filiz hanım 40 tlye bakmıyormuydu ya:S
Teşekkürler arkadasım yorumlarını bizlerle paylaştığın için . Gideyim mı gitmeyeyim mı cok kararsız kalmıştım . Sildim numarasını genelde bu tarz falcilarin kötü negatif enerjileri oluyorsonra başlıyor islerim terse dönmeye ..zaten birtek ani bilebiliyorlar bu tarz insanlar. Yani büyü lafı edenler .
o kadar detaya girmedik , var dersede napıyım derim olur biter
hacı,hoca peşinde koşturamam,falcı peşinde yeterince koşturuyom zaten.
bana elanit,elmira senin öküze yani eski angus :) büyü yapmaya ugrasıyolar ama yıldızı cok yüksek tutmuyo mendebura demişlerdi:)
tutmaz.
artık tutsada beni bağlamaz :)
böylelikle bende elemiş ldum filiz hanımı aklımda bi soğanlık emine var onunda telefonunu bitürlü bulamıyorum
ciltirik oncelikle yardimin icin tesekkur ederim.
ayhan beye ulasmaya calisiyoruz sonuc alinca seni de bilgilendirecegim, ama biz lokasyon olarak kadikoy civarini dusunuyoruz.
bilmiyorum sana uyarmi ? :)
bende sık sık arkadaşlarımı yoluyorum ermeni hastanesinde calışanlar personeleri olarak gidiyoruz ama ben veya arkadaşlarıma büyü lafı etmedi artı ben sevdiyimle muhabet yapacam dedim büye inanma sahtekarlar dolu diyor sana nasıl söyledi bırakın tüm falcılar ekmeyini yesin kötülemeyin filiz hanımı kötülemekle elinize ne geciyor bu laflarınız yalan ben ve arkadaşlar inanmıyoruz size malesef
Pardon ya bana niye saldırıyorsun ???
Okumadın galiba bır arkadas gidenlerden yorumunu paylaşmış bende gitmek istemiyorum diye kişisel fikrimi belirttim.
Kimse kimsenin ekmegiyle oynamıyor.
Mecbur değilim gitmeye. Oncelikle kisilerin fikirlerine Saygı duymayı öğrenin.sonra kalkıp cevap yazın .
maltacım makus kaderin bu galiba :)
arkadaş yanlıslıkla sana alıntı yapmış, yoksa diğer arkadaşa laf söylemiş
ayrıca gidersin, gitmezsin kimi ilgilendirir di mi canım
:)) beni buluyorlar :) yakındır beni emekli etmeleri siteden:)
Gitmem dedim belki yarın giderim kim bilir.
Senin fikirlerini Bekliyecem
Senin fal konusunda ki bakış acılarına güveniyorum.
Umarım gonlunce olur.guzel seyler duymak nasip olur sana.
dün 3 tane kız arkadaşımla bakırköye gıttık fılız hanımı aramış kızlar tarıfle osmanıyeye gıttık ben fal baktırmıcaktım sonra bukadar geldık bende baktırayım dedım keşke baktırmasaydım baktırdım kadın bana tutturmuş sende buyu var dıyor yok olması ımkansız dıyorum bana kım yapcakkı dedım eşin tarafı yapmış dıyor ben evlı değılımkı dedım ozaman kısmetın kapalı dıyor açalım dıyor ve kız arkadaşlarımın hepsınede buyu var demış onlarında moralı bozulmuş benden soylemesı kadın buyu yapıyormuş kısacası falı bahane hepımızdede buyu olurmu yahu ınsaf yanı dıkkat edın ınanmayın kızlar boyle şeylere deseler bıle ınanmayın çünkü benım kısmetım gayette açık ve sevgılımde var sız sız olun buyu soyleyıpte moralınızı bozanara ınanmayın
ben sabahları okuldaoldugumdan sordgunuz sorruları gec cvplıyablıyorum kusura bakmayın 3 gün olayı askıda kaldı yani ama tarif ettgi gb kısmetm cktı filiz hanıma tel acabilirsnız faldaysa mesgule atıyo :/
Avcılarda Dejavu cafe Gül var niye denemiyorsunuz? Bende burdan buldum onu çok pozitif çoğunu yaşadım sıra geldi üniversiteyi kazanacak mıyım? Çok arkadasıma tavsiye ettim .Çoğunluk memnun kalmış.Enterasan
böylelikle bende elemiş ldum filiz hanımı aklımda bi soğanlık emine var onunda telefonunu bitürlü bulamıyorum
sağolasın güvenin için.
yarın gidicim. istediklerimi sölemiş olsada, objektif olmadıkca memkun kalmam gibi geliyor :)
Çay eşliğinde , falımızı bakcez
Kafalarımız uyar gibi geldi telefonda, hiç tanımadığı birinin ücretsiz 15 dakika dırdırını dinledi
bide çok büyük beklentilerle gitmiyom
gecede acaip rüyalar gördüm bakalım nolcak
bende filiz hanıma fal baktırdım 2 defa tam tarihleri 1 veya 2 gün oynuyor ve kendiside söylüyor zaten tarihleri tam tutturamıyorum diye olmayacak şeyler söylemiyor pembe tablolar çizmiyor ben kendisinden memnunum 2 defa yüz yüze fal baktı bana ve hiç büyü müyü demedi bu arkadaşada inanmıyorum iftira atıyor bence kaç tane falcı ya baktırdım dejavu yiğit , ada , edi berbatlardı elmiranın dediği tarihlere var daha ve ella tam bir fiyasko bazıları büyü var dediler ama filiz hanım hiç büyüden bahsetmedi bir ara konu açılmıstı büyüden filan kendisi öyle sseylere inanmadıgını ve sakın paranı kaptırma dedi karar yinede sizin bence güzel bakıyor ben kendisinden memnunum cok cana yakın ve sempatik bir insan yeri geliyor parayı bile 2 planda tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?