İstanbul'da Fal - Falcılar

Tabiki su ansa dedikleri ciksin istemiyorum ben memnunim sevgilimden :)) saka bi yana gayet tatli dilli hos sohbet bi kadindi ve ben burda duyup bi suru falci denemis bi insanim ne sacma sapan insanlarla karsilastim yok muska yaziyim yok dua yaziyim bilmem ne bu kadin gercekten hosuma gitti teskkurr ederim :))

Ben yaklasık 20 senedır senede 2 kere kucukyalı da narın abla var ıskambıle bakıyor ona gıderım cok ıyı ısabetlı fal bakar soyledıklerını yasarım pozıtıf ıyı bır bayandır

rica ederim :) ben bugun gıdemedım malesefff

arkadaşlar ben esenlerde mustafa hocayı arıyorum bilen varmı hani filaşta çıkan emine varya sürekli mustafa hocadan söz eden onu arıyorum bulamıyorumbilen varsa telini veya adresini veririseniz sevınırım

Son düzenleme:

aynen kardeşim bana da aynısını yaptı hatta ilk zamanlar da benim erkek arkadaşımın evlilik tarihini ve adını bildiği için kesin yıldıznamesi de doğru çıkar diye baktırdım ben de baktırmaz olaydım sen evlenemezsin senin evlilik çatın kapalı dedi bende ne bileyim korkum yaa dedim ne yapcam şimdi işte şunları şunları alcaksın abi dedim sen bana yaz isimlerini ben alayım nakit param yok kredi kartınla alıcam kredi kartınla alırsan fazla para ödersin sanane adam az öderim çok öderim o zaman dedi sen kredi kartınla küçük altın al onu veririz aynı para olmazsa ben sana iade ederim.
arkadaşlar sakın ha gitmeyin giderleri de uyarın tam bir dolandırıcı aman haa ben de sonra para buldum verdim sonra adam telefonumu bile açmıyor değil yaptıklarını getirsin getirse de almam yaa çok üzüldüm ben nasıl böyle bir hataya düştüm benim tavsiyemi okuyup da gidenler hakkınızı helal edin bana da tavsiye etmişlerdi ne bileyim dolandırıcı olduğunu sakınn arkadaşlar gerçekten gitmeyin hatta hoca diye biri de yok neymiş kadınlarla görüşmezmiş ama hoca dediği adam kafe de oturabiliyor sigara çay muhabbet falan allah kötü insanın şerrinden korusun hakkınızı da helal edin

arkadaşlar sitede zafer adında bir falcıyı okursanız ilk yorumları etkilenip de sakın gitmeyin paranıza yazık olacak adam dolandırıcı sakın kendi telefonunuzla aramayın olmadık zamanlarda nasılsın kardeşim diye arayıp durur. sende şu var bu var derse sakın inanmayın benim yazdığım ilk yorumları da unutun övmüştüm güzel baktı falan kesin numarasını bana veren kişi benim bilgilerimi de vermiş çünkü onda o kapasite yokk ben uyarayım da üstümde yük kalmasın benim tavsiye ettiğim arkadaşlar hakkınızı helal edin yeteri kadar günaha sahibim zaten...

zeynolojı arkadasa katılıyorum .ben de ılk gıttıgım de hakkım da bı kac sey bılınce memnun kaldıgımı soyleyıp tavsıye etmıstım .

o zafer bana bıde ısrarla dedı kı ; benım numaramı herkese sıtede vermeyın ben tanıdık olmayanlara bakmam ,eger senden

ısrarla no ısterlerse referansla baktıgımı soylersın ."demıstı .tavsıye ettıgım arkadaslara karsı kendımı cok suclu hıssedıyorum

tavsıye ettıgım arkadaslar bana da hakkınızı helal edın .bu arada zeynolojı ,zafer bey senden bana da epey bahsettı .

