- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
Teşekkürler paylaştıgın için benimle belkıs dediğin nerdeAyrica bi arkadas bana sira aldi kendi baktirmaya gittiginde... Andaç a ve cigdeme surekli fal baktiran bi arkadas o yuzden sira alabildi bana da... sanirim 10~11 gibi gidip sira almak gerekiyor.. 13:00 da bakmaya basliyormus. Fiyat olarak da 35 t l...
Rica ederim :) belkiz besiktas ortakoyde kendi ofisinde bakiyor..Teşekkürler paylaştıgın için benimle belkıs dediğin nerde
Bende kurtulus beyi aradım cidden cok samimi saat 11 gibi bakarım dedi ve ucretide sonra gonder dedi inanamadım bir falcı boyle dermi :) diye paragoz olmadı kesin peki kurtulus hakkında baska yorumu olan varmı
Ya ben uygun fiyata nazar ya da büyü bozacak birini arıyorum bılgısı olan var mı acaba ? bıraz konu dısı ama onun ıcın actım bu profılı burda her konuda bılgı alabılırsın demıstı bır arkadasım. Bılgısı olan mesaj atarsa sevınırım. Bu arada Fal olarakta su cocugu onere bılırım bayagı ıyı tarot tavsıyemdır bız de bodrum tatılımde tanıstık ıyı bakıyo kı hala haftada bır telden baktırıyorum hem yonlendırmelerde yapıo o cok dıkkatımı cektı zaten nazar olayımıda o gordu ama kendısı yogun oldugu ıcın kabul etmedı baskasını aramak zorunda kaldım ısmı kurtuluş ama kurti diyolar 545 334 01 15 baktırcaksanız once mesaj atın acmaya bılıyor telefonu
Merhaba bu saadet hanım antalyadakiyse numarasını bana yazabilir misiniz lütfen?Ben saadet hanıma baktırdım begendım net herseyı anlatıyor tavsiye ederim
Merhaba saadet hanımın numarasını yazabilir misin lütfen? ? Teşekkürlerhayır degilim istanbulda yaşıyorum müşteri temsilcisiyim işim gereği yılda 12 kez geliyorum ayda bir kez desen yeridir.antalyayı seviyorum ama güzel bir şehir ilerde yerleşme durumumuz da olabilir...
Selam Pelin anladığım kadarıyla saadet hanima ulasabilmissin. Numarasini bana da yazar misin ??saadet beni affetti bugun :)
ilkay gür için niy öyle dediniz çıkmıyor mu dedikleri ? bana özelden yazrmısınızKızlar selam, uzun süredir fal baktırmıyordum 6 ay oldu sanırım ,gidip gördüğüm yada formda yazdıklarınızı takip edip gittiğim çok falcı oldu. Bana göre değerlendirme yapacağım belki yardımcı olur hoş enerji meselesi ama=)
Cadde Symbol Levent: O an çok etkilenmiştim ,görmediği tanımadığı birini bi insan iyi analiz edebilir mi diye ama dedikleri çıkmamıştı bende.
Burak (telefonda bakmıştı,karalama ile):Ne eğitim ne iş ne aşkla ilgili dediği hiç birşey çıkmamıştı anda fena değildi ama bu kadar nasıl büyütüldü anlamadım =) Sempatik bir çocuk sadece , arkadaşlarıma baktığı fal da çıkmamış.
Kadıköy Dem Cafe Öznur:Acayip dobra biraz argolu :) ama enerjisi yüksek bir bayan.Nokta atışları olmuştu , anı iyi bilmişti dediklerinden çıkan da oldu .Uzak olduğu için gidemedim tekrar
Kadıköy Tiryaki Cafe Semra:Çok kısa bakıyor ,iskambil baktırmıştım ufak tefek dedikleri çıktı ana konu beklemede kalmış =)
Angels Burcu: Burcu çok iyi analiz ediyor olayları ve kişileri , olaylardan bazıları gecikme ile olsada kısmen tuttu diyebilirim.
Bakırköy Laf Cafe Andaç: Kesinlikle favorimdir.İlk falda daha tarot kartlarını açar açmaz bana bir sormuştu hani olayları benle yaşayıp görmesi lazımdı o soruyu bana sorabilmek için...Sezgileri çok iyi , boş umutta vermez ,sempatik ve en önemlisi tutarlı
Yiğit(Bakırköyde evinde bakan): O an etkilenmiştim ,azğımdan biraz laf alıp biraz insan sarraflığı ile o an için güzel fal bakmıştı ama dedikleri olmadı
Mandal Cafe Ada: Andaç gibi favorim , ne bir soru ne ağzımdan laf alma ....hiç bişey söyletmeden süper fal bakmıştı.Sezgileri kuvvetli ,genelde insanlar ayrılıp gider ben öyle bir zamanda değildim ve falcılar fincanı açınca hemen ayrılık mı atlattın der ya ada genel olarak söylenen klişe şeyler değil fala cidden kişisel bakıyor o yüzden sevmiştim.
