İstanbul'da Fal - Falcılar

ciltirik oncelikle yardimin icin tesekkur ederim.
ayhan beye ulasmaya calisiyoruz sonuc alinca seni de bilgilendirecegim, ama biz lokasyon olarak kadikoy civarini dusunuyoruz.
bilmiyorum sana uyarmi ? :)

göztepedeki kadını nasıl bulabiliriz?

telefon numarası var ben de istersen verebilirim, ara sor eğer oyle de iyi bakılabiliniyorsa telefondan baktırrsın

Canım sağol..Filiz hanımın telefon numarası ben de var...Bir arayıp konuşacağım kesinlikle gidemem çok uzak bana..Ama bakıyor sanırım telefonda da..

filiz diyom , numara diyom ..
ilk defa birinden numara istiyom ..
yollamazsanız bende bi daha size yollamam diyom :)
bide nerdeydi onu soruyom

arkadaşlar her türlü fal baktırın ama su falı asla baktırmayın,ben bugün öğrendim,herşei tersine çeviriyormuş,çünkü 3 harfliler karışıo olaya,ve tepetaklak oluo herşey olcaı varsada,onlara bağlanalım hep fal baktıralım die kötü etkileniomuş,su falı baktırmayın,kötü enerjileri üstünüze çekmeyin,sizinle paylaşmak istedim

emre diye bahsettiğiniz nasıl bir adam acaba?

ne zaman baktırmıştın emreye

ne zaman baktırmıştın emreye

ben baktırdım emreye şimdi farklı bir cafede .ben baktırdığımda majesticteydi .sürekli çok güzelsin salla o adamı vs dedi durdu .hiç beğenmedim dedikleri çıktı mı daha zamanı var ama bence boş birii bide sanki böle asılıyormuş havası var .ben sevmedim kötü elektirik aldım ama yine siz bilirsiniz .

cevap için teşekürler peki hangi cafedeymiş merak ettim.

cevap için teşekürler peki hangi cafedeymiş merak ettim.

majesticin karşısında ki cafede adını bilmiyorum şimdi o cafenin sen git dene istersen ama bende birşeyi bilemedi anı yani .isim falan bilmeye çalıştı tuturamadı bide yok hayır deyince tip tip bakıyor gıcık olmuştum kendisine telini verdi ararsın beni diyor sanki bildide arayacam kendisini.

alla alla telefon numarasınımı verdi iyice abartmış o da yaa :S :S ayy ölesinede hasta oluyorum ya tutturamayınca hayır deyince tip tip bakanlara:/ tamam teşekkür ederim çok . Başka gittiğin biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…