Bunu bizlere özel mesajla ya da buradan yahut kötü içerik ile daha açık yazarak da bildirebilirsiniz değil mi? Buradan sadece raklam yapmayın vs diyerek yazınca ben lafı atayım sonrasını onlar düşünsün gibi oluyor. Sonuçta bu bölümde reklama izin vermediğimizi sizin gibi bu siteye üye olan herkes bilir.
Sayın Site yöneticisi...
Ben burayı özgürce düşüncelerimizi paylaşabileceğim bir platform olarak görmüştüm.Cevabınızdan sonra malesef böyle olmadığını gördüm...
Affınıza sığınarak diye başladığım cümlemde kişisel fikrimi belirtim.
Siz bu tarz insanların reklamını özel mesajla yayınlamıyorsunuz değil mi?ki bende özel mesajla size dönüş yapayım...
Burada reklam yapmayın diye bir cümle kullanmadım.Lütfen kullanmış olduğum kelimeleri bir kez daha gözden geçirin..
Sitelerin ayakta durabilmesi için tabiki reklamalara ihtiyaç vardır..ve bunda da bir kalite standardı koymanız sizlere birşey kaybettirmezler..Kayıtlı 233 bin üzerinde üyenin bulunduğu ve gün içerisindede bu kadar olmasa da çok insanın girip bilgi alış verişi yapmış olduğu Kaliteli bir siteyi Medyum reklamları Afedersiniz çok basitleştiriyor..
Neden biliyon mu kimine doğru çıkıyor kime ne çıkmıyor.Çünkü cinler arada yalan konuşurlar o yüzden..Geleceğide göremiyorlar sadece geçmişi ve şu anı doğru konuştuğu zamana denk gelirse çok iyi anlatıyor..ama bu tarz falcılardan uzak durmak lazım.çok kötü enerji alınıyorsunuz üstünüze ve başlıyor işleriniz aksamaya ters dönmeye...
Bunu bizlere özel mesajla ya da buradan yahut kötü içerik ile daha açık yazarak da bildirebilirsiniz değil mi? Buradan sadece raklam yapmayın vs diyerek yazınca ben lafı atayım sonrasını onlar düşünsün gibi oluyor. Sonuçta bu bölümde reklama izin vermediğimizi sizin gibi bu siteye üye olan herkes bilir.
Şu kişinin reklam yaptığını düşünüyorum çünkü şu sebeple derseniz yorumunuz daha anlaşılır olur. Ben size bizlere ulaşabileceğiniz kanalları hatırlattım. Bize özel mesaj atın demedim. Kötü içerikten bahsettim, burada yazın dedim. Lafları cımbızlayarak almanın kimseye yararı olmaz. Sizin yorumunuz çamur at izi kalsın şeklinde olmuş ve kusura bakmayın burada o kadar şarlatanla, reklamcı üyeyle mücadele ederken bunu kabul edemeyiz. Hala kimin, neden, nasıl reklam yaptığını düşündüğünüz açıklamayıp sadece gereksizce yargılamaya çalışıyorsunuz. Şu kadar cümleyi biraraya getirene kadar şu kişi bence reklam yapıyor demeniz yeterli..
Lütfen yukarıdaki yazınızı tekrar gözden geçirirmisiniz...??
Özel mesajla ya da buradan kötü içerik ile daha açık yazmak gibi bir cümle var.Buna istinaden özel mesaj dedim..ayrıca reklamların altında kötü içerik butonu yok..
keryneia bu emel cafe tam olarak nerede adresi internette bulamadım çünkü??
Hangileri cinle bakti simdiye kadar bilmiyorum.. bi kisi kendi agziyla soylemisti zaten. Kulagina fisildiyomus. Ama fali bana cikmadi, soyler soylemez cikmayacagini anlamistim. O kadar rahattim diyebilirim, bidahada ugramadim. Birde Elanit var tabi, o nasil yapiyodu bilmiyorum, ama bende 10 uzerinden 10 almistir diyebilirim. Benimde onumde su var, sizi gorebilirmiyim diye dalga gecmistim kadincagizla..
teşekkür ederim cevap için :) denemeye değer o zaman bu hafta sonu gidebilirim :) soğanlık emineyede hiç baktırmadım . Başka tavsiyen var mı peki?
Buna istinaden buradan veya kötü içerik bölümü ile de ilgilenebilirdiniz. Neyse niyet meselesi tabi. Siz sanırım Google üzerinde gelen banner reklamlardan bahsediyorsunuz. Bu reklamların site yönetimi ile bir alakası yok. Google internet sitelerinde hangi alanlara hangi reklamların konacağına kendi karar veriyor. Yani bu reklamı veren biz Kadınlar Kulübüne reklam verdik değil google ile reklam anlaşmamız var seçtikleri sitelerde yayınlıyorlar der. Bugün girin kozmetik bölümüne orada da siteden bağımsız birçok banner çıkmakta.
Demek ki neden reklama yaptırıyorsunuz diyerek sitenin güvenilirliğini sorgulayıp çekilmek yerine sitede mesaj içlerinde ya da sayfa başında çıkan banner -görsel ya da nasıl isimlendirmek istiyorsanız- larda reklam var deseniz bu kadar mesajlaşmamıza gerek kalmayacak.
Ayrıca belirteyim. Reklam görselinin altında küçük bir G harfi varsa bu google üzerinden gelmektedir ve sitenin seçimi değildir.
Güzel paylaşımlar dilerim.
Suratına bakıp konuşanlar canım...
Elaniti bilemiyeceğim..Kendisine fal baktırmadığım için...O farkli şekilde bakıyordu sanırım...
malta adlı arkadasımız sitede ki reklamcı üyelerden değil , siteye verilen reklamlardan bahsediyor.
ben öyle anladım.
Evet bir de zihin okuyanlar var.. bi tanesi zihin okuyabiliyorum demisti.. E ben simdi bu kisinin falina nasil inanayimCikmadi zaten =)
Kesinlikle bunu demeye çalıştım ama sanırım yanlış anlaşılma oldu..
olur arada böle :)
bu arada fallar yalan, tek gerçek biziz
O da bambaşka bir tarz..ondada genelde içinde bir sayı tut derler..sonra bu derler...genelde bu durumlarda bende döner sizde bir tane tutarmısınız derim bende onun tutuğunu ona söylerim...Buda benim hislerim oluyor:)
Kesinlikle yalan...Maksat 2 güzel söz duymak olsun.ama bazen bir yerden sonra onlarda sıkmaya başlıyor:)
Canim fal isi frekans isi, bana cikan sana cikarmi bi garanti veremem.. ama ben gecen sene fala baktirdigim sadece Elmira, Soganlik Emine, kursuncu teyze, ve Emel'in fallarini bir bir yasadim. Detayli olarak bilen kisiler Elmira, Elanit ve kursuncu teyzeydi. Digerleri kotu bakti diyemem, soyledikleri cikti neticede, detaylari soyleyemediler cunku fal bakma sureleri cok kisitliydi. Ama soyle birsey var, birinin dedigini digeri demedi, yani toplami guzel bir faldi.
olur arada böle :)
bu arada fallar yalan, tek gerçek biziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?