evet 3. gune gelmıs bulunmaktayız . Fliz hanımın dediği ve benm 3.gun snnda olmasını canı gönulden ıstedgm sey neyzkkı olmadı 4-5 . gunu bekliyorum. tam anlamıyla ozaman teyit edicem.
Ve diğer dedği sey cidden cıktı bana tepki vercek demişti bense bunu yapcagna ınanmıodum cnku adamım cok umarsız . ama entresan tepki ben filiz hanıma fal baktırdktan snra geldı .
simdi diğer seylere bakıcam. her falcı bana haziran diyor vardır bi nasip kısmet / filiz hanımn dedıgı seyı 5. günde cıkmazsa size teyit edicem
merhaba emel cafe emel hanım nasıldı?
arkadaslar,
gittiginiz falcilardan gelecegi bilen oldu mu hic? eger olduysa kimdir nerededir. Bana biraz bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
Onlari bana sor sen bana =) ..
Son 4-5 saattir düşünüyorum rana mı söylemişti yoksa fulya mı?
bildiğim seyin dogru olmadıgını, dogrusunun hangisi oldugunu söylemişti ama hangisi söylemişti uuff ihtiyarlamaya mı başladım bennn, cepteki kayıtları bir karıştırayım en iyisi
Rana yeni bir yerde başlamış daha dogrusu büro gibi bir yerdeymiş yakın zamanda ziyaret etmek istiyorum isteyene telini verebilirim
bir kez fal baktırdım ona. 1 ay kadar oluyor sanırım. olgu yu bulamadığım için zerrin e baktırayım demiştim. fal baktırırken kalbimin nasıl sıkıştığını anlatamam. nasıl bir şeyle bakıyorsa ve aklımızı okuyabiliyorsa ve ya her neyse.. fal bakış şekli çok sağlıklı değildi benim kanaatimce. şunu söylemeye çalışıyorum, her yaş grubundan müşterisi var bu kadının, bilinçli olan var bilinçsiz olan var. bu kadına fal baktırırken dikkat edilmeli, güncel durumlarla ilgili söylediği şeyler tutuyor diye (bilme olasılığı inanılmaz derecede yüksek) her söylediği doğru kabul edilmemeli, söylediklerini iyice tartmalı, yap dedikleri veya yapma dedikleri için hemen aksiyon alınmamalı. o kadında acaip birşeyler var, devamlı aklı ve kulağı başka yerde gibi, birilerini dinliyor gibi. ben şahsen bir daha gitmek istemiyorum ona.
dipnot : yazarken, bana söylediklerinin olumlu ya da olumsuz olmasını dikkate almadım.
evet 3. gune gelmıs bulunmaktayız . Fliz hanımın dediği ve benm 3.gun snnda olmasını canı gönulden ıstedgm sey neyzkkı olmadı 4-5 . gunu bekliyorum. tam anlamıyla ozaman teyit edicem.
Ve diğer dedği sey cidden cıktı bana tepki vercek demişti bense bunu yapcagna ınanmıodum cnku adamım cok umarsız . ama entresan tepki ben filiz hanıma fal baktırdktan snra geldı .
simdi diğer seylere bakıcam. her falcı bana haziran diyor vardır bi nasip kısmet / filiz hanımn dedıgı seyı 5. günde cıkmazsa size teyit edicem
Onlari bana sor sen bana =) ..
ciltirik Rana hanım kim ve nerde bakıyor?valla eğer memnun kaldıysanız bana telini yazarsanız sevinirim..bir de ne falı bakıyor..su mu kahve mi tarot mu?
bir kez fal baktırdım ona. 1 ay kadar oluyor sanırım. olgu yu bulamadığım için zerrin e baktırayım demiştim. fal baktırırken kalbimin nasıl sıkıştığını anlatamam. nasıl bir şeyle bakıyorsa ve aklımızı okuyabiliyorsa ve ya her neyse.. fal bakış şekli çok sağlıklı değildi benim kanaatimce. şunu söylemeye çalışıyorum, her yaş grubundan müşterisi var bu kadının, bilinçli olan var bilinçsiz olan var. bu kadına fal baktırırken dikkat edilmeli, güncel durumlarla ilgili söylediği şeyler tutuyor diye (bilme olasılığı inanılmaz derecede yüksek) her söylediği doğru kabul edilmemeli, söylediklerini iyice tartmalı, yap dedikleri veya yapma dedikleri için hemen aksiyon alınmamalı. o kadında acaip birşeyler var, devamlı aklı ve kulağı başka yerde gibi, birilerini dinliyor gibi. ben şahsen bir daha gitmek istemiyorum ona.
dipnot : yazarken, bana söylediklerinin olumlu ya da olumsuz olmasını dikkate almadım.
Cinlerine soruyor iste o ara.. onlarda yanitliyor. Bu cin olayini hep merak ederim, kimine dogru cikiyor kimine cikmiyor. Yada kisinin cininden cine degisiyor, her cinin kalitesi ayni olacak degil, falcilar gibi. Gelecegi goremezler, ama suan o kisinin senin hakkindaki dusuncesini bilirler. Buda aslinda yeterli bi bakima.
