Banada noyu gönderirmisinixYakden rica etsem bana da didemin numarasini gonderirmisin:)???
Taksim Müptela kafede Paşahan'a kahve tarot baktıran var mı? Dedikleri çıkıyor mu?
Ben bugün gittim de çok müşterisi vardı.
Birçoğunu okuduysan eger böyle biri olmadıgını da anlamıs alman lazım canım hepsi senin olmasını istediğin şeyi söylüyorrarkadaşlar herkese selam forumdaki yazılanların bir çoğunu okudum ve bana istanbulda gerçekten işinin ehli evet işte bu diyeceğim söylediği hiç bişeyde tereddüt duymayacağım su falına bakan birini arıyorum konuyla ilgili özel mesaj atabilirsiniz veya yasak değilse burdanda yazabilirseniz sevinirim
sevgiler...
Yiğitin numArasını yollAyabilirmisiniz lütfengönderdim canım :)
Yiğitin numArasını yollAyabilirmisiniz lütfen
Çok teşekkürler bu evde ve telde bakan yiğit değilmiYolladım canım
Birçoğunu okuduysan eger böyle biri olmadıgını da anlamıs alman lazım canım hepsi senin olmasını istediğin şeyi söylüyorr
Arkadaşlar farkettim ki hep aynı isimler üstünde dönüyor yine. Ben bi arkadaş tavsiyesiyle Yusuf Kahraman diye birine gittim. Normalde kolay etkilenmem ama adam cok iyiydi. Hemen hemen her konuda ikna etti beni. Tarih de verdi Eylül içinde, ama 3 harflilerle baktığını söyledi. Arada duruyor sanki bazen cevap vermek istemiyorlar gibi. Birden bire sıkılıyor adam. Ama cidden etkilendim. Acıbadem dörtyol ışıklarda fırının üstündeki apartmanda bakıyor randevuyla. Benim 2 arkadaşıma da tarihlerle tutturmuş. Bilemiyorum benimki çıkar mı? Teli yok ben de ama web sitesi var sanırım. Nakit 30 a bakıyor ama 10-15 dk max..burda da kimse yazmamış hakkında. Deneyen olursa yorum yazsın lütfen..
bende dün gittim handeye tekrar 4 ay sonra açıkcası daha önceki söylediklerine tutarlı olabilecekmi diye merak içerisindeydim ama 4 ay önce söylediği şeylerin aynısını söyledi ve yine aynı tarihleri verdi başka birine baktırmıştım oda handeyle aynı konu hakkında aynı tarihleri verdi açıkcası kafam karıştı enerji olayımı bilmiyorum bu durum bir falcının baktığı birine çıkarken diğerine çıkmıyor ilginç handedeyken ilk giden olduuğm için gelenlerin hepsiyle sohbet ettim tek tek çoğu kişinin en 3 gelişi ve hepsi çok memnun hatta bi kız handenin söylediklerinin hemen çıkmaya başladığını o yüzden merak ettiğini dayanamayıp bi daha geldiğini söylediMi cafe hande hakkında yorum yapayım sana 8 hafta içinde dönecek evleneceksiniz dedi adam evleniyor ama başkasıyla yani paranıza yazık o kadar kuyruk beklemek saatlerinizi harcamak en kötüsü de boşa umutlanmakta cabası Allah yardımcımız olsun
Cafe mi hande telve yigit secret murat damlalar cafe baris kadinlar kahvesi meryem ve remziye cafe capris imam melekler kahvesi sengul dejavu yigit muptela cafe yesim sarmasik cafe hasan asmin cafe ergun asmin cafe buket cafe berry kizilderili mulla sara cafe murat kapris cafe melda.bunlar baya bilindik ve bu sotede hep dolasan falci isimleri hepsine baktirmis viri olarak hicbirini tavsiye etmiyorum hepsi ani biliyorlar ama soledikleri uzun vadeli hicbir sey cikmiyor 1 sene icinde hepsini denedim hepsi ayni ve kesinlikle tavsiye etmem tabi sizin karraniz kapris cafe tasula turkan aralarindan bence en iyisiydi bana bakma sekli baya farkliydi tek bir konu hakkinda bakti verdigi bir tarih vardi cikti ama onun icinde iyi diyemem :) simdi bana gercekten iyi ve dedikleri cikan bir falci lazim bilen varmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?