İstanbul'da Fal - Falcılar

şu filiz hanıma baktırdıgmda 3 gün olayı cıkmadı dıer dedgı seylerın zmanı cıktı neyzkkı 3 gun olayından umıdımı kestım

şimdi diğer sayfalarda yeni bi isimçıkmıs snrm bı okuyım onlarıı :)

alla alla telefon numarasınımı verdi iyice abartmış o da yaa :S :S ayy ölesinede hasta oluyorum ya tutturamayınca hayır deyince tip tip bakanlara:/ tamam teşekkür ederim çok . Başka gittiğin biri var mı?

ay benim gittiklerim hiç tuttramıyor burde bahsedilen bir çok kişiye gittim .pelin ,dilek ,neriman ,emre ,levent ,yeter ,mona lisadaki sarışın kadın,bakıröydeki bir çok falcı hiçbiri birşey bilemedi olan paralarıma oldu valla .barışa gittim ama yani oda iyi değil bence gerçi daha dediklerine var çıkmasına ama bilemiyorum yani .bıktım sürekli gidip gidip birşey çıkmamasından boş yere umutlanıyor insan .

ben sabahları okuldaoldugumdan sordgunuz sorruları gec cvplıyablıyorum kusura bakmayın 3 gün olayı askıda kaldı yani ama tarif ettgi gb kısmetm cktı filiz hanıma tel acabilirsnız faldaysa mesgule atıyo :/

tilifonu lazım ama ya :)
cok pis , fena krzim tuttu :)
derdim eskiside değil öylesine :)
masal dinliyesim var.

aynen sana katılıyorum..çok boş biri ayrıcada asılıyo gibi...ve hiç bişide bilmiyor...çok itici...

aynen sana katılıyorum..çok boş biri ayrıcada asılıyo gibi...ve hiç bişide bilmiyor...çok itici birisi...yazık verdiğim paraya..

filiz hanım hakkında kim reklam yapıyor ?

dün 3 tane kız arkadaşımla bakırköye gıttık fılız hanımı aramış kızlar tarıfle osmanıyeye gıttık ben fal baktırmıcaktım sonra bukadar geldık bende baktırayım dedım keşke baktırmasaydım baktırdım kadın bana tutturmuş sende buyu var dıyor yok olması ımkansız dıyorum bana kım yapcakkı dedım eşin tarafı yapmış dıyor ben evlı değılımkı dedım ozaman kısmetın kapalı dıyor açalım dıyor ve kız arkadaşlarımın hepsınede buyu var demış onlarında moralı bozulmuş benden soylemesı kadın buyu yapıyormuş kısacası falı bahane hepımızdede buyu olurmu yahu ınsaf yanı dıkkat edın ınanmayın kızlar boyle şeylere deseler bıle ınanmayın çünkü benım kısmetım gayette açık ve sevgılımde var sız sız olun buyu soyleyıpte moralınızı bozanara ınanmayın

Teşekkürler arkadasım yorumlarını bizlerle paylaştığın için . Gideyim mı gitmeyeyim mı cok kararsız kalmıştım . Sildim numarasını genelde bu tarz falcilarin kötü negatif enerjileri oluyor sonra başlıyor islerim terse dönmeye ..zaten birtek ani bilebiliyorlar bu tarz insanlar. Yani büyü lafı edenler .

Son düzenleme:
Aradım konuştum filiz hanımla
2 nokta atışı yaptı sağolsun kırmadı. fal bakmadıda kısa bi özet geçti.
c.tesi gidicem su falına.
büyü var dersede umursamam, çözdürmekle uğraşamam çünkü.

çok takıntılısın sen didi, takıntılı yeterli kalmaz ki bbana

maltacım hoşgeldin bu arada ..

Hoş bulduk cnm :)
Beni cok rahatsız ediyorlar böyle büyü lafı edenler.
Ama sende baya başarılı olmuş:)
Merak ettim peki sana da dedi mı büyü? :)

Hoş bulduk cnm :)
Beni cok rahatsız ediyorlar böyle büyü lafı edenler.
Ama sende baya başarılı olmuş:)
Merak ettim peki sana da dedi mı büyü? :)

o kadar detaya girmedik , var dersede napıyım derim olur biter
hacı,hoca peşinde koşturamam,falcı peşinde yeterince koşturuyom zaten.
bana elanit,elmira senin öküze yani eski angus :) büyü yapmaya ugrasıyolar ama yıldızı cok yüksek tutmuyo mendebura demişlerdi:)
tutmaz.
artık tutsada beni bağlamaz :)

Gece gece ne güldürdün beni:)) sen cok yaşa emi.
Doğru diyon falcilar yetiyo zaten hacılar hocalar bizden uzak köşelerde otursunlar.:)

bişey değil işin enterasan yanı bıde buyu var deyıp ustelemesıne kızdım bozulmassa boyle olur gıbılerınden dıyor bana yapacak kımse yok dedım zaten evlı olmadığımı bıle bılemedı ayrıca sevgılım var dedım bana da takıntılısın dedı hepımızde ufakta olsa takıntılar vardır büyü laflarına kanıpta paralarınızı dağıtmayın 50 tl verdım ustune moral bozukluğu cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…