İstanbul'da Fal - Falcılar

Minikdepresif.........Kadınlar hiç gitmeyecekmiş gibi sever ama gün gelir hiç sevmemiş gibi gider.......kendimden biliyorum..

asli hanimi beklememekle iyi yapmissiniz , bikac ay once bir arkadasimla baktirmistik .
o ani , durumu dahi bilemedi kaldi ki gelecek icin hic yorum yapmaya gerek yok :)
ustelik oldukca iddaaliydi cok iyi baktigi konusunda :)

kızlar bir rahman hoca deniliyor, ben kendime istemiyorum çok sevdiğim bir arkadaşım için arıyoruz, üstünde bir şeyler var yapılmış. rahman hoca'ya giden varsa yorum alabilir miyim, bir de telefonunu çok çok önemli, lütfen (

asli hanimi beklememekle iyi yapmissiniz , bikac ay once bir arkadasimla baktirmistik .
o ani , durumu dahi bilemedi kaldi ki gelecek icin hic yorum yapmaya gerek yok :)
ustelik oldukca iddaaliydi cok iyi baktigi konusunda :)

İyi olmuş o zaman.Ben üzüldüm aslında..Buraya kadar geldim ne şenay hanım var aslı da çok kalabalık demiştim..Valla İlhan daha iyiyidi desenize:)

Eğer böyle birşeyden şüphe ediyorsanız aile büyüklerinden birine danışın bence...Çünkü önemli bir konu..

ilhani denemedim ama deneyebilirim heran :)

kadikoy civarlarinda oturdugum icin fal krizlerinde burcu , olgu arasinda gidip geliorum genelde :)

ilhani denemedim ama deneyebilirim heran :)

kadikoy civarlarinda oturdugum icin fal krizlerinde burcu , olgu arasinda gidip geliorum genelde :)

Peki Olgu hanım hakkında ki görüşleriniz neler?Ben yarın gitmeyi düşünüyorum..Valla İlhan çok fazla şey söylemedi..Ama dedikleri doğruydu...Gelecekle ilgili de çok şey demedi...Olumlu konuştu zaten..Çok kısa bakıyor ama haberiniz olsun..Bir de kardeşim taktılar bana nazar nazar...ne nazarı değecek anlamıyorum:)

Filiz hanıma ben de baktıracaktım pazartesi günü telefonla..uff ne yapsam acaba?

filiz hanıma baktıranlar varmı ??

ben bugün filiz hanıma su falı baktırmaya gittim .. bakış tarzı, bildikleri ,yorumları falan beni çok şaşırttı . memnun da kaldım açıkcası. umarım geleceğe dair söyledikleri de çıkar da ben de buraya yazar sizlerle paylaşırım. ama çok tatlı bir bayan ben sevdim yani yine olsa yine giderdim

Tamam ben de baktırayım...Çok merak ettim..Ama ben telefonla baktırabilirim..Uzak yeri gidemem..Bir sorun olur mu acaba?

evet filz hanımın söyledgı tarıf ettgı adam - kısmet cıdden cıktı .. sorun allak bullak olmamda snrm bılmıorm.

cafe emel de bende baktırdım bulusucaksın 13 aralıkta dedı adam benımle bulusmak ıstemedı fisun diye bi bayana baktırdım. bi kaç arkadasma cıkmadı deıl yeri söyle eger deja vu kafenın yernı bılıosanız donmenze gerek yok dım dırek gıdın bılmıosanızda sahıl yoluna dogru ının kılıse var ermenı kılısesı ordan donun dimdirek yürüyün 25 tl

keske cıksaydı ne mutlu olurdum...

paarayı bulunca ilk olarak

neriman hanıma gdicem merak ettm catladım resmenn

olguya gitcem hala yerini 90 kez okumama ragmen karıstırıyorum

pelin - dilek 2lisinn ilk falları cıkıyomus onada gidiym bare
of liste kabarık ya yerlerını mekanlarını hepsinn karıstıryorum.

evet filz hanımın söyledgı tarıf ettgı adam - kısmet cıdden cıktı .. sorun allak bullak olmamda snrm bılmıorm.

3 gün içinde olcak dediği şey tam tarihinde olmasa da oldu yani.. ben bugün telefonu bu siteden aldığımı söyledim nepp geldi geçen gün ona 3 gün içinde olcak demiştim ama tam tarih tutturamıyorum biraz gecikmeler oluyo bak şimdiden söyliyeyim dedi
çok tatlı bir bayan ben çok sevdim

not alıyorum ben artık isimlerini telefon numaralarını .. yoksa karışıyo

Tamam ben de baktırayım...Çok merak ettim..Ama ben telefonla baktırabilirim..Uzak yeri gidemem..Bir sorun olur mu acaba?

tatlım bilmiyorum telefonla nasıl oluyo, yada ne kadar oluyo.. nekadr uzak bilmiyorum ama boş bi gününde gitsen daha faydalı olmaz mı? ben olsam oyle yapardım yani görmem lazım ille

Nepp kim bu neriman hanım..uffff desene biri daha çıktı:)..nerde ve ne falı bakıyor??yazsana ne olur...

tatlım bilmiyorum telefonla nasıl oluyo, yada ne kadar oluyo.. nekadr uzak bilmiyorum ama boş bi gününde gitsen daha faydalı olmaz mı? ben olsam oyle yapardım yani görmem lazım ille

İsterim ama çok uzak bana....Gideemem mümün değil..telefondan baktırabilirim ancak..tabi yüzyüze gibi olmaz ama yapacak birşey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…