- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
Yolladım canım
çıkmayan tek bir şey var ona da ısrarla bekle dedi.bilemiyorum çıkar ya da çıkmaz. ama valla uzun zamandır baktırıyorum.olmaz dediğim bir çok şeyi bildi. çıktı bende.Yiğitin falları çıktı mı arkadaşlar size?
Peki canim telefonda mi yuzyuze mi baktirdin sen hep?çıkmayan tek bir şey var ona da ısrarla bekle dedi.bilemiyorum çıkar ya da çıkmaz. ama valla uzun zamandır baktırıyorum.olmaz dediğim bir çok şeyi bildi. çıktı bende.
ben bakırköy'e yakınım, evinde baktırdım kaç kez. ama telefonda da bir fark yok aynı diyen çok duydum burda.Peki canim telefonda mi yuzyuze mi baktirdin sen hep?
Yiğit ne kadara bakıyor ve numarasını yollayabilir misin rica etsemben bakırköy'e yakınım, evinde baktırdım kaç kez. ama telefonda da bir fark yok aynı diyen çok duydum burda.
memnun musun peki yiğitten dedikleri çıktı mı sana?Yıgıt 50 tl bakıyor
Bugun Yigit e fal baktiracagim, inşallah soylendigi kadar iyidir, heyecanla bekliyorum :)
Andaç a fal baktiranlara sesleniyorum:) gelecekle ilgili nokta atislari var mi? En önemlisi bunlari tutturuyor mu :) baktiranlardan yorum rica ediyorum...
Himm o zaman bana Cumartesi gunu Andaç yollari göründü:)Andacın dediklerini yaşadım ben çıkıyor bana falı dört defa baktırdım dördünde de falı çıktı bende :)
Bugun Yigit e fal baktiracagim, inşallah soylendigi kadar iyidir, heyecanla bekliyorum :)
Andacın dediklerini yaşadım ben çıkıyor bana falı dört defa baktırdım dördünde de falı çıktı bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?