Cok uzuldum! Sana belki yardimci olabilirim, ama emin degilim.. sanirim bazi seyleri zamana birakmak gerekiyor.
Hep ornek olarak gosteririm ben bir sene biri ile beraber oldum ve o adam 7 sene unutmamis, beni gormek icin Istanbul'a kadar kalkip gelmis.. gercekten sevgi varsa araya ne girerse girsin bitmiyor. Erkegin sevgisi baskadir. Ama sevmiyorsa, bence birak gitsin.
ölmemiş olması neyi değiştirir ki ?
ben öldüm diye haber salmış olması benim için öldüğünün kabulüdür.
bakmak istemiyor demek ki (arkadaşın dediğinin dogru oldugundan yola cıktım)
yoksa ölmediğiyle ilgili bi delil yok elimde.
yüz yüze de aynı :)
pozitif , şirin bi bayan :)
ama o kadar çok baktırdım ki , verdiği çok spesifik, yorumsuz bi olay var o çıkana kadar baktırmıcam :)
her şerde bi hayır vardır.
boşver falcıları kuzum , götürdüğü şeyler olucak bu olayın ama getirdiği şeylerde olucak eminim.
hakkımızda hayırlısı
arkadaşlar üsküdarda su falı bakan perihan die bi kadın var,ona fal baktırdım bugün,daha önce gideniniz oldumu,inşllh dedikleri çıkmıodur yaaa,hayatımın içine etti,çocuk düşürüp delireceğimi söylediiiiiii,giden varsa nolur yorum yapsın
dün gece hiç uyuyamadım, başım korkunç ağrıyor. ben yapmam gerekenleri yaptım, neler olur bilmiyorum, keşke iyi şeyler olsa.
Kesinlikle evde herhangi bir arkadaşın bakıyor gibiydi..zaten 7 senedir bu işi yaptığını söyledi..ama malesef çok başarılı değil.neyse en azından fiyat açısından uygun olduğu için.pekde takılmadım...Bir ara bana da çalışıyorsun yada evde oturuyorsun bilemem dedi..ama sanki iş bağlatılı bir yol çıkmış dedi ve hemen geçti başka şeyler anlatmaya...
Bende olguyu beğenirim..Bende falları çok başarılıdır...Bilgisi tecrübesi olaya hakimiyeti çok daha güzeldir...
bahar544 cok tesekkur ederim. Senin tavsiye edebilecegin memnun kaldigin birileri oldu mu?
bilmiyorum be minik, gerçekten bilmiyorum. bana bu olayların getirdiği tek şey üzüntü oluyor. hayatım zaten yeterince kötü. keyifsizim, mutsuzum, üzgünüm.
olgu dediğiniz nerede ne falı bakıyor kaça bakıyor
arkadaşlar üsküdarda su falı bakan perihan die bi kadın var,ona fal baktırdım bugün,daha önce gideniniz oldumu,inşllh dedikleri çıkmıodur yaaa,hayatımın içine etti,çocuk düşürüp delireceğimi söylediiiiiii,giden varsa nolur yorum yapsın
Pendik nurduğan hn içim neler söyleyebilirsiniz.
şimdiden teşekkürler
toprak sürmeli gözlü çocuk .ona mı baktırdın o çok gerçekçi konuşur ben bir kere baktırdım iyi sayılır ama gelecekle ilgili pek birşey dememişti bana o yüzden çıkıp çıkmadığını söyleyemeyeceğim.kahve icmek icin gittim, gitmisken nesil fal baktirdim. ne fincana bakti, ne tarot karti acti. saydi saydi ama benle alakasi olmayan seyler anlatti, dinleyip sonunda beggenmedigimi soyledim, cok bozuldu, baskasina baktir dedi. ben de hesabi isteyip kalktim, garson kiz cok israr etti, baskasi baksin diye. adi toprak veya tarik diye bir adam bakti, em azindan falda kafamdaki seylerden bahsetti, gelecek icin dedikleri cikar mi bilmem. siyah sacli, kara gozlu, zayif bir cocuk, baktiran arkadaslar varsa yorum yaparsa memnun olurum
toprak sürmeli gözlü çocuk .ona mı baktırdın o çok gerçekçi konuşur ben bir kere baktırdım iyi sayılır ama gelecekle ilgili pek birşey dememişti bana o yüzden çıkıp çıkmadığını söyleyemeyeceğim.
Gun dogmadan neler dogar eddie, o kadar iyi anliyorum ki seni. Inan bana sabahlara kadar uyumayip agladigimi bilirim. Artik olmayacak duzelmeyecek dedigimi de.. Olucagi varsa olur, ama sakin kendini gucsuz hissetme. Sen kendini ne kadar guclu ve huzurlu hissedersen, karsindaki kisiyi o kadar kendine cekersin. Uzakta olmasida hicbirseyi degistirmez. Tek care bu! Baska birimi varmis? Senin neyin eksik...
toprak sürmeli gözlü çocuk .ona mı baktırdın o çok gerçekçi konuşur ben bir kere baktırdım iyi sayılır ama gelecekle ilgili pek birşey dememişti bana o yüzden çıkıp çıkmadığını söyleyemeyeceğim.
sadece tanidiklara bakiyor canim.. arkadasimin akrabalari taniyomus, bizde oyle gitmistik. Yani bi bag olmali, kadin cok yasli ve artik yavas yavas bu isi birakmak istiyor. Tanimadiklara bakmiyo maalsef.. para bile almiyor ha 10 15 lira'dan fazla koy al geri diyor. Maalesef yardimci olamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?