cinlerinede onada bi guzel dalardim. Bakalim nasil carpiyolarmis insani! Insanlardan korkar cinler, asla birsey yapamazlar.. onlari guclendiren insanin korkusudur.

dün gece hiç uyuyamadım, başım korkunç ağrıyor. ben yapmam gerekenleri yaptım, neler olur bilmiyorum, keşke iyi şeyler olsa.

Gun dogmadan neler dogar eddie, o kadar iyi anliyorum ki seni. Inan bana sabahlara kadar uyumayip agladigimi bilirim. Artik olmayacak duzelmeyecek dedigimi de.. Olucagi varsa olur, ama sakin kendini gucsuz hissetme. Sen kendini ne kadar guclu ve huzurlu hissedersen, karsindaki kisiyi o kadar kendine cekersin. Uzakta olmasida hicbirseyi degistirmez. Tek care bu! Baska birimi varmis? Senin neyin eksik...

olgu dediğiniz nerede ne falı bakıyor kaça bakıyor

bahar544 cok tesekkur ederim. Senin tavsiye edebilecegin memnun kaldigin birileri oldu mu?

yok canım ya,
elanıt ve elmıra bıle bılemedıler uzerınden 1 sene gectıgı ıcın rahatca yazabilirim.
an ve gecmıs ok, gelecekler yalan oldu.

bu kadın da tutmadı bana.
10 dakıka umutluydum cunku bana ıstedıgım gıbı umut verdı ama ıste hep ben yonlendırdım o da oyle bırseyler soyledı.

bilmiyorum be minik, gerçekten bilmiyorum. bana bu olayların getirdiği tek şey üzüntü oluyor. hayatım zaten yeterince kötü. keyifsizim, mutsuzum, üzgünüm.

günün en karanlık anı güneşin doğuşuna en yakın oldugu anmış
seni çok iyi anlıyorum, bende güneşin doğuşunu bekliyorum

olgu dediğiniz nerede ne falı bakıyor kaça bakıyor

Olgu, son 2 haftada değişiklik olmadıysa, pazar ve pazartesi günleri acıbadem Kahve Keyfi'nde oluyor. mesaj hakkım olmadığı için Olgu'nun telini yollayamıyorum maalesef. ama internette cafenin telefonu var, en azından o gün orada olup olmayacağını söyleyebilirler. sitedeki diğer arkadaşlarda da var telefonu, birisi gönderebilir sana.
en son 35 TL idi.

Son düzenleme:
kahve icmek icin gittim, gitmisken nesil fal baktirdim. ne fincana bakti, ne tarot karti acti. saydi saydi ama benle alakasi olmayan seyler anlatti, dinleyip sonunda beggenmedigimi soyledim, cok bozuldu, baskasina baktir dedi. ben de hesabi isteyip kalktim, garson kiz cok israr etti, baskasi baksin diye. adi toprak veya tarik diye bir adam bakti, em azindan falda kafamdaki seylerden bahsetti, gelecek icin dedikleri cikar mi bilmem. siyah sacli, kara gozlu, zayif bir cocuk, baktiran arkadaslar varsa yorum yaparsa memnun olurum

kadına bak ya etkisinde kalma sakın banada demişti biri iki evlilik yapıcan foss yani bi kere bile evlenmedim daha .

toprak sürmeli gözlü çocuk .ona mı baktırdın o çok gerçekçi konuşur ben bir kere baktırdım iyi sayılır ama gelecekle ilgili pek birşey dememişti bana o yüzden çıkıp çıkmadığını söyleyemeyeceğim.

ucurtma cafe neriman hanimin su falini merak edip baktirdim, ama maalesef hayal kirikligi oldu. keske kahve baktirsaydim. once kendini ovdu, yok biraz once giden bayan demiski, abla senin dediklerin hep cikiyor:))) sonra erjek arkadasimin burcunu ogrenip karakter analizi yapti, bana deseler ben de yapardim. cok genel seyler soyledi, sansin acilacak falan, daha cok tavsiyeler verdi ki, en sevmedigim falci tipi. bi kizim olacakmis, cikmaz ayin son persembesi olur insallah. yani fali cikti , cikmadi diyecegim bir sey bile yok, ben tavsiye etmem, tabi herkesin kendi bilecegi is. herkese iyi aksamlar, sevgiler. kalbi kirik tum kadinlara guc alacaklari birseyler bulmalarini diliyorum

evet gozleri surmeli, gelecek icin bana somut seyler soyledi, haziran da ev alacaksiniz gibi, cikarsa yazarim

bir kez fal baktırdım ona. 1 ay kadar oluyor sanırım. olgu yu bulamadığım için zerrin e baktırayım demiştim. fal baktırırken kalbimin nasıl sıkıştığını anlatamam. nasıl bir şeyle bakıyorsa ve aklımızı okuyabiliyorsa ve ya her neyse.. fal bakış şekli çok sağlıklı değildi benim kanaatimce. şunu söylemeye çalışıyorum, her yaş grubundan müşterisi var bu kadının, bilinçli olan var bilinçsiz olan var. bu kadına fal baktırırken dikkat edilmeli, güncel durumlarla ilgili söylediği şeyler tutuyor diye (bilme olasılığı inanılmaz derecede yüksek) her söylediği doğru kabul edilmemeli, söylediklerini iyice tartmalı, yap dedikleri veya yapma dedikleri için hemen aksiyon alınmamalı. o kadında acaip birşeyler var, devamlı aklı ve kulağı başka yerde gibi, birilerini dinliyor gibi. ben şahsen bir daha gitmek istemiyorum ona.

dipnot : yazarken, bana söylediklerinin olumlu ya da olumsuz olmasını dikkate almadım.

merhaba emel cafe emel hanım nasıldı?

toprak nerde bakıo şuan ? en son taksimde bi cafedeydi ama ismini de unuttum cafenin .

Bu teyze acaba aynalıkavak tarafında mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…