İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende de verdiği zamanda bi kere kayma oldu hangi falcı dediği zamanı tutturuyor ki zaten ben zamana takılmıyorum dediği şeyin çıkması önemli benim için

kızlar taksimde demirörenin karşı sokağında damlalar die bi cafe varmış orda tuğba die biri varmış geçen biri tavsiye etti hiç giden varmı bilen

3 yıl önce gittiğimde 100 tl ye bakıyordu ...

Selam Hande nerede bakıyor bana özelden detaylarını gönderebilirmisin tşk ederim.

Telefon nosunu boyle acik acik yazmak ne kadar dogruki?yigit bunu duyarsa hic hosuna gitmez zaten kk dan gelenlere bakmak istemiyodu simdi hic bakmaz!
Neyi yanlis peki? Ayrica KK dan gelenlere bakmiyor diye bisey de yok gayet guzel guzel bakiyor sormuyor bile nerden buldun diye... ayrica herkesin numarasi yazilirken ve herkes numarayi da biliyorken boyle cok gizli biseymis gibi bi tavir sergilemek ne kadar dogru bilemedim...

Ayrica cok gizli bir bilgi olmadigini savunmakla birlikte adminlerden ve sayfa yonetiminden mesajimin silinmesi konusunda talepte bulundum... umarim en kisa zamanda da silerler...

Ayrica cok gizli bir bilgi olmadigini savunmakla birlikte adminlerden ve sayfa yonetiminden mesajimin silinmesi konusunda talepte bulundum... umarim en kisa zamanda da silerler...
Biri gelip senin numarani yazsa buraya senin hosuna gidermi?burayi sadece forumdakiler degil ziyaretcilerde okuyo!

Biri gelip senin numarani yazsa buraya senin hosuna gidermi?burayi sadece forumdakiler degil ziyaretcilerde okuyo!
Siradan birinden bahsetmiyorsunuz, bu isi yapiyor ve dolayisiyla da paylasilan numara sahsi degil is telefonu niteliginde!!... neyse polemige girmek anlamsiz ve basit bir davranis olur o yuzden yukarida da bahsettigim gibi mesajimin silinmesi talebinde bulundum zaten!!!

Bencede arkadas haklı zaten fal bakanlar numara verilmesinden rahatsız degiller yoksa nasıl is yapıcaklar leylaylom da soran arkadslara yardmcı olmak istemis bosverin aramuzda bir numaranın lafımı olur :)

Bencede arkadas haklı zaten fal bakanlar numara vgerilmesinden rahatsız degiller yoksa nasıl is yapıcaklar leylaylom da soran arkadslara yardmcı olmak istemis bosverin aramuzda bir numaranın lafımı olur :)

Hep ayni isimler.. yok mu yeni onerisi olannn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…