Neden biliyon mu kimine doğru çıkıyor kime ne çıkmıyor.Çünkü cinler arada yalan konuşurlar o yüzden..Geleceğide göremiyorlar sadece geçmişi ve şu anı doğru konuştuğu zamana denk gelirse çok iyi anlatıyor..ama bu tarz falcılardan uzak durmak lazım.çok kötü enerji alınıyorsunuz üstünüze ve başlıyor işleriniz aksamaya ters dönmeye...
Evet en iyisi Olguya gitmek..zaten uzun zamandır aklımdaydı..paylaşırım sizlerle..
ben bunu narinin reklamına kanıp gittiğim kişide yaşadım, bi anda tepe taklak oldu herşey ..
toparlandı mı , hayır hala toparlanmadı
Rana önceden x cafede çalışıyordu.şimdi çıkmış dışardan bakıyormuş sanırım..Bana karalama ve tarot bakmıştı..Bildiği 1 tek şey olmamıştı..çok fena sallamıştı..Bilginize...baktığı falın benimle alakalı hiç bir tarafı yoktu..Çok başarısız bana göre kendisini..
O yüzden hep bilgi tecrübesiyle bakan insanları tercih ediyorum..Yada hisleri kuvvetlileri olanları tercih ediyorum..Fincana bakmadan suratına konuşanlar acayip rahatsız ediyorlar beni..Dikkat ederseniz kalbinizde hafif bir sıkışma olur..sen zannedersin heyecan yaptım halbuki negatif enerji yüklemesi oluyor o sıra size...ondan sonra bütün işleriniz başlıyor tepe taklak olmaya..
Üzüldüm sizin adınıza..Bir müddet uzak durdum mu ve bol bol dua okudum mu o enerji çıkıyor sizden...
O yüzden hep bilgi tecrübesiyle bakan insanları tercih ediyorum..Yada hisleri kuvvetlileri olanları tercih ediyorum..Fincana bakmadan suratına konuşanlar acayip rahatsız ediyorlar beni..Dikkat ederseniz kalbinizde hafif bir sıkışma olur..sen zannedersin heyecan yaptım halbuki negatif enerji yüklemesi oluyor o sıra size...ondan sonra bütün işleriniz başlıyor tepe taklak olmaya..
Üzüldüm sizin adınıza..Bir müddet uzak durdum mu ve bol bol dua okudum mu o enerji çıkıyor sizden...
o tarz bakanlardan uzak durmaya çalışıyorum.
su aralar,duayı ,dileği herşeyi bıraktım, çekildim köşeye dışardan izliyorum hayatı.
su akar yolunu bulur diyorum.
ama marjinal bi değişiklik yakındır bende
iş , aşk ,şehir
zuhuratbabadaki orhan öyle yapıyor...cidden de kalbim sıkışır gibi oluyor...zaten bişey bilemiyor anca olağan durumu söylüyor...
öbür dünyada "madem biliyordun da niye söylemedin" diye benden hesap sorarsanız diye belirtmek istedim..
geleceği yalnız Allah bilir. Allah'a şirk koşmaktır fal bakmak-baktırmak, büyük günahtır.
Bir falcı size "yarın sabah güneş doğudan doğacak dese inanmayın" diye hadis var.
kimseyi üzmek ya da eleştirmek değil niyetim. yanlış anlaşılmamışımdır umarım...
Allah kullarını hataya açık varlıklar olarak yaratmış..Malesef kimse kusursuz olamıyor.Allah affetsin...Ben diyorum ki Rabbim derman verip care arattırmasın Kimseye...Hepsini geçiyorum zaten bize 1 saat sonra hayatta olup olamıyacağımızın garantisini hiçbir kimse veremez.Allahın lutfu ile yaşayıp nefes alıyoruz..Maksat kafa dağıtmak olsun 2 güzel söz duymak olsun..Gerisi Allahın nasipîne ve takdirine kalmış...Herkez için hayırlısı diyorum...
Amin:))
sevgiyle kalın
Emel gayet iyi fal bakti.. biraz fazla rahatina duskun o kadar. Bekletiyor filan, geliyor baska seylerle ugrasiyor.. ama neticede o kadinda farkli birsey var. Yani kafasini toparlamasi gerekiyor. Uzun bakmadi, daha cok Soganlik Emine ile ayni tarzda bakiyor, hatta vurgulari filan bile benziyor. Bi an Soganlik Emine ile konusuyorum sandigim oldu.. pozitif bi faldi ve soyledigi seyler cikti bana.
keryneia bu emel cafe tam olarak nerede adresi internette bulamadım çünkü??
tşk ederim cewap için...bakırköyde diye biliyorum ben.
Bir Mesajda benden site yöneticileri gelsin.
Affınıza sığınarak yazıyorum..Böylesi güzel bir sitede Medyum adı altındaki benim nazarımda şarlatanların reklamlarını yayınlamanız sitenin kalitesini düşüyor bilginize...
Hayırlı akşamlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?