gerçeği hepimiz biliyoruzda işimize gelmiyor.
bizi bunca üzen erkekler için falcı falcı gezip , acımızı hep taze tutuyoruz.
unutma yolunu , vazgeçmeyi tercih etmiyoruz.
ben hep korktum ya benden vazgecerse, giderse dönmezse diye.
ve aklımda hep gitme fikriyle yaşadım.
büyük bi bocalama ve kaos.
çok seviyor o seni dediler , seven insan sorunları çözmez mi ?
2 yıldır verilen mücadelenin %80'ni benim.
hal böyleyken olacakları ben bilirken niye falcı ?
er ya da geç biticek, zaten ayrılığa alışan ilişkilerin sonucu hep negatif.
beni hayatta hayal kırıklığına uğratmayacak tek insana sarılıyorum artık :) kendime.
çareyide kendi içimde arayacağım , unutma süreci başlıyor benim için.
hep yazıyorsa olacaksa olur, bizde artık olucaksa onun mücadele etmesi şart.
o zaman ben o arada kendi hayatımı yaşayayım :) az ağlar, bol bol gezerim. o bişiler yapacaksa yapar.
yapmazsada hayatımda verdiğim en doğru karar olmuş olur.
zira ben bile bizden sıkıldım ayrıl -barış :)
Bugün Kadıköye indim..Tiryaki kafe de Şenay hanıma fal baktırmak için..Ama böyle biri çalışmıyor dediler...Aslı vardı bir de nevin hanım diye birisi..Aslıyı duymuştum ama çok sıra vardı vazgeçtim..Ve Angel's cafeye gittim..Burcu yok biliyorsunuz..Nil hanım da ayrılmış...Kim var dedim İlhan bey var dediler...Hadi baktırayım dedim...İzlenimlerim şöyle...Çok kısa bakıyor..Hızlı konuşuyor..Fazla detay bilmiyor..Ama söyledikleri gerçekti...Doğru atışlar yaptı..Gelecekle ilgili çok birşey söylemedi..Dedikleri de olumlu..Yalnız haftaya cuma günü için çok kesin birşey söyledi..Bence olması imkansız ama çok ısrar etti.Olursa yazarım..Soracak olursanız gidip baktırmaya değer mi?Hayır değmez....Paylaşayım dedim..
asli hanimi beklememekle iyi yapmissiniz , bikac ay once bir arkadasimla baktirmistik .
o ani , durumu dahi bilemedi kaldi ki gelecek icin hic yorum yapmaya gerek yok :)
ustelik oldukca iddaaliydi cok iyi baktigi konusunda :)
kızlar bir rahman hoca deniliyor, ben kendime istemiyorum çok sevdiğim bir arkadaşım için arıyoruz, üstünde bir şeyler var yapılmış. rahman hoca'ya giden varsa yorum alabilir miyim, bir de telefonunu çok çok önemli, lütfen(
ilhani denemedim ama deneyebilirim heran :)
kadikoy civarlarinda oturdugum icin fal krizlerinde burcu , olgu arasinda gidip geliorum genelde :)
Minikdepresif.........Kadınlar hiç gitmeyecekmiş gibi sever ama gün gelir hiç sevmemiş gibi gider.......kendimden biliyorum..
Eğer böyle birşeyden şüphe ediyorsanız aile büyüklerinden birine danışın bence...Çünkü önemli bir konu..
ben de ben de ben de bilgileri istiyorum lütfen
ayrıca en son Üsküdar Perihan Hanıma gidip forum için kendimi feda ettiğimden beri, forumdaki her bilgiyi almaya hak kazandım sanırım.
Filiz hanıma ben de baktıracaktım pazartesi günü telefonla..uff ne yapsam acaba?
filiz hanıma baktıranlar varmı ??
ben bugün filiz hanıma su falı baktırmaya gittim .. bakış tarzı, bildikleri ,yorumları falan beni çok şaşırttı . memnun da kaldım açıkcası. umarım geleceğe dair söyledikleri de çıkar da ben de buraya yazar sizlerle paylaşırım. ama çok tatlı bir bayan ben sevdim yani yine olsa yine giderdim
nolur nolur nolur bana bu perihan kadının falları çıkmıo diyinnnn
evet filz hanımın söyledgı tarıf ettgı adam - kısmet cıdden cıktı .. sorun allak bullak olmamda snrm bılmıorm.
paarayı bulunca ilk olarak
neriman hanıma gdicem merak ettm catladım resmenn
olguya gitcem hala yerini 90 kez okumama ragmen karıstırıyorum
pelin - dilek 2lisinn ilk falları cıkıyomus onada gidiym bare
of liste kabarık ya yerlerını mekanlarını hepsinn karıstıryorum.
Tamam ben de baktırayım...Çok merak ettim..Ama ben telefonla baktırabilirim..Uzak yeri gidemem..Bir sorun olur mu acaba?
paarayı bulunca ilk olarak
neriman hanıma gdicem merak ettm catladım resmenn
olguya gitcem hala yerini 90 kez okumama ragmen karıstırıyorum
pelin - dilek 2lisinn ilk falları cıkıyomus onada gidiym bare
of liste kabarık ya yerlerını mekanlarını hepsinn karıstıryorum.
tatlım bilmiyorum telefonla nasıl oluyo, yada ne kadar oluyo.. nekadr uzak bilmiyorum ama boş bi gününde gitsen daha faydalı olmaz mı? ben olsam oyle yapardım yani görmem lazım ille
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?