teşekkürler canım bunu okumamıştımgitmeye gerek yok o zmn
beylikdüzü kolon hastanesinin ordaymış evinde bakıyomuş
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
benim giitiğim kadına gidin bence seba kahve ye ne kadar alıyorbu seba yı hiç beğenmedimçok konuşuyor ağzından laf alıyor sürekli. bana göre sıradan
teşekkürler canım bunu okumamıştımgitmeye gerek yok o zmn
beylikdüzü kolon hastanesinin ordaymış evinde bakıyomuş
Taksim damlalar Cafe'de Tuğba var gercekten çok iyi bakıyor yolun düşerse mutlaka uğra herseyi söylüyor. Yine damlalar Cafe Dr birine fal baktirmisti ablam Falci benim için kız kardesin evlilik dusi hamile kalıp intihar edecek demiş ve en 20 gündür doğru dürüst uyku uyuyamiyorum. Ertesi gun o falciya gittiğim zaman sadece 1 günlük oradaymis adı da cem di. Bir de ablam gecen Yeşilköy park26 Cafe'de Cansu var ona gitmiş ağzı açık geldi isim evinin yolunu tarifini bile söylüyor o n sormuş beni iyi bı hayatı olacak demiş. Yani o Falciyi çok bulmak istedim ama 1 günlük oradaymi. Yeşilköy deki Cansu ya gidin travestiymis arkadasım gitmiş kıza demis ki 15 dk sonra eski sevgilim seni arayacak enerji gönderiyorum demis ve hemen aramış.
kızlar ben bitane buldum kadın hem medyum hem fal bakıyor annemle gittik su falı ve kahve falı baktırdık valla dona kaldık
nerde peki bu falcı kimdir? =)
Canım tşk.damlalar tuba ve barışa baktırdım anı güzel biliyorlar fakat geleceğe ait verdikleri tutmuyor tubayı 2 kez denedim tarihler havada kalıyor.
Canım tşk.damlalar tuba ve barışa baktırdım anı güzel biliyorlar fakat geleceğe ait verdikleri tutmuyor tubayı 2 kez denedim tarihler havada kalıyor.
benim giitiğim kadına gidin bence seba kahve ye ne kadar alıyor
30 lira alıyor, tarot bakmıştı. bilmiyorum değmez bence.
peki senin gittiğin kadın ne kadar alıyor. para suyunu çekti yaw. bide değse gam yemicem.
ya bende hep kafelere gidiodum ama medyum oldugu için bu kadın gelecektende haber veriyor.bence kafelerde falcılar işi ticarete dökmüş
atakent mah. soyak sitesinin orda evinde baktı bize ama mecidiyeköyde ofisi varmış
canım çok merak ettim bu kadını da nereden bulacağız.adı soyadı nedir? iletişim bilgileri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?