Taksim Tasula(Adnan ışık sokakta bir cafedeydi):Özetle fiyasko fal...
Asmin Cafe Tolga Engin:Galiba bakırköye geçmiş , ona göre eski sevgilimle evlenecektim =) Ne dediyse tersini yaşadım ,o an için bişeyler bildi sanmıştım ama fiyaskoydu enerjisi de kötü.Önermem.
Asmin Ergin:O an ı ve geçmişi iyi bilmişti ama ilişki ile ilgili gelecek patlamıştı.İş ile ilgili söyledikleri çıkmıştı
Damlalar Tuba: Anlık analizler iyiydi çok ufak dediği birşey dışında dediklerinden çıkan olmadı
Bakırköy Fincan Cafe Şenay:Süslü cümleler kurmadan , olay bu budur , şu tarihler vs diyerek fal bakmıştı sanırım bu bayanda başarılı idi ,ses kayıtlarını sonradan dinlediğim de farketmiştim tespitlerini=)
Fincan Melissa:Çok tatlı bir bayandı ve ufak tefek dedikleri tutmuştu
Bakırköy Sevgi (hangi cafe bilmiyorum carousel karşısında küçük bir cafe):Ona verdiğim paraya acırım en çok , öyle bir etkilenmiştim ki enerjisi de çok kötüydü ve dedikleri çıkmadı. Kimseye önermem
Devaju Cafe Edi: O an için fena değildi ama dedikleri çıkmadı
Ümraniye Didem:Kendine gereksiz bir güveni vardı, dedikleri çıkmadı =)
Telwe Selena: İlk falı çok başarılıydı kendisine de söyledim ama sonra ismimi öğrenip benimle ilgili internetten araştırma yapıp öyle fal bakınca gözümden düştü ve arkadaşlarla farkettik çok kısa yazıyor 20tl,30tl az değil internet falı için ama çok kısa bakıyordu ve dedikleri olmadı.
Binnaz ablanın eski falcıları =Bir arkadaşım çok güzel fal baktığı için o sitede çalışmıştı bir süre ,arka planı hiç masum değil arkadaşlar o siteyi toplu halde önermiyorum özel olduğu için burada yazmıyım ama sağlam değil çoğu falcısı.
İlkay Gür vardı misal hele ona hiç güvenmeyin =)
Hatırlayabildiklerim bu kadar, fal enerji meselesi elbette ve geleceği Allahtan başkası bilemez bazen insanlara mağlum olur diyelimEn çok merak edip gidemediğim Beşiktaş Hande ve Arzuhal cafe Arzu ,fikri olan paylaşabilir mi?
ilkay gür için niy öyle dediniz çıkmıyor mu dedikleri ? bana özelden yazrmısınız
Didem e ulassam gondercem de... su ara bakmıyorum demişti. . Heyecanla meslegine dönmesini bekliyorum. .Banada noyu gönderirmisinix
Doğrusunu istersen aylar sonra ilk kez geçen hafta, malum kişiden bir yanıt alabildim. Ancak bu yazılı yanıtın içeriğini vallahi ben pek çözemedim. Cezmi ve Yiğit, Ağustos sonu, Eylül başı gibi diyorlardı. İçerik pek net olmasa da, iletişim gerçekleşmesi anlamında, her ikisi de tutturdular diyebilirim. Bursalı Burak, ieltişimler biraz didişmeli olacak demişti; Burak'ın bu anlamda söylediği doğru çıktı galiba. Sende Yiğit'in falı ne durumda?Yiğitin son durumu ne canım?
Valla gecen gün resmen aglayarak aradım yiğiti inanılmaz olumsuzdum cocukta haklı kafayı yiyip bunaltıoruz ah bu erkekler psikolog gibi beni rahatlattı ve yine nokta atısı bildi.. Cocugun düşüncelerini ondan birebir duydum cünkü o da aynı cümleleri kurmustu egomun yüksekliği vs işte benim değiştiğim filan.. Direk bana kredin bitio toparlan dedi o da aynı seyi birebir kurdu inanamadım..eylülün son haftasını benle bekleyin olursa bu sefer pess..
bu yiğit dediğiniz kişi falı telden mi bakıyor .. parayı nasıl ödüyorsunuz
Yakdennn didemmm hanima ulasmaya cook ihtiyacim var benimm deeDidem e ulassam gondercem de... su ara bakmıyorum demişti. . Heyecanla meslegine dönmesini bekliyorum. .
Teldende bakıyor evdede eft yapıosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?