arkadaşlar üsküdarda su falı bakan perihan die bi kadın var,ona fal baktırdım bugün,daha önce gideniniz oldumu,inşllh dedikleri çıkmıodur yaaa,hayatımın içine etti,çocuk düşürüp delireceğimi söylediiiiiii,giden varsa nolur yorum yapsın
Son 4-5 saattir düşünüyorum rana mı söylemişti yoksa fulya mı?
bildiğim seyin dogru olmadıgını, dogrusunun hangisi oldugunu söylemişti ama hangisi söylemişti uuff ihtiyarlamaya mı başladım bennn, cepteki kayıtları bir karıştırayım en iyisi
Rana yeni bir yerde başlamış daha dogrusu büro gibi bir yerdeymiş yakın zamanda ziyaret etmek istiyorum isteyene telini verebilirim
Emel gayet iyi fal bakti.. biraz fazla rahatina duskun o kadar. Bekletiyor filan, geliyor baska seylerle ugrasiyor.. ama neticede o kadinda farkli birsey var. Yani kafasini toparlamasi gerekiyor. Uzun bakmadi, daha cok Soganlik Emine ile ayni tarzda bakiyor, hatta vurgulari filan bile benziyor. Bi an Soganlik Emine ile konusuyorum sandigim oldu.. pozitif bi faldi ve soyledigi seyler cikti bana.
Bugün Kadıköye indim..Tiryaki kafe de Şenay hanıma fal baktırmak için..Ama böyle biri çalışmıyor dediler...Aslı vardı bir de nevin hanım diye birisi..Aslıyı duymuştum ama çok sıra vardı vazgeçtim..Ve Angel's cafeye gittim..Burcu yok biliyorsunuz..Nil hanım da ayrılmış...Kim var dedim İlhan bey var dediler...Hadi baktırayım dedim...İzlenimlerim şöyle...Çok kısa bakıyor..Hızlı konuşuyor..Fazla detay bilmiyor..Ama söyledikleri gerçekti...Doğru atışlar yaptı..Gelecekle ilgili çok birşey söylemedi..Dedikleri de olumlu..Yalnız haftaya cuma günü için çok kesin birşey söyledi..Bence olması imkansız ama çok ısrar etti.Olursa yazarım..Soracak olursanız gidip baktırmaya değer mi?Hayır değmez....Paylaşayım dedim..
Burcuzz adlı üye arkadaşla burda Şenay hanımla ilgili konuşmuştuk..Tiryaki kafe de kendisine fal baktırdığını söylemişti..Ben de bugün gittim kafeye..Böyle biri çalışmıyor dediler...Eğer mesajımı okursanız ben mi yanlış hatırlıyorum hangi kafeydi tekrar yazarsanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler...
keryneia bu emel cafe nerde?birde canım emel hanım kahvede mi iyi tarotta mı?fiyat nedir?teşekkürler :)
Keryneia, Aramızdan Ayrıldı.. Bilginize..
evet filz hanımın söyledgı tarıf ettgı adam - kısmet cıdden cıktı .. sorun allak bullak olmamda snrm bılmıorm.
cafe emel de bende baktırdım bulusucaksın 13 aralıkta dedı adam benımle bulusmak ıstemedı fisun diye bi bayana baktırdım. bi kaç arkadasma cıkmadı deıl yeri söyle eger deja vu kafenın yernı bılıosanız donmenze gerek yok dım dırek gıdın bılmıosanızda sahıl yoluna dogru ının kılıse var ermenı kılısesı ordan donun dimdirek yürüyün 25 tl
keske cıksaydı ne mutlu olurdum...
Peki Olgu hanım hakkında ki görüşleriniz neler?Ben yarın gitmeyi düşünüyorum..Valla İlhan çok fazla şey söylemedi..Ama dedikleri doğruydu...Gelecekle ilgili de çok şey demedi...Olumlu konuştu zaten..Çok kısa bakıyor ama haberiniz olsun..Bir de kardeşim taktılar bana nazar nazar...ne nazarı değecek anlamıyorum:)
rana nın numarasını bana yollayabilir misin???teşekkürler...
canım cafe tiryaki cafe kesinlikle.bakan kişiyi de şenay diye hatırlıyorum.ya tesadüf eseri kadın ayrıldı ordan ya da ben yanlış hatırlıyorum.ilk fırsatta gidicem sorucam.zaten hanfendiyi de tanıyorum.burdan net bişey yazarım.ama gerçekten üzüldüm canım ya kendimi suçlu hissettim.öğrenir öğrenmez burdan yazarım.merakta ettim..
ben aslinda olguyu cok begenmistim , bulundugum durumu - olaylari gercekten bilmisti . ama yakin gelecek icin dediklerini hala bekliyorum :)
subat - mart gibi olacak demisti , mart bitmek uzere ama henuz bir gelisme yok
zamanlara takilmasam diyorum ama bekle bekle nereye kadar :)
umitle bekliyorum , duruma gore mutlaka burdan yorum yapicam.
sevgili elmakurdumusun rumuzlu arkadas, nilufer hanimin evine gitmeye cekiniyorum, sizden fikir almak istedim, siz evine gittiniz mi? ne dersiniz evine rahat gidebilir miyim? tesekkurler
Geçmişe göz attım fakat neden ayrıldığını anlayamadım.:26:
Sakıncası yoksa nedenini öğrenebilirmiyim ? Biz ortak bir falcıya gitmiştik...
İsterim ama çok uzak bana....Gideemem mümün değil..telefondan baktırabilirim ancak..tabi yüzyüze gibi olmaz ama yapacak birşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?