Rana önceden x cafede çalışıyordu.şimdi çıkmış dışardan bakıyormuş sanırım..Bana karalama ve tarot bakmıştı..Bildiği 1 tek şey olmamıştı..çok fena sallamıştı..Bilginize...baktığı falın benimle alakalı hiç bir tarafı yoktu..Çok başarısız bana göre kendisini..
Teşekkür ederim..Rana hanım tarih oldu..Ben en iyisi Olguya baktırayım perşembe günü Acıbadem kahve keyfinde...İskambil bakıyormuş...Hiç kağıt baktırmadım..Deneyeyim bakalım..
Fal gunlugum:
Marloes: Hangi bolumu okuyacagimi bildi, kaldiki farkli bi bolum dusunuyodum, zihin okumadi yani. Aile icindeki ispiyonculari bir bir saydi ve sonradan o kisileri farkettik ve gorusmeyi kestik. Kardesimin okul ile alakali SIKINTILI donemini bildi, gittigimde oyle bir sorun yokken, aynen dedigi gibi yasadik. Yurt disina gidicegimi bildi. O an aklimda olan kisi ile olumlu konustu beni sevdigini soyledi ama benim icin uzaktan biri ile beraber olacagimi bu kisinin o olup olmadigi konusunda cok net birsey soylemedi. Nitekim o kisinin sevdigini bildi, ama arada baska sorunlardan oturu olmadi. Ve dedigi gibi ben ailemden uzak yasiyorum suan. Evlendigimde onun fali tumuyle cikmis olucak, bakalim yasayip gorucez.. Ilerisi icin unlu biri olucagimdan, bolca seyahat yapicagimdan bahsetmisti isim geregi.. buna su kosullarda pek ihtimal vermiyorum acikcasi. Soylediklerinin 80%'ini yasadim.
Gunesli Nilufer: Ilk falini aynen dedigi gibi yasadim, ama ikinci fali tumuyle fos cikti.
Pen cafe Yeter: iki kere gittim ikisindede farkli bir hikaye cizdi ve dedikleri cikmadi.
Kadinlar Kahves Pelin Dilek: Ikiside benzeri seyler soyledi, kisa baktilar ama dedikleri cikti.
Kadinlar Kahvesi Gulsen: Yeni tanisacagim kisiyi tarif etti ve dedigi gibi biri lle tanismistim, olmayacak dedi dedigi gibi sonuclandi.
Kadinlar Kahvesi Remziye: Iki kere gittim her ikisinde farkli bir hikaye cizdi ve dedigi gibi olmadi.
Kadinlar Kahvesi Baris: Faldan cok kartlarin anlamlarini okumakla gecirdigi icin tutarsiz bulmustum. Para kartlari acildi devamli, beni gelecekte cok zengin yapti, hadi bakalim hayirlisi
Cafe Zade Armagan: Olmayacak dedigi sey tam tersi oldu, cikmadi foss.
X- Cafe Rana: Her gittigimde fal'i hic sasmadi ayni seyleri soyledi ve dedigi gibi oldu.
Mona Liza Guler: Bugun seni arayacak dedigi kisi o gun verdigi saatte aradi beni cok sasirtan kisilerdendir, kisa gelecekte olucaklari cok iyi goruyor.. gelecekte dedikleri soyledigi gibi cikarmi bilmem.
Melekler kahvesi Sengul ve Guler: cok karisik bi fal bakmislardi, oyle ki ben bile birsey anlamamistim.. dedikleri gibi olmadi foss.
Cafe Emel Emel: Beni yine cok sasirtan falcilardandir, ayni gun dedigi cikmisti.. dedigi gibi sonuclanan seyler oldu.
Elmira Elanit: soyledikleri seylerin 80%'in aynen dedikleri gibi yasadim.
Soganlik Emine: Iki kere gittim ve her ikisindede ayni seyleri soylemis ve dedikleri 70% cikmis kisidir.
Pen Cafe Ayhan: Bir daha asla karsi karsiya bile gelmeyeceksiniz dedigi kisi ile ben 3 gun sonra baristim.. fosss
Kadikoy Ahmet: Barisacagimi bildi ve 21 subat diye bastira bastira guzel bir olay yasayacagimi, benim icin donum noktasi olacagini soyledi o tarihte tum gun evde uyukluyodum saniram.. sagolsun dinlenecegimi kastediyomus.. Tarihlere inanmam, bu aylarda dedigi gibi birsey cikarsa, falinin bu kisminin cikip cikmayacagini anlicam..
Kursuncu Teyze: Sasirtici ama, kursun dokerken en isabetli fal bakan kisidir kendisi. Soyledigi bir cok sey aynen dedigi gibi oldu. 80% cikan kisidir kendileri.
Rica ederim..Olguyu bende severim..Başarılı da bulurum..Umarım sizde beğenirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?