Tabiki Cherry senin haberin ben gitmeden olur.Sebnem benim de radarimda ablamiz, gitmeden once yazar misin?
Şebnem evinde bakıyo canım.Fiyatı 150tl ve evi Suadiye'de..Şebnem kim canimnerde bakıyor ne kadara bakıyormuş?
Bende bi kere birisinin ofisine gitmistim. Ofisi de home office gibi. Iceri bi girdim fal baktigi yere acilan odada yatak falan var ustu duzeltilmemis. Kusura bakma yeni uyandım dedi. Erken gitmistim. Annende büyü var bunu bozalim falan dedi. Ama para da istemiyor bunu bozmak için güya tütsüyle falan bozacakmış. Yıldızname bakıyordu. Bana o donem ki erkek arkadasimla birlikte olup olmadigimi sordu. Ben tabi şok. Anneni getir buyuyu bozalim dedi. Bende hayatta inanmaz da gelmez de hatta sevmez boyle seyleri dedim. O zaman senin uzerinden de bozariz dedi.Sonra bende pek inanmadığımdan öyle şeylere sonra geleyim şimdi zamanım yok dedim. Tamam dedi. Çıkarken tam tokalaşacakken sarıldı birden ay benim guzel kizim sen sakin üzülme bozariz biz allahin verdigi bi şey bu insanlara faydalı olsun bilmem ne. Ama ne sarilma... hiç öyle ay benim güzel kızımlık bir sarilma degil. Sonra arkama bakmadan ciktim ve o olaydan sonra 1 yil fal baktirmamistim :) ondan beridir tırsarım ofis ve evlerden...
Tabiki Cherry senin haberin ben gitmeden olur.
Şebnem evinde bakıyo canım.Fiyatı 150tl ve evi Suadiye'de..
Ah be canım ne 150'ler gitmediki...yapmayın yahu 150 TL çok değilmiÜstelik olumlu olduğu kadar olumsuz yorumda var onun için :/
Ah be canım ne 150'ler gitmediki...
Aynen olumsuz yorumda var haklısın.Ama topikte en az olumsuz yorum alan bi Cezmi,ikinci sırada Şebnem.Çok abartılanlardan özellikle uzak duruyorum zaten.Bunların en azından yorumları nötr,iyisiyle kötüsüyle yazılmış.Belki hiç beğenmeyeceģim ama Şebnem'de beni çeken bişey var ,o yüzden denerim bi.
Medyum Zodyak'a dört yıl önce 200 tl verdim zerresi çıkmadı böyle neler kimler...
Şebnem'de ya böyle çıkar yada helâl olsun aldîğı para derim.
Ah be canım ne 150'ler gitmediki...
Aynen olumsuz yorumda var haklısın.Ama topikte en az olumsuz yorum alan bi Cezmi,ikinci sırada Şebnem.Çok abartılanlardan özellikle uzak duruyorum zaten.Bunların en azından yorumları nötr,iyisiyle kötüsüyle yazılmış.Belki hiç beğenmeyeceģim ama Şebnem'de beni çeken bişey var ,o yüzden denerim bi.
Medyum Zodyak'a dört yıl önce 200 tl verdim zerresi çıkmadı böyle neler kimler...
Şebnem'de ya böyle çıkar yada helâl olsun aldîğı para derim.
Yok be uswind sorun değil benimki alışkanlık yada bağımlılık,artık ne derseniz..Zırta pırta fal baktîrırım ben.Canım yazık paraları falcı falcı gezip harcamabu kadar çok mu sorunun var falcı falcı geziyorsun
inşallah canım.Cezmi'de 150 tl Şebnem gibi.Cezmi çok eski ,yılların falcısı.Senelerdir adını bildiğim ama şimdi baktırmamın kîsmet olduğu falcı.Hiç kafe geçmişi yok Cezmi'nin,ezelinden òzel fal bakar.Verdiği tarihi bekliyorum ,bakalım..Yapma ya 4 sene önce 200 TL :/ bende açıkcası paraya değer vermem ama fal için çok para veresim gelmiyo nedense :) zaten bi ton günaha giriyorum bide çok para vermeye gerek yok diyorumAma inşallah memnun kalırsın canım o kadar paraya değer umarım .. Cezmi de mi çok pahalıya bakıyo ? çok okumadım onun hakkında bişey
Yok be uswind sorun değil benimki alışkanlık yada bağımlılık,artık ne derseniz..Zırta pırta fal baktîrırım ben.
Bir yıl öncesine kadar hiç fal baktırmamıştım)
Yok be uswind sorun değil benimki alışkanlık yada bağımlılık,artık ne derseniz..Zırta pırta fal baktîrırım ben.
Bir yıl öncesine kadar hiç fal baktırmamıştım)
Aaaaa.Çok yeni ..Ne güzel ya bi yerde.Hiç bulaşmasaydin keşke.Allah kurtarsın kardeş ne diyeyim:)
Yarin saat 1 de miraya randevu aldim kizlar.. gelebilecek durumda olan var mi?
Mira nerdeydi ki ? Bizim taraflardaysa olabilir aslında yarın çalışmıyorum :)
Kadikoyde ...sizin taraf neresi bilmiyorum ama bizim tarafta..
Hooop Avrupa dolaylarındayım ben :/
reklam olmasın diyosunda forumda herkes bi isim veriyor kime gittiğini söylermisin
kadıköy cafe-in terasta falcı miraya su falı baktırdım. Söyledikleri tam istediğim şeyler olduğu için pek inanmamıştım. Aradan haftalar geçti söylediği bir iki şey tuttu bunun dışında asıl merak ettğim aşk ile ilgili sorularıma tam istediğim cevaplları vermişti ama bilmiyorum acaba beni mutlu etmek için mi dedi yoksa gerçekten mi öyle. Bazen ben doğru söylediğini hissediyorum ama bazen imkansız şeyler olduğu için inanmak istemiyorum. Cinlerle bakıyormuş. Sizce cinler başka insanların düşüncelerini anlayabilir mi? Siz miraya hiç gittiniz mi?
Ben geçen yıl konuştum o kadınla.Yıllık astroloji analizi 500tl idi.Ve daha önceki tecrubelerimden biliyorum,doğum saatini dakikasina kadar doğru bilmek astrolojide cok cok önemli,bu yüzden kararsiz kaldim.Daha önceki haritalarimdan husran yasadim çünkü..Kızlar senay yangel den astrolojik haritasını çıkaran warmi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?