canım sevgılı tahmınlerı dogru cıkar ozellıkle,nasıl anlattıysa oyle oluyo,hakkında hayırlısı olsun..ınsallah yakın vadedekı dedıklerı cıkar sa, sana gelıp burda paylasırsın bızımle :)
Tabiki su ansa dedikleri ciksin istemiyorum ben memnunim sevgilimden :)) saka bi yana gayet tatli dilli hos sohbet bi kadindi ve ben burda duyup bi suru falci denemis bi insanim ne sacma sapan insanlarla karsilastim yok muska yaziyim yok dua yaziyim bilmem ne bu kadin gercekten hosuma gitti teskkurr ederim :))
ah canım ya o adam yalancı =((( onlar bir düzen kurmuşlar ben öyle anladım =( bence verdiği herşeyi at gitsin Allah korusun yaaaa bak bak bide iphone 4 istiyor hee ayy Allahım yaa yalancılardan uzak tutsun bizi ucuz atlatmışsın bence
canım kimdir bu falcı?
arkadaşlar sitede zafer adında bir falcıyı okursanız ilk yorumları etkilenip de sakın gitmeyin paranıza yazık olacak adam dolandırıcı sakın kendi telefonunuzla aramayın olmadık zamanlarda nasılsın kardeşim diye arayıp durur. sende şu var bu var derse sakın inanmayın benim yazdığım ilk yorumları da unutun övmüştüm güzel baktı falan kesin numarasını bana veren kişi benim bilgilerimi de vermiş çünkü onda o kapasite yokk ben uyarayım da üstümde yük kalmasın benim tavsiye ettiğim arkadaşlar hakkınızı helal edin yeteri kadar günaha sahibim zaten...
zeynolojı arkadasa katılıyorum .ben de ılk gıttıgım de hakkım da bı kac sey bılınce memnun kaldıgımı soyleyıp tavsıye etmıstım .
o zafer bana bıde ısrarla dedı kı ; benım numaramı herkese sıtede vermeyın ben tanıdık olmayanlara bakmam ,eger senden
ısrarla no ısterlerse referansla baktıgımı soylersın ."demıstı .tavsıye ettıgım arkadaslara karsı kendımı cok suclu hıssedıyorum
tavsıye ettıgım arkadaslar bana da hakkınızı helal edın .bu arada zeynolojı ,zafer bey senden bana da epey bahsettı .
şimdi küfür etcem olmayacak :) adam şey kadınları gibi herkesin herşeyini anlatıyor olup olmadık yerde..
arkadaşlar sitede zafer adında bir falcıyı okursanız ilk yorumları etkilenip de sakın gitmeyin paranıza yazık olacak adam dolandırıcı sakın kendi telefonunuzla aramayın olmadık zamanlarda nasılsın kardeşim diye arayıp durur. sende şu var bu var derse sakın inanmayın benim yazdığım ilk yorumları da unutun övmüştüm güzel baktı falan kesin numarasını bana veren kişi benim bilgilerimi de vermiş çünkü onda o kapasite yokk ben uyarayım da üstümde yük kalmasın benim tavsiye ettiğim arkadaşlar hakkınızı helal edin yeteri kadar günaha sahibim zaten...
Bende Tam Bunu Soracaktım..
Burada İletişim Bilgisini Yazıp Duruyordunuz..
Bir Zafer Bey Aldı Başını Gitti..
Neyse ki Zararın Neresinden Dönerseniz Kardır..[/QUO
ben yandımm eller yanmasınn heheheheheh :)
Bende Tam Bunu Soracaktım..
Burada İletişim Bilgisini Yazıp Duruyordunuz..
Bir Zafer Bey Aldı Başını Gitti..
Neyse ki Zararın Neresinden Dönerseniz Kardır..[/QUO
ben yandımm eller yanmasınn heheheheheh :) doğru diyon zararın neresinden dönsek kardır duyan duymayana bildirsin burda herkes birbirinle arkadaş çoğumuzda birbirinini tanıyor kimse ard niyetle birşey yapmaz sonuçta hepimiz bayanız falcıya gittiğimize göre içinden çıkamadığımız sorunlar demektir.yani kimse umut tacirliği yapmaz yanıldık ama düzeltik
Merhaba,
Bugün Soğanlık Emine'ye gittim. Tatlı, pozitif birisi. Falla ilgili genel olarak yaşadıklarımı bildi. Özel yaşantımla ilgili diğer gittiğim falcıların söylediğinin aksini söyledi. Hatta sana başka başka falcılar böyle olacak demişler ancak onların dediği gibi olmayacak dedi. Fal süresi çok uzun değildi ama söyledikleri tatmin edici. Gelecekle ilgili vurucu şeyler söyledi ancak net bir zaman vermedi. Bekleyip göreceğim. Ama ben cafe falcılarına göre kesinlikle daha fazla tatmin olup çıktım. Gitmek isteyenlere kendisini tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?