İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayrica bi arkadas bana sira aldi kendi baktirmaya gittiginde... Andaç a ve cigdeme surekli fal baktiran bi arkadas o yuzden sira alabildi bana da... sanirim 10~11 gibi gidip sira almak gerekiyor.. 13:00 da bakmaya basliyormus. Fiyat olarak da 35 t l...

Teşekkürler paylaştıgın için benimle belkıs dediğin nerde

Bende kurtulus beyi aradım cidden cok samimi saat 11 gibi bakarım dedi ve ucretide sonra gonder dedi inanamadım bir falcı boyle dermi :) diye paragoz olmadı kesin peki kurtulus hakkında baska yorumu olan varmı

Kurtulusu beğendinmi? Valla kızlar ben yeni falcı arayısına girdim birini bulup daimi onla devam edicem.. Kurtulusu öneren arkadasa dedikleri cıkmısmı acaba:/

Dediklerini yasadınmı peki?

hayır degilim istanbulda yaşıyorum müşteri temsilcisiyim işim gereği yılda 12 kez geliyorum ayda bir kez desen yeridir.antalyayı seviyorum ama güzel bir şehir ilerde yerleşme durumumuz da olabilir...
Merhaba saadet hanımın numarasını yazabilir misin lütfen? ? Teşekkürler

ilkay gür için niy öyle dediniz çıkmıyor mu dedikleri ? bana özelden yazrmısınız

Arkadaşlar bir hafta sonra İstanbul'da olacağım. Bu fal kafeler hangi semtlerde yoğunlukla var. Yardım lütfen

Yiğitin son durumu ne canım?
Doğrusunu istersen aylar sonra ilk kez geçen hafta, malum kişiden bir yanıt alabildim. Ancak bu yazılı yanıtın içeriğini vallahi ben pek çözemedim. Cezmi ve Yiğit, Ağustos sonu, Eylül başı gibi diyorlardı. İçerik pek net olmasa da, iletişim gerçekleşmesi anlamında, her ikisi de tutturdular diyebilirim. Bursalı Burak, ieltişimler biraz didişmeli olacak demişti; Burak'ın bu anlamda söylediği doğru çıktı galiba. Sende Yiğit'in falı ne durumda?

Merhabaa yeni uyeyim ve mesajlari kopyalayip ozel numara isteyemiyorum daha cozemedim :) rica etsem niki andac

Merhabaa yeni uyeyim ve mesajlari kopyalayip ozel numara isteyemiyorum daha cozemedim rica etsem niki andac ve cenk beyin numarasini verebilir misiniz ? Simdiden tesekkurlerr :)

Valla gecen gün resmen aglayarak aradım yiğiti inanılmaz olumsuzdum cocukta haklı kafayı yiyip bunaltıoruz ah bu erkekler psikolog gibi beni rahatlattı ve yine nokta atısı bildi.. Cocugun düşüncelerini ondan birebir duydum cünkü o da aynı cümleleri kurmustu egomun yüksekliği vs işte benim değiştiğim filan.. Direk bana kredin bitio toparlan dedi o da aynı seyi birebir kurdu inanamadım..eylülün son haftasını benle bekleyin olursa bu sefer pess..

bu yiğit dediğiniz kişi falı telden mi bakıyor .. parayı nasıl ödüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…