İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar,

gittiginiz falcilardan gelecegi bilen oldu mu hic? eger olduysa kimdir nerededir. Bana biraz bilgi verebilirseniz cok sevinirim.

Son 4-5 saattir düşünüyorum rana mı söylemişti yoksa fulya mı?
bildiğim seyin dogru olmadıgını, dogrusunun hangisi oldugunu söylemişti ama hangisi söylemişti uuff ihtiyarlamaya mı başladım bennn, cepteki kayıtları bir karıştırayım en iyisi

Rana yeni bir yerde başlamış daha dogrusu büro gibi bir yerdeymiş yakın zamanda ziyaret etmek istiyorum isteyene telini verebilirim

Dejavu Yiğit nasıl arkadaşlar geçende ona gittim ama gelecek hakkında söyledikleri çok olası gelmedi bana fikri olan varsa paylaşsın lütfen. Dedikleri çıkan var mı eskiden baktıranlardan ?

evet 3. gune gelmıs bulunmaktayız . Fliz hanımın dediği ve benm 3.gun snnda olmasını canı gönulden ıstedgm sey neyzkkı olmadı 4-5 . gunu bekliyorum. tam anlamıyla ozaman teyit edicem.

Ve diğer dedği sey cidden cıktı bana tepki vercek demişti bense bunu yapcagna ınanmıodum cnku adamım cok umarsız . ama entresan tepki ben filiz hanıma fal baktırdktan snra geldı .

simdi diğer seylere bakıcam. her falcı bana haziran diyor vardır bi nasip kısmet / filiz hanımn dedıgı seyı 5. günde cıkmazsa size teyit edicem

Haziran olur temmuz temmuz olur ağustos..Yok be cnm birşey olduğu yok..Bana tüm falcılar evlilik diyorlardı yeminler edip falı bırakırım diyorlardı...1 sene buyunca hep bu sözleri duydum.aklımda olmayan şeyi aklıma soktular..Diyordum hepsi aynı şeyi söylüyorlarsa vardır birşeyler.sonra mı ne mi oldu ?adam geçen ay evlendi
Falla çok kaptırmamak lazım..Fallardan geriye üzüntü kalıyor..

merhaba emel cafe emel hanım nasıldı?

Emel gayet iyi fal bakti.. biraz fazla rahatina duskun o kadar. Bekletiyor filan, geliyor baska seylerle ugrasiyor.. ama neticede o kadinda farkli birsey var. Yani kafasini toparlamasi gerekiyor. Uzun bakmadi, daha cok Soganlik Emine ile ayni tarzda bakiyor, hatta vurgulari filan bile benziyor. Bi an Soganlik Emine ile konusuyorum sandigim oldu .. pozitif bi faldi ve soyledigi seyler cikti bana.

ciltirik Rana hanım kim ve nerde bakıyor?valla eğer memnun kaldıysanız bana telini yazarsanız sevinirim..bir de ne falı bakıyor..su mu kahve mi tarot mu?

Enkısa zamanda hatta yarın gideyim diyordum..Korktum şimdi...

Filiz hanıma ben de baktıracaktım pazartesi günü telefonla..uff ne yapsam acaba?

ciltirik Rana hanım kim ve nerde bakıyor?valla eğer memnun kaldıysanız bana telini yazarsanız sevinirim..bir de ne falı bakıyor..su mu kahve mi tarot mu?

Rana önceden x cafede çalışıyordu.şimdi çıkmış dışardan bakıyormuş sanırım..Bana karalama ve tarot bakmıştı..Bildiği 1 tek şey olmamıştı..çok fena sallamıştı..Bilginize...baktığı falın benimle alakalı hiç bir tarafı yoktu..Çok başarısız bana göre kendisini..

Cinlerine soruyor iste o ara.. onlarda yanitliyor. Bu cin olayini hep merak ederim, kimine dogru cikiyor kimine cikmiyor. Yada kisinin cininden cine degisiyor, her cinin kalitesi ayni olacak degil, falcilar gibi. Gelecegi goremezler, ama suan o kisinin senin hakkindaki dusuncesini bilirler. Buda aslinda yeterli bi bakima.

Neden biliyon mu kimine doğru çıkıyor kime ne çıkmıyor.Çünkü cinler arada yalan konuşurlar o yüzden..Geleceğide göremiyorlar sadece geçmişi ve şu anı doğru konuştuğu zamana denk gelirse çok iyi anlatıyor..ama bu tarz falcılardan uzak durmak lazım.çok kötü enerji alınıyorsunuz üstünüze ve başlıyor işleriniz aksamaya ters dönmeye...

Teşekkür ederim..Rana hanım tarih oldu..Ben en iyisi Olguya baktırayım perşembe günü Acıbadem kahve keyfinde...İskambil bakıyormuş...Hiç kağıt baktırmadım..Deneyeyim bakalım..

cok hos bir mesaj :) ogretici. Bende iclerinden bazilarini denemek istiyorum,ozelden bilgi lutfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…