şimdi küfür etcem olmayacak :) adam şey kadınları gibi herkesin herşeyini anlatıyor olup olmadık yerde..

zeyonojı mesaj hakkın yok sanırım tatlım ,sana mesaj attım ama buradan cevap verme tatlım

Bende Tam Bunu Soracaktım..
Burada İletişim Bilgisini Yazıp Duruyordunuz..
Bir Zafer Bey Aldı Başını Gitti..
Neyse ki Zararın Neresinden Dönerseniz Kardır..

Son düzenleme:
Uçurtma Cafe Neriman ve Symbol Nesil'e baktırdım, memnun kalmadım. Beşiktaş Symbol'de de Dosi isimlerinde birisi var, onan da memnun kalmadım. Falcıların çoğu ben de yalan çıktı. Daha doğrusu kimde tuttu ki?

kızlar bende yazayım dedim kadınlar kahvesi diye bi cafe vardı galiba arkadaşımla monami cafeye gitmiştik sedat beyin yanına ama işten çıkmış. umutsuzca yürürken kadınlar kahvesini gördük girdik sıra bekledik . oturduğu masada yazanlara göre bayanın adı ramo idi. öyle şeyler söyledi ki saçma geldi hatta tarih bile verdi ama umursamamıştım hatta çıkınca keşke bana bakmasydı o başkası baksaydı demiştim. sonra mı tarih bile tuttu kızlar :) ramo yu öneririm :)

bı ara arzuhal cafe arzu cok ovuluyordu ,o kadının neyını ovdunuz

valla anlamadım ,kadın daha fala bakmadan kendısı negatıf bı ınsan

suratsızın tekı musterı memnunıyetı dıye bırsey yok .

bu arada ben arzuyu daha once kı laf cafeden tanıyordum ama ,arzuhal

cafede kı arzunun o arzu oldugunu bılmıyordum bılseydım valla gıtmezdım .

gıtmıs bulunduk neyse oturdum kucucuk dukyan zaten kımse de yoktu .

surat bes karıs. kadının yemın ederım tum negatıfı benım uzerıme gectı

zaten bunalımdayım ıyıce bunalttı negatıf elektırıgı benı .

dedım kı; "sıgara ıcebılecegım bır yer var mı ? " dedım bana kapıyı gosterdı .

cafe zaten kucucuk bodrum katın da merdıvenler de daracık,kapıya cıktım. kapının

onune ıkı tane sandalye atmıs ,cafe zaten sokagın ıcın de bakkalın cakkalın

esnafın ortasın da bana sıgara ıcırdı .sonra merdıvenden ınıp cafeye gırerken

tam esna da bu yukarıya cıkıyordu . sankı dovecek gıbı mön mön bakıp "gecebılırmıyım "dedı .

mön mön bakarak dıyo bunu dovecek sankı kadın bastan negatıf yaa bunun baktıgı

faldan ne olur .neyse fala basladık daha once laf cafe de soyledıklerının aynısını soyledı bana;

yok sen araba alcan yok sen kalabalık ortam da calısıyon annen hasta ,suan da gozyasları ıcın de

goruyorum senı bla bla bla .sıfatıma bakan zaten dokunsalar aglayacagımı anlıyor malum

bunalımdayım su sıralar kısacası ne musterı memnunıyetı dıye bı anlayıs var nede falın da

bı hayır .dedıgım gıbı laf cafeden tanıyordum ben bu kadını da ıste arzuhal cafenın sahıbı

onun oldugunu bılsem gıdermıyım hıc .tobee

Son düzenleme:
bu kadar falcı falcı dolaşmaya gerek var mı?...ben kadıköyde şarampol cafe de medyum dünya'ya gidiyorum..kadın tılsımlı bişey..ne dese çıkıyor...rahatlatıyor beni..bi falcıya baktırmak en iyisi..kafanızı allak bullak etmeyin :))

soğanlık eminenın telini rica etsem özelden gonderebilir misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…