İstanbul'da Fal - Falcılar

AHTAPOT AYHAN a fal baktiranlardan yorum alabilir miyim? Gelecekle ilgili soyledikleri cikti mi? Kac dakika bakiyor, nerede bakiyor ve kac TL ye bakiyor? Bilgilendirme icin simdiden tesekkurler....

Kızlar falımpirde lebuda vardı çıkmış galiba. bilen var mı acaba nerde fal bakıyor?

Andaç a fal baktiranlara sesleniyorum:) gelecekle ilgili nokta atislari var mi? En önemlisi bunlari tutturuyor mu :) baktiranlardan yorum rica ediyorum...

Andaç a fal baktiranlara sesleniyorum:) gelecekle ilgili nokta atislari var mi? En önemlisi bunlari tutturuyor mu :) baktiranlardan yorum rica ediyorum...

Andacın dediklerini yaşadım ben çıkıyor bana falı dört defa baktırdım dördünde de falı çıktı bende :)

Andacın dediklerini yaşadım ben çıkıyor bana falı dört defa baktırdım dördünde de falı çıktı bende :)

Zamanları tuttu mu peki? Çünkü bana ağustosun sonu dediği şey gerçekleşmedi ama onunla bağlantılı söylediği bir durum var ve evet o söylediği durum gerçekten de dediği gibiymiş. Ama Ağustos sonu olacak dediği şey olmadı Zamanlar da kayma olabilir tabi.

Evet baktirdim... Belkiz la yaklasik olarak ayni seyleri soyledi diyebilirim... cok cok etkiledi diyemem ama iyi diyebilirim, baktirilabilir yani... verdigi tarihlere daha 3~4 ay var o yuzden bekleyip göreceğiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…