alla alla telefon numarasınımı verdi iyice abartmış o da yaa :S :S ayy ölesinede hasta oluyorum ya tutturamayınca hayır deyince tip tip bakanlara:/ tamam teşekkür ederim çok . Başka gittiğin biri var mı?
tilifonu lazım ama ya :)
cok pis , fena krzim tuttu :)
derdim eskiside değil öylesine :)
masal dinliyesim var.
ben baktırdım emreye şimdi farklı bir cafede .ben baktırdığımda majesticteydi .sürekli çok güzelsin salla o adamı vs dedi durdu .hiç beğenmedim dedikleri çıktı mı daha zamanı var ama bence boş birii bide sanki böle asılıyormuş havası var .ben sevmedim kötü elektirik aldım ama yine siz bilirsiniz .
ben baktırdım emreye şimdi farklı bir cafede .ben baktırdığımda majesticteydi .sürekli çok güzelsin salla o adamı vs dedi durdu .hiç beğenmedim dedikleri çıktı mı daha zamanı var ama bence boş birii bide sanki böle asılıyormuş havası var .ben sevmedim kötü elektirik aldım ama yine siz bilirsiniz .
no yu yoladim sana, ismimide verebilirsin, ariyabilirrsin cnm
filiz hnm nosunu bana yollarmısınız kızlar....bu saatte aramaya utandım mesaj cektim
cok sağol canımcım :)
nikotin krizi gibim resmen ya
aha cevap geldi:)
cevapyazdım , ara derse arıcamm
bu saatte saglıklı bakamam dedi :)
yarın arayam ben :)
gidip zıbaram
filiz hanım hakkında kim reklam yapıyor ?
dün 3 tane kız arkadaşımla bakırköye gıttık fılız hanımı aramış kızlar tarıfle osmanıyeye gıttık ben fal baktırmıcaktım sonra bukadar geldık bende baktırayım dedım keşke baktırmasaydım baktırdım kadın bana tutturmuş sende buyu var dıyor yok olması ımkansız dıyorum bana kım yapcakkı dedım eşin tarafı yapmış dıyor ben evlı değılımkı dedım ozaman kısmetın kapalı dıyor açalım dıyor ve kız arkadaşlarımın hepsınede buyu var demış onlarında moralı bozulmuş benden soylemesı kadın buyu yapıyormuş kısacası falı bahane hepımızdede buyu olurmu yahu ınsaf yanı dıkkat edın ınanmayın kızlar boyle şeylere deseler bıle ınanmayın çünkü benım kısmetım gayette açık ve sevgılımde var sız sız olun buyu soyleyıpte moralınızı bozanara ınanmayın
Aradım konuştum filiz hanımla
2 nokta atışı yaptısağolsun kırmadı. fal bakmadıda kısa bi özet geçti.
c.tesi gidicem su falına.
büyü var dersede umursamam, çözdürmekle uğraşamam çünkü.
çok takıntılısın sen didi, takıntılı yeterli kalmaz ki bbana
maltacım hoşgeldin bu arada ..
Hoş bulduk cnm :)
Beni cok rahatsız ediyorlar böyle büyü lafı edenler.
Ama sende baya başarılı olmuş:)
Merak ettim peki sana da dedi mı büyü? :)
o kadar detaya girmedik , var dersede napıyım derim olur biter
hacı,hoca peşinde koşturamam,falcı peşinde yeterince koşturuyom zaten.
bana elanit,elmira senin öküze yani eski angus :) büyü yapmaya ugrasıyolar ama yıldızı cok yüksek tutmuyo mendebura demişlerdi:)
tutmaz.
artık tutsada beni bağlamaz :)
Teşekkürler arkadasım yorumlarını bizlerle paylaştığın için . Gideyim mı gitmeyeyim mı cok kararsız kalmıştım . Sildim numarasını genelde bu tarz falcilarin kötü negatif enerjileri oluyorsonra başlıyor islerim terse dönmeye ..zaten birtek ani bilebiliyorlar bu tarz insanlar. Yani büyü lafı edenler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?