Zamanları tuttu mu peki? Çünkü bana ağustosun sonu dediği şey gerçekleşmedi ama onunla bağlantılı söylediği bir durum var ve evet o söylediği durum gerçekten de dediği gibiymiş. Ama Ağustos sonu olacak dediği şey olmadıZamanlar da kayma olabilir tabi.
Çok erken gitmen lazım baktırabilmen için ben en son baktırdığımda on birde gittim saat üçte baktırdımHimm o zaman bana Cumartesi gunu Andaç yollari göründü:)
kızlar biri bana yiğitin telefonunu göndrebilirmi ???
3 yıl önce gittiğimde 100 tl ye bakıyordu ...Son zamanlarda Göztepede yaşayan biyoenerji uzmanı olup fal bakan Neval hanıma fal baktıran oldu mu arkadaşlar ??..yıllar önce gitmiştim, uzun vadede söylediği bazı şeyleri yaşadım ..ama fiyatı biraz tuzluydu şimdi nekadara bakıyor bilen var mı ??
Arkadaşlar dün Hande'ye ilk kez fal baktırdım. Böyle bir şey olamaz şok olarak cıktım yanından.. İnşallah en kısa surede soyledıklerını de yaşarım zaten olabılecek seyler de..ınsallah dedıgı gıbı gerceklesır.. kafam cok net ayrıldım yanından. bı anda ıkonuyla ılgılı 2 kısının ısmını tek seferde yuzume soyledı.Sankı ılk kez tanısmıyormusuz gıbı samımıydı. İnşallah bu yeteneğini kaybetmez. Benım favorı falcım oldu! Ama yınede fal bu Allah'tan baskası bilemez. Allah isterse olur..Dua etmeyi eksik etmeyin..
MERHABALAR nikinin nosunu bana da gönderebilirseniz sevinirim.Slm nikinin no.sunu rica edebilirmiyim sizden?
çok teşekkür ederim :)05377415291
kızlar taksimde demirörenin karşı sokağında damlalar die bi cafe varmış orda tuğba die biri varmış geçen biri tavsiye etti hiç giden varmı bilen
Telefon nosunu boyle acik acik yazmak ne kadar dogruki?yigit bunu duyarsa hic hosuna gitmez zaten kk dan gelenlere bakmak istemiyodu simdi hic bakmaz!05377415291
Neyi yanlis peki? Ayrica KK dan gelenlere bakmiyor diye bisey de yok gayet guzel guzel bakiyor sormuyor bile nerden buldun diye... ayrica herkesin numarasi yazilirken ve herkes numarayi da biliyorken boyle cok gizli biseymis gibi bi tavir sergilemek ne kadar dogru bilemedim...Telefon nosunu boyle acik acik yazmak ne kadar dogruki?yigit bunu duyarsa hic hosuna gitmez zaten kk dan gelenlere bakmak istemiyodu simdi hic bakmaz!
Biri gelip senin numarani yazsa buraya senin hosuna gidermi?burayi sadece forumdakiler degil ziyaretcilerde okuyo!Ayrica cok gizli bir bilgi olmadigini savunmakla birlikte adminlerden ve sayfa yonetiminden mesajimin silinmesi konusunda talepte bulundum... umarim en kisa zamanda da silerler...
Siradan birinden bahsetmiyorsunuz, bu isi yapiyor ve dolayisiyla da paylasilan numara sahsi degil is telefonu niteliginde!!... neyse polemige girmek anlamsiz ve basit bir davranis olur o yuzden yukarida da bahsettigim gibi mesajimin silinmesi talebinde bulundum zaten!!!Biri gelip senin numarani yazsa buraya senin hosuna gidermi?burayi sadece forumdakiler degil ziyaretcilerde okuyo!
Evi bakirkoydeymis orda bakıyormuş ama telefonda da bakiyor... 50 TL.kızlar yiğit ne kadara ve nerede bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?