İstanbul'da Fal - Falcılar

teşekkürler canım bunu okumamıştım gitmeye gerek yok o zmn

beylikdüzü kolon hastanesinin ordaymış evinde bakıyomuş

Serpil için yapılan yorumları google dan beylikdüzü serpil fal derseniz zaten ilk kadınlar kulübünde yapılan yorumlar geliyor oradan bakabilirsiniz anladıgım kadarıyla adı duyuldukca maalesef degişmiş gibi geldi bana

kızlar ben bitane buldum kadın hem medyum hem fal bakıyor annemle gittik su falı ve kahve falı baktırdık valla dona kaldık

bu seba yı hiç beğenmedim çok konuşuyor ağzından laf alıyor sürekli. bana göre sıradan

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

ben Halkalıda buldum bitane kadın medyum her fala bakıyor muska da yazıyor.İngiltere den diploması var anneme gösterdi içerden
getirip.Valla evde ünlülerle fotoları vardı.bu kadını tavsiye ederim..

yeşilköydeki cansu hangi cafedeymiş acaba???

halkalı daki kadınınmı kadın kaçanı geri getirmede sevgilileri birleştirmede ve muhabbet büyüsü yapmada üstüne yokmuş.
niran ünsal la kocasını o birleştirmiş yeni kocasıyla.kadın fala bakarken gözleri tuhaf oluyor yawww bu atakent mahallesi var
ikitellide orda sitede

Canım tşk.damlalar tuba ve barışa baktırdım anı güzel biliyorlar fakat geleceğe ait verdikleri tutmuyor tubayı 2 kez denedim tarihler havada kalıyor.

Bende Tubayı begeniyorum, hızlı hızlı konusuyor bazen yetisemiyorum, ama soledigi seylerden cıkanlar oldu. Hatta bugun ordaysa gideyim bi :)

annemle su falı kahve falı ve yıldıznameye toplam 60 verdik.yıldıznameden normalde para almıyomuş.su falı na çok iyi bakıyor yaa

30 lira alıyor, tarot bakmıştı. bilmiyorum değmez bence.

peki senin gittiğin kadın ne kadar alıyor. para suyunu çekti yaw. bide değse gam yemicem.

ya bende hep kafelere gidiodum ama medyum oldugu için bu kadın gelecektende haber veriyor.bence kafelerde falcılar işi ticarete dökmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…