İstanbul'da Fal - Falcılar

cevap için teşekkür ederim.bu arada Ebru Gündeşin falcısı umutun tel'ini buldum sadece ayın 20 sinde saat 1 tlf açıp randevu veriyormuş aradım ramazandan dolayı bu ay randevu yok dedi yine hüsran ya şehir dışındayım tel den bakacak iyi bir falcı varsa rica etsem özelden bana gönderebilirmisiniz benim msj hakkım yok şimdiden teşekkür ederim.

canım bakırkoyde seba var benım en son gıttıgım ama telde bakmıyo dıye bılıyorum,ıstanbulda yasıyosan eger gıdebılırsen gıt oraya,memnun kalacagını umuyorum...

sehır dısı yazısını gormemısım pardon canım msj hakkım olsa nosunu atardım arar sorardın kendısıne telde bakıp bakmayacagını.

beylikdüzünde nerdeymiş peki bu kadın =)) ben beylikdüzünde oturuyorum araştırabilrim:))

hadi ya kötü olmuş 2. gitmen =( kimki bu kadın ya hiç duymadım:)

hadi ya kötü olmuş 2. gitmen =( kimki bu kadın ya hiç duymadım:)

evet yaa ben hiç o açıdan düşünmemiştim hiç iyi bişey sölememiş

teşekkürler canım bunu okumamıştım gitmeye gerek yok o zmn
beylikdüzünde nerdeymiş peki bu kadın =)) ben beylikdüzünde oturuyorum araştırabilrim:))
beylikdüzü kolon hastanesinin ordaymış evinde bakıyomuş

evet arkadaşlar umutun numarası doğru ben c.tesi aradım bir bayan çıktı sadece ayın 20 sinde saat 13:00 te açıp randevu verdiklerini söyledi fakat bu ay ramazan olduğu için randevu vermeyeceğini bayram sonrası ayın 20 si denildi bana

Lütfen bana iyi bir falcı tavsiye edecek kimse yokmu telden baktıracağım

Taksim damlalar Cafe'de Tuğba var gercekten çok iyi bakıyor yolun düşerse mutlaka uğra herseyi söylüyor. Yine damlalar Cafe Dr birine fal baktirmisti ablam Falci benim için kız kardesin evlilik dusi hamile kalıp intihar edecek demiş ve en 20 gündür doğru dürüst uyku uyuyamiyorum. Ertesi gun o falciya gittiğim zaman sadece 1 günlük oradaymis adı da cem di. Bir de ablam gecen Yeşilköy park26 Cafe'de Cansu var ona gitmiş ağzı açık geldi isim evinin yolunu tarifini bile söylüyor o n sormuş beni iyi bı hayatı olacak demiş. Yani o Falciyi çok bulmak istedim ama 1 günlük oradaymi. Yeşilköy deki Cansu ya gidin travestiymis arkadasım gitmiş kıza demis ki 15 dk sonra eski sevgilim seni arayacak enerji gönderiyorum demis ve hemen aramış.

Canım tşk.damlalar tuba ve barışa baktırdım anı güzel biliyorlar fakat geleceğe ait verdikleri tutmuyor tubayı 2 kez denedim tarihler havada kalıyor.

bugün bakırköy fincan cafe arzuya gittim bende ama ne bileyim yani bazı şeyleri bildi ama genelde geleceğe dair yorumlar yapıyor onlar içinde tarih verdi ağustos 10-15 arası eğer tutarsa gelir söylerim :) ama keskin şeyler söylemedi yani anlık durumlarla ilgili daha çok söylüyor.çok iyi değil ama kötü de değil eski sevgilimle nasıl bi mekanda tanıştığımızı bildi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…