İsterim ama çok uzak bana....Gideemem mümün değil..telefondan baktırabilirim ancak..tabi yüzyüze gibi olmaz ama yapacak birşey yok..
o çünkü olacak şeyleri söylüyor olan şeyleri bilse nolur neyse birde su falına inanırım,su falına da herkes bakamaz,belli bir ilim bilmek gerektirir,majestik cafede şengül hanıma su falı baktırdım iki hafta önce,inşlh dedikleri çıkar,göztepede gül die bir hanım vardı evinde su falı bakıyordu ozaman ne dese çıkmıştı ama malesef o bayanı kaybettim telefonu da yok keşke gene bulabilsem
Keryneia, Aramızdan Ayrıldı.. Bilginize..
telefon numarası var ben de istersen verebilirim, ara sor eğer oyle de iyi bakılabiliniyorsa telefondan baktırrsın
Canım sağol..Filiz hanımın telefon numarası ben de var...Bir arayıp konuşacağım kesinlikle gidemem çok uzak bana..Ama bakıyor sanırım telefonda da..
cafe majestik sedat beye fal baktıran var mı aranızda?
özel bir durum değilse neden ayrıldı öğrenebilir miyiz?
Ben baktırdım hep ileri gelecek hakkında konuştu ama bambaşka bir şey çizdi yok çıkmadı falı bende.
Canım bana en yakın yer Taksim. Burcu ve/veya Biriz'i yarın karşıya gidersem deneyeceğim. Karşıda işim var onun için bu kadar zamandır bekliyorum. Levent daha önce Beyoğlu'nda olan Levent'se ben baktırmıştım, dedikleri çıkmamıştı.(birkaç kez baktırmıştım)
Viversum'da baktırdığın iki bayandan hangisi daha iyiydi? Ben Elifana'ya az önce geri arama için kayıt yaptırdım. Sıkıldım böyle online mı diye bakmaktam. Umarım bugün döner, yarın dışarıda olabilirim ve telefona bakmadığım için ücretsiz hakkımı kaybederim diye korkarım.
Cafe Majestic Emre'yi denedin mi? Sen İstanbul'da ne taraftasın?
Bugün okuduğum yorumlardan Majestic Cafe'deki Neriman Hanım'a gitmek için arkadaşla uğradık. Kendidi bugün izinliymiş. Biz de diğer tavsiye edilen Emre Bey'e baktırdık. Genel olarak memnun kaldım. Falı çok kısa sürüyor. Yani kısa ve öz. Bir dahaki sefere Neriman'a gideceğim. Bir de belirttiğiniz Sema'yı da listeye aldım. Bu arada Majestic Cafe'de kahve 14 TL.
ne zaman baktırmıştın emreye
ben baktırdım emreye şimdi farklı bir cafede .ben baktırdığımda majesticteydi .sürekli çok güzelsin salla o adamı vs dedi durdu .hiç beğenmedim dedikleri çıktı mı daha zamanı var ama bence boş birii bide sanki böle asılıyormuş havası var .ben sevmedim kötü elektirik aldım ama yine siz bilirsiniz .
cevap için teşekürlerpeki hangi cafedeymiş merak ettim.
majesticin karşısında ki cafede adını bilmiyorum şimdi o cafenin sen git dene istersen ama bende birşeyi bilemedi anı yani .isim falan bilmeye çalıştı tuturamadı bide yok hayır deyince tip tip bakıyor gıcık olmuştum kendisine telini verdi ararsın beni diyor sanki bildide arayacam kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?