İstanbul'da Fal - Falcılar

püüüü p... cx cx neyi bozcakmış belli amacı öyle tek gidilirmi kuzum sende ki ne cesaret şerefsize bak ya neler var işte .. gitme sen boşver fal uğruna gümbürtüye gitcez birgün Allahım yarabbim

yapmayın yahu 150 TL çok değilmi Üstelik olumlu olduğu kadar olumsuz yorumda var onun için :/
Ah be canım ne 150'ler gitmediki...
Aynen olumsuz yorumda var haklısın.Ama topikte en az olumsuz yorum alan bi Cezmi,ikinci sırada Şebnem.Çok abartılanlardan özellikle uzak duruyorum zaten.Bunların en azından yorumları nötr,iyisiyle kötüsüyle yazılmış.Belki hiç beğenmeyeceģim ama Şebnem'de beni çeken bişey var ,o yüzden denerim bi.
Medyum Zodyak'a dört yıl önce 200 tl verdim zerresi çıkmadı böyle neler kimler...
Şebnem'de ya böyle çıkar yada helâl olsun aldîğı para derim.

Canım yazık paraları falcı falcı gezip harcama bu kadar çok mu sorunun var falcı falcı geziyorsun

Yapma ya 4 sene önce 200 TL :/ bende açıkcası paraya değer vermem ama fal için çok para veresim gelmiyo nedense :) zaten bi ton günaha giriyorum bide çok para vermeye gerek yok diyorum Ama inşallah memnun kalırsın canım o kadar paraya değer umarım .. Cezmi de mi çok pahalıya bakıyo ? çok okumadım onun hakkında bişey

Canım yazık paraları falcı falcı gezip harcama bu kadar çok mu sorunun var falcı falcı geziyorsun
Yok be uswind sorun değil benimki alışkanlık yada bağımlılık,artık ne derseniz..Zırta pırta fal baktîrırım ben.
inşallah canım.Cezmi'de 150 tl Şebnem gibi.Cezmi çok eski ,yılların falcısı.Senelerdir adını bildiğim ama şimdi baktırmamın kîsmet olduğu falcı.Hiç kafe geçmişi yok Cezmi'nin,ezelinden òzel fal bakar.Verdiği tarihi bekliyorum ,bakalım..

reklam olmasın diyosunda forumda herkes bi isim veriyor kime gittiğini söylermisin

daha önce sorduklarında da yazmıştım defalarca sonradan. Cafe in terasta mira adında bir kadın. İlginç çok ilginç gelecek için dediklerinin büyük bir kısmı tuttu. Çok falcı gezdim ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Keşke başkalarının düşünceleri hakkında ki merakımı da giderebilsem. Ne yazık ki sürekli bunu düşünür oldum. nAsıl oluyor ?

iyi akşamlar arkadaşlar,

çokk uzun zamandır portala giriş yapmıyor görüşümü paylaşmıyordum. belki bilenleriniz olur daha önce bir falcı için olumlu yorum yaptım... arkadaşı dediler, kendisi dediler vs vs... bu vebenzeri sebeplerle fal deneyimlerimi paylaşmıyordum. düşündüm ki belki gerçekten benim gibi yardıma ihtiyaç duyanlarınız vardır.. bir arkadaşım vasıtası ile kartal da ikamet eden bir ablanın evine fal baktırmaya gittim. daha kahve içerken direkt bana isimler söylemeye başladı. öyle harf falan değil.... su tarot ve kahve falına aynı anda bakıyor. sadece kahve falında başarılı değil tavsiye etmiyorum. üzerinizde nazar, kısmet kapalılığı vb sevimsiz konular varsa görüp basit yöntemlerle çözümleyebiliyor, kurşun dökebiliyor. örneğin; kısmetiniz kapalı ve sizin için dua okumasını istediniz ve istediğiniz sonuca ulaşamadınız paranızı iade ediyor. sadece hanımlara bakım yapıyor. söylediği bir çok şeyi yaşadım. umarım diğer söyledikleri de çıkar. biraz daha zaman.

Gerçekten ilgilenen arkadaşlara memnuniyetle yardımcı olabilirim. sizlerden ricam yine kendisi misin yakını mısın vs diye önyargılarda bulunmayın lütfen. fal vasıtası ile tanıştığım ve sonrasında arkadaşlarımı yönlendirdiğim doğru. birde buraya yazmak istedim. sevgilerimle

Tamam mesajını buldum sen su falımı baktırmıştın tarot mu? su falı 100 tarot 25 diye okudum burda sanırım. Sanırım kahve içmeye gerek yok direk tarot bakıyor demi? Birde
yak_den Randevusuz gidilmiyor mu ?

Son düzenleme:
Kızlar senay yangel den astrolojik haritasını çıkaran warmi aranizda?
Ben geçen yıl konuştum o kadınla.Yıllık astroloji analizi 500tl idi.Ve daha önceki tecrubelerimden biliyorum,doğum saatini dakikasina kadar doğru bilmek astrolojide cok cok önemli,bu yüzden kararsiz kaldim.Daha önceki haritalarimdan husran yasadim çünkü..
Ancak yıldız haritası çıkartırsam direk gideceğim tek isim ,bilgi birikimi ve bu alandaki bir iki isimden biri oluşuyla bu insan Şenay Yangel olur.
Birde Hakan Kırkoğlu ile gorustum.O malesef şubat 2016'ya kadar randevulari doluydu.Şenay'dan sonraki alternatiftir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…