2433. sayfada var hangi cafe oldugu, simdi burdan solenir mi bilmiyorum.
Ama internette Besiktas fal Nihal diye arat cıkıyor.
Bu arada ben B.koy Didemi baya merak ediyorum, nerde bakıyor?
Kızlar ben yarın sebaya gidicem bugun aradım yeri öğrendim banada uzak karşıdan gidicem sizce nasıl bi bayan biliyomu gerci bu fal elektirik meselesi,ayrıca arkadaşlarada katılıyorum kuzeyı hiç begenmedim benim yönlendirmemle cevaplar verdi resmen karşıda oturmama rağmen bakirköydeki falcıları ıtınayla keşfediyorum =)))
jua mrb bu pen cafe dediğin tam olarak nerde oluyor tarif edebilir misin birde kahve falı mı yoksa tarota mı iyi bakıyor birde kac para bilgin var mı teşekkür ederim:)
canım ben burda yazılan bı cok falcıyı denedım ama hepsınden hıc memnun kalmadım,bıgun bı arkadasımın ısrarıyla gıttım sebaya cok memnun kaldım,ogun bugundur hep ona gıdıyorum.zaten musterısı oldukca fazla unlu mankenler bıle gıdıyormus..falı elektrıgı enerjısı cok guzel bana onun falı terapı gıbı gelıyor
Merhaba, bu dua yı bana da gönderebilir misiniz acaba?(
Paçayı ucuz kurtarmışsın gibi geldi bana :))
kızlar bundan bır kac gun once zafer beye fal baktırmıstım ,hatta memnun kaldıgımı belırtmıstım
hakkım da bır kac seyı bılınce evet memnun kalmıstım .ama 2.gun yıldızname ıcın gıttıgım de tum dusuncelerım
degıstı bırden .bana ısrarla evlılık catımın kapalı oldugunu kuranın bedelı olmadıgını yıldıznameye baktırmam gerektıgını
soyledı .ısrarla aynı seyı soyleyınce ıster ıstemez etkılenıyor ınsan .neyse ertesı gun yıldızname ıcın gıttıgım de
bana bir zarf verdı .bu ne dedım ?yıldıznamene baktırdım dedı .kımsenın gunahını almak ıstemem ama ; ben yıldıznameye
kısının karsısın da bakılır dıye bılıyordum ama oyle degılmıs kısı karsısın da yıldıznameye bakılmıyormus oyle dedı zafer bey .
sonra ben de dedım kı ; benı yanlıs anlamayın lutfen ama ,ben nereden bılecegım kı
yıldıznameme bı hocanın baktıgını "dedım .sana hocamı gostereyım dedı kapıda sakallı bı adamı gosterdı hocasıymıs .
ee madem burada nıye kendı bakmıyor kı zarfla gonderıyor dedım .neyse zarfı actım ıcın de zafet beyın bana soyledıklerının aynısı yazıyordu .
"evlılık catın kapalı kızım ,sen asla evlenemezsın bana sunları getır evlılık catını acayım ,sana sırınlık muskası yapayım" yazıyordu .
ben orada zafer beye dedım ; ben muska fılan ıstemıyorum ne yanı bu sırınlık muskası fılan buyu gıbı bırsey ben kesınlıkle ıstemıyorum dedım .
o da ; buyu olmadıgını evlılık catın acılsın dıye yazılan bı dua oldugunu soyledı .eger soyledıklerını getırırsem evlılık catımı acacakmıs .
hatta o kadar emın kı agustos sonun da evlenecekmısım guya .eger evlenmezsen tum paranı alırsın yerım burası ama evlenırsen 2 katını
ısterım dedı .sonra ekledı ; ıstedıgın oldugun da bana tesekkur hedıyesı olarak ne alcaksındedı .zonk dıye kaldım .
buradan bazı arkadaslar sanırım hedıyeler almıs onlardan bahsettı .ben de dedım kı sız ne ıstersınız dedım ; adam telefonun bozuldugundan
bı tane ıphone 4 almayı dusundugunden bahsettıbu arada kızlar sureklı bu sıteden konusup duruyor sonra bana dedı kı ;
"ben tanıdık olmayanlara bakmıyorum ,eger ılla bana baktırmak ısteyen varsa tanıdık ısmıyle gelsınler "dedı .bana da ısrarla sordu kım tavsıye ettı
dıye ısrarla ısım sordu .bu arada kızlar baktırdıgım mekan da bı tuhaf ; ıcerısı bombos bır tane kadın yok .kapının onun de degısık tıplı
bırsuru adam vardı .baktırmak ısteyen baktırsın kmımse hakkın da kotu konusmak ıstemıyorum kı zaten ılk fala gıttıgım de memnun kaldıgımı
soylemıstım ama ,2.gun yıldızname olayı tam bı fiyaskoydu
seba kimdir ? nerede bakar ? =))
Bana bilgilerini gonderir misin Seba'nin?
Ayyyy kızlarrr bu dolandırıcılara nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum:44:
Bulmuşlar kızların zayıf noktalarını sömürüp sömürüp duruyorlar. Az
uyanık olun yanii.
Gittiğim tek bir falcı var, Kadıköyde, parayla falan bakmaz fala. Öyle canı
isterse kafasına eserse bakar anca ama her dediği çıkar. Onu da eğlencesine
baktırırım yanii. Yok evlilik çatısı kapalıymış da bilmem neymiş de,, modern
büyücü, üfürükçü mübarekler.
canım kimdir bu falcı?
canım ben burda yazılan bı cok falcıyı denedım ama hepsınden hıc memnun kalmadım,bıgun bı arkadasımın ısrarıyla gıttım sebaya cok memnun kaldım,ogun bugundur hep ona gıdıyorum.zaten musterısı oldukca fazla unlu mankenler bıle gıdıyormus..falı elektrıgı enerjısı cok guzel bana onun falı terapı gıbı gelıyor
Hiç bir fikrim yok telefonda bakıyorlar mı? Anna'nın baktığını zaten hiç sanmıyorum, referanssız zaten bakmıyor yüz yüze de. Toprak beyi de bilemiyorum bakıyor mu, üzgünüm
Vee biraz once ciktim sebanin yanindan tahminleri cok dogru ve cikar gibime geliyo ama nolur herseyi allah bilir tabi , su andki sevgilimle uzun yillar surucegini ama ayrilcaizi kismetimin baskasi oldugunu soyledi tabi uzuldum :) ama fal sonucta ailelerimiz cok farkli onlari bildi annemin hastaligini babamin isleribi benim ilerde yapmak istediklerimi sevgilim disindaki konularda mutlu ayrildim :)) digerlerinide zaman gostericek ama kesinlikle pozitif bi kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?