İstanbul'da Fal - Falcılar

Mi cafe hande hakkında yorum yapayım sana 8 hafta içinde dönecek evleneceksiniz dedi adam evleniyor ama başkasıyla yani paranıza yazık o kadar kuyruk beklemek saatlerinizi harcamak en kötüsü de boşa umutlanmakta cabası Allah yardımcımız olsun

arkadaşlar herkese selam forumdaki yazılanların bir çoğunu okudum ve bana istanbulda gerçekten işinin ehli evet işte bu diyeceğim söylediği hiç bişeyde tereddüt duymayacağım su falına bakan birini arıyorum konuyla ilgili özel mesaj atabilirsiniz veya yasak değilse burdanda yazabilirseniz sevinirim
sevgiler...

Taksim Müptela kafede Paşahan'a kahve tarot baktıran var mı? Dedikleri çıkıyor mu?
Ben bugün gittim de çok müşterisi vardı.

Taksim Müptela kafede Paşahan'a kahve tarot baktıran var mı? Dedikleri çıkıyor mu?
Ben bugün gittim de çok müşterisi vardı.

ben yeniyim daha hiçkimseye baktırmadım sadece bakırköy cafe46 da nalan diye bi kadına baktırdım bi ara kadın 2 hafta içinde söylediğin kişiyle çıkacaksın dedi 2 hafta sonra kavga ettik ve tamamiyle koptuk ben işi bıraktım ve o başka yolda ben başka yoldayım sakın gitmeyin tavsiye etmiyorum bilginize

Birçoğunu okuduysan eger böyle biri olmadıgını da anlamıs alman lazım canım hepsi senin olmasını istediğin şeyi söylüyorr

Paşahan'a fal baktıran yok mu?

Ben kafeye gittiğimde çok müşterisi vardı.
Şimdiyi bildi de gelecek önemli tabii ki.

Dedikleri çıkıyor mu?

Birçoğunu okuduysan eger böyle biri olmadıgını da anlamıs alman lazım canım hepsi senin olmasını istediğin şeyi söylüyorr

aslında bence öyle biri vardır elbet bir yerlerde ama öyle kişilere ulaşmak gerçekten çok zor genellikle kuytu köşelerde gözden uzak oluyolar köy gibi yerlerde koskoca internet aleminde illa öyle birini tanıyanda vardır diye düşünüyorum ve bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilirmi please...

Arkadaşlar farkettim ki hep aynı isimler üstünde dönüyor yine. Ben bi arkadaş tavsiyesiyle Yusuf Kahraman diye birine gittim. Normalde kolay etkilenmem ama adam cok iyiydi. Hemen hemen her konuda ikna etti beni. Tarih de verdi Eylül içinde, ama 3 harflilerle baktığını söyledi. Arada duruyor sanki bazen cevap vermek istemiyorlar gibi. Birden bire sıkılıyor adam. Ama cidden etkilendim. Acıbadem dörtyol ışıklarda fırının üstündeki apartmanda bakıyor randevuyla. Benim 2 arkadaşıma da tarihlerle tutturmuş. Bilemiyorum benimki çıkar mı? Teli yok ben de ama web sitesi var sanırım. Nakit 30 a bakıyor ama 10-15 dk max..burda da kimse yazmamış hakkında. Deneyen olursa yorum yazsın lütfen..

Yusuf'u ben, annem, ablam, teyzem, kuzenim hepimiz denedik :) Hiçbirimizde başarılı olamadı. Ama kuaförüm sürekli gidiyor, onunkileri biliyormuş genelde.

bende dün gittim handeye tekrar 4 ay sonra açıkcası daha önceki söylediklerine tutarlı olabilecekmi diye merak içerisindeydim ama 4 ay önce söylediği şeylerin aynısını söyledi ve yine aynı tarihleri verdi başka birine baktırmıştım oda handeyle aynı konu hakkında aynı tarihleri verdi açıkcası kafam karıştı enerji olayımı bilmiyorum bu durum bir falcının baktığı birine çıkarken diğerine çıkmıyor ilginç handedeyken ilk giden olduuğm için gelenlerin hepsiyle sohbet ettim tek tek çoğu kişinin en 3 gelişi ve hepsi çok memnun hatta bi kız handenin söylediklerinin hemen çıkmaya başladığını o yüzden merak ettiğini dayanamayıp bi daha geldiğini söyledi

Meryeme bende baktırmıştım, ilginç bir kadındı bana ne dediyse hiçbiri çıkmadı. ama birlikte gittiğim bir arkadaşıma bazı şeyleri tutturmuştu.. Gene de tavsiye etmiyorum..
Şimdi handeyi çok övüyolar o arkadaşımla ona gitmeyi düşünüyoruz ama ondada umudum yok gibi..

Bir elektrik meselesimidir nedir ben nezaman fal baktırsam hiçbirşey bilemiyorlar ama o arkadaşımın hep biliyorlar oda ayrı bi olay

Merhaba, en cok konusulan;
1~Yiğit
2~Ayhan
3~Cezmi
4~Burak
5~Sibel
6~Şebnem
7~Levent .... le ilgili baktiranlardan geçmiş, an ve ozellikle de gelecekle ilgili yorum alabilir miyim?

hande'yi iyi bulmadım ben kışın baktırmıştım, başarılı değildi. o kadar beklediğime pişman olup dönmüştüm.bir tek yiğit'i beğenirim ben.

CEZMİ ye fal baktiranlardan yorum alabilir miyim? Gelecekle ilgili soyledikleri cikti mi? Kac dakika bakiyor, nerede bakiyor ve kac TL ye bakiyor? Bilgilendirme icin simdiden tesekkurler....

YiĞiT e fal baktiranlardan yorum alabilir miyim? Gelecekle ilgili soyledikleri cikti mi? Kac dakika bakiyor, nerede bakiyor ve kac TL ye bakiyor? Bilgilendirme icin simdiden tesekkurler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…