İstanbul'da Fal - Falcılar

Elanit maalesef sizlere omur.. Elmira ise Sirinevlerde kendi evinde bakiyor yada telefondan.

ben gerçek terapiyede gittim :)
zaten o yüzden bu kadar güçlüyüm.
1 ay önce barıştık demiştim, barıştığımız günde ona söylemiştim kendimi kaosa sokmıcam.
kaosu hissettiğim an çektim kendimi.
seviyor olmam , benim değersiz olduğum anlamına gelmez.
ki bu süreci fal baktırarakta atlatmıcam :)
gezip tozarak, işime odaklanarak atlatıcam
çünkü umursamıyorum diyen beni bile bi şekilde beklenti içine sokuyor fallar.
mesela elmiranın mayıs sonu-haziran gibi söylediği bi olay vardı benim için kilit nokta.
artık o olayı umursamıyorum , olmasada olur.
ben yönümü çizdim. kaderim benim ellerimde , başkasının değil.
1 yıldır yazarım bu sayfaya 1 ileri gidiyorum , 3 geri .
en güzeli 10 adım geri gidip , herşeye sıfırdan başlamak

Her ne kadar umursamıyorum desemde bende bir şekilde beklenti içine giriyorum.hep aklımda acaba mı kalıyor ve ister istemez söylenen sözlere yada süreler takılıyoruz...Hatta bazen öyle takılıyorum ki başlıyorum falcı arayışına teyit etmek amaçlı:)
Hayatında falcılar olduğu sürece o 1 ileri 3 geri hep devam eder..Çıkardığın vakitte 10 adım değil 100 adım ilerlersin..Özgür iradene kavuşursun kalbinin sesini duymaya başlarsın seni aldatmayan umutsuluğa sürüklemeyen sadece kalbinin sesidir..

Birtek nerimanı çözemedim..ne şekilde fal bakıyor:)
Arada kelimeleri ağzından alırım..derki sen zaten biliyorsun niye fal baktırıyorsun derim karşımdakinden de duymak hoşuma gidiyor :)

mutlu haberle geliceksin bana pastayla dedi :)
ama maalesef.
baktığı an doğruydu falı.
zaten demişti bana
çok yorgunsun,kaldıramıyorsun artık, aklında sürekli gitme fikri.
ama canın acıyor gidemiyorsun.
çok zor demişti aşağısı sakal, yukarısı bıyık
1 yıldır akıttığım paralar yeter sanırım :)
burda falı çıkıp , mutlu olan o kadar az kişi var ki
ben falı çıkmayıp mutlu olan kısmında olucam

O hep birşeyler ister zaten..2 pasta götürdüm..Oldu ama:)
Çok güzel konuşmuş...
Daha 2 gün önce bir arkadaşımızın üzüntüsünü gördük burda..Bakılan fallar verilen umutlar ama gerçeğin ortaya çıkışı
Umarım en mutlu insan sen olursun.Gönlüne göre sevgiyle kal..

gerçeği hepimiz biliyoruzda işimize gelmiyor.
bizi bunca üzen erkekler için falcı falcı gezip , acımızı hep taze tutuyoruz.
unutma yolunu , vazgeçmeyi tercih etmiyoruz.
ben hep korktum ya benden vazgecerse, giderse dönmezse diye.
ve aklımda hep gitme fikriyle yaşadım.
büyük bi bocalama ve kaos.
çok seviyor o seni dediler , seven insan sorunları çözmez mi ?
2 yıldır verilen mücadelenin %80'ni benim.
hal böyleyken olacakları ben bilirken niye falcı ?
er ya da geç biticek, zaten ayrılığa alışan ilişkilerin sonucu hep negatif.
beni hayatta hayal kırıklığına uğratmayacak tek insana sarılıyorum artık :) kendime.
çareyide kendi içimde arayacağım , unutma süreci başlıyor benim için.
hep yazıyorsa olacaksa olur, bizde artık olucaksa onun mücadele etmesi şart.
o zaman ben o arada kendi hayatımı yaşayayım :) az ağlar, bol bol gezerim. o bişiler yapacaksa yapar.
yapmazsada hayatımda verdiğim en doğru karar olmuş olur.
zira ben bile bizden sıkıldım ayrıl -barış :)

Çifter çifter :)

Son düzenleme:

bende gitmiştim terapiye gerçekten:) evet seviyor olman değersiz olduğun anlamına tabiki gelmiyor sen daha önemlisin zaten
umarsama zaten boşver hayat bi şekilde şekilleniyor inanki bu durumda kendini işine vermen en hayırlısı
resetlemek lazım kendimizi aslında 10 adım geri gidip yeniden başlangıç yapabilrsin :))

siz de neriman hanim'a baktirmissiniz, yorumlarinizi paylasir misiniz?

Merhaba
Öyle kapalı mesaj yazmayacaksınız ! Hangi şarlatandan bahsediyorsanız açık açık şurada reklamı var diyeceksiniz. Bu sitede hiçbir medyumun veya falcının reklamını almamaktadır ! Google üzerinden gelen reklamlar ile bizi yargılayamassınız. Bu yüzden sitenin kalitesini değerlendirmek yerine öncelikle soru sorsaydınız ben şurada bir reklam gördüm nedir diye çok daha usulunce olacaktı. Buna ek olarak ikili polemiklere girmek yerine lütfen kötü içerik butonunu kullanın.

merhabalar,

gunesli'deki nilufer hanima yuz yuze baktirmak istiyorum, ancak evine gitmeye cekiniyorum. giden arkadaslar tavsiye eder misiniz? tesekkurler

Bugün Kadıköye indim..Tiryaki kafe de Şenay hanıma fal baktırmak için..Ama böyle biri çalışmıyor dediler...Aslı vardı bir de nevin hanım diye birisi..Aslıyı duymuştum ama çok sıra vardı vazgeçtim..Ve Angel's cafeye gittim..Burcu yok biliyorsunuz..Nil hanım da ayrılmış...Kim var dedim İlhan bey var dediler...Hadi baktırayım dedim...İzlenimlerim şöyle...Çok kısa bakıyor..Hızlı konuşuyor..Fazla detay bilmiyor..Ama söyledikleri gerçekti...Doğru atışlar yaptı..Gelecekle ilgili çok birşey söylemedi..Dedikleri de olumlu..Yalnız haftaya cuma günü için çok kesin birşey söyledi..Bence olması imkansız ama çok ısrar etti.Olursa yazarım..Soracak olursanız gidip baktırmaya değer mi?Hayır değmez....Paylaşayım dedim..

Burcuzz adlı üye arkadaşla burda Şenay hanımla ilgili konuşmuştuk..Tiryaki kafe de kendisine fal baktırdığını söylemişti..Ben de bugün gittim kafeye..Böyle biri çalışmıyor dediler...Eğer mesajımı okursanız ben mi yanlış hatırlıyorum hangi kafeydi tekrar yazarsanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…