İstanbul'da Fal - Falcılar

canım ben geçenlerde yazmıştım perihan a kesinlikle gitmeyin diye sen kaçırdın galiba :).benim ömrü hayatımda gördüğüm en kötü,en saçma ve en negatif falcıydı.ve bir dediği bile çıkmadı.ben bilmeden bir arkadaşa uyup gittim.hayatta bir daha aramaz dediği adam hemen akşamında aradı :).o gün bugündür de görüşüyoruz :).aynı şekilde arkadaşıma söyledikleri de fos çıktı.sen onun bütün dediklerini unut.hayatına bak canım kafayı sakın takma ok

rana nın numarasını bana yollayabilir misin???teşekkürler...

keryneia bu emel cafe nerde?birde canım emel hanım kahvede mi iyi tarotta mı?fiyat nedir?teşekkürler :)

kızlar bırakın bu fal olaylarını tarot olaylarını fal baktıranlar neyi bilebiliyorlarki.. en fazla kendilerine ait üç harfli dedigimiz yaratıkları vardır sizin daha önceden ve sesli olarak konustugunuz konuları onlara iletirler sizde dersiniz emel hanım cok iy biliyor bu işi... bursada hüseyin abi diye bir aibimiz var kendisi fıtık tedavisi falan yapar.. giderim ona ayak tabanımdan masaj yaparken vucudumda doktor raporlu ne rahatsızlık varsa bizim bildigiimiz onun bilmediği pat pat anlatmaya başlar... nerde biliyor diye düşünür duruuruz ama işte üç harfliller daha önceden konusulmus seyleri iletirler kendilerini kullanann bu kişilere siizn falcılarda sıkıyorsa gelecekten haber versinler gecin bunları gecin gaybı allahtn baka hiç kimse bilmez kendisinin bilmesini istedigi dostları hariç...

ya canım tiryaki cafe şenay diye ben demiştim.çok özür dilerim acaba kadının ismi başka mıydı? .biraz dalgınım kusura bakma.hemen beni almışlardı.kadının ismi öyle kaldı aklımda .ben cuma falan gidicem kadıköye.bana bakan kadının ismini öğrenicem net bir şekilde.gerçekten çok mahcup oldum.kusura bakma ne olur

canım cafe tiryaki cafe kesinlikle.bakan kişiyi de şenay diye hatırlıyorum.ya tesadüf eseri kadın ayrıldı ordan ya da ben yanlış hatırlıyorum .ilk fırsatta gidicem sorucam.zaten hanfendiyi de tanıyorum.burdan net bişey yazarım.ama gerçekten üzüldüm canım ya kendimi suçlu hissettim.öğrenir öğrenmez burdan yazarım.merakta ettim..

kadıkoydeki mu cafemidir nedir kesinlikle gitmeyin kızlar.tam bi fiyasko,ben bukdr gereksiz fal bakmanın f sinden anlamayan insanların biraraya toplandgını görmedim..

sevgili elmakurdumusun rumuzlu arkadas, nilufer hanimin evine gitmeye cekiniyorum, sizden fikir almak istedim, siz evine gittiniz mi? ne dersiniz evine rahat gidebilir miyim? tesekkurler

neep filiz hanımın söyledikleri çıktı mı? sence denenebilir mi? 3 gün içinde bir olay olacak demişti oldu mu acaba??

ben aslinda olguyu cok begenmistim , bulundugum durumu - olaylari gercekten bilmisti . ama yakin gelecek icin dediklerini hala bekliyorum :)
subat - mart gibi olacak demisti , mart bitmek uzere ama henuz bir gelisme yok
zamanlara takilmasam diyorum ama bekle bekle nereye kadar :)
umitle bekliyorum , duruma gore mutlaka burdan yorum yapicam.

Önemli değil hayatım..Ben de hazır inmişken Angel's kafe de İlhana baktırdım..Moralimi düzeltti:)..iyi geldi bana..Çok olumlu konuştu..Mutlu bir gün geçirdim sayende...Tiryaki kafe de Nevin hanım ve Aslı hanım varmış..Acaba Nevin olabilir mi?Aslı hakkında burada iyi şeyler okumadım..O da bilinen bir falcı ama dedikleri çıkmıyormuş...Canını sıkma olur böyle yanlışlıklar...

Ben bugün gidecektim Olguya ama mümkün olmadı..Tarihlere takılma..Bana da çok verdiler şu gün olacak bugün olacak diye ama olmadı.Zaten kesin tarih veren falcıya ben şüpheyle bakıyorum...Belki pazar günü giderim Olguya...

Arkadaşlar melekler kahvesinde ki Ayşe ile ilgili bilgisi olan var mı?Çok beğeniliyor...Giden varsa yorum yazabilir mi?

sevgili elmakurdumusun rumuzlu arkadas, nilufer hanimin evine gitmeye cekiniyorum, sizden fikir almak istedim, siz evine gittiniz mi? ne dersiniz evine rahat gidebilir miyim? tesekkurler

Merhaba canım;
Ben ve arkadaşlarım sürekli evine gider,geliriz bir sorun yaşamadım.Normal sıradan bir ev zaten hafta içi başka bir işte çalışıyor hafta sonları bakıyor evinde.
İki çocuklu bildiğin bir ev hanımı bayan.İşin komik tarafı oda evine birilerini almaya çekiniyor "devir kötü eve aldığım insanlar hırlımı,hırsızmı bana ve aileme zarar verirmi" diye haha oda biraz paronayak galiba

Geçmişe göz attım fakat neden ayrıldığını anlayamadım.:26:
Sakıncası yoksa nedenini öğrenebilirmiyim ? Biz ortak bir falcıya gitmiştik...

Dün Gece Yeni Üyemiz Kendisine Soru Sordu,
Sorusu Askıda Kalmasın Diye Bilgi Verdim..

Nedenine Gelince, Üyelik İptalleri Üyenin Talebi Üzerine Gerçekleşir..

Avcılar dejavu cafede gül diye biri var bir hafta önce gittim tarot kartlarıyla bakıyor ve yüzüne bakıpta söylüyebiliyo ama rahatsız olduğum için kartlarla bakmasını istedim suan olan herşeyi söyledi geleceğe dair açıklama yaptı bakalım sonuç ne olacak bide astroloji ile bağlantı kurabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…