İstanbul'da Fal - Falcılar

Hep ayni isimler.. yok mu yeni onerisi olannn :)
Ben en son Andaç a da fal baktirip bu fal defterini kapatacagim yoksa bu isin sonu yok :) terapi amacli basladigim fal olayi "daha iyi baska kim var bi de ona gideyim" gibi bi hale dondu bende... ve anladim ki kitap okumak daha iyi bi terapi :) zaten falcilarin bisey yaptigi yada degistirdigi yok ne yaşamam gerekiyorsa onu yasayacagim sonucta :) giden paralar da cabasi :) Umarim son son diye diye Andaç gercekten de son olur :)

Arkadaslar önceki sayfalarda Öznur hanimdan bahsedilmis rica etsem numarasini bilen varsa bana gönderebilir mi?

Kızlar selam, Antalya'da fal bakan Saadet hanımın telefonunu bilen varsa özelden yada burdan yazabilir mi lütfen

Merhaba saadet hanimin numarasini bana da özelden atabilirmisiniz acaba?

Merhaba,
lütfen topikte hoca tavsiyelerinde bulunmayınız. Yalnızca fal ve falcılarla ilgili yazışabilirsiniz.

Kizlar bugun Andaç a fal baktirdim. .. daha once de belirttigim gibi beni sadece besiktas belkiz ve eskisehir nil etkilemisti ama simdi bir de Andaç diyorum:) enerjisi, tavri, anlatimi falan da cok iyiydi... hemen bitirip yollama derdinde de degil... tavsiye ederim..

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Ben tarot baktır derim Tarot cok daha detaylı cıkıyor. Ben Bodrumda tatilde otelde kalan birine baktırdım ıstanbul bursada ara ara gruplara bakıyormus bayagı ıyı geldı bana tarotta baktırfım kahvede ama tarot hosuma gıttı hem uzun suruyor hem soru soruyosun o soruya ozel kart cekıyor :) telefonlada bakabılıyor tarota ben tarotcuyum :)

Ya ben uygun fiyata nazar ya da büyü bozacak birini arıyorum bılgısı olan var mı acaba ? bıraz konu dısı ama onun ıcın actım bu profılı burda her konuda bılgı alabılırsın demıstı bır arkadasım. Bılgısı olan mesaj atarsa sevınırım. Bu arada Fal olarakta su cocugu onere bılırım bayagı ıyı tarot tavsıyemdır bız de bodrum tatılımde tanıstık ıyı bakıyo kı hala haftada bır telden baktırıyorum hem yonlendırmelerde yapıo o cok dıkkatımı cektı zaten nazar olayımıda o gordu ama kendısı yogun oldugu ıcın kabul etmedı baskasını aramak zorunda kaldım ısmı kurtuluş ama kurti diyolar REKLAM baktırcaksanız once mesaj atın acmaya bılıyor telefonu

Son düzenleyen: Moderatör:

Pozitif bi tablo mu sergiliyo genelde ? Sevgilin döncek faln 2 hafta bekle genelde hep öyle aöylüyolar merak ettim

Pozitif bi tablo mu sergiliyo genelde ? Sevgilin döncek faln 2 hafta bekle genelde hep öyle aöylüyolar merak ettim
Yok hayir gayet mantikli ve tutarlı seyler soyledi... hatta belkiz ve nil in gelecekle ilgili soyledigi ismin aynisini soyledi... eskisinin benimle iletisim kurmaya calisacagini ama ondan bana hayir olmadigini falan soyledi.. gecmise degil de simdiki durum ve gelecege yonelik yorumlara agirlik vermesi de guzeldi...

Saat kaçta gittin peki çok kalabalıkmıydı özel olacak ama eskisinin seninle iletişime geçmesini istiyomusun ve ondan sana bi hayır gelmicegini düşünüyomusun içinde bi yerlerde ?

Bende kurtulus beyi aradım cidden cok samimi saat 11 gibi bakarım dedi ve ucretide sonra gonder dedi inanamadım bir falcı boyle dermi :) diye paragoz olmadı kesin peki kurtulus hakkında baska yorumu olan varmı

Saat kaçta gittin peki çok kalabalıkmıydı özel olacak ama eskisinin seninle iletişime geçmesini istiyomusun ve ondan sana bi hayır gelmicegini düşünüyomusun içinde bi yerlerde ?
Eskisiyle ilgili meseleyi ben tamamen kapatyim o yuzden ondan gelecek hicbir adim da zerre kadar umrumda degil... Andac ta zaten sana adim atacak konusmak isteyecek ama bisey olacagi yok sen de bunu biliyorsun, gelmesini ister misin var mi beklentin dedi hayir dedim... istemiyorsun zaten dedi... o defteri kapattiysan simdiki ve gelecekteki kisiye bakalim falan dedi oyle devam ettik..

Beğenmenize sevindim

Neden sordum biliyomusun geri dönmesini istiyomusun falan diye çünkü bana öyle geliyoki bu falcılar akıl okuyolar yada ne bilim öyle bişi hep duymak istediğin şeyleri söylüyolar o yüzden de fallar hiç cıkmıyo o nedenle eskisinin geri gelmesini istiyomusun içinde bi yerlerde dedim ;((

Peki saat kaçta gittin cok sıra bekledin mi ne kadar fiyat

Bu anlamda soylediklerine katiliyorum... eskisiyle hicbirsey istemesem de pisman olmasini istiyorum tabi... ve ben de falcilarin beyin okuduguna inaniyorum o yuzden gelecek hakkinda soylenenlerin olmamasi normal. Ben normalde sadece eglence ve motivasyon amacli baktiririm ama ozel hayat anlaminda hic aklimda olmayan hatta zaten tanimadigim bi ismi 3 falcidan da duyarsan orda biseyler var derim iste ben de tam o noktadayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…